IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Hungry Studio Logo 헝그리 스튜디오 로고
‘When you’re hungry, you’re released’ team '출출할땐 출시조' [Wajangchang Museum 와장창 박물관]

2023 Chungbuk Game Festa1 2023충북게임페스타1
2023 Chungbuk Game Festa2 2023충북게임페스타2

2023 Chungbuk Game Festa 2023 충북게임페스타
[Game Jam Demo Play 게임 출품작 데모 시연] 2023 Chungbuk Game Jam 2023 충북게임잼 (1st Jam Theme 1차 게임잼 주제: Dongbu Garage 동부창고, 2nd Jam Theme 2차 게임잼 주제: Craft 공예)
September. 19 Tuesday ~ September. 24 Sunday
9월 19일 화요일 ~ 9월 24일 일요일
Culture Factory 문화제조창
Cheongju 청주 / Chungcheong bukdo (Chungbuk) 충청북도 (忠淸北道) (충북 (忠北))
==================
Hungry Studio 헝그리 스튜디오 (Side Project Team New Name 사이드 프로젝트 팀의 새로운 이름)
[2023 Chungbuk Game Jam 2023충북게임잼] Team 3 3조‘When you’re hungry, you’re released’ '출출할땐 출시조')
Release By Hungry Studio 헝그리 스튜디오
Wajangchang Museum 와장창! 박물관
#게임 #출시 예정!
My Team will visit again September. 23 Saturday for Survey of target game users’ response to the game 타겟 게임유저들의 게임 호응도조사 & Market Research 시장조사
==============
2023 Chungbuk Game Jam 2023 충북게임잼
2023 Chungbuk Game Jam 2023 충북게임잼
Dongbu Garage 동부창고, J-One Hotel 제이원호텔
September. 15 Friday ~ September. 17 Sunday
9월 15일 금요일 ~ 9월 17일 일요일
Cheongju 청주 (淸州) / Chungcheong bukdo (Chungbuk) 충청북도 (忠淸北道) (충북 (忠北))

https://www.facebook.com/636025210/posts/10160674414075211/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Hungry Studio Logo 헝그리 스튜디오 로고
hungry StudioTeam Name Card 헝그리 스튜디오 팀 명함

Hungry Studio 헝그리 스튜디오 (Side Project Team New Name 사이드 프로젝트 팀의 새로운 이름)
[2023 Chungbuk Game Jam 2023충북게임잼] Team 3 3조‘When you’re hungry, you’re released’ '출출할땐 출시조')

Globally, we decided to name the team Hungry Studio. Hungry rises from hunger Using Steve Jobs's famous quote “Stay Hungry, Stay Fulish” as our motto, it contains the meaning of always learning and making games with passion. 🙂
글로벌하게 헝그리 스튜디오로 팀 이름을 정했습니다. 출출에서 떠오르는 헝그리와 스티브 잡스님의 스테이 헝그리, 스테이 풀리시 명언을 모토로 삼아 항상 배우고 열정을 갖고 게임을 제작하자는 의미를 담고 있습니다. 🙂

Hungry Studio Official Instagram
헝그리스튜디오 공식 인스타그램
https://www.instagram.com/hungryhungry_studio/?hl=en

Hungry Studio Team Name Card 헝그리스튜디오의 팀 명함

_Iltsu_Aurinkoinen perjantaipäiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 30.09.2023 00:01

Tänään on perjantai ja syyskuun kahdeskymmenesyhdeksäs päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 18:10 aikaan. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan ja italian kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kesäpäivistä. Sää on kesäistä, kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi possupihvejä ja salaattia. Jouluksi ehkä tilaan seuraavan opposuits-puvun. Hyvää torstai-illan jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä vetisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette vesilammikoissa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Kävin tänään lenkillä Niinivaaralla, jonka kävin samalla fiilistelemässä minun vanhaa koulua eli Niinivaaran lukiota, jonka kävin vuonna 2010-2013. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Tänään oli aurinkoinen päivä.

