IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Tomi1989LataanLuonut: Tomi1989Sunnuntai 25.09.2022 03:19

Koneelle kotikatu jaksot 1-6
24.9.2022. Lauantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten lepäsin hetken aikaa sohvalla, pesin hampaat ja sitten söin aamupalaa. Sitten menin lenkille ja lenkin jälkeen söin lounaaksi kalapuikkoja ja lasillisen maitoa. Sitten menin vanhemmille. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia läppärillä, söin vanhempien luona iltapalaa. Nyt odotan uutta puhelinta, jonka saan viimeistään keskiviikkona. Tilasin sen BackMarketista ja heillä on nopea toimitusaika. Nyt minun on pakko pärjätä muutama päivä ilman puhelinta. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna ehkä sienessä äitini kanssa Lykynlammella ja käyn kävelyllä jossain sopivassa välissä. Käyn myös ehkä ruokakaupassa. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mansikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Käyn huomenna lenkillä aamulla tai illemmalla. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin viimeistään huomenna ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmää ja syksyistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kylmä ja epävakainen sää. Nyt tulee pimeä 19 jälkeen, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin.

MANGO3483FREDI SATA KELLOALuonut: MANGO3483Lauantai 24.09.2022 23:35

https://www.youtube.com/watch?v=YCKMJSVY36s TÄTÄ OIS KIVA KUUNNELLA JUNAMATKOILLA
TURKUUN. HÄMEENLINNAAN. TAMPEREELLE. VAASAAN. TURKUUN. KOKKOLAAN JNE JA JOSKUS AUTOMATKOILLA MM MIKKELIIN. PINSIÖÖN. IKAALISIIN. TAMPEREELLE. LAHTEEN
Voisin kirota ja kunnolla mutta en lukutaidottomien vuoksi kehtaa tehdä sitäkään tässä mutta voi että tämä maailma on vain yksinkertaisia varten jotka ei siis. . . GRR!!!

Pelkkiä kiusaajia ja jotka eivät ole kokeneet yhtään takaiskua elämässään jos niilltä elämää on koskaan ollutkaan saati jos vielä turhia vielä tyhmempiä pentuja on. . Voi että.

Mielipidettä kun ei saa ajoissa kuuluviin niin tehkää mitä haluatte mutta en tuu olemaan apuna sitten missään koska takaisin saa vain roskaa niin olkaa aivan rauhassa.

VAIN ÄLYKKÄILLE ON TUKI JA SYDÄN TARJOTA EI MUILLE. MUUT SAATTE MÄDÄNTYÄ EN VÄLITÄ!

Jack84Intohimo is back <3Luonut: Jack84Lauantai 24.09.2022 13:02

Ihanaa saada voimanlähde takaisin enkä anna minkään rikkoa sitä nyt vaan nautin asioista joista nautin ja tasan taistelen vastaan sellaista joka vaarantaa sisäisen ilon, voit tulla mukaan tai pysyä poissa tieltä mutta muista kukaan ei pakota mihinkään sua eli siitä ei huolta :)

Ei vain oikeasti jaksa aina että kaikki keskeytetään juuri kun olisi aika parempaan koska se on jo nähty että mieli pitää pahoittaa pakonomaisesti...ei kiitos. En suostu olemaan enää vanki ja kahleissa enkä pelokkaana nurkassa. .

Olen vapaa enkä käytä vapautta kuten voisi luulla, haluan elää elämäni omalla tavallani ja todellakin kiitollinen olen paljosta mutta en ole käyttöesine. .hmm ehkä tietyllä tavalla voisin olla utelias sielu hihi mutta eipäs siitä tässä enempää :)

No nii tästä eteenpäin sopiiko? ^^
Yöaika iski eikä ole tähänkään mennessä haitannut ja todellakin haluan edes hetkistä saada ilon irti ja kyllä sen jakaisi mutta oon vain yksin mutta näillä nyt mennään ja yksi asia mikä rikkoo ikävästi kaiken hauraan on se jos saa kerrankin kaaoksen keskellä hyvästä kiinni niin sitten keskeytetään jotenkin....ei kiitos sellaisia, elämä ei ole loputonta siis mitä tällä hetkellä kukin elää joten antaa ilon loistaa kun se pääsee loistamaan, maailma on tarpeeksi ilkeä paikka joten nauttia on saatava edes hetkistä ja tapoja on monia <3

