IRC-Galleria

Faq

Kysymys: Mikä on Natsa? Mistä ja miten Natsoja saa?
Vastaus: Natsa on Galtsussa tavalla tai toisella ansaittu tai saatu merkki jostain teosta, suorituksesta tai saavutuksesta. Etukäteen et voi tietää, mistä Natsan saa - niitä tulee sitä enemmän, mitä enemmän teet Galtsussa erilaisia asioita. Jokaisen Natsan mukana tulee pieni kuvaus siitä miten tai mistä Natsa on ansaittu.
Natsoja ei siis voi ostaa, eivätkä käyttäjät voi antaa niitä toisilleen.
Takaisin ylös
Kysymys: En halua Natsoja näkyviin. Voinko poistaa tai piilottaa Natsani?
Vastaus: Voit piilottaa omat saadut Natsat Flowsta. Mene Asetukset-sivulle ja valitse vasemmalta Flow. Jätä tyhjäksi alin kohta "Saat uuden Natsan", jos et halua, että ansaitsemasi Natsat näkyvät Flowssa.
Voit myös säätää Natsojen näkyvyyttä profiilissasi asetusten kautta. Voit päättää lisätäänkö Natsat automaattisesti näyviin profiilisivullesi. Mene Asetukset-sivulle ja valitse vasemmalta Profiiliasetukset. Jätä tyhjäksi sivun alin kohta "Näytä ja päivitä uusimmat Natsat", jos et halua Natsoja näkyviin.
Takaisin ylös
Kysymys: Miten luon uuden modauksen?
Vastaus: Avaa modausvalikko ja klikkaa "Uusi modaus" -nappia. Modaustaikurilla voit helposti muuttaa taustan, palstojen ja tekstien värejä sekä sivun taustakuvaa. Voit esikatsella modaustasi klikkaamalla "Esikatsele". Anna modaukselle nimi ja klikkaa "Tallenna" niin modaus tallentuu modausvalikkoon. Mikäli haluat, voit valita, että muut käyttäjät eivät pysty käyttämään modaustasi.

Vaativampaan modaukseen voit käyttää Täsmämuokkainta, jonka saat käyttöösi Modaustaikuri-näkymässä. Täsmämuokkaimella voit vapaasti kirjoittaa CSS-tyylikieltä tekstikenttään.
Takaisin ylös
Kysymys: Miten pääsen modaamaan blogia ja albumisivuja?
Vastaus: Blogin ja albumisivujen modaaminen Modaustaikurilla on maksullinen ominaisuus, joka on osa Laajennettu vieraslista -pakettia. Tilaamalla Laajennetun vieraslistan pääset käyttämään tätä ominaisuutta. Muokkaaminen onnistuu klikkaamalla "Aseta modaus" -nappia blogimerkinnässä tai albumisivulla (Oletusalbumin ulkoasua ei voi muuttaa).
Takaisin ylös