IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
9.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 667
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
27,3 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,3 vuotta

Jäsenet (3)

vimmaDarlantaNmviolet
« Uudemmat - Vanhemmat »

Tuollaisia meikä nyt sitten olympialaisiin tekee. Ehdin tekemään päivässä yhden hyvin. Löytyisikö koteja otuksille? Ne ovat ruohoja, mutta teen niitä sateenkaaren väreissä. Vähintäänkin 5 niitä tulee, mutta luultavasti enemmänkin. Jos haluat otuksen, kerro väritoive, voit saada Grass perheen jäsenen adoptoitua kotiisi!
Mä en nyt tiedä minkä värisiä nimittäin alan tehdä... Auttekkee

Se on soinut jo hetken repeatilla. Paaaljon parempi ko eka Lollipop, nyt ei ole likkoja pilaamassa ja ärsyttämässä. Kiitos siitä.
Jaa TOP laulaa kertosäkeen skjnfaknfasäfsa Moi

En saanut eilen mitään aikaiseksi, heräsin aamulla katsomaan miesten luistelukisan vapaa ohjelmaa. Oli 4 heräämisen arvoista, mutta nyt on outo olo ja kahvia on tankattu melkoisen runsaasti, vaikka meninkin takaisin petiin seittemän aikaan. Oli kerrassaan upea kisa ja kulta meni tosiaankin oikeaan osoitteeseen, oli USA:n piiitkän pitkä mies voittonsa kyllä ansainnut. Loistavasti liikkui jäällä ja upeasti esitti koko neljä minuuttisen ohjelmansa. Henkeä sai pidätellä unenpöpperöistä huolimatta.
Neulomaan en kyllä pysty kisoja katsoessa, kun ei riitä keskittyminen mihinkään muuhun kuin paikallaan istumiseen ja ihmettelyyn. Pahus. Olisin kutonut yöllä/aamulla muuten.

Tuota noin kaverit. Me olemme menossa korealaiseen syömään. Säädetäänkö me jotain sitä ennen jossain vai ei? Meikä haluaisi varata ainakin pari tuntia syömiselle ja puolta tuntia ennen konsertin alkua olla konsertti paikalla, että varmasti ehditään hyvin.
Tänne voisi tulla, mutta koko huusholli on niin suuren sekasorron vallassa, etten uskalla kutsua ;P

ZageroTerveisiä elokuvateatteristaLuonut: ZageroSunnuntai 24.01.2010 21:46

Neljä tuntia on kulunut leffan alkamisesta. Avatarin. Olen ollut kotona vähän yli puoli tuntia. Se oli upea. Loistava. Kaunis. Henkeäsalpaava. Värikäs. Sydämmen tykytyksiä aiheuttava. Milloin pääsen uudestaan?

En nyt vielä tosiaankaan tiedä mitä mieltä olla tuosta uskomattomasta 3D pläjäyksestä, jota tuttu elokuvateatterissa elokuvan loputtua kutsui sen toiseen kertaan jo nähtyään "No olipas 3D Pocahontas". Haluan nähdä sen uudelleen. Who's with me~?
Matkalla kotiin siskolle sanoin, että jos saan itteni kesään mennessä kuntoon, niin teen cossin. Ööö... Siskoni nauroi vastaukseksi ja sanoi fiksusti "Just" No joo, vähän epärealistista. Mutta joskus. Koska se niiden kieli ja vaatteet ja kulttuuri oli niin upeita. Energian lainaukset, sidokset ja muut. Vau. Meikä haluaa sen ison lentoliskon, jonka lajin nimen jo innostuksissani unohdin. Sen oranssin värisen.

Nyt sitten pitäisi tehdä englannin kuuntelu harjoituseksi. Justiinsa. Onnistuukin näillä yli-innostuneilla aivoilla. Sama juttu sähköpostin kanssa, joka on meikää odottanut jo kaksi päivää. *headdesk*


2AM musiikkivideokin tuli, sitten sen jälkeen kun pojat olivat jo ehtineet tehdä comebackin televisiossa. Mee don't like...
Mutta se on nätti~


Osallistun myös olympialaisiin. Maailman suurin neuleyhteisö, johon minäkin kuulun nimeltään Ravelry, pitää omat olympialaisensa Vancouverin olympialaisten kanssa samaan aikaan. Lajeja on sellaiset parikymmentä jos nopealla vilauksella oikein laskin. Aikaa on 17 päivää, pitää haastaa itsensä ja pitää hauskaa. Meikä kuitenkin löytää itsensä olympialaisia tuijottamassa, luultavasti kudin kädessä, joten miksei osallistuisi.

Kisa alkaa 13.2. klo 4.00 Hahah~ :''D Samaan aikaan kun tuli sytytetään olympialaisiin~ Aion kattoa juhlallisuudet, jos ei satu olemaan kamalan tärkeä päivä seuraavana...

Mutta nyt enkun kuunteluun ja sähköpostiin...
« Uudemmat - Vanhemmat »