Itse tosiaan olen ollut hukassa pitkään jo ja jotkin asiat kummittelee mielessä ja tunteissa joten voi siitä miettiä millaista se on ja kärsin epävakaasta persoonallisuushäiriöstä joten haastetta on riittämiin ja hullu olen vain hyvässä mielessä :)

Ehkä voisi yrittää fb puolelle jotain kirjoittaa siis tarinan tynkää koska sekin on harrastus ja tapa purkaa tuntoja terveellä tavalla siinä missä jotkut taitelee, tekee musiikkia, maalaa, liikkuu onhan näitä tapoja :)

Ja muusta olen sinkku ja en voi ottaa liian lähelle ketään syvemmin ennenkuin asiat palaavat raiteilleen. .tosin sisimpäni hehkuu eräälle ihmiselle en voi kiistää vaikka julma todellisuus mättääkin välissä mutta on aito tunne jo itsessään arvokasta :) sitä ei pääse pakoon <3

Hilirimpsis! :D

Jeppisläinenperjantai 23.9.2022Luonut: JeppisläinenPerjantai 23.09.2022 23:52

Kävin tänään aamulla kaupassa. Tulin kotiin kattomaan telkkaria ja menin aikasemmin pyykille kun lähdettiin sinne kaustiselle tai lähdin kotoa kahden jälkeen. Tallille kun mentiin niin masaa oltiin jo laittamassa autoon. Lähdettiin sitte heti liikkeelle kun masa oli autossa, oltiin ajoissa perillä että masaa kerettiin lämmittelemään. Koelähtö oli viideltä. Koelähdön jälkeen masa riisuttiin valjaista ja laitettiin autoon. Me käytiin vielä syömässä ravimakkarat ennen kun lähdettiin ja masalle ostettiin uus loimi saarisen autosta. Masa vaan ei menny koelähtöä läpi tälläkään kertaa eikä sen hiittikaverikaan menny. Oltiin tallilla joskus ennen seitsemää. Kerättiin tavarat pois autosta ja vietiin ne talliin. Toisetki hepat haettiin sisälle vielä ennen kun lähdettiin kotiin. Oiln kotona vähän ennen kahdeksaa, joten en kerenny kattomaan salkkareista kun vähä loppua. Söin taas ennen kun tulin koneelle ja meen taas nukkumaan jossain vaiheessa. Sain kaverilta synttärilahjan jo tänään vaikka mun synttärit on huomenna. Ihan kiva päivä oli kaikin puolin.
23.9.2022. Perjantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten lepäsin hetken aikaa sohvalla, pesin hampaat ja sitten söin aamupalaa. Sitten katsoin areenasta uutta päivää, joka on minun lempisarja, menin lenkille ja lenkin jälkeen söin lounaaksi kalapuikkoja ja lasin lasillisen maitoa. Sitten menin vanhemmille ja minun vanhimman siskoni nuorimman lapsen syntymäpäiville. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä, söin vanhempien luona iltapalaa. Puhelimeni hajosi tänään ja nyt odotan uutta puhelinta, jonka saan viimeistään keskiviikkona. Tilasin sen BackMarketista ja heillä on nopea toimitusaika. Nyt minun on pakko pärjätä muutama päivä ilman puhelinta. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelyllä jossain sopivassa välissä. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mansikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Käyn huomenna lenkillä aamulla tai illemmalla. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin viimeistään huomenna ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmää ja syksyistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kylmä ja epävakainen sää. Nyt tulee pimeä 19 jälkeen, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin.

Jack84Huomenet ja viikonloppua :)Luonut: Jack84Perjantai 23.09.2022 12:20

Heräsin vaihteeks hieman nuhaiseen oloon mutta se fiilis jäi toiseksi sillä palava tunne oli myös vahvasti läsnä ja sen toivotan mielihyvin takaisin koska se on aika universaali voima enkä todellakaan ota vastuuta siitä miten kukin sen käsittää, intohimo ei tarkoita vain yhtä asiaa vaikka on sekin suuri upea ilo kun sen jakaa. . .toisen ihanan kanssa. . <3

Olen kovin henkinen persoona ja tarvitsen sisäistä tultani hyvin moneen asiaan enkä katso suopeasti jos sitä yritetään sammuttaa koska se on voimanlähteeni ja voi kyllä ajattelukeskus on ylhäällä ei huolta mutta tunteet sisällä ja uskon myös astrologiaan koska se pitää niin paikkansa eli olen aurinkomerkiltäni Neitsyt, nousevassa Kaksoset ja kuumerkki Skorpioni ja viimeisin määrittää minut sisältä mikä on kaikilla se tärkein <3

