IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

_Iltsu_Tammikuun viimeinen päiväLuonut: _Iltsu_Tiistai 31.01.2023 23:56

Tänään on tiistai. Kävin ulkoilemassa. Ulkoilu pakkassäässä tuntui todella hauskalta ja mukavalta talviharrastukselta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Ajattelin lähteä tulevalla viikolla hiihtämään, jos sää sallii. Kävin äitini kanssa tekemässä vanhimman siskoni luona lumitöitä ja ruokin hänen kissoja. Kävin myös hakemassa heidän postinsa, kun he ovat reissussa. Olen myös Muumilaakson tarinoita italiaksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Hyvää tammikuun viimeistä päivää ja nauttikaa talvesta ja lumesta. Ostan jotkut tuotteet kaupasta alennuksella, kuten tänään yritin käydä hakemassa ketsuppia S-marketista, mutta sitä ei ollut. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn urheilemassa joka päivä. Käyn joku päivä kuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja hiihto. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Tilasin kuluvan kuukauden aikana 2 lehteä itselleni luettavaksi ja uuden ja kestävän hiilihapotuslaitteen eli SodaStream:in. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen silloin musiikkia Youtubesta ja lempibiisini ovat SANNIN 2080-luvulla ja Vahinko. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 16 aikaan, joten minun täytyy ulkoilla valoisan aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa kylmässä talvisäässä. Nautin näistä talvipäivistä. Huomenna sää lauhtuu ja jatkan huomenna astioiden tiskaamista. Joku päivä teen myös jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Tilaan ensi viikolla tai joskus seura-nimisen lehden. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Muistakaa laittaa sopivat kengät eli tarkoitan tässä tapauksessa nastakenkiä eli icebugeja, kun lähdette ulos. Huomenna on helmikuun ensimmäinen päivä, tammikuu on nyt ohi.

JeppisläinenTiistai 31.1.2023Luonut: JeppisläinenTiistai 31.01.2023 22:32

Nousin tänään jo yhdeksältä aamulla ylös kun kävin ennen kymmentä cittarissa. Katoin vähä aikaa onnenarpaa ja ennen kahtatoista lähdin käymään kylässä yhden tutun luona. Tulin sieltä takas ennen neljää. Menin sinne kävellen kun nyt on niin liukas ettei pyörällä voi ajaa. Katoin neljästä puoli viiteen salkkarit ja menin sen jälkeen päikkäreille puoli kahdeksaan asti. Katoin salkkarit puoli kahdeksasta kahdeksaan ja rupesin sen jälkeen syömään että kerkesin jo yhdeksältä koneelle ja oon varmaan kahteen asti koneella. Tänään kun on tiistai niin ei tuu mitään katottavaa telkkarista, ne katottavat meni jo, ihmemies ja salkkarit, starilta tulee yhdeltätoista sen niminen elokuva kun good morning,vietnam, siinä on pääosissa robin williams. Tänään en ollu tallilla kun kaveri oli iltavuorossa töissä tai se oli käyny päivällä ruokkimassa hepat. Huomenna mennään illalla tallille. Huomenna pitää nousta taas yhdeksältä ylös kun pitää lähteä kauppaan ennen kymmentä kun pitää taluttaa pyörää liukkaiden takia ja pitää olla yhdentoista jälkeen kotona että kerkee kattomaan onnenarpaa ja salkkarit puoli yks. Kolmelta katon ihmemiehen ja neljältä salkkarit siis huomenna. Sellainen päivä tänään, eipä mitään muuta ihmeellistä ole tapahtunut tänään.

Tomi1989KatsonLuonut: Tomi1989Tiistai 31.01.2023 22:08

Juuri ghost adventures 19kaudelta

SamiraHabibiIltaa....Luonut: SamiraHabibiTiistai 31.01.2023 21:26

Jumalan siunaavaa iltaa tänne ihmiset..Tämä päivä ollut puuhaa niin kuin muutkin päivät.Hoiddellut kotia ja tyttären LASTA,PUHUNUT NETISSÄ SISKOLLENI PITKÄT PÄTKÄT,Elämä voittaa kyllä olo ollut tuon lääkityksen jota aloin tuohon ostooja poroosi hoitoon syömään oksettava olo tila tulee siintä ja pää särkyä.Katsellaan ja ihmetellään että loppuuko olot siintä ajan myötä...Saan olla kiitollinen että siskosta kun leikattiin syöpä hiljattain ,kiitos jumalalle että siskolta saatiin se pois...Olen niin kiitollinen taivaan isälle ,että saan pitää siskoni vielä<<<3 kaikki päivät ei ole varmoja aina voi sattua ja tapahtua mitä tahansa ,terveydelle ja muutenkin elämässä.....Kaikki päivät on erillasia joten ei tuudittauduta turhiin juttuihin..Jeesus on isä kaikille meille eläville ihmisolennoille.