JeppisläinenPerjantai 29.9.2023Luonut: JeppisläinenPerjantai 29.09.2023 23:28

Heräsin tänään puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti ja puoli yks katoin salkkarit. salkkareitten jälkeen lähdin käymään kioskilla ja lidlissä, olin kotona kahden jälkeen. Otin pyykit pois pyykkitelineestä. Katoin kolmoselta suomen kaunein koti ohjelmaa neljään asti ja neljältä katoin salkkarit puoli viiteen asti. Puoli viideltä puin tallivaatteet päälle ja selasin puhelinta hetken aikaa. Katoin vielä telkkaria puol kuuteen asti. Puoli kuus mentiin tallille. Hepat oli saanu heinät ja heinäverkot oli laitettu ja vedet oli laitettu. Menin siivoamaan poikien tarhaa ja kaveri siivos mimmin tarhan tänäänkin. Sit se meni vielä syöttämään mimmiä. sit kun olin siivonnu tarrhan ja mimmi syötetty niin ruvettiin ruokkimaan hepat ja sit kun ne oli syöny niin keräsin kupit pois ja pesin ne. Lähdettiin sitte kotiin seitsemän jälkeen ja olin kotona vähän yli puoli kahdeksan. Menin sitte suihkuun ja suihkun jälkeen puin vaatteet takas päälle ja rupesin lämmittäämään ruokaa ja syömään että kerkesin koneelle kymmeneltä ja tänään menee taas puoli kolmeen ennen kun meen nukkumaan kun luen nettijutut taas ensi pois ja kuuntelen youtubista musaa ja katon jotain elokuvaa vielä. Äsken katoin poliisiopistoa joka alkoi yhdeksältä ja loppui yhdeltätoista. Kolmoselta tulee nyt elokuva olen suomalainen. Huomenna jos ei sada vettä niin vois lähteä pyöralenkille kun tänään en ehtinykkään mut jos sataa niin sitte en lähde mihinkään ennen tallia. Mut joo, lopetan tämän kirjoittamisen nyt tähän tällä kertaa, joten ei muuta kun hyviä öitä ja heippa hei ja huomiseen taas johonki aikaan.

Jack84Päivä kunnialla illassaLuonut: Jack84Perjantai 29.09.2023 23:19

Sinne hujahti tämä päivä ja huominen tosiaan kotipäivä pientä liikkumista lukuunottamatta mutta ensin loppuilta ja yö ja sit vasta huominen :)
Vähän pelaillu tänään, nukuinki jonku aikaa koska ei nyt väliä vaikka valvois pitkään koska huomenna saa nukkua ja sain muutaki aikaa kuten korjasin näppiksen takas käyttökuntoon ku olin kännissä katkassu johdon siitä :D piti nippuside katkasta mut noni no :D
Eipä mitään aloin tutkia asiaa ja tuntu että tuleekohan mitään mut eikös vaan johdot saanu liitettyä ja heti toimi ku kytki koneeseen että jee pieni ilon aihe :)
Facebook:in puolelta loppui mesebanni onneks ja pääsee ystävien kans jutteleen ja bannit johtu siitä kun annoin yhdelle takas mitä toiminnallaan kerjäsi ja se meni itkeen ylläpidolle, voi pientä että itkettää itseenikin. . no ei tod mut bannit ohi ja kyseinen hienohelma estossa ja pysyy, siihen loppu tuttavuus joka alkoi 2012 ja usein tultiin oikein hyvin toimeen mut. .teki minkä teki ja that's it.

