IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
23.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 5826 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
684 jäsentä
Tyttöjä: 483 (71 %)
Poikia: 201 (29 %)
Sijoitus koon mukaan: 880
Keski-ikä
32,1 vuotta
Otos: 374 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,7 vuotta

Jäsenet (684)

M]iksuemcy^-Natte^impi-[menninkäinen]pikkuenkeliMirawwSTARDELLAMUSICAWiLLy|nantta`ca|Funny`TeräsheeboheiniumSallyMariiaRozali
« Uudemmat -

SaneThey see me bulkin' they hatin'Luonut: SaneSunnuntai 18.08.2013 03:18

En tajuu miten te läskit pystytte siihen. Nimittäin yhteiskunnan kuormittamiseen ja lihoamiseen.
Oon syöny viimeset puoltoist viikkoo ku Rosie O'Donnel elintarvikeliikkeen poistomyynnis ja oon gainannu vaa 1700 grammaa.
Hyvinhä tää siis menee tavotetta nähden: kilo per viikko, mut fuck et ei oo kyl ollu helppoa. Siis tää syöminen. Ja ittensä pakottaminen ryystää viimesetki liemet nuudelikeitostaan.
Tuntuu et oon kokoajan täynnä ja höllyn tunnin ku liikun millin, mut sit ku katon peilii ni ajattelen vaa "fuck gimme yo ass u sexy cunt"
Eli siis jos joku läski lukee tän, arvostaisin jos antaisit mulle sun läskivinkkejäs miten kerää niit kiloi jotka pitää McDonald'sit tahkomas voittoo.
On vaan kaks asiaa mitä en voi sietää: Facebook-päivitykset ja läskit.

Okei, pitäis varmaan sanoo "saamattomat ihmiset" tai "laiskat", koska läskeys on täysin ulkonäköseikka ja en haluu tuomita ketää laardiperset vaan sen hetkisen kuntonsa perusteel ku se lyllertää vastaa kadul, koskaa ei voi tietää mikä elämäntapamuutos-prosessi sil ois meneillää.

Mul on sellanen periaate, etten koskaa vihaa ketää tai tee pilkkaa kenestäkään asioiden perusteel joihin ne ei pysty ite vaikuttaa, eikä kenenkää muunkaa pitäis.
Älä vihaa ketää sen takii et se on neekeri, ellei se raiskaa sua. Älä tee pilaa kenestäkää jos sil on pieni muna tai pienet tissit.
Tollasten shittien kustannuksel pilaa tekeminen kertoo sun omast heikkoudestas aika paljo, ku et keksi etkä osaa paneutuu sen vikoihin ihmisenä.
Kaikki ihmisten viat tulee niiden luonteesta.
Ei kukaa oo vittumainen sen takii et se on kuuro, se on vittumainen sen takii koska se on perseestä.
Ja vaik joku oliski katkeroitunu ihan saatanasti sen takii ettei sen faija koskaa ostanu sille mopoautoo ja haluu nyt kostaa koko maailmalle, älä muistuta sille siit mopoautost, vittuile mielummin siit miten heikko ihminen se on ku antaa tollasen asian vaikuttaa psyykkeeseensä.
Sama juttu vähä pahemman asian kaa, jos ois menettäny jalkansa eikä pysty enää pelaa futista, ei oikeuta silti ryhtymää persepääks. Mielummin diilaa asian kans ja itke ittes unee, ku et teet omist ongelmistas muidenki ongelmii.

Fyysisyyskää ei oo mikää vittuilun aihe. Et voi sanoo kenellekkää et sun pitäis olla lihaksikkaampi, sun pitäis olla pidempi, sun pitäis olla lyhyempi, mut voit sanoo "sun pitäis olla laihempi".
Kukaa meist ei synny läskinä. Se ei oo meidän geneettises koodis. Vaik joillain meist lähtökohdat on vähä huonommat, esim. koko suku on amerikkalaisii red neck pikaruoan palvojii, mut se ei silti riitä syyks.

