IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

:)Keskiviikko 30.05.2012 16:34

Hei,

Minulla oli tänään äidinkielen koe, jossa oli tänään tehtävänä kirjallisuusessee. Tein kirjallisuusesseetä koulussa klo 11.50 saakka ja sitten katsoin ili^^ :n kommentteja ja kommentit, jotka ili^^ lähetti minulle kauniisti sanottuja.

^Ilkka^

:)Sunnuntai 20.05.2012 14:34

Hei,

Lisäsin tänne vielä minun vanhojen tanssikuvia, sen takia, että pitäisitte niistä. Vanhojen tanssikuvat ovat kivoja ja niistä pidän tosi paljon. Olen onnellinen, kun tanssin vanhojen tanssipäivänä.

^Ilkka^

<3Maanantai 07.05.2012 15:33

Hei,

Tykkään laittaa Irc-galleriaan kukkakuvia, ja kukkakuvat ovat ihania. Tykkään kukkakuvista, laitoin kukkakuvia 6 kpl Irc-galleriaan ja kukkakuvat ovat loistavia.

^Ilkka^

<3Keskiviikko 02.05.2012 12:18

Hei,

Koulu alkoi tänään ja se on mukavaa heti vapun jälkeen. Kaikki ovat ihastuneita blogiini, ja se on hauskaa. Olen iloinen siitä, että kirjoitan blogia joka viikko.

Ilkkakis

Minä ja ili seurustelemmeLauantai 28.04.2012 00:16

Hei!

Ili^^ on rakkaani ja hän on minun rakkaani. Me tutustuimme irc-galleriassa, silloin kun minä kirjoitin blogia Irc-galleriassa. Ili^^ on aina minun rakkaani ja hän on aina minun tukena. Ili^^ ja minä aina tutustutaan ja tutustaan paremmin. Hän on minun ihanuus ja rakas. Tulen aina ili^^ rakastamaan sinua ja aina rakastamaan sinua.

viivikis

<3Tiistai 24.04.2012 17:19

Hei,

Olen ihastunut käyttäjjän ili^^, ja hän on mukava ja tämä ihastukseni on pysyvästi minun ja ei vaihdu koskaan. Olen ihastunut moniin käyttäjiin täällä Irc-galleriassa ja se on mukava teko saada ihastuksia. Ihastukseni ovat aina mukavia ja kilttejä.

viivikis

vaatteiden käyttöLauantai 21.04.2012 21:54

Hei,

Käytän ihan tavallisia vaatteita, kuten t-paitoja, farkkuja, en bikineitä, koska olen poika. Käytän erilaisia huppareita, t-paitoja, farkkuja ja erilaisia kenkiä. Käytän kenkinä Adidaksen Superstar-kenkiä, jotka ovat minun jalalleni hyvät. Nyt käytän Superstar-kenkiä, jotka ovat mustat, olen myös käyttänyt Superstar-kenkiä, jotka ovat valkoiset. Olen niin vaatteiden perään, koska tykkään käyttää vaatteita. Käytän myös villapaitoja

viivikis

MeikkivinkkejäPerjantai 20.04.2012 23:58

Hei,

Jos olet menossa jonnekin ulos, käytä silloin meikkejä harkiten. Meikkejä on monenlaisia esim, ripsiväriä, rajauskynä. Meikkejä kannattaa käyttää harkiten, koska meikkaius vie aika pajon aikaa.
Meikit ovat jokapäiväisiä juttuja. Jos menet kaupungille tai ulos, meikkaa ennen kaupungille menoa, koska kaupungin jälkeen ei kerkeä aina meikkaamaan. Jos menet baariin, silloinkin kannattaa meikata ennen baariin menoa, koska meikkaaminen on järkevää ennen kaupungille menoa ja ennen ulosmenoa.

viivikis

Psykologinen tarina muististaKeskiviikko 18.04.2012 00:42

Hei,

Koulussa opiskelu on hauskaa ja sivistävää, koska koulussa oppii uusia asioita. Uusien asioiden oppiminen virkistää muistia ja muistaa uudet asiat. Kouluun kannattaa mennä, koska koulussa oppii esim. uusia käsitteitä jne. Käsitteet ovat hyvää aivotyötä opiskelijalle, koska käsitteet virkistää opiskelijan muistia.

viivikis

:)Maanantai 09.04.2012 16:52

Hei,

Olen saanut ihastukseni, joka on AMANDA. Nyt minulla ei onneksi uutta ihastusta tule, kun olen ihastunut Amandaan. Hän on kiva, mukava ja ystävällinen, hän on ystäväni.

viivikis