Nyt ihan leppoisa olo onneks ku en todellakaa kaipaa yhtään kiveä niskaan vaan kevennystä joka on ansaittu, tämä vuosi pisti pataan aivan tarpeeks mut ei hautaan vielä saanu joten tässä ollaan yhä :)

TenKaze97whatLuonut: TenKaze97Perjantai 29.09.2023 23:03

I don´t know why I´m dissociating so much again,
but being with my lover makes it bearable.

usually if I had been conscious for a while and started dissociating again I´d wanted to rip my head off and knit a noose from toilet paper or something.
but with him it only makes it slightly less unbearable.
I can manage, even if I don´t feel real..
even if he doesn´t feel real.

no one around me seems like a real person.
often times I feel like I´m just a badly coded NPC from a shitty, underbudget made game and it´s story is horribly depressing.
I bet I´d get bad reviews as a character.
maybe.

and the fact that even though I dissociate half the time,
and am unsure of intimacy,
he respects all of it.
he does more than the bare minimum and somehow that still amazes me.
it is
freeing.

it´s a kind of relief I didn´t think I´d experience.
someone respecting my pace and my boundaries and prioritizing me.
I feel really grateful for a thing everyone deserves.
love, respect and thoughtfulness.

I really love him.
even if half the time nothing feels real,

but being in his arms,

feels like a home I never knew.

and I´d like to be home all the time.


Tällä kertaa on vuorossa #storytime-tuokio, jossa kerron minkälainen oli "värikäs" polkuni bussinkuljettajaksi. Alunperin suunnitelmani olivat aivan jotain muuta, mutta lopulta monien mutkien kautta päädyin bussin rattiin, jota olen pyöritellyt nyt jo yli kuuden vuoden ajan.

Mainintana, että tämä video painottuu vuosiin 2011-2016, eli aikaan kun vielä etsiskelin itseäni. Kannattaa ehdottomasti tsekata tämä mielenkiintoinen video!

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Perjantai 29.09.2023 14:36

Oisko se minun aika saada eläke?Maanantai 25.09.2023 21:29, 10 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Jack84Hyvää viikonloppua :)Luonut: Jack84Perjantai 29.09.2023 14:34

Nyt on tämän päivän juoksut juostu tai miten sanois mutta joo ja nyt kotosalla lopun päivää ja huomisesta tuleeki kotipäivä mut toki käyn ulkosallaki jossain välissä ja koitetaan se mieli pitää kirkkaana kun eiköhän tämä vuosi oo jo potkinu päähän ihan tarpeeks nii ollaan vaikka piruuttaan mahd. hyvällä tuulella :)

Ensi viikolla onkin ohjelmaa kun sossu ja täytyy selvittää te-keskukselle että aivan turha laitella viestejä monestakin hyvästä syystä mutta asia hoituu sitten kyllä ei huolta siitäkään, aivan tärkein saada se kortti takas ja muutenki asiat on pidettävä paremmin raiteillaan niin hyvin kun itse voi, muulle elämälle ei voi mitään. .
Kuitenki ollaan tässä ja nyt rauhoittumassa tähän päivään ja eilen oli tosi hienoa että tuli viestiä&epätietoisuus hävisi samantien nii sekin oli iso bonus joten ei juuri nyt painetta eikä tarviikkaan :)

Ystikset oikein hyvää viikonloppua :)

_Iltsu_Aurinkoinen torstaipäiväLuonut: _Iltsu_Perjantai 29.09.2023 00:00

Tänään on torstai ja syyskuun kahdeskymmeneskahdeksas päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 19:30 aikaan. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan ja italian kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kesäpäivistä. Sää on kesäistä, kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi possupihvejä ja salaattia. Jouluksi ehkä tilaan seuraavan opposuits-puvun. Hyvää torstai-illan jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä vetisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette vesilammikoissa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Kävin tänään lenkillä keskustassa ja kävin samalla ruokakaupassa. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Tänään oli aurinkoinen päivä.

