IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

MiittisNäen kaveria tänään.Luonut: MiittisPerjantai 22.09.2023 05:16

Mukavaa kun viikonloppu taas alkaa pakko sanoa että tää viikko on ollut aika vauhdikas nopeasti mennyt ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut todella hyvä juttu! Alan kohta maksamaan loput laskut niin näkee taas paljon tilille jää rahaa uskon että sen verran että pärjää taas loppukuun. Rahaa tulee parin viikon päästä asumistuki tulee keskiviikkona ja eläke perjantaina. Mun pitää käydä apteekissa tänään hakemaan nuo karpalokapselit alkavat loppumaan menen taas sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti keskustaan ajelin sillä myös eilenä talvella en ajatellut kulkea sillä koska on lunta ja liukasta. Tänään on aika rento päivä näen kaveria illalla olen menossa sen luokse kylään nähtiin tuossa keskiviikkona sitten ajattelin mennä lenkille tänään päivällä niin tulee askelia ja liikuntaa pitäisi olla hyvä ulkoilu sää nautin samalla syys säästä. Otan kohta aamulääkkeet ettei unohdu aamukahvit join äsken niin nyt olen ihan hereillä päätin että nyt en nuku päikkäreitä tänään viikonloppuna ajattelin nukkua koska silloin on hyvin aikaa kun ei ole kiire. Ensi viikolla olen menossa käymään vanhempien luona ellei tule esteitä olin viimeksi niiden luona heinäkuussa siitä on jo pari kuukautta. Äiti saa sitten leikata mun tukkaa vähän lyhyemmäksi koska se on kasvanut nopeasti se osaa aika hyvin leikata sen eikä maksa mitään.
Tykkään enemmän lyhyemmästä kun taas pitkästä se on helpompi hoitaa kun on lyhyempi eikä tule mitään takkuja. Alan tiskaamaan ja siivoan keittiön sekä katsomaan videoita youtubesta uskon että tulee mukava päivä sekä viikonloppu. Aijon vaan olla ja nauttia kun ei ole kiire.

Tomi1989TaasLuonut: Tomi1989Perjantai 22.09.2023 04:33

Pitäs tänään katsoa yks salatut ja yks emmerdale

Jack84VNV NationLuonut: Jack84Perjantai 22.09.2023 01:43

https://www.youtube.com/watch?v=vMSa8obyykQ

And what will happen?
Will i dream?
Tänään on torstai ja syyskuun kahdeskymmenesensimmäinen päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 19:30 aikaan. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan ja italian kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa kesästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 19:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kesäpäivistä. Sää on kesäistä, kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi kalapuikkoja, perunoita salaattia. Jouluksi ehkä tilaan seuraavan opposuits-puvun. Hyvää torstai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä vetisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette vesilammikoissa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Kävin tänään lenkillä keskustassa ja kävin samalla ruokakaupassa. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Tänään kävin lenkin aikana noutamassa yhden paketin.

JeppisläinenTorstai 21.9.2023Luonut: JeppisläinenTorstai 21.09.2023 23:38

Heräsin tänään puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti ja puoli yhdestä yhteen katoin salkkarit ja oli tarkotus lähteä pyörälenkille mut en lähtenykkään kun satoi vettä vähä väliä. Kävin vaan kioskilla edes takas salkkareitten jälkeen ja olin takas ennen kahta. Otin pikku päikkärit kahden jälkeen neljään asti ja neljästä puoli viiteen katoin salkkarit. Puoli viis puin tallivaatteet päälle ja selasin puhelinta ja katoin telkkaria puoli kuuteen asti ja puoli kuuden jälkeen mentiin tallille ja taas siellä oli se sama lapsiperhe joka oli eilenkin, ei oikeen jaksais niitä joka päivä. Hepat oli jo saanu heinät ja kaveri laittoi vedet. Menin sitte siivoamaan poikien tarhaa ja mimmin tarhaa. Sit kun olin tarhat siivonnu niin ruvettiin ruokkimaan hepat ja sit kun ne oli syöny niin kerättiin kupit pois ja pestiin ne. Lähdettiin sitte hetken päästä kotiin ennen puolta kahdeksaa ja olin puoli kahdeksalta kotona joten kerkesin kattoa salkkarit alusta loppuun taas. Katoin salkkarit puoli kahdeksasta kahdeksaan ja rupesin lämmittämään ruokaa ja syömään että kerkesin jo kymmeneltä koneelle ja tänään menee varmaan puoli kolmeen ennen kun meen nukkumaan kun luen taas nettijutut ensi pois. Telkkaria ei tarvi kauheesti enää kattoa kun ei tuu enää mitään kattomista tuossa tuli jo poliisiopisto ja the predator mut kumpiki loppui jo. Huutokauppa keisaria tulee nyt neloselta, se nyt on ihan katottava ohjelma kun ei muutakaan tuu. Huomenna pitää mennä pyykille iltapäivällä kahdelta, kerkeen kattomaan onnenarpaa ja salkkarit ihan hyvin ja super dealsin kerkeen kattoa kahteen asti tai viittä vaille kaks meen jo kellariin. No joo, rupeen lopettelemaan kirjoitusta nyt tähän tällä kertaa ennen kun kello on kakstoista, joten ei muuta kun hyviä öitä ja moikkelis moi ja huomiseen taas.

