IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Joulu <3Perjantai 30.11.2012 23:07

Hei,

Koeviikko on minulla vihdoinkin ohi ja teen nyt joulusiivouksen. Minulle on aina joulukalenteri ostettu joka jouluksi. Minulle laitetaan tänä päivänä joulusukat, joka tarkoittaa sitä, että minulla on joka päivä joku yllätys sukassa. Joulusukat ovat minulle tärkeitä näin joulukuun aluksi. Olen niin joulun perään, koska pidän joulusta. Joulusta pidän erityisesti, kun minulle tuodaan lahjoja. :) :)

^Ilkka^

Hymy Pyllyyn <3Lauantai 24.11.2012 14:07

Hei,

Pidän ohjelmasta nimeltä "Hymy Pyllyyn", jonka juontajana on Maria Sid. Maria Sid eli ohjelman juontaja kysyy yleisöltä " kuka haluaa osallistua sketsiin, käsi ylös nyt. Esim. Sinä liilapaitainen nainen/mies siellä. Haluatko laittaa hymy Pyllyyn" Ihan sika sketsiohjelma. Kuinka moni haluaisi laittaa hymyn pyllyyn?

Tässä on yksi klippi ohjelmasta.

http://areena.yle.fi/tv/1517608

^Ilkka^

Frendit <3Perjantai 16.11.2012 21:08

Hei,

Katson silloin tällöin tv:stä frendit tv-sarjaa, se alkaa klo 18.00 Subilla. Frendit on hyvä ohjelma, mutta en pidä käkätyksestä ohjelman taustalla. Mutta Frendeissä pidän siitä. Kuinka moni ei pidä käkätysohjelmista, voitte sanoa minulle. Minun siskoni Tuulia katsoi frendejä, niin minäkin katsoin aikaisemmin, mutta nyt minä katson taas Frendejä, koska olen Frendit- ohjelman fani. Kuinka moni teistä tykkää katsoa Frendit- ohjelmaa, Koska se on paras <3

^Ilkka^

Perjantai <3Perjantai 09.11.2012 15:49

Hei,

Pidän perjantaista, koska perjantai on minun lempiviikonpäiväni. Kuinka moni teistä pitää perjantaista? Perjantaina en tee yleensä kouluhommia, mutta silloin jos on yo-vihko( esim. kielissä) tai koeviikko, silloin teen perjantaina hommia. Perjantaina käyn ulkona lenkillä, katson televisiota jne. Toivottavasti tykkäätte perjantaista, koska silloin on alkaa aina viikonloppu. :)

^Ilkka^

Halloween!Lauantai 03.11.2012 20:57

Hei,

Lisäsin tänne 2 Halloween kuvaa, joista erityisesti pidän. Kuvat otin halloween hattu päässä, ja hattu on minulle sopiva ja haluan pitää hattua aina halloweenina. Pidän Halloweenista, koska olen aina halunnut olla pukeutunut velhoksi/ noidaksi. Minulla oli koulussa 31.10 viimeksi halloween, silloin otin hatun mukaan ja pidin hattua koulussa välitunnilla, mutta en oppitunnilla sen takia, koska muut nauraisivat minulle ja olisivat ihmeissään koko hatustani.

^Ilkka^

Komeus osa 3Perjantai 26.10.2012 16:53

Hei,

Pidän uusista vaatteista ja uudet vaatteet istuvat minulle hyvin, pidän myös vanhoista vaatteista. Uudet vaatteet sain ylioppilaslahjaksi siskoltani kun olin Kotkassa käymässä, ja mminulle ostettiin uudet vaatteet Kotkan Jack&Jonesista. Haluan lisää uusia Jack&Jonesin vaatteita joululahjaksi. Tykkään niin paljon Jack&Jonesin vaatteista. Toivottavasti pitäisitte tekin uusista vaatteistanne.

^Ilkka^

hyvä itsetunto :)Tiistai 16.10.2012 01:32

Hei,

Saan hyvän itsetunnon kuvista, ristikoista. lehdistä, vaatteista, kirjoista ja joskus hiusväreistä. Minä värjään joskus vaaleaksi eli blondiksi ja joskus punaisiksi. Hyvän itsetunnon saan myös lenkkeilystä ja hyvästä ruoasta. Hyvä ruoka tuo minulle hyvän mielen ja sen takia pidän hyvästä ruoasta.

^Ilkka^

Kuvat LontoostaTiistai 16.10.2012 00:10

Hei,

Lontoon kuvat oli mahtavat, upeat ja loistavat, koska pidän niistä. Otan kuvia, koska kuvat ovat hyviä ja upeita, kuvissa olen aina komea, myönnän sen. Laitan kuvia tänne, koska kuvat kiinnostavat minua ja kuvat ovat aina loistavia. :) Kuvista tykkään itsekin, jos ne ovat loistavia, kivoja, kauniita ja upeita.

^Ilkka^

lontoon matka 5-8.10.2012Torstai 11.10.2012 17:21

Hei,

Olin yhden kaverin häissä Lonyoossa ja häät olivat tosi mukavat ja häät kuulostivat empaattiselta. Olin häissä komeana ja nättinä, niin olen aina juhlapäivinä tosi nättinä. Olen ollut Lontoossa viimeksi pikkuisena, josta en muista kovin paljon asioita. Laitoin tänne IRC-galleriaan ja facebookiin Lontoon kuvia ja kuvat ovat tosi loistavat. Lontooseen voisin lähteä uudestaan.

^Ilkka^

Blogi auf deutschTiistai 02.10.2012 16:10

Hallo!

Ich heisse Ilkka und ich studiere an dem Gymnasium, das heisst Joensuun Niinivaaran lukio. Ich lese in der schule Deutsch, Englisch, Swedisch, Gesundheitslehre, Mathematik und Psychologie. Ich würde bald deutschlehrer werden, wenn ich die Zeit dafür habe. Ich habe 278 freunde auf Facebook und habe 462 freunde auf Irc-galleria hinzugefügt. Ich möchte nicht alle freunde auf facebook oder auf irc-galleria hinzufügen. Ic habe auch diesen Blog lange schreiben müssen.
Ich könnte deutsch, englisch und schwedisch immer sprechen.

^Ilkka^