IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Hyvän ja pahan olon rajamaaSunnuntai 10.01.2016 18:28

Se mihin itselläni henkilökohtaisesti hyvä fiilis ja paska fiilis vaikuttaa kaikista konkreettisimmin on se musa mitä teen. Kerron vähän taustoistani. Samaan tyyliin egoni pois viskaten kuin mitä edellisessäkin blogipostauksessani.

Mä sairastin lapsena syövän, ja silloin musasta tuli mulle prosessoinnin väline. Huomasin että tuntikausien kitaransoitto sai mut unohtamaan sen sillä hetkellä todella pahan tilanteeni ja vei mut muualle siitä hetkestä. Samalla taustalla oli se että jos mä nyt satun kuolemaan siihen, musta jää ainakin joku jälki maailmaan. joku nauhoitepätkä joka elää "ikuisesti."

Mä aloitin tuossa marraskuun alussa tekemään projektia, joka oli puhdasta ambienttia. Soitettuna pelkästään kitaralla. Toki uudemmissa biiseissä on muitakin soittimia, mutta se ei nyt ole se pointti.

https://soundcloud.com/movingforwardambient/where

Projekti alkoi siitä kun päätin kaikin mahdollisin keinoin päästä eteenpäin tästä entisen parisuhteen ja elämän aiheuttamasta pahasta olosta. Ja tämä projekti on luonut mulle myöskin toivoa paremmasta huomisesta. Se on kummallista että miten sitä voi olla niin sidoksissa omaan soittoonsa.

Noh, entäpä se pahan olon rajamaa? Tällaista kampetta syntyi silloin kun sain tietää että paras kaverini seurustelee eksäni kanssa.

https://soundcloud.com/k1mpp4/zombie

Biisi pohjautuu vanhaan post-rock riffiin jonka kirjoitin senaikaiselle tyttöystävälleni, eli tälle eksälle.

Se on kumma että omista tuotoksistaan saa kaikista isoimmat tunnelataukset, ja jo sen biisin kuuleminen aiheuttaa tietynlaisen olotilan. Onko sitä sitten niin "artisti" että sitä on satasella sitoutunut omiin biiseihinsä?

En tiedä, mutta musiikki on edelleen mulle tärkeä prosessoinnin väline, niinkuin varmasti monelle muullekin. Rauhaa ja rakkautta <3

Rolling In The DeepSunnuntai 10.01.2016 00:58

Mä oon tässä about 6 kuukautta ollut nyt sinkku, edellisen parisuhteen jäljet näkyvät vielä aika selkeästi ja pää on ihan möhjönä. Eksäni seurustelee nykyään parhaan kaverini kanssa ja se häiritsee mua suuresti. Olen tehnyt valintani ja katkaissut välit molempiin koska se kaikki tuntuu kohtuullisen pahalta. Kuten arvata saattaa.

Eniten mua huolestuttaa se että olen kohta 26 vuotias. Valmistun vasta nyt ekaan ammattiini (Media-assari) Ja koen olevani helvetin myöhässä elämässä. Ihan kaiken osalta. Kaverit avioituu ja perustaa perheen. Itse vain matkaan keikalta toiselle joko DJ:n tai Roudarin tai soittajan muodossa ja se kaikki tuntuu hyvältä, mutta vain sen hetken. Sitten kun on himassa yksin ja alkaa kelaamaan ns. diipimpiä juttuja, sitä huomaa olevansa aika rikkinäinen olento.

Meikä on todella rikkinäisestä perheestä, ja tämän vuoksi se perheen perustaminen jonkun ihanan, kauniin ja meikäläistä ymmärtävän, kohtuullisen tasapainoisen friidun kanssa ois se isoin asia mitä kaipaan.

Mutta niinkuin asiat elämässä, tuonkin asian saadakseen pitäisi uskaltaa tutustua uusiin ihmisiin. Ennen sitä pitäisi keretä eheytyä, jottei näkisi niitä edellisen parisuhteen demoneita kaikkialla. Tämäkin luonnollisesti vie aikaa.

Herääkin kysymys, miten sitä löytää sen parisuhteen, nykyisessä kertakäyttöyhteiskunnassa, jossa ihmiset ovat vain huutoja fb-fiidin mainosten välissä? Ja satunnaiset baarissa tavatut ihmiset vain yhden illan tähtiä.

