IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Olin tänään aamulla kotona ja söin aamupalaksi puuroa, kaksi sämpylää kalkkunaleikkeellä ja salaatinlehdellä. Tänään olin aktiviteettiryhmän kanssa sulkapalloilemassa kuntokeitaalla ja ensi viikolla leivomme joulutorttuja ja pipareita ja minulla on aspan pikkujoulut 14.12 ja ne kestää 15-18. Maanantaina 12.12 minulla on ryhmän omat pikkujoulut ja me leivomme ja teemme joulukortteja pikkujouluissa. Olin siskoni kanssa kaupungilla sulkapalloilun jälkeen ja sitten kävelimme kotiin, tänään olin myös toisen siskoni luona ja söimme siellä piparimudcakea jäätelön kera. Huomenna minulla on kotikäynti kello 12.30 ja se kestää tunnin ja sen jälkeen menen prismaan äitini ja siskoni kanssa. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös muiden artistien musiikkia. Huomenna alkaa joulukuu ja avaan myös ensimmäisen joulukalenterin luukun ja minusta on ihanaa odottaa joulua ja aika menee tosi nopeasti ja jouluun ei ole enää pitkä aika. Huomenna koristelen kotia sen takia kun joulu lähestyy ja kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja ihanaa on välillä nukkua pidempään ja juttelin myös tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt mun tyttöystävä. Hyvin meni tänään sulkapalloilussa tänään ryhmäläisten kanssa ja olen aikaisemmin käynyt sulkapalloilemassa kuntokeitaalla siskojeni kanssa ja sulkapalloilu on ihanaa ja kiva harrastus minulle.

_Iltsu_
Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo. Kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja ihanaa oli puhua tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt minun tyttöystävä. Hän on ihana ja tulen toimeen tyttöystäväni kanssa. Kotikäynnillä puhuimme seurusteluun liittyvistä asioista ja siitä että minä lähden itsenäisesti joku päivä tyttöystäväni luokse Lappeenrantaan. Kuuntelin tänään SANNIN biisejä radio suomipopilla ja deezeristä. Katsoin telkkarista tänään uuden päivän, Simpsonit, salatut elämät ja uutiset ja säätiedotuksen. Kirjoitan blogia täällä irc-galleriassa päivittäin ja käyn kävelyllä päivittäin ulkona vaikka ulkona vaihtuu lämpötila plussan ja miinuksen välillä. SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNI on minun lempilaulaja ja hänen laulut on hyviä esimerkiksi SANNI, vahinko, trampoliini ja kakara ku cara on minun lempibiisejä SANNILTA.

_Iltsu_
Aamulla join teetä, mehua, söin leipää ja turkkilaista jogurttia marjoilla ja kävin pikku kävelyllä ennen jokikadulle menoa. Jokikadulla katsottiin yksi dokumentti joka käsitteli unettomuutta ja sitten teimme aivotreeniä ja katsoimme myös mielenterveystalon sivuja ihan muuten vaan ja minulla ei ole mitään mielenterveyteen liittyvää ongelmaa ja häiriötä. Asian ryhmässä jatkoimme viime kerran hommaa loppuun eli logoa ja laitettiin tänään puhekuplaan niitä toiveita ja laitoimne otsikoksi että näitä ominaisuuksia toivomme teiltä ja yksi toive on että työntekijällä on venymiskykyä. Huomenna minulla on kotikäynti kello 9.30 ja se kestää tunnin ja sen jälkeen ei ole muuta menoa, käyn huomenna kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa jossain vaiheessa. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta ja SANNI on minun lempilaulaja ja hänellä on hyviä kappaleita. Vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, kakara ku cara, sotke mut, jos mä oon oikee, sinkku ja tyttöystävä on minun lempibiisejä sannilta. Juttelin minun tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän rakastaa minua ihan älyttömästi ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan ja haluan kihloihin hänen kanssaan koska minä rakastan häntä ihan älyttömän paljon. Hän on kehunut minun kuvia facebookissa ja kuvissa olen aina söpö komea ihana ja mukava ihminen.

_Iltsu_
Olin tänään ulkona kävelylläraikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo, ulkona oli myös sopiva olla eikä tullut kylmä ja pakkasta oli sopivasti. Käyn ihan justiinsa nukkumaan koska minua väsyttää. Tänään vietettiin 1.adventtisunnuntaita ja laitoin vähän koristeita kotiini joulua odotellessa ja kynttelikön laitoin adventtisunnuntain merkiksi. Huomenna on taas arkipäivä ja minulla on huomenna taas kuntouttava työtoimintapäivä ja ryhmä aspa-palveluilla, jossa huomenna neulomme ja virkkaamme jotain. Olin tänään koko päivän kotona ja katsoin telkkarista tähdet tähdet, roban, uutiset ja säätiedotuksen ja lisäksi kuuntelin kännykällä musiikkia SANNI-nimiseltä artistilta ja SANNI on minun lempiartisti ja lempilaulaja kun kuuntelin hänen laulun jonka nimi on 2080-luvulla ja vahinko biisit on minun lempibiisejä sannilta. SANNI on ollut minun suosikkiartisti ja on edelleen minun lempiartisti ja juttelin myös tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan samaa itsekin ja haluan hänen kanssaan kihloihin vuonna 2018. Hän on nyt minun tyttöystävä ja minun tuleva kihlattuni ja minun tuleva vaimoni. Lähetin hänelle kuvia itsestäni ja liiton häntä siitä kun hän kehui minun kuviani Facebookissa.