Jack84:DLuonut: Jack84Torstai 21.09.2023 23:22

-Älä juo noin paljoo sulla hutkii ihan selvästi tyhjää tuolla yläkerrassa ku lentonopeus alentunu.
-Heh, lentonopeus... :D

JackquelinLalalaloveLuonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 21:25

Olisi niin ihanaa saada suudella sinua,
herätä aamuisin viereltäsi
ja humaltua yhdessä.

Lalalalove on ihanaa yhdessä.
Siis niin upeaa, ettet uskokaan,
kuinka paljon rakastan sinua.

Positiiviset lauseet ovat miellyttäviä lukukokemuksia.

JackquelinIhanaaLuonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 21:11

Uulalaa,
tahdon vain rakastaa kaikkea.

Jos näen sinut,
osoitan sinulle rakkauttani.
Hymyile vain takaisin!

Rakastan sinua! RAKASTAN SINUA.

Jack84Semmosta :)Luonut: Jack84Torstai 21.09.2023 20:52

Huh mikä olo mut elossa tässä ollaan ja koitetaan pärjää ja tänään tuli haukut tubessa mut annoin takas :D
Ihan turha alkaa siihen vaikka oon joskus itekki terävä suustani myönnän mut osaan sitten pyytää anteeks varsinki jos toinen on rakas <3

Niin ja sekin että oon tyttöhenkinen, se on mun valinta ja siitäkin on turha vetää johtopäätöksiä varsinki ku joku sekoitti suuntautumisen siihen lol!
Ei mitää tekemistä niiden kahden asian kans mut jatkan iltaa ja toivon ystäville lupsakkoo illan aikaa :)

Jackquelin20:43Luonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 20:50

Oi, rakas!
Tahdon rutistaa sinut avoimeen syliini.
Minun käteni ovat varmaankin sinua varten tehty,
koska niin hyvin ne sopivat hyväilemään jokaista kohtaasi.

JackquelinUnelmaniLuonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 20:40

Hyökyaallon lailla tahdon sen saavuttavan minut;
positiivisuuden ja ilon.
Tahdon litityä sen onnen alle.

Haluan sukeltaa ja pidättää hengitystä.
Kellua veden pinnalla kuin kuollut.
Sillä tavalla haluan odottaa seuraavaa
suurta aaltoa.

JackquelinOlen syvässä vedessäLuonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 20:26

Olet niin upea,
en henkeä saa.

Ja se oli ihan rakkaudentunnustus niin.
Niinpä. NIINPÄ!

JackquelinSinun tuoksusiLuonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 20:18

Meren pinnan hidas liike kesäisenä päivänä,
Sinun kauniit askeleesi hiekalla
kuin vaalea ja valoisa uni.
Juokset veteen alastomana ja kauniina.

JackquelinOlet upeat reidetLuonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 20:10

Sun reidet on kimmoisat
kuin Barbie-nukella.
Ne on niin uhkeat
kuin Barbie-nukella.

Älä yritä matkia tätä kirjoittamaani,
sillä olen unique, kuten sinäkin.

Nyt loppui tämä kirjoitus.

JackquelinNainen rakasteleeLuonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 20:06

Hänen typeryytensä halkoo haulikolla ilmaa
kuin hän ymmärtäisi jotain,
mutta ei ymmärrä eikä yritä.
"Tsot tsot tsot tsot",
hän puhui.

