IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

Jack84XXViikonloppuLuonut: Jack84XXPerjantai 19.04.2024 14:20

Kotio palattu ja huomenna onki kotipäivä täytyy jotain näperrellä kun itsekseen tietenkin olen koska kaikki tosiystävät ovat kaukana ja toisinpäin eikä kuolleelta paikkakunnalta ystäviä löydä.

Mutta oottelen josko eräs paketti vielä saapuisi nii kävisin hakemassa mut ellei tänää ehdi nii maanantaina sit ei stressiä kun sen ehtii saada kyllä sittenkin eikä sisältö minulle tule vaan on pieni lahja toiselle :)

On osalta vähän etäinen ja sisäänpäin suuntautunu fiilis paitsi joidenkin helmien kanssa jotka ovat heitä joista ei luopuis mistään hinnasta, just heitä haluais päästä näkemään ihan livenä ja varmasti laatuaikaa sitten olisikin ^^ toivotaan että joskus vielä <3

Mut esim Facebookin puolella alan karsia kamupyyntöjä ja niitä joilla ei ole yhtään yhtään ymmärrystä että minulla on omakin elämä ja oma tila jota kaipaan milloin vaan se tilantarve tulee kohdalle ja silloin ei ängetä siihen tilaan väkisin paitsi jos esim sydänystävällä on jokin pahasti vinossa nii silloin toki poikkeus mutta pakkomielteiset saa lähtöpassit. .
Itsekkin osaan antaa toiselle tilaa jos tämä ilmaisee että tarvitsee sitä tai on jokin muu painava syy nii silloin sovitaan että palataan asiaan kun aika on sopiva ja hyvä eli homma toimii hyvin puoleen ja toiseen silloin :)

Täydet idiootit ja menneisyys on muokannut minusta sen mikä tänään olen ja elämä ei todellakaan ole helpolla päästänyt mutta still alive ;) ! <3

Hyvvee viikonloppuva vua ja vain aidoille timanteille ja paljon hyvää energiaa upeat sydänystävät ja sielunkumppanit ^^ <3

MiittisKäytiin kärkkäisellä.Luonut: MiittisPerjantai 19.04.2024 05:54

Nähtiin eilenä poikaystävän kanssa ja mentiin kärkkäiselle pyörimään ja shoppailemaan löysin kivat korvikset mitkä maksoi vaan 13 euroa poikaystävä osti mulle muumi pussukan missä on pikku myy otan sen töihin käyttöön niin siinä saa kuljetettua mun puhelinta ja avaimia. Siinä se päivä kului kivasti ja kun tultiin takaisin niin menin salille treenaamaan noin tunniksi. Treenit meni vähän huonosti mutta ei se mitään välillä on semmoisia hetkiä ettei kaikki ihan suju. Tänä aamuna oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut herätä pääsin onneksi ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Onneksi on perjantai ja viikonloppu alkaa olen itseni kanssa tämän viikonlopun en ole nyt menossa mihinkään. Vappuna sitten tai sen jälkeen olen menossa poikaystävän luokse. Pitäisi toukokuussa nähdä taas parasta kaveria mennä sen luokse viettämään iltaa. Soiteltiin tällä viikolla ja suunniteltiin jo mitä syödään ja juodaan. Mä lupasin ostaa sipsiä meille ja viinipullon mikä juodaan puoliksi. Ei olla nähty parhaan kaverin kanssa pitkään aikaan vaikka asutaan ihan lähellä toisiamme. Onneksi ei tarvitse olla huolissaan siitä sillä on kaikki ihan hyvin. Tänään ajattelin mennä lenkille päivällä niin tulee liikuntaa ja askelia tälle päivälle ruoaksi teen tänään tonnikalakiusausta hyvä ja terveellinen ruoka. Siitä saa annoksia sitten pakkaseen niin voi syödä myöhemmin sitten sitä joku viikko.
Tänään ajelen taas sähköpotkulaudalla akku on täynnä latasin sen eilenä.
Kivaa ajella sillä nyt talven jälkeen ja vuoden päästä aijon hankkia uuden laudan kun saan rahat kasaan. Hyvät musat soimaan nyt nauttimaan viikonlopusta aijon nukkua paljon päikkäreitä ja ulkoilla jos on hyvä sää. Rentoutua kunnolla niin jaksaa sitten ensi viikon.

_Iltsu_Huhtikuinen torstaipäiväLuonut: _Iltsu_Torstai 18.04.2024 23:57

Tänään on torstai ja huhtikuun kahdeksastoista päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu loskaisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 20:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää torstai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös ruokakaupassa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

Jack84XXMy worldLuonut: Jack84XXTorstai 18.04.2024 21:53

https://www.youtube.com/watch?v=5qf6okkSaxU

We belong to this, this protected room
the world outside is for the ones
that's not afraid to lose

So take my hand, you are invited in
Share my darkness and my lusts
I'm filled to the brim

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Torstai 18.04.2024 18:05

Onko Yvette Fielding seksikäs?Torstai 18.04.2024 18:03, 6 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Jack84XXTorstaiLuonut: Jack84XXTorstai 18.04.2024 14:29