JeppisläinenTorstai 28.9.2023Luonut: JeppisläinenTorstai 28.09.2023 23:18

Heräsin tänään puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti. Puoli yks katoin salkkarit ja salkkareitten jälkeen katoin neloselta super deals kahteen asti ja kahdelta kävin viemässä pyykit koneeseen. Katoin vielä telkkaria kolmeen asti ja kolmelta hain pyykit pois koneesta ja laitoin ne kuivumaan pyykkitelineeseen. Katoin neljään asti grand desing suomi ja sen jälkeen katoin salkkarit puoli viiteen asti. Puol viis puin tallivaaatteet päälle ja selasin puhelinta vähä aikaa. Viideltä katoin neloselta haluatko miljonääriksi puoli kuuteen asti ja puol kuuden jälkeen mentiin tallille.. Hepat oli saanu heinät ja heinäverkot oli laitettu ja vedet oli laitettu. Menin sitte siivoamaan poikien tarhaa jja kaveri siivos mimmin tarhan. Sitte kun olin tarhan siivonnu niin ruvettiin ruokkimaan hepat ja sit kun ne oli syöny niin keräsin kupit pois ja pesin ne. Kaveri meni vielä syöttämään mimmiä. Lähdettiin kotiin vasta kahdeksalta ja olin kotona kahdeksan jälkeen joten salkkarit jäi näkemättä tänään kokonaan, pitää huomenna sitte kattoa kahteen kertaan. Rupesin sitte lämmittämään ruokaa ja syömään että kerkesin koneelle yhdeksältä ja tänään menee taas kahteen asti ennen kun meen nukkumaan kun luen nettijutut ensi pois ja katon pari elokuvaa, ensi poliisiopisto ja sitte valehtelija valehtelija elokuvan. Huomenna pitää mennä käymään kioskilla ja lidlissä ja soittaa labraan ja myöhemmin ottaa pyykit pois pyykkitelineestä ja illalla tallille. No mutta, taidan lopettaa kirjoittamisen tähän tällä kertaa, joten ei muuta kun hyvää yötä ja heikun keikun ja huomiseen taas.

Jack84Kotosalla :)Luonut: Jack84Torstai 28.09.2023 14:17

Takas kotisatamassa ja tänään tuli sossusta ilmoitus että olisi viikon päästä aika sinne ja ensin kävi vaikka mitä mielessä ja kiristi mut ku sain kuulla että joku nimetön ilmoittanut että on huolissaan musta niin voitais jutella, sopii koska voin jutella myös ajokortti asiastaki siellä joten tokihan käyn sitten mutta oon vaan utelias kuka on ilmoittanut. .siis en huonolla mieti ja toinen seikka tänään huomattu että painosta kadonnu 5 kiloa joten hip hei hieno homma :D
Suunta parempaan ja pieniä muutoksia oonki tehny nii kylläpä vaikuttaa kummasti ei haittaa ja saa vielä pudota, ruumiinrakennetta nyt ei voi muuttaa mut tuota voi ja oon täysin tyytyväinen itseeni tälläisena en tarvitse hyväksyntää muilta :)

Kohta evästä ja kahvetta nams :P ^^
Tổng quan về dược liệu ích mẫu: Trong y học cổ truyền của nước ta nói riêng và của các nước phương Đông nói chung thì ích mẫu là một trong những vị thuốc dành cho chị em phụ nữ nổi tiếng nhất. (cao dược liệu)

Cây ích mẫu có tên khoa học là Leonurus japonicus hay Herba leonuri Heterophylli, 1 loài thực vật nằm trong họ Bạc hà Lamiaceae. Cây ích mẫu có nguồn gốc từ châu Á nhưng hiện nay đã được trồng khá phổ biến trên thế giới bao gồm cả các nước thuộc châu Mỹ và châu Phi.

Cây ích mẫu có một số đặc điểm thực vật đặc trưng là:

Thời gian sống khoảng 1-2 năm.

Thường mọc ở những khu vực có nhiều nắng.

Thân thảo, ít phân nhánh, chiều cao trung bình chỉ khoảng 0,5-1m. Trên thân cây có phủ một lớp lông nhỏ.

Lá ích mẫu mọc đối: lá mọc ở gốc có hình tim, cuống dài, mép lá có răng cưa thô và sâu, lá mọc ở thân cuống ngắn, phiến lá chia thành 3 thùy có răng cưa nhưng thưa. Còn lá mọc ở ngọn thì không phân thùy, cuống rất ngắn.

