IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

hyvät ja huonot puoleni :)Lauantai 29.09.2012 02:41

Minun hyvät puoleni ovat lukeminen, lenkkeily,ristikon ratkaiseminen, television katselu, musiikin kuunteleminen, kaverit koulussa ja kotona, olemalla komea ja tyylikäs kuvissa. Huonot puoleni ovat, että olen ilkeä tuhma kavereilleni ja käyttäydyn ilkeästi ihmisten seurassa ja kaverit inhoavat minua ja suuttuvat minuun-

^Ilkka^

Komeus osa 2Tiistai 25.09.2012 14:40

Hei,

Lisään aina Irc-galleriaan komeita kuvia, joista muutkin tykkäävät. Kuvissa näytän aina hyvältä ja komealta. Kuvat ovat aina hyviä ja minä pidän hyvistä ja komeista kuvista. Komealta minä näytän aina kuvissa ja olen aina hyvännäköinen ja komea. Serkkuni sanoi, että olen komea kuvissa, ja se on totuus. Kuvissa komeus tulee aina itsestään ja lisäsin facebookista kuvia tänne irc-galleriaan ja kuvat ovat tosi ihania ja hyviä.

^Ilkka^

Komeus!Perjantai 21.09.2012 19:23

Hei!

Minä näytän komealta kuvissa, ja tytöt sanoivat, että olen komee aina kuvissa ja tottahan se on. Koulukuvissani näytän aina komeelta enkä hirveeltä, ja se on totuus. Täällä Irc-galleriassa kaikki ovat minua ihanaksi ja komeeksi, niin ja myös facebookissa. Kuvissa komeus tulee vaan itsestään ja minähän olen aina komee.

^Ilkka^
^Ilkka lomamatkalla

:)Perjantai 14.09.2012 15:25

Hei,

Tykkään myös neuloa ja nyt neulon kaulaliinaa itselleni ja se on hyvä. Tykkään kaulaliinojen neulomisesta ja siitä tulee taatusti hyvä ja niin neuloksestani pitääkin tulla. Olen neulonut kaulaliinan siskolleni, itselleni serkulleni ja seuraavan kerran neulon sitten kun minun kummitätini täyttää 60 vuotta, ja sitten neulon serkulleni Hennalle silloin kun hän täyttää 35 vuotta ja olen hyä neulomaan.

^Ilkka^

:-)Maanantai 10.09.2012 02:26

Hei, tykkään kuunnella Madonnaa ja Jonna Tervomaata. Jonna Tervomaan kappale Rakkauden haudalla on hyvä ja ihana ja madonnan kappale Like a little prayer on hyvä ja kaunis kappale. Tykkään molemmista kappaleista. ^Ilkka^

:)Keskiviikko 29.08.2012 15:46

Hei,

Tykkään lukea saksaa, englantia ja ruotsia koulussa. Kirjoitan terveystiedon yo-kirjoituksissa 19.9.2012. Luen koko aika terkkaa, että saisin kirjoitukset läpi. Kirjoitan keväällä englannin, saksan, ruotsin ja äikän keväällä. Kevään kirjoituksen ovat varmaan jossain kevättalvella. Kirjoitn yhteensä 7 ainetta yo-kirjoituksissa. Yo-kirjoitukset ovat välillä tosi hankalia ja välillä helppoja.

^Ilkka^

:)Tiistai 21.08.2012 20:00

Hei,

Tykkään ratkaista ristikoita aivovoimisteluksi, koska ne ovat aivojumppaa, ja tykkään myös tehdä ristikkolehdistä kryptoja ja laulaa laulua nimeltä hepokatti. Ristkot ovat kivoja ja siksi tykkään ratkaista niitä. Toivottavasti joku muukin ratkaisisi ristikoita aivovoimisteluksi. Ristikkoja on erilaisia kuten sudoku, krypto, sokkokrypto, monivalintakrypto, sanahaarakas jne. Kryptot ristikkolehdissä on mukavia ja osittain hankalia, ja siksi katson ensin vihjesanan ja sitten ratkaisen, mikä vihjesana siitä tulee.

^Ilkka^

<3Lauantai 18.08.2012 02:02

Hei,

Tykkään katsoa ohjelmaa nimeltä teinidracula, koska siinä katsoessa opin uusia sanoja englanniksi. Ja ohjelma on tosi hyvä. Teinidracula on sopiva ohjelma minulle ja katson sitä aina, kun ehdin. Ohjelmassa Vladimir Dracula on tosi komee, koska pidän hänestä siinä ohjelmassa. :) On muukin siinä ohjelmassa komeita näyttelijöitä. Kreivi Dracula on siinä ohjelmassa ilkeä, koska hän on raivona joskus.

^Ilkka^

<3Tiistai 07.08.2012 00:01

Tykkään laittaa hajuvettä, jotta tuoksuisin hyvältä. Hajuvesi on parasta, koska pidän siitä. Hajuvettä käytän sen takia, etten haise hieltä. Hajuvettä laitan juhliin, kouluun jne. Minulla on hajuvettä kotona. Ps. Toivoisin, että pitäisitte blogistani. ^Ilkka^

kesän televisiosarjatKeskiviikko 01.08.2012 00:06

Hei,

Katson kesällä Suurinta pudottajaa, joka on hyvä sarja, seuraan myös Uutta Päivää, Simpsoneita, Karavaanarit, Satuhäät jne. Seuraan niitä tv-sarjoja, jotka ovat hyviä. Tv:tä en katso montaa tuntia, koska minulla on muutakin tekemistä. Käyn kesällä myös ulkona kävelemässä, uimassa jne. Ne ovat lempiasioitani kesällä tv:n lisäksi. Käyn kesällä myös marjassa esim, mustikassa, vadelmassa, mansikassa jne.

^Ilkka^