Aurinkoinen päivä ja lämpötila aivan sopiva plus toivotaan hartaasti ettei mitään hellekesää ole tulossa ollenkaan vaan lämmöt pysyis kohtuuden rajoissa, paitsi tieysti viljelijöille toivotaan suotuisia ilmoja tietenkin mutta muuten sais enimmäkseen lämpö pysyä visusti hellerajan alapuolella ^^ :)
Ja niille jotka valittaa ku ei aina käristä ilma nii sauna ja etelän maat on keksitty nii ei tarvii vinkua ;)

Tänään tuli tehtyä uus videoki ja uusi seuraajaki ilmaantunut kanavalle kiitosta tilaajille kovasti ja hyvvee vointia kaikkiaan :) <3
Muuten meinaa henkisesti asiat painaa ja rukoilin universumia että se piina olisi pian ohi, antaitsen vain hyvää en yhtään pahaa.
Niin ja parit älypäät täälläki saitilla on silkkoja kovislikkoja jotka yrittää saada pahaa henkisesti aikaan mutta surkeaa yritystä vain on eikä tule naarmuakaan :D xD

Mutta sitten oma ja paras lukunsa on se viisaat ja oikein ihanat persoonat joiden kanssa mielellään ajatukset vaihtaa yms, kaikki kiitos ja kunnia heidänlaisilleen, me pidetään aina yhtä vaikka sitten vuorien edessä se on varmaa :) <3

Täytyy vain kestää ja turha painolasti kylmästi pois harteilta, minun elämä, minun tapani, minun tieni ;)

Olen aina oma hyvä itseni kaikinpuolin. En täydellinen eikä kukaan muukaan ole.

SadEki- tylsyys :DLuonut: SadEkiTorstai 18.04.2024 13:37

~~7 totuutta~~
seurusteletko ? - Emmä
onko sinulla ihastus ? - Juu
jos on, tietääköhän siitä ? - Tietää :D
pitääkö hän sinusta ? - Frendinä x)
käytkö koulua ? - Juu kokiksi olisi tarkotus valmistua x)
tupakoitko ? - Valitettavasti,mutta oon päättäny lopettaa D:
minkälainen olo sinulla on ? - Väsy ja hieman kipeinen

~~7 totuutta eilisestä~~
oliko kiva päivä ? - Perus koulua ja töitä
suutelitko ihastustasi ? - Emmä :D
teitkö jotain mitä et yleensä tee ? - Enpä oikeestaa
käytitkö jotain päihdettä ? - En
teitkö yhtään urheilusuoritusta ? - Koirulin kaa käytii vähä pidemmällä lenkillä ^^
monelta aloit nukkumaan ? - 23 jälkee kävin
olitko tyttöjen/poikien seurassa ? - Noh kämppis on jäbä nii x)

~~7 totuutta vuodesta 2010~~
seurustelitko ? - Taisin seukata
kauanko ? - Kai se oli se kene kaa oli pari vuot emmämuist tarkallee
kenen kanssa ? - En sano nimiä
kaipaatko jotakuta ? - Siltä vuodelta en osaa sanoo mitä kaipaan
missä oli parhaat muistot ? - Jaa ei muistikuvaa D:
kadutko jotain tekemääsi ? - Hmm hyvä ku muistaisi siitä vuodesta sillee mitää :'D
käytitko päihteitä ? - Kaiketi

~~5 totuutta ensimmäisen viestin lähettäjästä~~
oletko nähnyt hänet tänään ? - Asuu liia kaukana eli en
oletko puhunut hänelle tänään ? - Huomenet ja kuulumiset kysyi :p
ketä voit kiittää että tutustuitte ? - Yhtä mein yhteistä frendii joka kuoli syöpää tos uuden vuoden tienoilla :/
minkä näköinen hän on ? - Tollane nätti smurffituugityty x)
oletteko nukkuneet samassa sängyssä ? - Ei olla :D

~~10 totuutta~~
haluaisitko nukkua tämän yön jonkun vieressä ? - Oishan se kiva x3 Mutta taidan koiruli kanssa se taas nukkua :3
nähdä kavereita huomenna ? - Kämppistä näään joka päivä :p Mutta tarkotus olisi juu
syödä ? - Ei tällä hetkellä
polttaa savukkeen ? - Kai
ajaa rattijuoppomus ? - Wtf D: EN TODELLAKAA!
piirittää alaikäisiä ja varastaa heiltä rahaa ? - Miksi tekisin niin?? halooo?!
nukkua ? - Oh voisin oon väsy :'D
laiskotella ? - Voisin :p