Hoa ích mẫu ra vào khoảng tháng 3 đến tháng 5 thường mọc vòng ở kẽ lá, hoa có màu hồng hoặc tím hồng.

Quả ích mẫu có vào khoảng tháng 6-7, quả màu xám nâu, có 3 cạnh.

Bộ phận thường được dùng làm thuốc của cây ích mẫu là toàn bộ phần cây trên mặt đất. Thời điểm thu hoạch ích mẫu tốt nhất là lúc cây có nhiều lá và sắp sửa ra hoa. Người ta thường sẽ cắt 1 đoạn khoảng 30-40 cm tính từ ngọn cây, để lại phần gốc để cây tiếp tục đâm chồi và có thể thu hoạch thêm đc 1-2 lần nữa.

Cao ích mẫu là sản phẩm được chế biến từ nguồn nguyên liệu ích mẫu tươi hoặc khô. Cao ích mẫu có nhiều loại khác nhau như cao khô, cao lỏng, cao đặc… tùy thuộc vào độ ẩm và hàm lượng nước bên trong.

Uống ích mẫu trong bao lâu, mấy ngày thì có kinh?

Ích mẫu là vị thuốc rất tốt cho những chị em phụ nữ, đặc biệt là trong các trường hợp bị rối loạn kinh nguyệt, chậm kinh, kinh ít hoặc không có kinh. Bởi vì theo y học cổ truyền, ích mẫu là vị thuốc có công năng: hoạt huyết, điều kinh, khứ ứ, sinh huyết mới, lợi tiểu, giải độc, tiêu viêm.

Chị em có thể dùng ích mẫu đơn độc hoặc kết hợp với một số vị thuốc khác để hiệp đồng tăng cường thêm hiệu quả tác dụng. Chị em uống ích mẫu thì thời điểm có kinh trở lại nhanh hay chậm sẽ phụ thuộc vào một số yếu tố như:

Lối sống sinh học lành mạnh và khoa học.

Hàm lượng ích mẫu sử dụng có đủ hay không.

Tình trạng rối loạn kinh nguyệt là nặng hay nhẹ.

Thông thường sau khoảng 1-2 tuần sử dụng ích mẫu là chị em sẽ có lại được kinh nguyệt.

Vì sao uống cao ích mẫu mà vẫn không có kinh?

Hiện nay có nhiều trường hợp chị em phụ nữ thắc mắc là “uống cao ích mẫu mà vẫn không có kinh”. Nguyên nhân của tình trạng này có thể do vài yếu tố sau đây:

Lối sống sinh hoạt và chế độ ăn uống chưa tốt.

Chất lượng cao ích mẫu không đảm bảo.

Hàm lượng cao ích mẫu uống không phù hợp với tình trạng.

Thời gian sử dụng cao ích mẫu chưa đủ.

HUM0R1571Muumien mietelauseitaLuonut: HUM0R1571Torstai 28.09.2023 09:56


1. Mietelause
Kun minä jotakin jysäytän, niin se ei totisesti ole mikään kamelin pieru!
— Noita


2. Mietelause
He ovat niin herkkäuskoisia, että pilaavat melkein iloni.
— Haisuli


3. Mietelause
On tämäkin yhteiskunta, jossa möröt saavat syödä kenet haluavat!
— Muumipappa


4. Mietelause
Omistaminen merkitsee vain huolia ja matkalaukkuja, joita joutuu raahaamaan mukanaan.
— Pikku Myy


5. Mietelause
Eihän sitä aina voi olla ystävällinen ja seurallinen. Ei yksinkertaisesti ehdi.
— Nuuskamuikkunen


6. Mietelause
Senkin röyhkimys! Minä olen täyteläinen!
— Niiskuneiti


7. Mietelause
Takaisin luontoon. Elämme vain kerran. Hiiteen velvollisuudet.
— Muumipappa


8. Mietelause
Minä tulen milloin minulle sopii. Ehkä en tule ollenkaan, ehkä menen aivan toiselle suunnalle.
— Nuuskamuikkunen