Eri asia jos joku kyrpävarikko esittelee tissejää netis, sillon sitä saa ja pitääkin dissata.
Muaki saa tulla haukkuu siimaks ja mikki hiireks, I don't mind, come at me. Tiedän pelin hengen. Ainut ero on vaan et en anna vittuakaan koska u got nothin on me ;)
Mut on ihan turha tulla sanoo mua rumaks, koska en oo koskaa väittänykkää olevani naamaesteettinen lols.
Fyysisist puutteist on ok huomauttaa jos ne tekee tyylillä. Kaikki mikä synnyttää lolsia on ok.
Jos meet vaa sanoo faktat faktoina "oot ruma" niin se kostautuuki vaa ja tekee sust perseenrei'än. Mut jos keksit jonku hauskan tavan ilmaista sen niin GO FOR IT.
Eli jos keksit jonku hauskan tavan sanoo mua rumaks ni anna tulla, todennäkösesti kiitän sua, ellei se mee liian henkilökohtaseks, jolloin kirjotat sun profiilii capsil "kato peilii" ja laitan sut Mustalle listalle <--- voittaja.

Noniin ja mitä tulee läskeihin; se on asia joka on täysin omas kontrollissas, sille ei löydy mitää tekosyytä. Paitsi jos saat sil elokuvaroolei ni it' okay.
Läskeys on täysin itseaiheutettuu, eikä mikää "sairaus" ihan kuten masennuskaa ei oo mikää sairaus. Lääkärit on vaa keksiny sen sairaudeks et sais sun kaltaset faggotit tuhlaa rahaansa lääkkeisii sen sijaa et voisit vaa ottaa peukkus pois perseestäs ja kohdata ongelmas ku mies ja sanoo "u mad" ja sit veni vidi vici.

Ja kuten kaikki itseaiheutetut ongelmat, en voi mitenkää kunnioittaa sellasii ihmisii. Läskeys tulee #1:nä mun vähiten arvostamien asioiden listalla koska se on vastakohta kaikest siit mitä yritän ite olla.
Pahimpia on ne ketkä yrittää väittää olevansa ylpeitä mursuja. Ei ne oo. Se varjostaa niiden jokast päivän aktiviteettii, mut ne on vaa liian läskei tunnustaaksee tekevänsä mitä vaan päästäksee fittii kuntoo. Eikä edes tarvi olla fit, kunha et oo läski. Kunha edes yrität. Arvostan ketä tahansa joka yrittää kehittää itseään, oli se sit rankan treenin tai opiskelun kautta, mut kunha et oo tyytyväisenä omaan status quo:hon, varsinkaa ku useimmil ihmisil se status quo on aika surullist lampailuu:

-herää töihin/kouluun
-tee töitä
-tule kotiin
-ota päiväunet
-ole koneella
-mene nukkumaan
-repeat

tl;dr älä tee pilkkaa asioista joihin ihmiset eivät pysty itse vaikuttamaan ja läskeist ei oo muuta hyötyy ku wing maneina iskies naisii et omat pisteet nousee[/b


nää kommentit on täydellinen esimerkki siit miks ihmiset suhtautuu fitteihin vihamielisemmin ku läskeihin.
-Elämä on jatkuvaa kumppanin ettimist, admit it bro. Kaikki mitä tehää on pillun vuoks. Tähän voisin heittää jotain kliseetä et käyn salil vaa itteni takii, joka seki on totta, mut se joka sanoo ettei käy salil naisten takii, valehtelee. Fitit koetaan uhaks koska ollaan ravintoketjun huipulla. Me ollaan saalistajii, kaikki muut on saaliita. Ollaan geneettisesti lupaavempii jälkikasvui ajatellen, mut kukaa ei hikeenny läskeist, koska ne ei oo uhka kellekkää.
Tän takii läskeihin ja rumii on helpompi tutustuu ku kauniisii ja komeisii.