1. seurusteletko kolmen päivän päästä ? - En. En ihastu muutenkaa helposti nii ei pysty :p
2. poltatko tupakkaa ? - Eiks tää tullu jo?
3. poltatko ruohoa ? - En
4. arvosteletko ihmisiä ? - Nääh
5. oletko naimisissa ? - En oo
6. onko olemassa joku joka ei pidä sinusta jonkin asian takia jota et edes tehnyt ? - Eiköhän noitaki löydy
7. kaipaatko jotakuta ? - Juu ;/
8. luuletko että hänkin kaipaa sinua ? - Vaikee sieltä maan alta on kaivata :(
9. puhutko vielä joskus hänelle ? - En valitettavasti voi kuolleille puhua :(
10. oletko vihainen kenellekkään juuri nyt ? kenelle ? - En oo
11. pidätkö tällä hetkellä kenestäkään ? - Hmm joo?
12. oletko suudellut ketään viimeisen 24 tunnin aikana ? - En
14. tykkäätkö halailla ? - Tykkään se on parasta :3
15. ketä suutelit viimeksi ? - Emmä nimii edellee sano (x
16. rakastatko jotakuta ? - Perhettä,ystävii ja tota mun sööttiä hauvelia :3
17. minkä yhden asian olet tänä vuonna oppinut ? - Jaah senku tietäsinki :D
18. tuletko toimeen vanhempiesi kanssa ? - Kyll
19. tykkäätkö ihmisistä ? - Riippuu ihmisistä :p
20. viimeisin asia jonka takia itkit ? - Mulla oli kuukauden uupumus mihi päälle tuli joku masennuskausi niin siksi..
21. kuka on soittanut sinulle viimeksi ? - Frendi soitteli kyytiä kouluu x)
22. mielialasi ? - Kai se ihan jees,mutta väsy :D
23. mikä biisi soi tällä hetkellä ? - Ei mikää
24. millainen paita sinulla on päällä ? - Musta huppari vaa
25. mitä teit viime yönä ? - Nukuin? :D
26. oletko pitkävihainen ? - Se riippuu asiasta kaih
27. mitä suunnitelmia sinulla on huomiseks ? - Kouluu ja sitten illalla nään frendei mennää vissii keilaa
28. mitä teit eilen ? - Eikö tätä kysytty D: Koulus ja töissä olin
29. ikävöitkö koskaan exääsi ? - Emmä
30. mitä meinaat tehdä seuraavaksi ? - Laiskotella nii pirusti x)

SATUNNAISTA
Tuntuuko sinusta tällä hetkellä surkealta? - Ehkä semi vähä
Mitä mieltä olet poikamaisista tytöistä? - Iha söpöi
Jos saisit valita olisitko tyttö vai poika? - Kyllä mä poika oisin
Oletko koskaan kysynyt keneltäkään "alaks olee?" - Varmaa teininä oon sortunu tollasee :DD Emmä enää tässä iässä.
Oletko hellyydenkipeä? - Siis oon tykkään läheisyydestä (x
Oletko koskaan kirjoittanut rakkauskirjettä? - Oon,mutta en oo koskaa lähettäny sitä eteenpäin :D
Kyselevätkö vanhempasi paljon rakkausasioistasi? - Kyllä ne välillä kysyy ja joskus jostai entisistä.
Onnistuisiko sinulta kaukosuhde? - Jos siinä molemmat panostaa niin sitten x) Se ihan riippuu
Mikä huolestuttaa nyt? - Ei kai nyt mikää
Mitä unta näit viimeksi? - Enpä kerrokkaa :D
Laulaako kaikissa bändeissä mies, mitä kuuntelet? - Suurimmassa osassa kai
Pitääkö unelmanaisesi/miehesi olla urheilullinen? - Jaah en osaa sanoa :D
Mitä pelkäät? - Menettämistä
Kuinka aikasin menet yleensä nukkumaan? - 23 o sellane millo yleensä ainaki arkisi
Oletko tällä hetkellä mustasukkainen? - En
Missä pidät puhelintasi öisin? - Pöydällä
Oletko mielestäsi lellitty? - En
Kaipaatko tällä hetkellä ketään? - Siis joo
Suututko helposti? - Riippuu
Pidätkö ukkosmyrskyistä? - Iha jepa
Pystytkö helposti sanomaan ihmisille ei? - Kyllä
Uskotko rakkauteen? - Joo ja en välillä :D
Onko raha tärkeämpää kuin rakkaus? - Näh
Vihaatko kun sinua tuijotetaan? - En kun tuijotan takasi niin kauan että toinen kyllästyy tai saan hymyn sen kasvoille :p
Otatko elämäsi liian vakavasti? - Riippuu
Millainen riitelijä olet? - Seki riippuu vähä
Mikä kappale nyt soi? - Ei mikää
Oletko koskaan itkenyt onnesta? - Oon :D
Oletko koskaan itkenyt pojan vuoksi? - Joo oon
Mitä täytyy tehdä että sinut saa hymyilemään? - No siis ihan vaa olemalla ihana tai sitten heittämällä jotai läppää :p
Ootko tyytyväinen elämääsi? - Kyllä tää ny menettelee
Onko sinulla sisaruksia? - Isosisko löytyy x)
Tykkäätkö saada isoja haleja? - Ehdottomasti (x
Pidätkö eniten mansikoista, vadelmista vai mustikoista? - Mansikat
Kuka on viimeksi nähnyt sinun itkevän? - Kämppis
Mikä päivä tänään on? - Torstaiko?
Paleletko helposti? - En
Onko sinulla ihmistä, jota ilman olisi vaikea elää? - Onha noita x)
Onko sinulla parempi kasvo- vai nimimuisti? - Kasvo maybe :o
Minne menet kun sinulle tulee paha mieli? - Meen istuu tonne mun "rannalle" :D

