IRC-Galleria

Kuinka olla onnellinen yksin?Lauantai 17.03.2012 11:05

Nyt pohdittuani tätä asiaa olen tullut siihen tulokseen että se ei välttämättä olekaan niin vaikeaa, vaan päinvastoin yllättävän helppoa.

Tärkeää on vain tehdä itsekseen niitä asioita mistä nauttii, osioida päiväjärjestys sellaiseksi ettei vain istu yksin kotona ja jumita, tehdä asioita elämällään, matkustaa, harrastaa, tuntea mielihyvää, sitä voi tehdä myös ilman parisuhdetta.

En ajatellut hetkeen seurustella, vaan oppia olemaan onnellinen itseni kanssa. Kiitos teille ihmisille jotka olette olleet auttamassa minua silloin kun minulla on ollut vaikeaa ja kun olen ollut alamaissa. Ja ennenkaikkea kiitos siitä että olen tutustumalla teihin saanut ymmärtää tämän tärkeän asian. Vaikka staminan lyriikat tuntuvatkin väittävän vastaan, eheytyminen on tärkeää, ennenkuin aloittaa yhtään mitään uutta parisuhdetta, koska sitten kun on ehjä, voi luottaa, antaa ja vastaanottaakkin sitä rakkautta paremmin kuin mitä jos on itse vielä entisen parisuhteen via dolorosalla. Myöskin se että yrittää päästä siitä vanhasta parisuhteesta yli uuden avulla, voi olla todella tuskallinen prosessi.

Kiitoksia ja anteeksi, teille ihanat ihmiset, teidän ansiostanne olen saanut taas kasvaa, ehkä jopa hieman paremmaksi ihmiseksi. <3 Toivottavasti :D

Aina oppii uutta, joka päivä.

Suosittelen lämpimästi.

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/healthy-living/life-support-how-to-be-happy-alone-1634982.html

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.