https://youtu.be/YI9wjavJxuM

Korkeimman suijelus-psalmi 91
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
Täs mun ilme koko kahden ensimmäisen jakson ajan.
Elämä kulkee samaa rataa niin kuin enenkin.Aamu lääkkeet otin enen 8 saa.Jatkoin nukkumista eipä tässä sen kummempaa...Pesin kasvot ja hampaat puin vaatteet.Aloin koti rutiinit parikoneellista pesin pyykkejä ja imuroin ja pyyhin ovien pintoja ja kaappeja asunnossa.Tätä normaalia menoa meillä..Nyt istahdin hetkeksi sänkyyn istumaan ,huilimaan...Kyllä on ilma parenpi ei näytä ainakaan satavan ulkona on 2 astetta miinusta .Hiukan istahin sängylle huilii.Kyllä tässä tätä nykyään saa odotella lääkeriin aikoja .Todella sairaan,puoleista.ELÄMÄ JATKUU TOIVON MUKAAN TÄMÄ LÄÄKITYS ,AUTTAS MUA ETTEI EDESTAKASIN SATTUISI LIHAKSIANI....Parasta ihanaa tiistai päivää kaikille teille täällä oleville...<3

MiittisTänään sählypelit. :)Luonut: MiittisTiistai 31.01.2023 05:34

Viikko alkanut ihan hyvin paitsi eilenä mulla meinasi mennä hermot yhden asian takia mutta en antanut sen pilata mun päivää Kun hermostuin niin koitin vaan ajatella positiivisia asioita mitä mulla on elämässä. Voin sanoa että se auttoi ja vielä kun oli salitreenit illalla niin siellä sai myös purettua sitä hermostunutta oloa olo tällä hetkellä tuntuu jo paljon paremmalta.
Tänään on taas sählypelit innolla olen menossa pelamaan sähly on vaan mun juttu ja mä olen siinä hyvä. Pelataan varmaan taas se puolituntia siinä ajassa saa taas juosta aijon olla taas alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Menen kauppaan tässä aamusta ja teen ruoaksi tänään jauhelihakastiketta ja spagettia huomenna teen kinkkukiusausta hyvät ruoat parille päivälle taas. Nukuin eilenä taas päikkärit mun uudella sohvalla siinä on tosi hyvä istua ja nukkua. Huomenna yksi mun kaveri on tulossa kylään niin päästään istumaan mun uudelle sohvalle kivaa kutsua taas kavereita kylään kun on uusi sohva. Heräsin tuossa viideltä tänä aamuna en jaksanut ihan heti herätä kun kello soi pääsin onneksi ylös ja aamukahvit olen juonut otan kohta aamulääkkeet teen silleen että menen apteekkiin vasta loppuviikosta kun rahaa tulee taas asumistuki tulee perjantaina saa sitten myös ostettua juomat kun menen viikonloppuna parhaan kaverin luokse. Käyn alkosta ostamassa meille sen viinipullon ja sitten muutama siideri ja lonkero. Odotan jo innolla että näen taas parhaan kaverin mulla on ollut ikävä sitä aijon soittaa sille tänään illalla ja kysellä miten sillä on mennyt soitellaan aina tiistai iltaisin. Alan siivota keittiötä ja tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia tästä tulee hyvä päivä mikään ei pilaa tätä päivää.
Olen katsellut Hengellisiä raamatullisia elokuvia Jeesuksen syntymästä .
Tulee niin siunattu olo kun näkee Kristuksen kasvua ja hänen ja maailman tärkeyttä kun herra oli maailmassa .Miten paljon hän teki asioita maailman eteen .Monet sanoo ei Koko JEESUSTA EDES OLE OLEMASSA...Joka uskoo uskoo ja kuka ei usko on hänen asiansa..Minun katse Jeesuksen olemassa oloon on todellista.Hän on minun elämässä tärkeä osa elämääni.Täällä on sadellut lunta jatketaan taas se on hyvää yötä...