IHMISET
Kenelle kerroit viimeksi salaisuuden - Kämppis
Kenen kanssa puhuit viimeksi mesessä - En puhu meseissä :p Dc puhui se smurffituugityty kaa :D
Kenen kanssa syntyy aina hyvää juttua - Aikalailla mun kaikkie frendie kaa :D
Kenellä on samanlainen musiikkimaku, kuin sinulla - Esim vaiks kämppiksellä :D
Kuka viimeksi kehui sinua - Smurffituugityty :D okei toi kuullostaa jankutettuna aika meh D:
Kuka viimeksi halasi sinua - Mun parasystävä joka on tyty :3

OLETKO
Lakannut joskus täysin luottamasta johonkin ihmiseen - Oon
Saanut viimeisen viikon sisällä rahaa vanhemmiltasi - Näh
Valehdellut viimeisen viikon sisällä vanhemmillesi - En
Auttavainen - Aina tarvittaessa
Eläinrakas - EHDOTTOMASTI :3

EI-NIIN-TÄRKEÄÄ
Tappaisitko jonkun jos äitisi tai isäsi pyytäisivät - Wtf D: EN!
Voisitko mahdollisesti esiintyä alastonkuvissa - En kyllä
Inhoatko ketään tällä hetkellä - En
Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt - Ei oo anteeksi pyydettävää
Ketä ajattelet nyt - En kerro :D

SINUSTA
Nimesi? - Eero,mutta tykkään että kutsutaan Eki :D
Lempinumero? - Ei oo
Lempikouluaine? - Liikka
Kännykän merkki? - Honor joku taisi olla nykyää
Monta kirjainta on toisessa nimessäsi? - 5
Lempinimesi? - Eki
Lempilaulajasi? - Ei oo

VIIMEISEN VIESTIN LÄHETTÄJÄ
Oletko nähnyt hänet tänään? - Viime viikonloppuna x)
Oletko puhunut hänelle tänään? - En oo
Oletteko nukkuneet samassa sängyssä? - Ollaan
Minkä ikäinen hän on? - 31 ^^
Onko hän tyttö vai poika? - Jäbähä se

HALUAISITKO
Haluaisitko olla jossain muualla kun nyt olet? - En
Haluaisitko olla päivän julkkis? - En
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan? - En
Haluaisitko nähdä jonkun tietyn? - Oishan se kiva ^^
Haluaisitko kertoa jotain jollekin tietylle? - Ei oo mitää kerrottavaa
Haluaisitko halata jotain tiettyä - kelpaisi x)
Haluaisitko viettää aikaa jonkun tietyn kanssa? - kelpaisi sekin :D
Haluaisitko että olisi kesä? - Oisha se kiva :p
Haluaisitko nukkua ikuista unta? - En tällä hetkellä

ENTÄS
Oletko koskaan suudellut ketään jonka nimi alkaa T:llä? - Haha joo :D
Kuka on ensimmäinen N:llä alkava puhelimen yhteystiedoissasi, millä nimellä hän on? - Nikke
Oletko vihainen? - En
Kummalla puolella sänkyä nukut yleensä? - Poikittain :p
Osaatko kokata? - Siis joo :D
Viimeisin ostamasi asia? - Koulussa osti kahvi cx
Inhottavin tapa herätä? - Jaah meluun
Mitä kaikkea teit eilen? - Oon jo paristi sanonu D: Kysytkö vielä kerran? ;)
Koska viimeksi teit itse ruokaa? - Eilen :p
Kuinka paljon salaisuuksia sinulla on? - Liikaa
Olitko iloinen herätessäsi aamulla? - En vaa väsyny
Mitä teit kello 9 tänä aamuna? - Koulussa
Kuinka monta viestiä on kännykkäsi saapuneissa? - En jaksa kyllä laskea
Oliko eilen mukava päivä? - Iha jeees
Oletko sanonut kenellekään rakastavasi häntä tänään? - En oo
Kenen makuuhuoneessa olit viimeksi, lukuun ottamatta omaasi? - Kämppiksen herätin :DD
Mitä teit viime yönä? - Nukuin?
Löysin ihanan kolmion, missä on oma ovi ja terassi ja vaan yks yläkerran naapuri, ravintolat ja baarit ihan naapurissa.
VUokra vaan 595 sisältää veden. Ens kuun puolivälis muutan sinne. Muuttopalvelu on tilattu.