No niin taidan uppoutua hetkeen koska henkinen puoli tarvitsee sitä ja haluankin jälleen päästä siivilleni, usko pois siitä voi riittää iloa myös sinulle. . ^^ <3

Hyvää viikonloppua :D <3

[anadnab_kcalb]SECRETLuonut: [anadnab_kcalb]Perjantai 23.09.2022 11:18

Metabo17Liityin sit tänneLuonut: Metabo17Perjantai 23.09.2022 10:18

Tuli sit tänne liityttyy, toki oon aikasemmin joskus tääl pyöriny.
Aattelin et tän blogijutun avulla voisin avautua esimerkiks mun elämästä, joten seurailkaa sekä tulkaa jutunpoikaselle jos kiinnostaapi tutustua.
Olen tänä viikonloppuna menossa vanhempien luokse. Olin viimeksi vanhempien luona juhannuksena siitä on jo muutama kuukausi. Ihan kivaa mennä niin varmasti tulee hyvä ja mukava viikonloppu. Maiseman vaihdos tekee vaan hyvää. Tosiaan viikko on mennyt vähän väsyneellä fiiliksellä mutta ei ole ahdistanut onneksi. Saa nähdä millainen viikko on ensi viikolla. Verikokeet on mulla maanantaina taas pitää mennä niin saa haettua sitten taas leponexia. Ensi viikolla mun pitää hakea lisää masennuslääkettä ja kohta myös leponexia. Sain maksettua kaikki loput laskut ja tilille jäi vielä sen verran rahaa niin pärjää loppukuun.
Olen saanut katsottua kaikki bb jaksot mitä on tullut pakko sanoa että jännäksi menee se kausi. Nyt sinne meni taas pari uutta asukasta. En enää pysy mukana kun sinne menee koko ajan uutta porukkaa. Saa nähdä kuka lähtee sunnuntaina sitten talosta mä toivon että Tuula lähtisi.
Mä olen alkanut tykätä Miikasta nyt sekin on mun suosikki asukas.
Tänään pitää katsoa tämän viikon vika salkkarit jakso. Pystyn sen hyvin katsomaan mun tabletilla mtv palvelusta. Mulla on matkanetti tuossa mun tabletissa se on kätevä. Pitää laittaa kohta se tabletti lataukseen niin on sitten akku täynnä siinä. Sähköpotkulaudan laitan myös kohta lataukseen.
Nyt en ole juonut alkoholia pariin viikkoon ja se on vaan hyvä. Aijon jatkaa edelleen etten juo. Mun ei ole onneksi yhtään tehnyt mieli alkoholia. Mulla tuli siitä viimeksi niin huono olo kun olin juonut.
Alkoi masentaa ja ahdistaa aika paljon. Nyt mä vaan haluan että mulla on hyvä olo en yhtään halua mitään masennusta. Juon nyt vaan kahvia, teetä, vettä ja limua. Siinä myös säästää rahaa kun ei osta alkoholia.
Varmaan juon sitten kun vietetään parhaan kaverin synttäreitä.
Aijon sinne asti olla juomatta. Kun rahaa tulee alkukuusta niin lähden etsimään parhaalle kaverille synttärilahjaa. Löydän sen ihan varmasti tokmannilta. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis. Olen lähdössä iltapäivällä kun vanhemmat tulevat hakemaan.
22.9.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Sitten lepäsin hetken aikaa sohvalla, pesin hampaat ja sitten söin aamupalaa. Sitten katsoin areenasta uutta päivää, joka on minun lempisarja, otin päiväunet ja sitten söin lounaaksi kanapastavuokaa ja join lasillisen maitoa. Sitten menin lenkille. Sitten join kaksi kupillista kahvia, menin suihkuun. Sitten menin vanhemmille. Katsoin telkkaria, harjoittelin italiaa, saksaa ja englantia duolingon avulla, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä, söin vanhempien luona iltapalaa. Kohta menen yöpuulle eli nukkumaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Käyn huomenna kävelyllä jossain sopivassa välissä. Huomenna vietetään minun vanhimman siskoni nuorimman lapsen synttäreitä Hoplopissa, joten olen menossa sinne huomenna kello 17:00 aikaan. Kohta menen sänkyyn unille. Nukun hyvin joka yö ja nukun hyvin pehmolelujen kanssa. Söin tänä aamuna pari leipää, kupillisen teetä, vettä, yhden omenan, rypäleitä, banaanin, mandariinin ja mansikoita. Join päivällä kahvia ja aamulla teetä. Käyn huomenna lenkillä aamulla tai illemmalla. Laitan tällä viikolla kuvia Instagramiin viimeistään huomenna ja jotkut kuvat jaan sekä täällä Irc-galleriassa että Facebookissa. Laitoin tänä päivänä lämpimästi päälle, koska ulkona oli todella kylmä ja todella tuulista. Koko viikon sää on kylmää ja syksyistä säätä. Käytän sekä sisällä että ulkona villasukkia näiden koleiden säiden takia. Tykkään kun on välillä viileää säätä enkä tykkää liian kuumista ilmoista. Hyvää loppuiltaa kaikille ja lukekaa blogiani todella tarkkaan ja ajatuksen kanssa. Tulevalla viikolla on todella kylmä ja epävakainen sää. Nyt tulee pimeä 19 jälkeen, joten minun täytyy lenkkeillä valoisan aikaan. Kuuntelin musiikkia Youtubesta sekä SANNIlta että Cheekiltä. He ovat lempiartistejani tällä hetkellä. SANNIlta kuuntelin 2080-luvulla ja trampoliinin ja joskus vahinko-kappaleen ja Cheekiltä kuuntelin vahinko-nimisen kappaleen, kun hän versioi kyseisen kappaleen Vain Elämää-kaudella 7. 2080-luvulla on minun lempibiisi, koska siitä tulee mieleen minun tyttöystävä, koska minä ikävöin häntä koko ajan ja vielä 2080-luvulla. Tänään oli pilvinen päivä ulkona. Nyt nautin näistä ihanista ja kylmistä syyspäivistä täysin.