*UPDATE*

Ootteko huomannu yhen jutun?
Ette tietenkää koska ootte no-gainer betafaggottei, mut siis joka viikko tiedemiehet ja tutkijat löytää uuden syyn miks sun ei pitäis hävetä läskejäs ja miten sun ylipainos on täysin poissa sun omasta kontrollista.
Jos sun ÄO on yli 200, kuten mulla, ymmärrät et tää on täysin kusetusta.
Eiks ookki jännää, miten läskeydest on tullu "sairaus" vast viimesten muutamien vuosikymmenten aikana, ihan kuten aidsista, mut ero näiden välillä on se, et aids on aina ollu olemassa, sitä ei vaan oltu löydetty.
Aids kreisibailas Afrikas jo pimeel keski-ajal, mut läskeydest sairautena ei ollu tietookaa missää päin maailmaa, koska se ei ollu viel ongelma.
Sit tuli McDonald's ja KFC ja maailmanväestö paisu ku vesi-ilmapallo ja tietenki se keksitään sairaudeks, et 3,5 biljoonaa ihmistä sais keinon puolustella itse luomaansa helvettiä, eikä pahottais mieltään.
Mut homman pitäis mennä siten, et laiskuusnimetään sairaudeks, koska se on se joka niitä läskejä tuottaa pitämää roskaruokaketjui voitokkaina.

u mad? Brah?

mar|zaBLOGILuonut: mar|zaTorstai 14.03.2013 12:09

SaneHajotkaa rasvoihinne piiloläskitLuonut: SaneSunnuntai 17.02.2013 21:09Koska teen eräänlaista lähetyssaarnaajan työtä tääl IiiGees, oon aina yrittäny varottaa näit teinikaunottarii, ketkä pysyy muotissaan pelkästää hyvien geeniensä ja nuoruuden tuoman nopeen aineenvaihdunnan takii, vaik ne ei urheile, ei oo kotona ruoka-aikaan ja ei syö Dat Feel-rahkojaan. Ja sit ne ei usko kuolevansa 22-vuotiaina, jos ne jatkaa sitä menoo...

No mut vihdoin sain elävän esimerkin siit mitä käy ku ei kuuntele ku The_Zyzz latoo totuuksii tiskille.
Mun frendin tyttöystävä, joka on kakskyt, vähintää 8/10 ja on heikkona sipseihin. Näyttää hyvältä. Ei heti uskois et syö ihan vitun epäterveellisesti, kerto et lääkäri-setä on sanonu sen suonten olevan tukossa liiallisen rasvan takii ja et jos se viel jatkaa samaa rataa, sen suonet räjähtää tai jotain paskaa en mä muista en oo mikää jeesus.

Tottakai must tuntu pahalt sen puolest, mut samal hymyilin sisimmässäni, eli mun vatsalihaksissa, koska olin oikeessa ja ekat sanat mitä sanoin, oli: I TOLD YA SO :DD:D
Vaik olisit ulkosesti tosi smokin' etkä tunnu lihoovan mistää kohtaa vaik ahdat kurkustas alas ties kui mont bissee, et voi huijata terveyttäs. Se kyl tietää et shit is goin' down bro. Ja jos vittuilet terveydelles tarpeeks pitkää, se kyl vittuilee takas ja voin kertoo et se runkku on kekseliäs. Sillon ku se on tosi kännis, se antaa sulle syövän yms.
Mut onneks sil mun frendin gf:llä on minä lähipiirissää ja vedettii yhdes sen ruokavalio uusiks. Vaalee leipä vaihtu tummaan, sipsit naishormoneihin.
Ei kyl jouduttu alottaa ihan nollast, koska oon jo aiemmin tehny siit sen poikakaveristki fitnessfriikin ja se hoiti puolet sen tyty-ystävän kuntoilust ja ruokailutavoist, yhdistettynä siihen, et se itekki halus tehä muutoksen ja siitä syystä mirraan. Kaikki lähtee aina omast pääst.
Eli jos sä ganga nyt luet tätä, etkä ole koskaa nähnykkää kananmunaa, suosittelen käymää vähintää kerran viikos lääkäril, varmistamas ettet ole kuolemas viikon sisää. lolz

rigefknbanana- fuck logicLuonut: rigefknbananaTiistai 12.02.2013 19:05

tyttöjen logiikka on perseestä. Perkele.

mar|zaMun treeniblogi! (:Luonut: mar|zaTorstai 17.01.2013 20:47


Kaikki iki läskit, toki lukekaa (: ja linkatkaa tietty omia saman tyyppisiä blogejanne :) läskit pitää yhtä<3 ylipaino on ylivoimaa!
saa nähdä vaihtuuko ne Big mac-ateriat salaateiksi ja kebab-annokset leiviksi. ;)
täs viel koko ossa

tumblr_m87wr8ldKq1rpvb6qo1_500.jpg

emmawwauFAT.Luonut: emmawwauMaanantai 22.10.2012 17:20

TEE TÄMÄ TAI SYKSYSI KUSEE.

