IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Juhannus<3Maanantai 25.06.2012 23:37

Olin juhannuksen mökillä ja juhannuksena oli porukkaa mökillä. Kerroin porukoille, että hypin trampoliinilla, uin ulkona kesällä, saunoin porukoiden kanssa. Sää juhannuksena oli kaunis ja aurinkoinen. Pidän aurinkoisesta ja kauniista säästä, mutta en sateisesta säästä.

Kesä <3Sunnuntai 17.06.2012 12:30

Kesä on parasta aikaa ja sitä voin viettää mökillä. Olen mökillä elokuun puoliväliin saakka. Kesällä uin, hypin trampoliinilla jne. Kesän sää oli vaihteleva eli aurinkoinen, sateinen, pilvinen ja ukkosta välillä. ^Ilkka^

Reissu tukholmassa <3Perjantai 08.06.2012 01:49

Hei!

Reissu Tukholmassa oli hyvä, koska tykkään käydä tukholmassa. Tukhomassa käytiin Skansenilla, Skansen oli hieno ja käytiin ostoksilla reissun aikana. Tukholmassa käytii myös kuninkaan linnassa, modernissa museossa, vanhassa kaupungissa, drottniniggatanilla jne. Nähtävyydet Tukholmassa oli mukavat ja otin kuvia nähtävyyksistä. Laivasta paluumatkalla ostin uuden miesten rannekorun, joka on hieno. Tykkäsin reissusta, joka oli ruotsinopettajani suosiossa, ja pidin koko matkasta

^Ilkka^

:)Keskiviikko 30.05.2012 16:34

Hei,

Minulla oli tänään äidinkielen koe, jossa oli tänään tehtävänä kirjallisuusessee. Tein kirjallisuusesseetä koulussa klo 11.50 saakka ja sitten katsoin ili^^ :n kommentteja ja kommentit, jotka ili^^ lähetti minulle kauniisti sanottuja.

^Ilkka^

:)Sunnuntai 20.05.2012 14:34

Hei,

Lisäsin tänne vielä minun vanhojen tanssikuvia, sen takia, että pitäisitte niistä. Vanhojen tanssikuvat ovat kivoja ja niistä pidän tosi paljon. Olen onnellinen, kun tanssin vanhojen tanssipäivänä.

^Ilkka^

<3Maanantai 07.05.2012 15:33

Hei,

Tykkään laittaa Irc-galleriaan kukkakuvia, ja kukkakuvat ovat ihania. Tykkään kukkakuvista, laitoin kukkakuvia 6 kpl Irc-galleriaan ja kukkakuvat ovat loistavia.

^Ilkka^

<3Keskiviikko 02.05.2012 12:18

Hei,

Koulu alkoi tänään ja se on mukavaa heti vapun jälkeen. Kaikki ovat ihastuneita blogiini, ja se on hauskaa. Olen iloinen siitä, että kirjoitan blogia joka viikko.

Ilkkakis

Minä ja ili seurustelemmeLauantai 28.04.2012 00:16

Hei!

Ili^^ on rakkaani ja hän on minun rakkaani. Me tutustuimme irc-galleriassa, silloin kun minä kirjoitin blogia Irc-galleriassa. Ili^^ on aina minun rakkaani ja hän on aina minun tukena. Ili^^ ja minä aina tutustutaan ja tutustaan paremmin. Hän on minun ihanuus ja rakas. Tulen aina ili^^ rakastamaan sinua ja aina rakastamaan sinua.

viivikis

<3Tiistai 24.04.2012 17:19

Hei,

Olen ihastunut käyttäjjän ili^^, ja hän on mukava ja tämä ihastukseni on pysyvästi minun ja ei vaihdu koskaan. Olen ihastunut moniin käyttäjiin täällä Irc-galleriassa ja se on mukava teko saada ihastuksia. Ihastukseni ovat aina mukavia ja kilttejä.

viivikis

vaatteiden käyttöLauantai 21.04.2012 21:54

Hei,

Käytän ihan tavallisia vaatteita, kuten t-paitoja, farkkuja, en bikineitä, koska olen poika. Käytän erilaisia huppareita, t-paitoja, farkkuja ja erilaisia kenkiä. Käytän kenkinä Adidaksen Superstar-kenkiä, jotka ovat minun jalalleni hyvät. Nyt käytän Superstar-kenkiä, jotka ovat mustat, olen myös käyttänyt Superstar-kenkiä, jotka ovat valkoiset. Olen niin vaatteiden perään, koska tykkään käyttää vaatteita. Käytän myös villapaitoja

viivikis