IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Koen pientä kutinaa...Tiistai 30.06.2009 17:18

..jännitystä... ..kauhua... ..hermostusta...
Olen tässä tuuminut jonkin aikaa että voisin ajaa taas sen B-kortin voimaan. Mutta HELSINGISSÄ. Abua.
Riihimäellä se on niin helppo kun tuntee kaikki kadut ja siellä on vähän liikennettä ja vaan muutamat valot (vitsi se onkin käpykylä, huomaan sen vasta nyt kun oon helsinkiläistynyt enemmän). Kauhistuttaa lähteä opiskelemaan autoilua kun on sekopääbusseja ja sekopääpyöräilijöitä ja sekopääkävelijöitä.

"Yleensä tällaisessa tapauksessa joutuu laittamaan poliisille ajokorttilupahakemuksen ( 2xvalokuva, lääkärintodistus, 60 eur) vetämään, ja sen jälkeen teoria-, ja ajokoe. Ajotuntien määrään voit itse vaikuttaa. Eli jos olet joskus ajanut, ja sinä olet saavuttanut rutiinin ajamiseen niin ajotunteja tarvitaan yleensä 3-10 tuntia."

Voisin ehkä palauttaa mieleeni liikennemerkkejäkin. Sitä kummasti unohtaa kun ei ole 10 vuoteen tarvinnut yhtäkään katsoa.

Helppo nakkihan tuo on kun järjellä ajattelee, mutta sitten kun se pitäisi itse kokea. Hui.
En ole koskaan hyvä tilanteissa joissa joku istuu vieressä arvostelemassa. Minä hermostun jo kehityskeskusteluissakin ihan heikkopäiseksi asti.

En tiedä mitä sillä kortilla tekee mutta kyllä siitä loppujen lopuksi on aina sekä haittaa että hyötyä. Olenpahan tähän asti säästynyt kännikuskailulta (arvakkaa tarttisko ukko mut kännikuskiksi esimerkiksi kun raahaan sen sukulaisjuhliin jonne mennään autolla, eihän niistä selviä ilman hermo-olutta tai kahta).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.