IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Putous <3Sunnuntai 24.02.2013 01:30

Hei,

Tykkään katsoa lauantaisin Putous-lähetystä, koska siinä on niin hyviä sketsihahmoja. Hyviä sketsihahmoja olivat esimerkiksi Sisko ja Veli Sikiö, Christopher Taxfree, Karim Z. Yskowicz jne. Tykkään Sisko Sikiöstä, koska hän osaa näytellä hyvin sketsihahmoansa. Putous on hyvä ohjelma senkin takia, koska siinä on hyvät näyttelijät esimerkiksi Krista Kosonen, Riku Nieminen, Jussi Vatanen, Aku Hirviniemi jne.

^Ilkka^

Penkkarit <3Sunnuntai 17.02.2013 01:26

Hei,

Minulla oli penkkarit torstaina ja penkkarit oli mun paras päivä. Penkkareissa olin rekassa muiden abien kanssa ja heittelin karkkeja. Karkit osti tiistaina ja minulla oli paras asu, kun minulle tuli niin paljon kehuja asusta.

^Ilkka^

perjantai<3Lauantai 09.02.2013 01:12

Hei

Pidän perjantaista sen takia, koska televisiosta tulee Korkojen kera ja Tartu Mikkiin, joita katselen aina perjantai-iltaisin. Korkojen kera on kiva, koska siinä ohjelmassa on kivat juontajat Vappu Pimiä ja Jenni Pääskysaari. Joista Vappu Pimiä käkättää kovaan ääneen ja Jenni ei naura kovaa. Korkojen kerassa on kivat vieraat esimerkiksi Hjallis Harkimo, Joel Harkimo ja Suvi Teräsniska. Korkojen kerassa on sellainen piilokorko osio, jossa tänään esim. tänään Jenni joutui meikattavaksi.
Tartu Mikkiin on myös hyvä ohjelma, koska siinä lauletaan ja ohjelmassa lauletaan karaokea. Laulut ohjelmassa ovat hyviä ja joitakin lauluja en tunne ja jotkut laulut ovat tuttuja jo entuudestaan.

^Ilkka^

sommaren är min <3Perjantai 01.02.2013 23:30

Hei,

Tykkään laulusta, joka on sommaren är min, joka on mun mielestä ihana laulan ja laulan sen aina ruotsiksi. Ja se menee näin: http://www.youtube.com/watch?v=kKqVMhqlvmQ

Och nu så vill jag sjunga,
att sommaren är skön,
och träden är så fina
och marken är så grön,
och blommorna är vackra,
och höet luktar gott,
och solen är så solig,
och vattnet är så vått,
och lilla fågeln flyger,
i boet ut och in,
och därför vill jag sjunga,
att sommaren är min.

Och jag vill också sjunga,
att fjärilar är bra,
och alla söta myggor,
dom vill jag också ha,
och jag är brun om bena,
precis som det ska va,
och därför vill jag också sjunga
att bruna ben är bra,
och jag har nya fräknar,
och prickigt sommarskinn,
och därför vill jag sjunga
att sommaren är min.

^Ilkka^

Ps. Ihana kappale!!

yo-kuuntelut :)Lauantai 26.01.2013 01:00

Hei,

Kuuntelen joka yö ennen nukkumaanmenoa eri kielten yo-kuullut kertaalleen, jotta ymmärtäisin, mitä niissä kerrotaan. Viime yönä kuuntelin ruotsin yo:n från våren tjugohundrasex. Nyt sain yo-kuuntelun från våren tjugohundratolv. Jos lainaan ruotsin yo-kuunteluja, jossa kerron sisällön ruotsiksi, esim. del ett berättar om ett samtal på ett kafe, och du får höra samtalet först i dess helhet och sedan/sen i delar. Jos on kerran kuultuja, kerron silloin esim. del fem berättar om ett samtal med två personer på ett bibliotek, och du få höra samtalet en gång.

^Ilkka^

pakkaspäivä <3Perjantai 18.01.2013 20:45

Hei,

En pidä pakkasesta silloin, kun ulkona on -30 pakkasta, enkä silloin mene ulos. Silloin menen ulos, kun on -25 pakkasta. Pakkanen on kivaa, kun pakkasta on sopivasti, esim -10 ja -25 asteen välillä. Kuinka moni teistä pitää pakkasesta? Haluaisin tietää sen, jos kerrotte minulle sen.

^Ilkka^

Keskiviikko 9.1 <3Keskiviikko 09.01.2013 23:31

Hei,

rakastan tätä päivää sen takia, koska koulussa oli tänään kalapuikkoja ja kävin ruokalassa yhteensä 10 kalapuikkoa, koska olen hirveästi kalapuikkojen perään. Toivottavasti tekin pidätte kalapuikoista, ne ovat lempiruokaani koulussa. Koulussa kalapuikkojen kanssa on perunamuussia, tartarkastiketta ja tuoresalaattia. Herkullista ruokaa. Kotonakin olen syönyt kalapuikkoja monta kertaa.

^Ilkka^

ihana perjantaipäivä <3Lauantai 05.01.2013 01:15

Hei,

olin kävelemässä ulkona, ja ei ollut kovia pakkasia tänään ja en pidä kovista pakkasista. Kun poljin -20 asteen pakkasessa, oli niin jäykkä ajaa ja minulle tuli niin kuuma. Katsoin televisota tänään, olin koneella ja luin vähän englantia. Lisäsin taas 4 kuvaa facebookiin ja ne kuvat ovat tosi loistavat, ja ne 4 kuvat lisään myös tänne irc-galleriaan ensi viikon puolella. Facebookissa mun kuvia on kommentoitu ja samoin myös täällä irc-galleriassa.

^Ilkka^

alennusmyynnit<3Perjantai 28.12.2012 13:19

Hei,

Eilen olin alennusmyynneissä ostamassa ja katselemassa vaatteita. Ostin eilen kaksi uutta vaatetta Jack&Jonesista, ja ostin vaatteet lahjakortilla. Olin eilen kaupungilla äitini ja siskoni kanssa katsomassa, onko kaupoissa mitään alennuksessa/tarjouksessa. Ostan aina silloin vaatteita, jotka tuntuvat mukavalta päälläni.

^Ilkka^

ruotsia<3Perjantai 21.12.2012 22:08

Hei,

Olkaa tarkkana besöka ja vistera-verbin kanssa. Jos kukaan tiedä, mikä on verbi visitera suomeksi, niin se on tehdä ruumiintarkastus. Ja myös olkaa tarkkana simma ja svimma verbin kanssa, verbi simma on uida ja svimma on pyörtyä. Jos vihjeenä on vierailla jsskin, niin laittakaa besöka älkää verbiä visitera.

^Ilkka^