JeppisläinenMaanantai 30.1.2023Luonut: JeppisläinenMaanantai 30.01.2023 23:56

heräsin tänään puoli kakstoista taas ja katoin onnenarpaa puoli yhteen asti. Katoin puoli yhdestä yhteen asti salkkarit ja sen jälkeen katoin valitut palat collection neloselta. Kävin kahdelta cittarissa taas edestakas ja tulin kattomaan ihmemiestä starilta neljään asti. Katoin salkkarit taas neljästä puoli viiteen. Vaihdoin tallihousut puoli viiden aikaan ja ennen viittä puin ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri tulee hakemaan puoli kuus. Oltiin taas ennen kuutta tallilla. Siivottiin taas parit karsinat ja heinätki haettiin valmiiks. Hepat haettiin jo kuuden jälkeen sisälle kun pietarsaaressa oli niin paskamainen ilma tänään. Kerkesin jopa harjaamaan kallen pitkästä aikaa kun haettiin hepat aikasemmin sisälle. Harjaamsen jälkeen ruokittiin hepat ja lähdettiin kotiin. Olin kotona ennen puolta kahdeksaa joten kerkesin kattomaan salkkarit alusta loppuun. Menin salkkareitten jälkeen suihkuun ja suihkun jälkeen puin päälle. Rupesin sitte syömään että kerkesin puoli ykstoista koneelle. Tuossa kun puin päälle niin yks tuttu soitti mulle niin puhuin sen kans vähän aikaa, kun huomenna on tarkotus mennä kylään sinne päivällä. sitä ennen käyn taas cittarissa. Voi olla että menee taas kahteen puoli kolmeen ennen kun meen nukkumaan kun nuo netti jutut pitää vielä kattoa ja kuunnella pet shop boyseja. Että semmoinen lumisateinen päivä tänään, Eipä muuta sen kummempaa ole tapahtunut tänään.

_Iltsu_Tammikuun viimeinen maanantaiLuonut: _Iltsu_Maanantai 30.01.2023 23:56

Tänään on maanantai. Kävin ulkoilemassa. Ulkoilu pakkassäässä tuntui todella hauskalta ja mukavalta talviharrastukselta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Ajattelin lähteä tulevalla viikolla hiihtämään, jos sää sallii. Kävin äitini kanssa tekemässä vanhimman siskoni luona lumitöitä ja ruokin hänen kissoja. Kävin myös hakemassa heidän postinsa, kun he ovat reissussa. Olen myös Muumilaakson tarinoita italiaksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Hyvää tammikuun viimeistä maanantaita ja nauttikaa talvesta ja lumesta. Olin tänään saksan tunnilla kansalaisopistolla. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn urheilemassa joka päivä. Käyn joku päivä kuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja hiihto. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Tilasin tämän kuukauden aikana 2 lehteä itselleni luettavaksi ja uuden hiilihapotuslaitteen. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen silloin musiikkia Youtubesta ja lempibiisini ovat SANNIN 2080-luvulla ja Vahinko. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 16 aikaan, joten minun täytyy ulkoilla valoisan aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa kylmässä talvisäässä. Nautin näistä talvipäivistä. Huomenna sää lauhtuu ja jatkan huomenna astioiden tiskaamista. Joku päivä teen myös jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Tilaan ensi viikolla tai joskus seura-nimisen lehden. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Muistakaa laittaa sopivat kengät eli tarkoitan tässä tapauksessa nastakenkiä eli icebugeja, kun lähdette ulos. Huomenna on tammikuun viimeinen päivä ja ylihuomenna on helmikuu

SamiraHabibiKoraani vai Raamattu?Luonut: SamiraHabibiMaanantai 30.01.2023 23:54

https://www.tv7.fi/arkki/koraani-vai-raamattu/_p18839/


Studioisäntä Romel Ghossain ja hänen vieraansa Jay Smith ovat sitoutuneet tuomaan esiin totuutta rakkauden hengessä.