9. Mietelause
Se joka osaa pitää suunsa kiinni herättää aina kunnioitusta. Luullaan että hän tietää paljon ja elää hirveän jännittävästi.
— Näkymätön lapsi


10. Mietelause
Kuinka minä, joka olen niin järkevä, voin olla niin vähä-älyinen?
— Niisku


Lisää muumien mietelauseita...
Kirjoitan nyt tämän viikon viimeisen blogiteksin huomenna en enää ajatellut tulla koneelle vaan lähden ihan viikonlopun viettoon vanhempien luokse mukavaa nähdä vanhemmat olin niiden luona viimeksi kesällä heinäkuussa eli parisen kuukautta sitten ihanaa kun pääsee vaihtamaan taas maisemaa hetkeksi mitä tekee todella hyvää. Mä aijon viikonloppuna niin rentoutua eli nukun, käyn äidin kanssa lenkillä, saunotaan, syödään hyvää ruokaa..ollaan vaan ja nauttia kun ei ole kiire. Eilenä mulla oli todella väsynyt olo jostain syystä en tiedä mistä niin salitreenit meni vähän huonosti no ei sitä aina tietenkään jaksa. Alan taas siivota ja pesemään pyykkiä siivosin jo osan eilenä niin pitää enää mopata lattiat.
En mennyt eilenä vielä kauppaan niin tänään olen menossa ajattelin tehdä mifu kastiketta ja riisiä tänään ruoaksi nopea ja helppo ruoka latasin jo eilenä sähköpotkulaudan niin sillä taas sitten pääsee kauppaan. Salkkarit jäi eilenä jännään kohtaan pakko katsoa tämän päivän jakso saa nähdä selviääkö kuka on sen lapsen isä? Sallan ilme oli aika hyvä sen jakson lopussa. Otan kohta aamulääkkeet ja tarkistaa tili paljon on rahaa siellä varmasti sen verran että selviän ensi viikkoon. Kohta vaihtuu taas kuukausi nopeasti tää aika menee jouluun on enää alle kolme kuukautta apua pitää alkaa pikkuhiljaa ostelemaan joululahjoja kavereille ajattelin jokaiselle ostaa jotain pientä ajatus on tärkein. Vietän sitten joulua vanhempien ja poikaystävän kanssa niin kuin joka vuosi on ollut todella mukavaa aina ja tulee silloin semmoinen joulu fiilis päälle kun sitä saa viettää rakkaiden ihmisten kanssa.
Nyt vien nuo pyykit, laitan siivous musaa soimaan taustalle ja jatkan siivoamista. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ja olen odottanut kovasti viikonloppua selvisin taas tästäkin viikosta vaikka on ollut väsynyt olo.

_Iltsu_Aurinkoinen keskiviikkopäiväLuonut: _Iltsu_Keskiviikko 27.09.2023 23:58

Tänään on keskiviikko ja syyskuun kahdeskymmenesseitsemäs päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 15:10 aikaan. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan ja italian kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kesäpäivistä. Sää on kesäistä, kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi rosepippurikanariisivuokaa ja salaattia. Jouluksi ehkä tilaan seuraavan opposuits-puvun. Hyvää keskiviikko-illan jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä vetisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette vesilammikoissa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Kävin tänään lenkillä jokiasemalla ja koirapuistossa. Olin tänään äitini kanssa vanhimman siskoni nuorimman lapsen syntymäpäivillä. Huomenna minulla on työpäivä 9-14. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Tänään oli aurinkoinen päivä.