Tomi1989EläkeLuonut: Tomi1989Torstai 18.04.2024 05:46

Kannattaa ottaa nuorena esim 30vuotta aikasemmin ennen normaalia eläkeikää

MiittisDesucon liput meni nopeasti.Luonut: MiittisTorstai 18.04.2024 04:57

Ei saatu kaverin kanssa desucon lippuja kaikki meni hetkessä en yhtään ihmettele koska desucon on aika suosittu tapahtuma tällä hetkellä no mulla ja kaverilla oli varasuunnitelma että jos ei päästä desuconiin niin teemme shoppailureissun puolenkuun pelit liikkeeseen. Onneksi mulla on kuvia ja hyviä muistoja niistä desucon tapahtumista missä olen ollut aiemmin sekä ostanut sieltä vaikka mitä pokemon ja animekrääsää.
Ajattelin katsoa animea pitkästä aikaan taas tänään nyt kun on innostusta mulla on koneella muutama sarja mitä en ole katsonut. Kohta alkaa uudet animesarjat kesällä saa nähdä tuleeko jotain hyviä taas. Menen tänään päivällä treenaamaan taas salille kun on aikaa silloin onneksi kuntosalille kävelee täältä kotoa alle viidessä minuutissa. Ajattelin jatkossa käydä torstaisin en enää keskiviikkona voi vaikka vaihdella noita päiviä koska menee treenaamaan vähän vaihtelua. Siivosin jo eilenä niin mun pitää enää pestä pyykkiä innostuin siivoamaan heti kun tulin töistä.
Olo on hyvä edelleen ei ole ahdistanut yhtään vähän on ollut väsynyt olo mutta kyllä se siitä kun kohta alkaa viikonloppu niin saa kerättyä voimia. Menen poikaystävän luokse varmaan sitten vappuna tai vapun jälkeen. Odotan innolla että näemme taas kyllä tää aika menee nopeasti. Rahatilanne on se että selviän juuri ja juuri tämän kuun lopun takuueläke tulee kohta niin saa sitten maksettua loput laskut mitä on tullut. Tästä tulee hyvä päivä innolla treenaamaan taas olen jo valinnut treenivaatteet ja tänään treenaan vatsa ja jalkalihaksia niinkuin viimeksi. Ajattelin viikonloppuna lenkkeillä jos on hyvä sää niin siinä tulee samalla askelia. Vien nyt pyykit ja alan kuunnella hyvää musiikkia sekä samalla voisin etsiä uusia hyviä animesarjoja.

_Iltsu_Huhtikuinen keskiviikkopäiväLuonut: _Iltsu_Keskiviikko 17.04.2024 23:58

Tänään on keskiviikko ja huhtikuun seitsemästoista päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu loskaisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 20:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää keskiviikko-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös ruokakaupassa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

Jack84XXHenkinen paineLuonut: Jack84XXKeskiviikko 17.04.2024 21:33

Pian tulee hienosti 3 viikkoa ilman alkoa tässä onnistuin silloin katkaisemaan kierteen ja luulisi näkyvän veriarvoissa muutosta mutta kuulen niistä ensi viikolla sitten tarkemmin, täytyy pitää samaa rataa että saisi se ajokortin vielä takaisin kesäksi.

Mutta kaikki ei ole silti ok koska ahdistaa ja on ärtyisä olo siitäkni huolimatta että kohtuu hyvin nukun ja mielialalääkitys on pysynyt päällä, silti jokin on vinossa ja pahasti :/
En siedä ärsykkeitä saati sitä että kun kerran varoitan että on olo hyvin epävakainen ja sitä ei oteta huomioon. . .sitten joutuu korottamaan ääntä ja kunnolla ellei perille mene -_- !!
Ei ole mitään hauskaa se mutta olen ihminen joka ei ala leikkimään vaan ansaitsee tulla ymmärretyksi ja kuulluksi aivan kerralla.

Saa nähdä miten tätä jaksaa. Ei ole valitusvirsi koska en kuulu niihin jotka niitä harrastaa, puhun aina ja vain asiaa.
Introduction to Penalty Shoot Out
penalty-shoot-out-street.jpg
Penalty Shoot Out is an innovative and engaging online game developed by Evoplay, a renowned game development company known for its immersive and technologically advanced gaming solutions. This game offers players a unique virtual sports experience, focusing on one of the most thrilling aspects of football—the penalty shootout.

Core Concept
In Penalty Shoot Out Evoplay city, players step into the shoes of a penalty taker, facing off against a virtual goalkeeper in a high-stakes shootout scenario. The game is designed with simplicity in mind, allowing even beginners to quickly understand and enjoy the excitement of taking penalties. The objective is straightforward: score as many goals as possible out of five attempts to secure a win.

Interactive Features
Evoplay has integrated interactive features that enhance the player experience. Users can choose the direction and the power of the shot. The goalkeeper, driven by sophisticated AI algorithms, reacts in real-time, making each shot a challenging and unpredictable encounter. This dynamic interplay ensures that no two games are the same, providing a fresh and exciting challenge each time.

Visuals
Penalty Shoot Out boasts high-quality graphics that contribute to its immersive gameplay. The game's visuals are crisp, with a well-designed football pitch and realistic character animations that mimic the intense atmosphere of a real penalty shootout. The attention to detail in the visual effects, such as the movement of the ball and the reactions of the goalkeeper, enhances the overall experience.

Audio Effects
The sound design of Penalty Shoot Out is equally impressive. The game features stadium-like audio effects, including crowd cheers and reactions, which increase in intensity as the player progresses. These sound effects help build tension and excitement, mirroring the emotional highs and lows of a penalty shootout.

Decision Making
Penalty Shoot Out is not just about luck; it requires strategic thinking and decision-making. Players must analyze the goalkeeper's patterns and make calculated choices about where to shoot the ball. The game rewards those who can keep their nerve under pressure and think strategically in high-tension scenarios.

