IRC-Galleria

Faq

Kysymys: Miten luon uuden modauksen?
Vastaus: Avaa modausvalikko ja klikkaa "Uusi modaus" -nappia. Modaustaikurilla voit helposti muuttaa taustan, palstojen ja tekstien värejä sekä sivun taustakuvaa. Voit esikatsella modaustasi klikkaamalla "Esikatsele". Anna modaukselle nimi ja klikkaa "Tallenna" niin modaus tallentuu modausvalikkoon. Mikäli haluat, voit valita, että muut käyttäjät eivät pysty käyttämään modaustasi.

Vaativampaan modaukseen voit käyttää Täsmämuokkainta, jonka saat käyttöösi Modaustaikuri-näkymässä. Täsmämuokkaimella voit vapaasti kirjoittaa CSS-tyylikieltä tekstikenttään.
Takaisin ylös
Kysymys: Miten pääsen modaamaan blogia ja albumisivuja?
Vastaus: Blogin ja albumisivujen modaaminen Modaustaikurilla on maksullinen ominaisuus, joka on osa Laajennettu vieraslista -pakettia. Tilaamalla Laajennetun vieraslistan pääset käyttämään tätä ominaisuutta. Muokkaaminen onnistuu klikkaamalla "Aseta modaus" -nappia blogimerkinnässä tai albumisivulla (Oletusalbumin ulkoasua ei voi muuttaa).
Takaisin ylös
Kysymys: Miten asetan kuvaani modauksen?
Vastaus: Klikkaa profiilisivullasi "Aseta modaus" -nappia. Sivun alalaitaan avautuu modausvalikko, jossa näet kaikki omistamasi modaukset. Voit esikatsella modausta klikkaamalla modauksen pikkukuvaa ja asettaa sen kuvaan klikkaamalla linkkiä "Aseta". Klikkaamalla linkkiä "Oletusmodaus" kyseinen modaus asetetaan käyttöön kaikkiin kuviisi.
Takaisin ylös
Kysymys: Miten poistan modauksen kuvistani?
Vastaus: Poistaaksesi modauksen käytöstä, avaa modausvalikko ja klikkaa käytössä olevan modauksen (ympyröity vihreällä) kohdalla painiketta "Peruuta asetus". Tämän jälkeen voit sulkea modausvalikon. Jos haluat poistaa modauksen kokonaan, klikkaa linkkiä "Poista modaus".
Takaisin ylös
Kysymys: Mitä sälät ovat?
Vastaus: Sälät ovat virtuaalisia pinssejä; pieniä kuvia joiden avulla voit koristella sivujasi. Sälää voit ostaa IRC-Gallerian Kaupasta, tehdä itse tai saada mainoskampanjoiden yhteydessä. Sälää voi myös lahjoittaa toiselle käyttäjälle.
Takaisin ylös
Kysymys: Miten lisään kuviini säliä?
Vastaus: Kun haluat lisätä sälän kuvaasi, klikkaa linkkiä "Lisää/poista sälä" haluamasi kuvan vasemmalta puolelta. Kuvan yläreunaan ilmestyy valikko, jossa näet kaikki omistamasi sälät. Raahaa sälät hiirellä haluamaasi kohtaan kuvaa ja viimeistele lisäys painamalla "Tallenna"-nappia sälävalikon oikeassa laidassa.
Takaisin ylös
Kysymys: Miten voin muokata tai poistaa säliä kuvistani?
Vastaus: Avaa sälävalikko klikkaamalla "Lisää/poista sälä" -linkkiä. Siirrä sälää raahaamalla sitä hiirellä tai poista se klikkaamalla ruksia sälän oikeassa yläkulmassa. Viimeistele klikkaamalla "Tallenna"-painiketta.
Takaisin ylös
Kysymys: Vanhenevatko sälät?
Vastaus: Kampanjasälät, joita jaetaan osana mainoskampanjoita, vanhenevat. Kun sälä vanhenee, se poistuu sekä kuvistasi että sälälistastasi.
Takaisin ylös
Kysymys: Mitä ovat Härvelit?
Vastaus: Härvelit ovat toiminnallisia säliä, joissa voi olla esimerkiksi liikkuvia osia. Härveleitä saa ostaa IRC-Gallerian kaupasta.
Takaisin ylös