JeppisläinenTorstai 22.9.2022Luonut: JeppisläinenTorstai 22.09.2022 23:23

Kävin päivällä cittarissa hakemassa syötävää huomiselle ravi reissulle salkkareiden jälkeen. Tulin sitte kattomaan telkkaria ja kolmelta katoin ihmemiehen ja neljältä salkkarit (katon aina kaikki uusinnat) Kävin viemässä pullan palaset linnuille. Viiden aikaan puin ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri tulee hakemaan puol kuuden aikoihin tai vähän yli puoli kuusi. Tallille kun mentiin niin kaveri siivos vallen karsinan ja mä menin siivoamaan poikien tarhan kun mimmin tarha oli jo siivottu. Masallakin ajettiin tänään. Sillä aikaa hepat haettiin sisälle. Toisen kaverin tyttö ratsasti kallella vähän aikaa. Annettiin sillä aikaa muille hepoille ruoat.Kalle sai ruoat ratsastuksen jälkeen. Me lähdettii sitte kotiin mut en kerenny kattomaan salkkareita ollenkaan. Kotiin kun tulin niin kävin kellarissa laittamassa pyykkivuoron huomiseksi ja sen jäkeen kävin suihkussa ja suihkun jälkeen söin ja tulin taas koneelle. Tänään pitää mennä ajoissa nukkumaan kun huomenna meen aamuilla kauppaan ja sitte iltapäivällä lähdetään kaustiselle masan kans. Ennen kolmea varmaan lähdetään tallilta kun koelähtö on viideltä ja ravit alkaa kuudelta.Kohta alkaa terminaattori subilta, sitä vois vähä aikaa kattoa. Että semmosta taas.

Kimi97[Ei aihetta]Luonut: Kimi97Torstai 22.09.2022 20:35

Auto viety korjaamoon, torstain kunniaks kävin vodka drinkeillä frendien kanssa.
Arki väsyttää, pitäis keksii uutta sisältöä elämään, polvivamman takia oo päässy nauttimaan vesillekkään. (Uintia harrastan)

KAROooo^^BLALALALALaaLuonut: KAROooo^^Torstai 22.09.2022 19:18

Ei vittu jaksa jotain suunnistusta koulusヽ(`⌒´メ)ノ
.
miten tää on näin uuvuttavaa ja on menny vaan joku 7 vk (T_T)
.
.
.
.
.
.
.
.
Karo kiittää ja kuittaa (・ω<)☆
« Uudemmat -