Skill Development
Regular play can enhance a player's ability to perform under pressure. The game's challenging nature helps in developing quick decision-making skills and the ability to anticipate and react to sudden changes, which are valuable skills in both virtual and real-world sports.

Conclusion
Penalty Shoot Out by Evoplay is more than just a game; it's a test of nerve, strategy, and sportsmanship. Its combination of high-quality graphics, immersive audio, and challenging gameplay makes it a standout offering in the world of virtual sports games. Whether you're a football fan or just looking for a fun and engaging way to pass the time, Penalty Shoot Out provides an exciting platform to test your penalty-taking prowess against the agility of a virtual keeper. This game is a must-try for anyone who loves sports and gaming alike.
Viikko on mennyt mukavasti tähän asti olo on ollut myös aika hyvä ei ole onneksi yhtään masentanut tai ahdistanut elän taas hetken ja päivän kerrallaan nautin taas tästä hyvästä olosta kun pystyy. Tänään viikon viimeinen työpäivä niin loppu viikko menee aika rennosti saa vaan olla.
Olin kahviossa eilenä töissä oli jonkin verran asiakkaita päivä meni nopeasti siellä ja kivaa oli tehdä hommia mun toisen työkaverin kanssa oli samalla juttuseuraa. Tänään selviää saadaanko Desucon liput ne tulee illalla myyntiin ja kaveri lupasi hankkia ne. No jos ei saada lippuja niin ei voi mitään. Täytyy katsoa millainen sää on tuossa päivällä kun pääsen töistä kotiin ajattelin tehdä pitkän lenkin sen jälkeen. En ole pitkään aikaan nyt lenkkeillyt ollut vaan salilla treenaamassa hyvät treenit oli viimeksi maanantaina. Pitää kahvia juoda tässä aamulla niin pysyy hereillä töissä. Mä heräsin taas ennen herätyskelloa tänä aamuna no ei se mitään.
Tästä tulee varmasti hyvä päivä näen kaveria tänään myöhemmin iltapäivällä menen sen luokse kylään sekin piristää päivää kivasti. Otan kohta aamulääkkeet ja pitää tiskata mulla on kiva tiskivuori ja katson samalla mitä puen päälle tänään töihin. Ajattelin hupparin laittaa ja legginsit. Käyn kaupassa työpäivän jälkeen pitää ostaa muutama juttu.
Huomenna aijon syödä pakkasesta ruokia pois niin ei tarvitse tehdä ruokaa perjantaina ajattelin tehdä tonnikalakiusausta ostin ainekset siihen muutama päivä sitten yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Alan kuunnella hyvää musiikkia ja tarkistan samalla paljon pyykkiä on kertynyt. Pesen ne sitten huomenna samalla kun siivoan.

_Iltsu_Huhtikuinen tiistaipäiväLuonut: _Iltsu_Keskiviikko 17.04.2024 00:04

Tänään on tiistai ja huhtikuun kuudestoista päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu loskaisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 20:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää tiistai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös villiklubilla ja työssä olevien ryhmässä. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

roihuvuori[Ei aihetta]Luonut: roihuvuoriTiistai 16.04.2024 23:10

Täällä on kyllä mukavaa kun ihmiset eivät tuijota vaikka olisi millaiset vaatteet päällä. Jotenkin helpompaa olla täällä kuin siellä maalla, saa olla ihan oma itsensä eikä kukaan ole pakottamassa tiettyyn muottiin niin kuin Hallissa oli. Hallissa mm yksi typerys vainosi minua pitkien hiusten takia hänen mielestä ne olisi pitänyt lyhentää. Olen kyllä iloinen täällä ja jotenkin helpottunut monesta asiasta jotka tippuivat hartioilta kun tänne muutin.
PR agencies, such as Twenty7inc in Bangalore, have been at the forefront of adapting to these emerging threats, employing innovative strategies and technologies to protect and rehabilitate the public images of their clients. Here’s an in-depth look at how PR agencies have evolved their approach to crisis communication.

Historical Context and the Need for Adaptation
Traditional Approaches: Traditionally, crisis communication involved reactive strategies—responding to situations after they had occurred. This approach often relied heavily on press releases and public statements to mitigate damage.

Shift to Proactive Management: Over the years, PR agencies have shifted towards a more proactive approach. This paradigm shift involves anticipating potential crises and implementing preventative measures. Agencies like Twenty7inc now focus on crisis anticipation and readiness, rather than mere response, enabling brands to swiftly and effectively navigate challenges.

Technological Advancements and Integration

Digital Monitoring Tools: The advent of digital technology has revolutionized how PR agencies manage crises. Tools that monitor online mentions and sentiments are now integral to early warning systems. Twenty7inc, for example, utilizes advanced media monitoring tools to track what is being said about a brand in real-time, allowing for immediate action to counteract negative trends.

Social Media Strategy: Social media’s role in crisis communication has grown exponentially. It offers both a platform for crises to escalate and a means to manage them. PR agencies have become adept at using social media to directly address stakeholder concerns, control narratives, and provide updates in real-time.