missä pussasit jotakin ihmistä viimeksi ? - tuolla nuin :)
onko sinulla paljon rahaa ? - ei nytte
kadutko joskus jotain mitä olet sanonut/tehnyt ? - juu ..
mikä oli tämän päivän kohokohta? - kaikki :)
oletko onnellinen ? - joo
haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan ? - juujuu
oletko ihastunut ? - jepjep
missä olet tällä hetkellä ? - kotona
oletko valvonut koko yön ? - juu
entä vihaatko ketään ? - emt
oletko koskaan ihastunut varattuihin ? - emmä
ikävöitkö ketään ? - joo :(
henkilö joka piti viimeksi sinua kädestä kiinni ? - niki ? :)

↓ TÄLLÄ HETKELLÄ
◊ mitä sinulla on päälläsi ? - oon aina alasti.com
◊ onko meikkiä ? - joo
◊ miten hiuksesi ovat ? - iha kiharalla ku sato vettä
◊ millainen olotila ? - hyvä mut väsyttää

↓ EILEN
◊ kenen seurassa olit ? - essin :) + kaikkien
◊ halasitko ketään ? - öö, en oo varma
◊ mitä teitte ? - essin kaa ajeltiin onnilla ja oltiin pimeillä kujilla ;)
◊ käytitkö päihteitä, mitä ? - tupakkaa

↓ TULEVAISUUS
◊ mitä teet huomenna ? - kaisun luo ja sitte vähä vinkvink ;)
◊ mitä teet 5h päästä ? - nukun
◊ mitä teet viikon päästä ? - jaa'a
◊ kuka puhui sinulle viimeksi kasvotusten ? - äiti kävi jotain tuossa ovella selittää
◊ kuka sai sinut viimeksi nauramaan ? - niki, essi ja jani ! :-D

↓ SEKALAISTA
◊ poltatko ? - jep
◊ käytätkö nuuskaa ? - en hyi
◊ juotko ? - no kaikki juo ?
◊ pidätkö koulusta ? - harvoin
◊ minkälaiset hiukset sinulla on ? - tummat joissa on raitoja
◊ tykkäätkö kauhuelokuvista ? - jees
◊ minkä värinen paita sinulla on nyt ? - pinkki

tumblr_m8apkeSEiA1qmpdmdo1_500_large.jpg

heidiu^joololLuonut: heidiu^Perjantai 06.01.2012 19:58

LÄSKI-TESTI ~jos saat 12 tai yli, olet läski.

[1] jos näät jollain kaverillas karkkia, menet pyytämään sitä häneltä
[ ] puhut usein ruoasta
[½] pidät syömisestä
[ ] katsot ruokaan liittyvät mainokset tarkemmin
[ ] käytät suurimman osan rahoistasi herkkuihin
[ ] haluat joululahjaksi suklaata/muuta karkkia
[ ] syöt tällä hetkellä jotain
[ ] katsot usein ruokaohjelmia tv:stä
[2] viihdyt kaupan karkkiosastolla yleensä yli 5min
[ ] kun näet läskin, tunnet olevasi hänen hengenheimolaisensa
[ ] hese/mäkkäri on paras paikka
[ ] arnoldsin donitsit ovat hyviä
[ ] piirrät/kirjoitat usein jotain ruokaan liittyvää
[ ] matkit usein läskiä
[ ]sinusta laihat ihmiset ovat sairaita
[ ] liikunta on perseestä
[ ] sinulla on melkein aina lämmin
[3] ajattelet tällä hetkellä ruokaa
[ ] ruokailu on päivän paras hetki
[7] hedelmäkarkit ovat hyviä
[ ] lisäät kahviisi ainakin 5 lusikallista sokeria
[4] pidät kotitaloudesta koulussa
[ ] tunnet olosi ahtaaksi busseissa
[ ] olet leppoisa ihminen
[ ] saat itsellesi 4 kaksoisleukaa
[ ] jos et keksi puheenaihetta, aloitat yleensä ruoasta
[5] pidät loikoilusta

TOTAL : 5½
« Uudemmat -