Koraani vai Raamattu?
Jay Smith ja hänen vieraansa ovat sitoutuneet tuomaan esiin totuutta rakkauden hengessä. Smith (s. 1953) on kristitty evankelista ja apologi. Vuodesta 1983 lähtien hän on ollut kokoaikaisena lähetyssaarnaajana veljiensä kanssa Kristuksen lähetystössä keskittyen Lontoon muslimeihin. Avainmedian tuotantoa.

SamiraHabibiElämää RaamatustaLuonut: SamiraHabibiMaanantai 30.01.2023 22:13

Meillä on elettävänä koko elämä. Elämä, jolle usein itse valitaan jonkunlainen suunta ja sisältö. Yhä useampi valitsee suuntimekseen Raamatun, joka tarjoaa kokonaisvaltaisinta ja rikkainta sisältöä. Kristinusko ei ole pelkkä harrastus vaan sen voi ottaa vastaan läpi elämän luotaavana voimana. Rakkaus, armo, hyvyys, oikeudenmukaisuus ja monta muuta mielentilaa kukoistavat jokaisessa päivässä, kun elämme ja kasvamme Raamatun ja kolmiyhteisen Jumalan kanssa.

Raamattu ja rukous – voittamaton paketti
”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.” Matt. 24:35
Tämä päivä ollut tosi rauhallista .Hiukan laitellut kotia tein vähän ruokaa ja syöttänyt tyttäreni lapsen hoidossa.tEIN AIKASEMMIN PÄIVÄÄ TAAS RUOkAA HUOMISEKSI.Huomenna on viimenen päivä.Ja keskiviikkona on jo helmikuun 1 päivä .Odotan kovaa vauhtia kesää...Saan lapsen lapsen paljon ulkoiltua ja uimarannoille hiekkalaatikolle leikkii...Todella mukavaa tämä .Aika kuluu nopeaa kun katson lapsen kasvua aika rientää lujaa vauhtia...Mä huomiseksi ajattelin että siivoon kodissa lattiat,imurilla ja lattiapesukoneella ...Ja kaikki pinnat aina vedellä...No mutta jatkan taas jossen saa nukutuksi myöhemmin .,Mukavaa iltaa kaikille tänne <3
Ruokolahti tanssilava vuonna 1989 elokuussa sunnuntaina sinne tuli vielä ihmisiä...

Ja olimme kuvaamassa niitä diakuvia ja miettii juuri siis että en ottanut paperikuvia..

Diakuvasta digikuva nyt silti vaatisi jo paremman ohjelman kuin siis mitä on nyt käyttää..

Ei vielä ole ympyrän sulkeutuminen..

Ohjelma on käytössä saa nähdä onko sen ohjelman tulos hyvä ja mihin lopputulokseen pääsen sillä ohjelmalla nyt..

Vuoden 1989 yläparveke Ruokolahdella tanssilavalla tilataidetilana rakenteita ja tilan jakoa retrokuvan luokkaa...


Paperikuvia ongelma on nyt siis se ohjelma jolla kuvat ehkä olisi hyvää ajanpatinoimaa retrolaatua...

Ja ketkä on paikalla en muista..

Monta vuosikymmentä aikaa ja olisin nyt silti kiitollinen jos joillakin olisi omia siis kuvia tapahtumista ja...Ja tapahtumia voisi paremmalla ohjelmalla paremman laatuisia kuvia siis diakuvista digikuvia ja paperikuvista digikuvia...

Kuvat on retrokuvia joiden siirtäminen diakuvista digikuviksi oli ja on nyt vaikeaa tarvitaan parempi ohjelma...

Koko 1990 luvun oli nähtävissä

Vasta yksi diakuvista digikuvana ohjelma on uusittava paremmalla ohjelmalla vuoden 1990- 1999 välillä...


Kyltinomaisia panderolleja pahvisia julisteita..

Ruokolahti 1997-2003 välillä aika jona olen tehnyt monia julisteita omakustanteina ja pohjustanut muutoksia...


Toistuvia aiheita alkaen vuodesta 1990 vuoteen 2010 asti jonka jälkeen olin tehnyt pohjatyön..

Vuosikymmen jos toinenkin niitä siis aivan 1990 -2009 asti samoja aiheita ohitse ajanut tuhansia ihmisiä....


Ohitse ajanut kesäisin tuhansia autoilevia ihmisiä...
« Uudemmat -