IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Komeus osa 3Perjantai 26.10.2012 16:53

Hei,

Pidän uusista vaatteista ja uudet vaatteet istuvat minulle hyvin, pidän myös vanhoista vaatteista. Uudet vaatteet sain ylioppilaslahjaksi siskoltani kun olin Kotkassa käymässä, ja mminulle ostettiin uudet vaatteet Kotkan Jack&Jonesista. Haluan lisää uusia Jack&Jonesin vaatteita joululahjaksi. Tykkään niin paljon Jack&Jonesin vaatteista. Toivottavasti pitäisitte tekin uusista vaatteistanne.

^Ilkka^

hyvä itsetunto :)Tiistai 16.10.2012 01:32

Hei,

Saan hyvän itsetunnon kuvista, ristikoista. lehdistä, vaatteista, kirjoista ja joskus hiusväreistä. Minä värjään joskus vaaleaksi eli blondiksi ja joskus punaisiksi. Hyvän itsetunnon saan myös lenkkeilystä ja hyvästä ruoasta. Hyvä ruoka tuo minulle hyvän mielen ja sen takia pidän hyvästä ruoasta.

^Ilkka^

Kuvat LontoostaTiistai 16.10.2012 00:10

Hei,

Lontoon kuvat oli mahtavat, upeat ja loistavat, koska pidän niistä. Otan kuvia, koska kuvat ovat hyviä ja upeita, kuvissa olen aina komea, myönnän sen. Laitan kuvia tänne, koska kuvat kiinnostavat minua ja kuvat ovat aina loistavia. :) Kuvista tykkään itsekin, jos ne ovat loistavia, kivoja, kauniita ja upeita.

^Ilkka^

lontoon matka 5-8.10.2012Torstai 11.10.2012 17:21

Hei,

Olin yhden kaverin häissä Lonyoossa ja häät olivat tosi mukavat ja häät kuulostivat empaattiselta. Olin häissä komeana ja nättinä, niin olen aina juhlapäivinä tosi nättinä. Olen ollut Lontoossa viimeksi pikkuisena, josta en muista kovin paljon asioita. Laitoin tänne IRC-galleriaan ja facebookiin Lontoon kuvia ja kuvat ovat tosi loistavat. Lontooseen voisin lähteä uudestaan.

^Ilkka^

Blogi auf deutschTiistai 02.10.2012 16:10

Hallo!

Ich heisse Ilkka und ich studiere an dem Gymnasium, das heisst Joensuun Niinivaaran lukio. Ich lese in der schule Deutsch, Englisch, Swedisch, Gesundheitslehre, Mathematik und Psychologie. Ich würde bald deutschlehrer werden, wenn ich die Zeit dafür habe. Ich habe 278 freunde auf Facebook und habe 462 freunde auf Irc-galleria hinzugefügt. Ich möchte nicht alle freunde auf facebook oder auf irc-galleria hinzufügen. Ic habe auch diesen Blog lange schreiben müssen.
Ich könnte deutsch, englisch und schwedisch immer sprechen.

^Ilkka^

hyvät ja huonot puoleni :)Lauantai 29.09.2012 02:41

Minun hyvät puoleni ovat lukeminen, lenkkeily,ristikon ratkaiseminen, television katselu, musiikin kuunteleminen, kaverit koulussa ja kotona, olemalla komea ja tyylikäs kuvissa. Huonot puoleni ovat, että olen ilkeä tuhma kavereilleni ja käyttäydyn ilkeästi ihmisten seurassa ja kaverit inhoavat minua ja suuttuvat minuun-

^Ilkka^

Komeus osa 2Tiistai 25.09.2012 14:40

Hei,

Lisään aina Irc-galleriaan komeita kuvia, joista muutkin tykkäävät. Kuvissa näytän aina hyvältä ja komealta. Kuvat ovat aina hyviä ja minä pidän hyvistä ja komeista kuvista. Komealta minä näytän aina kuvissa ja olen aina hyvännäköinen ja komea. Serkkuni sanoi, että olen komea kuvissa, ja se on totuus. Kuvissa komeus tulee aina itsestään ja lisäsin facebookista kuvia tänne irc-galleriaan ja kuvat ovat tosi ihania ja hyviä.

^Ilkka^

Komeus!Perjantai 21.09.2012 19:23

Hei!

Minä näytän komealta kuvissa, ja tytöt sanoivat, että olen komee aina kuvissa ja tottahan se on. Koulukuvissani näytän aina komeelta enkä hirveeltä, ja se on totuus. Täällä Irc-galleriassa kaikki ovat minua ihanaksi ja komeeksi, niin ja myös facebookissa. Kuvissa komeus tulee vaan itsestään ja minähän olen aina komee.

^Ilkka^
^Ilkka lomamatkalla

:)Perjantai 14.09.2012 15:25

Hei,

Tykkään myös neuloa ja nyt neulon kaulaliinaa itselleni ja se on hyvä. Tykkään kaulaliinojen neulomisesta ja siitä tulee taatusti hyvä ja niin neuloksestani pitääkin tulla. Olen neulonut kaulaliinan siskolleni, itselleni serkulleni ja seuraavan kerran neulon sitten kun minun kummitätini täyttää 60 vuotta, ja sitten neulon serkulleni Hennalle silloin kun hän täyttää 35 vuotta ja olen hyä neulomaan.

^Ilkka^

:-)Maanantai 10.09.2012 02:26

Hei, tykkään kuunnella Madonnaa ja Jonna Tervomaata. Jonna Tervomaan kappale Rakkauden haudalla on hyvä ja ihana ja madonnan kappale Like a little prayer on hyvä ja kaunis kappale. Tykkään molemmista kappaleista. ^Ilkka^