Enhanced Training and Expertise

Specialized Training: As crises have become more complex, the need for specialized crisis management training has increased. PR agencies have invested in training their teams to handle everything from data breaches to executive scandals with expertise and strategic acumen.

Cross-functional Teams: Understanding that crises can touch various parts of a business, PR agency in Bangalore like Twenty7inc employ cross-functional teams that work collaboratively across PR, legal, and digital departments. This holistic approach ensures comprehensive strategies that cover all bases.

Globalization and Cultural Sensitivity

Global Reach, Local Understanding: As businesses expand globally, the potential for international crises grows. PR agencies have adapted by developing strategies that not only have a global reach but also a deep local understanding. Twenty7inc, with its grasp of both the global landscape and local nuances in markets like Bangalore and across India, tailors its crisis communication strategies to be culturally sensitive and regionally appropriate.

Crisis Simulation and Preparedness

Crisis Drills and Simulations: Recognizing that the best way to handle a crisis is to be prepared before it occurs, PR agencies now regularly conduct crisis simulations. These drills ensure that all team members know their roles and responsibilities, reducing response times and potential fallout.

The Future of Crisis Communication

Continued Innovation: The future of crisis communication in PR is likely to see continued innovation, especially with the integration of artificial intelligence and machine learning. These technologies could predict potential crises and automate parts of the crisis response.

Ethical Considerations: As strategies evolve, so too does the need for ethical considerations, particularly regarding privacy and data usage. Agencies like Twenty7inc are committed to maintaining the highest ethical standards while protecting client interests.

If you are looking for better PR agency Join Twenty7inc

Conclusion
The evolution of crisis communication within PR agencies highlights a shift from reactive to proactive management, the integration of advanced technologies, and a greater emphasis on training and preparedness. Twenty7inc exemplifies how agencies have adapted to protect and enhance brand reputations amid emerging threats.

tamyGiai ma giac mo thay dau nanhLuonut: tamyTiistai 16.04.2024 10:14

 Giải mã giấc mơ thấy đậu nành

Con người ai ai cũng trải qua những giấc mơ và phải mơ, có điều là sau khi thức dậy họ có nhớ những gì mình đã nằm mơ hay không. Do đó, các nhà nghiên cứu đã cho biết mơ là hiện tượng tâm lý bình thường của loài người và kể cả động vật.

Giấc mơ có tầm ảnh hưởng tới văn hóa và xuyên suốt mọi thời đại. Từ thời Hy Lạp giấc mơ được các nhà tâm linh nghiên cứu với nhiều giải mã điều bí ẩn. Và đến các nhà nghiên cứu Phương Đông, khi tìm hiểu về các giấc mơ cũng thấy chúng chứa nhiều điều huyền bí tâm linh. Ngoài ra, giấc mơ còn cho ta biết được tính cách của  người mơ ra sao, thêm vào đó, giấc mơ có tầm ảnh hưởng lớn trong ngành Y học, các bác sĩ có thể nắm bắt được giấc mơ của người bệnh để chẩn đoán trước và ra điều trị đối với một số căn bệnh không có thuốc chữa hoặc khó chữa.

Đậu nành còn có tên là đậu tương. Nguồn gốc cây này ở Trung Quốc, sau lan sang Việt Nam, Nhật Bản, Triều Tiên. Châu Âu mới biết đến đậu nành từ thế kỷ 18. Từ cổ xưa, đậu nành dùng làm thực phẩm, nhưng gần đây y học thế giới phát hiện ra nhiều tác dụng chữa bệnh của nó.

Nằm mơ là hiện tượng bình thường do trí óc ta tưởng tượng nên, nằm mơ không chỉ đối với con người mà cả động vật, chim thú cũng có thể nằm mơ. Khi ngủ, não bạn sẽ ngừng hoạt động, bạn sẽ bước vào một thế giới khác, một thế giới của tiềm thức, của vô thức hay của ẩn thức.

Đậu nành là thức ăn quen thuộc trên thế giới. Do đó giấc mơ thấy đậu nành có thể không lạ lẫm đối với bạn, nhưng ý nghĩa thực sự của nó là gì? Giấc mơ này có thể đem lại con số may mắn cho bạn không? Cùng tham khảo https://band.us/@xsmtxosomobi để biết thêm chi tiết nhé!uuIkuc0.png 
giấc mơ thấy hạt đậu nành

Theo giải mã giấc mơ thấy rằng nếu bạn mơ thấy mình trồng đậu, đây thường là điềm báo cho biết những dự định, kế hoạch của bạn sắp trở thành hiện thực, mọi việc bạn đang làm sẽ được suôn sẻ như ý muốn.

nếu bạn mơ thấy hạt đậu lăng ám chỉ rằng bạn đang có chút căng thẳng trong công việc khi làm việc ở công ty cũng như ở nhà, điều này không có lợi cho sức khỏe của bản thân đâu bạn đâu nhé.

Đậu là một loại thực phẩm rất ngon và bổ dưỡng, tuy nhiên, nếu bạn nằm mơ thấy những hạt đậu trong giấc mơ lại là điềm báo bạn sẽ gặp rắc rối và phiền muộn. Đặc biệt trong chuyện tình cảm, nếu bạn mơ thấy hạt đậu đỏ trong giấc mơ, điều này có nghĩa là chuyện tình duyên của bạn đang gặp những bất đồng nho nhỏ với người mình yêu.

