IRC-Galleria

Megane

Megane

"Toi yks saatanan rillipää" || Don't frown. You never know who is falling in love with your smile.

this town's paranoidPerjantai 29.03.2013 00:34

Spoiler-warning(? ainaki jonkun sortin I guess. Omalla vastuulla.)

Hmm. Sitä on sitte tutkittu murhaa, pelattu shakkia, etsitty kadonneita, tehty päätelmiä, ratkottu puzzleja, avattu hemmetin epäkäytännöllisiä rasioita, tiirikoitu lukkoja, ratkottu puzzleja, tutkittu myrkkyjä, tehty päätelmiä, uhkapelattu, ratkottu puzzleja, kaivettu hautoja, tehty päätelmiä, löydetty salaovia, oltu koirana, ratkottu puzzleja, ammuttu poliisi, oltu pahiksia, piileskelty, ratkottu puzzleja löydytty, tehty itsari, tehty päätelmiä, ratkottu puzzleja, oltu hengissä, oltu sitteki hyviksiä, ratkottu puzzleja, juteltu hullujen kanssa, juostu ympäri maita ja mantuja ja pelastettu Lontoo, pelastettu Lontoo taas.

Ei kovin monessa pelissä. Kyseessä siis The Testament of Sherlock Holmes. Mahtava ja jännittävä juoni, hyvä ääninäyttely, hienot hahmot, sopivasti huumoria. Graffatki ihan jees, tai siis no lip sync ei oikee toiminu, Watson tuli välillä vähän turhanki lähelle, hahmo animoinnit hieman kököhköjä, ja kaikkien ystävä näkymätön seinäkin tuli vastaan ajoittain (koska ei, sen pienen kiven yli ei voi astua, jonka vuoksi sitä polkua pitkin ei voi mennä. Voi vaikka mennä kengänpohjat pilalle). Näistä huolimatta hyvä pelikokemus, sai älynystyrät töihin, eikä kaltaiseni kokemattoman pelaajan tarvitse stressata ajoitusten tai toimintakohtausten kanssa.

Se on kivaa kun löytyy pelejä joissa se aseen käyttö, toisten tappaminen ja expan kerääminen ei ole pääasia (: Pelatkaa ihmeessä.P.s. Jep, eipä tänne varmaa paljoakaa kannata oottaa näitten peliramblingien lisäks. Kai näitä on kivempi lukea ku jotai random blogikyselyitä (sikäli mikäli joku ylipäätään viittee tällasta sontablogia lukea : D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.