JeppisläinenKeskiviikko 27.9.2023Luonut: JeppisläinenKeskiviikko 27.09.2023 23:33

Heräsin tänään puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti ja puoli yhdeltä katoin salkkarit. Salkkareitten jälkeen kävin ensi cittarissa ja sen jälkeen kävin vielä r-kioskilla. Olin kotona kahden aikaan ja soitin pari puhelua. Katoin sitte puheluiden jälkeen aarrepajaa neljään asti ja neljältä katoin salkkarit puoli viiteen asti. Puoli viideltä puin tallivaatteet päälle ja selasin puhelinta vähä aikaa ja katoin telkkaria puoli kuuteen asti. Puoli kuus mentiin tallille. Hepat oli saanu jo heinät ja vedet oli laitettu ja heinäverkot oli laitettu. Pariskuinta oli tänään tallilla kahdestaan kun ne lapset oli jossain hoidossa. Menin siivoamaan poikien tarhaa ja kaveri siivos mimmin tarhan. Juksun,kallen ja allun tarhatki siivottiin. sit kun olin siivonnu poikien tarhan niin ruvettiin ruokkimaan hepat ja sit kun ne oli syöny niin keräsin kupit pois ja pesin ne. kaveri meni vielä syöttämään mimmiä vihreetä heinää vähäks aikaa. Lähdettiin sitte kotiin ennen puolta kahdeksaa ja olin kotona kakskyt vailla kahdeksan joten salkkarit jäi alusta kattomatta. Katoin sen sitte loppuun ja menin suihkuun. Suihkun jälkeen puin vaatteet takas päälle ja rupesin lämmittämään ruokaa ja syömään että kerkesin kymmeneltä koneelle ja tänään menee varmasti puoli kolmeen ennen kun meen nukkumaan kun luen nettijutut pois ensi. Telkkaria ei tarvi paljo kattoa kun ei tuu mitään katottavaa enää tänään, ne katottavat meni jo salkkarit ja haluatko miljonääriksi ohjelma tuii neloselta yhdeksästä kymmeneen. Nyt tulee neloselta joku tylsä elokuva mut tulkoot, en kato, Huomennakin nousen ylös puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti ja puoli yhdeltä katon salkkarit ja yhdestä kahteen katon super dealsia. Kahdelta pitää mennä pyykille taas. Taidan lopettaa kirjoituksen nyt tähän ennen kun kello on kakstoista, joten ei muuta kun hyvää yötä ja moikkelis moi ja huomenna palaan taas astialle kun ehdin.

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Keskiviikko 27.09.2023 22:58

Oisko se minun aika saada eläke?Maanantai 25.09.2023 21:29, 10 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Jack84Tulipa reilut päikytLuonut: Jack84Keskiviikko 27.09.2023 22:47

Vähän aikaa sitten heräsin ja iltapäivän lopulla aloin ohjelman äärella makaan ja siihen sitten nukahdin täyteen uneen :D
Ainakin oon nyt levännyt ja akut täynnä joten en valita ja kyllä väsyttikin ei siinä, join iltakahvit kuitenki ja tässä jonku aikaa keikun ennenkuin meen takas peiton alle ja aamulla sitten kello soi taas.

Pieni huoli eräästä kun ei ole hiiskahtanutkaan tosin ymmärrän että menin sanomaan mitä sattuu mutta lopetin sen kuin seinään enkä toista sitä takuulla, eiikä virheistä tarvitse lopun ikää rangaista mut viimeksi ku viesti mainitsi asiasta ja muutakin josta heräsi heti empatian tunne joten jotain painavaa on harteilla varmasti :/ mutta annan osaltani rauhaa oli mitä oli mut toivottavasti vielä ilmoittelee koska haluan olla tukena en painona myös sitäkin ajatellen että haluan korvata ikävät sanani hyvällä. .saa nähdä sopiiko se elämälle taas mitenkään. .

Mut nyt katsellaan vaan rauhassa ja sitä rataa muuta ei tähän hätään voi :)

Tomi1989HuomennaLuonut: Tomi1989Keskiviikko 27.09.2023 21:30

Saan ruokaa kerta tänään sille ei käynyt
« Uudemmat -