Onhan se niin että kyllä sitä on itsekin mokannut ja moneen kertaan elämänsä kanssa, on ollut laastareita, ja olen ollut laastari, mutta tuntuisi että se ei ole se ratkaisu joka korjaa asiat.

Miten se eheytymisprosessi kulkee? Milloin voin sanoa varmaksi että hei, meikä on valmis tähän? Joskus luulin tietäväni vastauksen tuohon kysymykseen mutta aina sitä palaa ruutuun numero 1. Joka sanoo että: "rakas ystävä, olet idiootti."


Mä vahvasti toivon että mä saan vastauksen tähän jossain kohtaa. Ja jos sä joka luet tätä olet myös rikki, toivon että säkin. Voimahali <3

Sakon suuruus tällä kertaa 935 euroaPerjantai 27.04.2012 06:42

Ei tarvitse kertoa kaikkia syntejänne riittää että laskette sakon.

1. Jos olet polttanut marihuanaa..10€
2. Jos olet harrastanut seksiä kirkossa..25€
3. Jos olet herännyt jonkun tuntemattoman vierestä..50€
4. Ollut sängyssä jonkun FB kaverisi kanssa..55€
5. Antanut rahasta..100€
6. Mennyt sänkyyn ulkomaalaisen kanssa..20€
7. Tehnyt ilkivaltaa..20€
8. Harrastanut seksiä vanhempiesi sängyssä..10€
9. Lyönyt jotakuta..20€
10. maksanut gigololle..25€
11. rakastunut gigoloon..20€
12. suudellut tuntematonta ihmistä..50€
13. juonut ja ajanut autolla/mopolla..20€
14. mennyt suoraan töihin jatkojen jälkeen..50€
15. harrastanut seksiä uima-altaassa/meressä..20€
16. suudellut naista..20€
17. pettänyt kumppaniasi..60€
18. lukenut poika- tai tyttöystävän txt viestit..10€
19. saanut joltakulta turpaan..10€
20. antanut jollekulle turpaan..20€
21. naarmuttanut jonkun autoa..200€
22. ajanut autolla turvavöittä..20€
23. mennyt sänkyyn vankilakundin tai naisen kanssa..25€
24. esiintynyt uskaliaissa videoissa/kuvissa..15€
25. varastanut jotain jonka arvo oli yli..100€
26. harrastanut 'kimppakivaa'..50€
27. harrastanut seksiä julkisella paikalla..40€
28. mennyt sänkyyn 10 vuotta nuoremman kanssa..25€
29. mennyt sänkyyn 20 vuotta vanhemman kanssa..25€
30. ollut rakastunut kahteen mieheen/naiseen samanaikaisesti..50€
31. sanonut 'rakastan sinua' tarkoittamatta sitä..30€
32. mennyt sänkyyn parhaan ystäväsi kanssa..25€
33. mennyt sänkyyn työtoverisi kanssa..25€
34. näytellyt orgasmia..15€
35. Ajanut pyörällä ilman kypärää..20€
36. Varastanut kaupasta jotain halpaa 10€
37. Varastanut kaupasta jotain kallista 50€
38. Harrastanut seksiä hyvän ystäväsi exän kanssa 50€
39. Harrastanut seksiä jonkun kanssa ja seuraavana aamuna tajunnut ettet tiedä edes hänen nimeä 25€
40. Vastannut puhelimeen seksin aikana 80€
41. Suudellut varattua 10€
42. Aiheuttanut joidekin eroamisen 35€
43. Sammunut yleiselle paikalle 20€
44. Polttanut tupakkaa julkisella paikalla sisätiloissa, missä se on kiellettyä 30€
45. Istunut putkassa 20€
46. Istunut poliisiautossa useammin kuin 2 kertaa 10€
47. Valehdellut yöpymispaikkasi useille ihmisille 20€
48. Sanonut olevasi vanhempi/nuorempi kuin olet 20€
49. Ostanut alaikäisenä alkoholi/tupakka tuotteita itse 20€
50. Väittänyt hyväntekeväisyysjärjestölle ettei sinulla ole käteistä 10€


935 Egee sakkoa, ja meikä kuvitteli olevani hyvä ihminen.

Kuinka olla onnellinen yksin?Lauantai 17.03.2012 11:05

Nyt pohdittuani tätä asiaa olen tullut siihen tulokseen että se ei välttämättä olekaan niin vaikeaa, vaan päinvastoin yllättävän helppoa.