Nyt loppuu tämä kirjoitus.
Kannan kasseja, jotka painavat saman verran;
ne on kauppakasseja;
mutta ei siitä vielä enempää,
sillä olen narkomanian kourissa;

siis unissani;

enkä tiedä, mitä tekisin päivisin.Olen syvästi pahoillani, koska Johanna pieraisi.
Hän pieraisi 50 000 pieraisua;
tai jotain sinne päin.

"Et pieraise enää", sanoin pilkallani.
Johannakin on pahoillaan.Tahdon nukahtaa.

JackquelinKuset haiseeLuonut: JackquelinTorstai 21.09.2023 19:34

Miehet ovat kusisia sukkia.

Tomi1989KävelinLuonut: Tomi1989Torstai 21.09.2023 18:34

Mummon luo sit sain sieltä kyydin kotia
Quay lại dùng đầu báo Horing chỉ vì lời đề nghị của PCCC An Phát

Nếu người dùng có thể tự đưa ra quyết định dùng thiết bị đầu báo nhiệt Horing của PCCC An Phát kịp thời thì có thể không phải đau đầu để nghĩ về việc khắc phục hậu quả do cháy để lại rồi. Việc tiếp tục phân phối thiết bị phòng cháy chữa cháy chính hãng không chỉ để đảm bảo sự an toàn cho người dân mà còn nhằm nâng cao mối quan hệ với các khách hàng cũ vì họ thực sự nhận thấy ngoài PCCC An Phát thì họ chẳng thể tìm thấy nơi nào có thiết bị chính hãng giá tốt như vậy.

Cảm thấy đầu báo Horing PCCC An Phát đã quá đủ để dự đoán hỏa hoạn và an tâm sống tốt

Các khách hàng của PCCC An Phát đã quá quen với việc sử dụng các thiết bị phòng chống cháy nổ của thương hiệu này, đặc biệt là thiết bị đầu báo nhiệt Horing vì họ biết thương hiệu này sẽ luôn ở bên cạnh mình và đảm bảo sự an toàn cho khách hàng khi cố gắng cung cấp cho họ những sản phẩm phòng cháy chữa cháy tốt nhất. Nếu như bạn quan tâm đế vấn đề phòng cháy chữa cháy hiện nay, quan tâm đến sự an toàn của những người xung quanh hoặc đơn giản là bạn đang rơi vào trạng thái bất an khi không biết các thiết bị điện ở khu vực mình đã được đảm bảo chưa và làm thế nào để có thể nhận biết tình huống cháy nổ ngay cả khi ở một mình. Đừng nên cảm thấy an tâm khi bạn chưa trang bị cho ngôi nhà và công xưởng thiết bị đầu báo nhiệt Horing, thiết bị có khả năng dự báo cháy chính xác dựa trên những vấn đề liên quan mật thiết đến hỏa hoạn như:

- Rò điện, chập điện
- Bén lửa vào vật dụng dễ cháy nổ
- Các thiết bị điện không đảm bảo an toàn

Tìm hiểu chi tiết: Mua đầu báo Horing PCCC An Phát và đầu báo nhiệt Horing chính hãng giá rẻ 2023

Dường như khách hàng chưa đến với PCCC An Phát đang cố để tìm kiếm một thiết bị vừa có thể đảm bảo sự an tâm mà còn có thể giúp người dùng ứng xử kịp thời mỗi khi có đám cháy xuất hiện. Không còn thiếu thốn thông tin về hỏa hoạn khi chỉ cần có một vài tình trạng bất ổn về nhiệt độ hay nguồn điện đang hoạt động thì thiết bị đầu báo Horing đã có thể đưa ra chẩn đoán nhanh chóng về tình trạng đám cháy sẽ xuất hiện và gửi nó đến ngay trung tâm điều khiển bằng hệ thống đèn báo tự động.

IyPjmYU.jpg

Đầu báo Horing PCCC An Phát đem lại cảm giác an toàn cho dù bạn không quen với cảm giác này

Điều khiến cho sản phẩm đầu báo Horing này của PCCC An Phát được thương hiệu phân phối thúc đẩy phát triển chính là thiết bị này có sử dụng cảm biến điện chỉ có model QA06. Với hệ thống cảm biến này, dự báo hoả hoạn sẽ gửi ngay đến trung tâm hệ thống điều khiển và bạn sẽ có nhiều thời gian để suy nghĩ về cách thức để dập tắt đám cháy và di tản người xung quanh một cách nhanh chóng. Công dụng của thiết bị có thể kể đến như:

- Phát hiện nguyên nhân cháy nổ
- Dự đoán khả năng xảy ra hoả hoạn nhanh chóng
- Thông báo kịp thời đến hệ thống trung tâm

