IRC-Galleria

Pencil

Pencil

Iho muistaa jokaisen kosketuksen, mieli noiden sanojen merkityksen.

Uusikuu!Lauantai 21.11.2009 13:24

Oli aivan MAH-TA-VA! Pääsin pillittää heti aluks : Eka pillitin kun Edward lähti, sit pillitin ku Alice tuli piipahtamaan, ja sit pillitin ku Bella meni estämään Edwardia Volterraan. Yhy ;< Ja sit 'Marry me, Bella.' Aaws <3 Se oli kyl vähän tönkkö mut Edin ilme siin oli niin aaws n__n!

Koko leffa oli aivan mahtava. tietysti jotkut asiat oli kuvattu vähän eri tavalla ku kirjassa ja jotkut taas sit aikalailla samanlailla, esim juuri se kohtaus missä Ed jättää Bellsin, mut se nyt olikin kirjan kohokohtia että ei mikään ihmekkään!

Ja leffan paras kohta oli se ku Jake otti paidan pois (se moottoripyörä kohtaus mis Bella ryssii) :'D On se hot. Älkääkä väittäkö vastaa! No okei ei se kohtaus paras ollu, vaan se Volterra kohtaus!

Ainii ja hyvä e ne oli saanu siihen leffaa samanlaisen auton ku kirjassa ( siis se Alicen pöllimä) JA HUOMASIN ETTÄ EDWARDILLA OLI ERILAINEN AUTO KU HOUKUTUKSES! :o

Ja Jasper oli niin aaws siinä alussa 'Happy... what ever!'
Ja sit ku ne meni äänestää et tuleeko Bellast vampyyri ni Jasper 'Olisi kiva jos en koko ajan haluaisi tappaa sinua' :--D Ihana Jasper :33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.