IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Minä ja ili seurustelemmeLauantai 28.04.2012 00:16

Hei!

Ili^^ on rakkaani ja hän on minun rakkaani. Me tutustuimme irc-galleriassa, silloin kun minä kirjoitin blogia Irc-galleriassa. Ili^^ on aina minun rakkaani ja hän on aina minun tukena. Ili^^ ja minä aina tutustutaan ja tutustaan paremmin. Hän on minun ihanuus ja rakas. Tulen aina ili^^ rakastamaan sinua ja aina rakastamaan sinua.

viivikis

<3Tiistai 24.04.2012 17:19

Hei,

Olen ihastunut käyttäjjän ili^^, ja hän on mukava ja tämä ihastukseni on pysyvästi minun ja ei vaihdu koskaan. Olen ihastunut moniin käyttäjiin täällä Irc-galleriassa ja se on mukava teko saada ihastuksia. Ihastukseni ovat aina mukavia ja kilttejä.

viivikis

vaatteiden käyttöLauantai 21.04.2012 21:54

Hei,

Käytän ihan tavallisia vaatteita, kuten t-paitoja, farkkuja, en bikineitä, koska olen poika. Käytän erilaisia huppareita, t-paitoja, farkkuja ja erilaisia kenkiä. Käytän kenkinä Adidaksen Superstar-kenkiä, jotka ovat minun jalalleni hyvät. Nyt käytän Superstar-kenkiä, jotka ovat mustat, olen myös käyttänyt Superstar-kenkiä, jotka ovat valkoiset. Olen niin vaatteiden perään, koska tykkään käyttää vaatteita. Käytän myös villapaitoja

viivikis

MeikkivinkkejäPerjantai 20.04.2012 23:58

Hei,

Jos olet menossa jonnekin ulos, käytä silloin meikkejä harkiten. Meikkejä on monenlaisia esim, ripsiväriä, rajauskynä. Meikkejä kannattaa käyttää harkiten, koska meikkaius vie aika pajon aikaa.
Meikit ovat jokapäiväisiä juttuja. Jos menet kaupungille tai ulos, meikkaa ennen kaupungille menoa, koska kaupungin jälkeen ei kerkeä aina meikkaamaan. Jos menet baariin, silloinkin kannattaa meikata ennen baariin menoa, koska meikkaaminen on järkevää ennen kaupungille menoa ja ennen ulosmenoa.

viivikis

Psykologinen tarina muististaKeskiviikko 18.04.2012 00:42

Hei,

Koulussa opiskelu on hauskaa ja sivistävää, koska koulussa oppii uusia asioita. Uusien asioiden oppiminen virkistää muistia ja muistaa uudet asiat. Kouluun kannattaa mennä, koska koulussa oppii esim. uusia käsitteitä jne. Käsitteet ovat hyvää aivotyötä opiskelijalle, koska käsitteet virkistää opiskelijan muistia.

viivikis

:)Maanantai 09.04.2012 16:52

Hei,

Olen saanut ihastukseni, joka on AMANDA. Nyt minulla ei onneksi uutta ihastusta tule, kun olen ihastunut Amandaan. Hän on kiva, mukava ja ystävällinen, hän on ystäväni.

viivikis

KokeetMaanantai 02.04.2012 14:34

Hei

Tänään minulla oli psykologian koe, jossa piti kahteen vastata. Yksi tehtävä oli käsitteen määrittely, jossa piti vastata 3-5 lauseella ja kokeessa oli 3 esseetä, joista vastasin yhteen eli muistitehtävään eli muistitehtävässä piti esitellä ja eritellä säilömuistin rakennetta ja toimintaa ja piti pohtia, millaista ihmisen muisti olisi ilman säilömuistia tai ilman jotain säilömuistin osaa. Oli helppo koe, mutta minun piti miettiä kamalasti esseetä.

viivikis

Viivikissin kaveritPerjantai 30.03.2012 15:18

Hei,

Olen tehnyt uuden yhteisön nimeltä viivikissin kaverit ja se yhteisö on kiva, kun yhteisössäni on vaan kavereita. Yhteisössäni olevat kaverit ovat kilttejä ja mukavia.

viivikis

<3Maanantai 26.03.2012 12:20

Hei!

Minulla ihastuksia riittää koko ajan, ja siitä tykkään todella paljon. Ihastuksia on kiva saada. Taas minulla on uusi ihastus nimeltä nuli-, ja hän on mukava ja kaunis.

viivikis

:)Maanantai 19.03.2012 15:44

Minulla on koulussa kiva olla ja opiskella, ja tykkään opiskella koulussa ja koulu on minulle mukava ja kiva paikka. Koulussa on mukavaa ja saa opiskella mitä tahansa ainetta :)

viivikis