Một sản phẩm phòng cháy chữa cháy nếu muốn hoạt động hiệu quả bắt buộc người dùng phải thực sự nghiêm túc tìm hiểu và sử dụng đúng cách. Mỗi một sản phẩm đầu báo Horing phù hợp với nhu cầu về phòng cháy chữa cháy cho từng khu vực dựa vào diện tích của khu vực đó. Do đó, người dùng cần thông tin chính xác về diện tích để có thể mua được thiết bị phù hợp nhằm đảm bảo mội thông báo đến hệ thống được chính xác nhất.

yPNl0aA.jpg

Đầu báo nhiệt Horing giúp khách hàng tránh được những tổn thương do hoả hoạn gây ra

Nếu bạn đã quyết định quay lại sử dụng thiết bị đầu báo nhiệt Horing được phân phối chính hãng bởi PCCC An Phát sau khi biết được thương hiệu này chỉ phân phối những hệ thống và thiết bị uy tín chính hãng thì bạn mới kết thúc được sự lo lắng về tính an toàn trong phòng chống hỏa hoạn. Đặc biệt là khi khu vực hoạt động kinh doanh của bạn có nhiều thiết bị có khả năng gây ra hoả hoạn cao thì việc lắp đặt thiết bị phòng cháy chữa cháy thế hệ mới phải được ưu tiên lên hàng đầu.

Quay trở lại với tiêu chuẩn mà thiết bị này đạt được, các thiết bị đầu báo khói và đầu báo nhiệt Horing của PCCC An Phát đều phải trải qua sự kiểm tra nghiêm ngặt về chất lượng của EMC, từ đó chất lượng của tình sản phẩm sẽ được đảm bảo tốt nhất so với các sản phẩm thuộc thế hệ cũ thì bạn mới có thể giải tỏa cảm giác lo lắng và bất an về phòng chống cháy nổ tại gia đình và doanh nghiệp, cái quan trọng mà bạn cần phải làm đầu tiên đó là lắp đặt thiết bị phòng cháy tốt nhất và chỉ khi bạn thực hiện thành công thì bạn mới có thể an tâm mà hoạt động kinh doanh một cách an toàn.

GGGZrXJ.jpg

Bạn đã sử dụng hệ thống đầu báo nhiệt Horing thế hệ cũ đã lâu và bỗng một ngày bạn muốn thay thế bằng một thiết bị đầu báo Horing khác mới tốt hơn và có nhiều cảm biến hiện đại hơn thì hãy đến ngay PCCC An Phát, nơi mà bạn và mọi người đều thể tìm thấy thiết bị phòng cháy chữa cháy chính hãng uy tín nhất và thực sự phù hợp với nhiều nhu cầu người dùng.
[2023 Chungbuk Game Jam 2023충북게임잼]
Hungry Studio Logo 헝그리 스튜디오 로고
‘When you’re hungry, you’re released’ team '출출할땐 출시조' [Wajangchang Museum 와장창 박물관]
‘When you’re hungry, you’re released’ team '출출할땐 출시조' [Wajangchang Museum 와장창 박물관 Demo1
‘When you’re hungry, you’re released’ team '출출할땐 출시조' [Wajangchang Museum 와장창 박물관 Demo2

Hungry Studio 헝그리 스튜디오 (Side Project Team New Name 사이드 프로젝트 팀의 새로운 이름)
[2023 Chungbuk Game Jam 2023충북게임잼] Team 3 3조‘When you’re hungry, you’re released’ '출출할땐 출시조')

Globally, we decided to name the team Hungry Studio. Hungry rises from hunger Using Steve Jobs's famous quote “Stay Hungry, Stay Fulish” as our motto, it contains the meaning of always learning and making games with passion. 🙂
글로벌하게 헝그리 스튜디오로 팀 이름을 정했습니다. 출출에서 떠오르는 헝그리와 스티브 잡스님의 스테이 헝그리, 스테이 풀리시 명언을 모토로 삼아 항상 배우고 열정을 갖고 게임을 제작하자는 의미를 담고 있습니다. 🙂

Release By Hungry Studio 헝그리 스튜디오
Wajangchang Museum 와장창! 박물관
#게임 #출시 예정!

Hungry Studio official Instagram 헝그리 스튜디오 공식 인스타그램
https://www.instagram.com/hungryhungry_studio/?hl=en
« Uudemmat -