Nằm mơ thấy mình dẫm lên luống đậu thì nên thận trọng vì đang có kẻ nói xấu sau lưng bạn.

Nằm mơ thấy mình nấu hay rang đậu là điềm báo công việc đang bị cản trở.

Điềm báo từ việc mơ thấy đậu nành có ý nghĩa gì? Cùng xem chúng có đem lại con số phát tài cho bạn và gia đình không nhé? Hãy nhanh tay theo dõi https://www.facebook.com/xsmtxosomobi/ để biết chi tiết!bPSy6RU.png 
Cùng khám phá xem giấc mơ thú vị này đem lại số may mắn nào cho bạn

Chế phẩm từ đậu nành rất giàu dinh dưỡng và ăn một khẩu phần đậu nành mỗi ngày giúp bổ sung đầy đủ dưỡng chất. “Đậu nành cung cấp nhiều chất quan trọng như kali, ma-giê, chất xơ, chất chống ô-xy hóa”, hãng tin New Kerala dẫn lời chuyên gia Katherine Tucker cho biết.

Nếu thấy những hạt đậu trong mơ, đây là biểu tượng cho nhu cầu khám phá bản chất một sự vật, sự việc nào đó.

Ngoài ra, những giấc mơ về hạt đậu cũng ám chỉ những vấn đề có liên quan đến tiền bạc cùng những khó khăn về tài chính mà bạn có thể sẽ gặp phải.

Thói quen ăn các sản phẩm đậu nành từ nhỏ giảm khả năng mắc bệnh ung thư vú lên tới 50%. Ở nam giới, ăn đậu và các sản phẩm từ đậu nành hàng ngày cũng giúp giảm 30% khả năng mắc ung thư tuyến tiền liệt. Hơn nữa, những người bị ung thư tuyến tiền liệt có thể ức chế sự tiến triển của bệnh bằng cách thêm các sản phẩm đậu nành vào trong chế độ ăn uống.

Nếu trong giấc mơ bạn mơ thấy mình cất giữ hạt đậu thì hiện tại bạn đang có một nỗi lo sợ thường trực, bạn sợ thất bại hoặc thiếu tự tin về bản thân mình.

Nếu trong giấc mơ bạn mơ thấy mình đang ăn bơ từ đậu nành, điều này cho thấy bạn đang gặp khó khăn về vấn đề giao tiếp và cách thể hiện những suy nghĩ và ý tưởng của bạn. Giấc mơ này cũng cảnh báo một sự hiểu lầm trong lời nói mà bạn nên cẩn thận hơn trong giao tiếp.

Trong dinh dưỡng bột đậu nành trộn với bột ngũ cốc, dùng làm thức ăn cho trẻ sơ sinh, người bị bệnh đái tháo đường, bệnh gút… Trong công nghiệp dược, bột đậu nành dùng trong môi trường nuôi cấy kháng sinh. Thống kê cho thấy trong 100 ngàn tấn acid glutamic dùng trên thế giới, 1/3 do thủy phân đậu nành.

Những giấc mơ xuất hiện mỗi tối đều có những ý nghĩa riêng của nó, chúng xuất hiện như những điềm báo trước cho tương lai của chính bản thân bạn. Hãy theo dõi XSMT hôm nay nhanh nhất để biết chi tiết nhé!

_Iltsu_Viikko 16Luonut: _Iltsu_Tiistai 16.04.2024 00:04

Tänään on maanantai ja huhtikuun viidestoista päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävelin töihin ja takaisin. Ulkoilu loskaisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 20:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää maanantai-illan jatkoa ja uutta viikkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös saksan tunnilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.

Jack84XXViikko alkoi sittenLuonut: Jack84XXMaanantai 15.04.2024 21:29

Maanantai illassa ja huomenna aamulla taas menoa mutta hoidetaan pois ja sit saa juoda aamukahvit toisin ku tänään ennen labraa, saa nähdä mitä tulokset näyttää selviää 26 päivä sitten.
Tänään tuli jälleen tehtyä Italianpataa ja entistä parempaa vain maultaan tuli vaikka itse sanonkin mutta maistui ja sitä on ainakin huomenna myös syödä ni säästää taas vähän ja Keskiviikkona pitäis tulla paketti jonka tänään tilasin ja tänään lähti kans tulemaan nopeaa toimintaa kyllä ei haittaa ja raha menee hyötyyn ei hukkaan :)

Viimeaikoina öisin tullut nähtyä aika lämpimiä unia. .en kerro yksityiskohtia mutta eipä nuo haittaa kyllä ahdistavat painajaiset voittaa helposti en valita, tottakai kaipaa monenlaista asiaa ei vain sitä yhtä vaan paljon muutakin mukavaa ja seurassani ei varmasti ole tylsää :)

Jeps saa nähdä mitä unet tuo ensi yönä mutta vietetään nyt iltaa ensin ei hirvee kiire etsimään unia ku ehdin kyllä nukkua ennen aamun herätystä :)
« Uudemmat -