Tärkeää on vain tehdä itsekseen niitä asioita mistä nauttii, osioida päiväjärjestys sellaiseksi ettei vain istu yksin kotona ja jumita, tehdä asioita elämällään, matkustaa, harrastaa, tuntea mielihyvää, sitä voi tehdä myös ilman parisuhdetta.

En ajatellut hetkeen seurustella, vaan oppia olemaan onnellinen itseni kanssa. Kiitos teille ihmisille jotka olette olleet auttamassa minua silloin kun minulla on ollut vaikeaa ja kun olen ollut alamaissa. Ja ennenkaikkea kiitos siitä että olen tutustumalla teihin saanut ymmärtää tämän tärkeän asian. Vaikka staminan lyriikat tuntuvatkin väittävän vastaan, eheytyminen on tärkeää, ennenkuin aloittaa yhtään mitään uutta parisuhdetta, koska sitten kun on ehjä, voi luottaa, antaa ja vastaanottaakkin sitä rakkautta paremmin kuin mitä jos on itse vielä entisen parisuhteen via dolorosalla. Myöskin se että yrittää päästä siitä vanhasta parisuhteesta yli uuden avulla, voi olla todella tuskallinen prosessi.

Kiitoksia ja anteeksi, teille ihanat ihmiset, teidän ansiostanne olen saanut taas kasvaa, ehkä jopa hieman paremmaksi ihmiseksi. <3 Toivottavasti :D

Aina oppii uutta, joka päivä.

Suosittelen lämpimästi.

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/healthy-living/life-support-how-to-be-happy-alone-1634982.html

Oh dog, tänään on karkauspäiväKeskiviikko 29.02.2012 11:25

Eli jos arvon ihmiset tulevat kosituiksi ja kieltäytyvät, he ovat velvoitettuja ostamaan naiselle hamekankaita. Rahanmenoa ei voi estää

Ensi perjantaina tärähtääMaanantai 27.02.2012 11:22

Stam1na heittää keikan teatrialla, odotan innolla!

Koko elämähän on vain prosessi :)

Stam1na teki sen taasKeskiviikko 08.02.2012 19:21

Ihan jumalattoman tiukka levy tämä nocebo, ei tässä voi muuta ku ottaa hatun pois päästä ja itkeä sitä että miten kaunista voi musiikki olla.Suosittelen kaikille lämpimästi!

Provinssi ja RottaralliTiistai 07.02.2012 06:09

On ikävää päätyä näin talven pimeimpään aikaan elämään hyvin yöpainoitteista unirytmiä, ja muistelemaan yksin kaikkia mahtavia kokemuksia kesältä. Provinssirock oli yksi näistä upeimmista kokemuksista. Odottelen lievästi orastelevan erektion kera seuraavaa provinssia, ja kesää yleensäkin.

284014_10150261893053398_591003397_7298523_3154661_n.jpg
Edellinen provinssi 2011

Tämä vuosi on lähtenyt käyntiin hyvin mielenkiintoisesti. Olen eronnut pitkäaikaisesta parisuhteesta, tutustunut taas uusiin ihmisiin ja myöskin vanhoihin, keneen ei vain kerennyt pitää yhteyttä johtuen "ajanpuutteesta" tai jostain muusta yhtä pätevästä syystä.

On siistiä löytää kadonneita ystäviä uudestaan ja tutustua uusiinkin. Jotenkin tuntuu että tämä kaikki on vain piristänyt nyt sitten myöhemmässä vaiheessa. Kiitos ihmisille olemassaolosta ja kaikesta muustakin! Provinssiin sit kesällä, mieluiten kännissä ja läpällä.

Niin joo ja ilmoitelkaa myöskin siitä että mitä tapahtuu 2 viikkoa ennen provinssia, saattaa olla että pyöritään kaveriporukan kanssa, lähellä sinun kotikenttiäsi :D
https://www.facebook.com/pages/Lost-retardos/310479752331495?bookmark_t=page
Paina viivaa niin kauan kuin pystyt olemaan hengittämättä:
ja sitten happi loppui
« Uudemmat -