_Iltsu_
Olin tänään shoppailemassa ja ostin yhden neuleen jack&jonesista, päätin ostaa sen itselleni. Kävin tänään myös ulkona kävelyllä kolme kertaa eli kävelin kaupungille, kauppaan ja lenkille ja kävin kävelemässä kaupungilla ja sitten kävelin evankelis-luterilaiselle kirkolle ja sitten kävelin kotiin. Katsoin tänään telkkarista haluatko miljönääriksi, mielensäpahoittajan, uutiset, säätiedotuksen ja uutisvuodon. Lisäksi kuuntelin musiikkia SANNILTA ja muilta artisteilta esimerkiksi Antti Tuiskulta ja kuuntelin SANNI-artistilta SANNI, trampoliini, kakara ku cara ja vahinko ja vahinko on soinut tänä vuonna radio suomipopilla 801 kertaa. Huomenna vietetään 1.adventtisunnuntaita ja siksi laitan huomenna kynttelikön ikkunaan makuuhuoneen puolelle. Olen tänään jutellut tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt mun tyttöystävä. Menen tyttöystäväni kanssa kihloihin 24.04.2018 ja siihen on aikaa 2 vuotta. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja aion nukkua viikonloppuna pitkään enkä herää aikaisin.

_Iltsu_

Sanni-Vahinko <3 <3Perjantai 25.11.2016 22:53

https://www.youtube.com/watch?v=bcVcts3vjBQ

Tässä on video joka on nimeltä vahinko, joka on Sannin käsialaa ja biisi on nimeltä Vahinko

Popcornia mun paidalla,
herään keittiön lattialta,
mun ruudulla sun kuvia
selaan niitä kun uutisia

Kevät on vielä viilee,
näköjään Töölössäkin tuulee,
toivon et sul ei ois iigeet,
mmmh

Jos haluut testaa mua yhen kerran vaan,
mulla on mesta mihin mennä,
siellä on kaapissa pari coronaa,
jos meil ei juttu muuten lennä,
Jos haluut niin jää tyynyjuttelemaan,
mutta jos et annan sun mennä,
mulle on ilo olla sun vahinko,
vahinko va va vahinko
eeh


Voin moikata, oon coolina,
tuutte vastaan mua alepassa,
mut heti kun oon kotona haluun dyykata ikkunasta,
Kesä on vielä viilee, kaikil on kauheasti kaikkee,
toivon et teillä on vaikeet,
mmmh

Jos haluut testaa mua yhen kerran vaan,
mulla on mesta mihin mennä,
siellä on kaapissa pari coronaa,
jos meil ei juttu muuten lennä,
Jos haluut niin jää tyynyjuttelemaan,
mutta jos et annan sun mennä
mulle on ilo olla sun vahinko,
vahinko va va vahinko
eeh

Joo mä vihaan rakkauslauluja,
ilman niitä tää ois iisii,
mä olin ihan tarpeeks hajalla,
ennen tätäkin biisii

Mä voisin olla niitä juttuja,
jotka ei jää nimimuistiin,
ehkä me ei koskaan tunneta,
ooh, mut silti

Jos haluut testaa mua yhen kerran vaan,
mulla on mesta mihin mennä,
siellä on kaapissa pari coronaa,
jos meil ei juttu muuten lennä,
Jos haluut niin jää tyynyjuttelemaan,
mutta jos et annan sun mennä
mulle on ilo olla sun vahinko,
vahinko va va vahinko
eeh

Jos haluut testaa mua yhen kerran vaan,
mulla on mesta mihin mennä,
siellä on kaapissa pari coronaa,
jos meil ei juttu muuten lennä,
Jos haluut niin teen sulle aamupalaa,
mutta jos et annan sun mennä,
mulle on ilo olla sun vahinko,
vahinko, vahinko,
eeh
Olin tänään ulkona kävelyllä ja kohta laitan kännykän lataukseen. Tänään minulla oli kotikäynti kello 13.30 ja se kesti tunnin. Olen tänään katsonut telkkarista salatut elämät, uutiset, Simpsonit, x-factor uk:n, jossa oli tänään 7 esiintyjää jäljellä ja huomenna taas tippuu yksi esiintyjä. Katsoin myös säätiedotuksen ja sää kylmenee nyt viikonloppuna. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja ihanaa et huomenna alkaa viikonloppu. Kuuntelin tänään myös SANNIN musiikkia deezeristä ja minun lempibiisit SANNI-nimiseltä artistilta on kakara ku cara, SANNI, vahinko, trampoliini, tyttöystävä, sotke mut, 2080-luvulla ja jos mä oon oikee. Vahinko on ihana biisi SANNILTA ja biisi kertoo varatusta osapuolesta ja kappaleessa lauletaan coronasta ja tyynyjuttelusta. Huomenna minulla on äijäryhmä kello 14-15 ja menen varmaan kahville jonnekin ryhmän kanssa. Huomenna minulla on myös kotikäynti kello 8.15 ja laitan kellon soimaan kello 7.30. Kuuntelen SANNIN musiikkia joka päivä ja silloin kun minulla on aikaa. Blogin kirjoittaminen kiinnostaa minua ja se on minun mielestä tosi kivaa kirjoittaa blogia irc-galleriassa päivittäin.

_Iltsu_
Heräsin tänään puoli kymmenen aikaan ja katsoin emmerdalen, eläinsairaalan, lemmen viemää ohjelman uusimman ja uutiset kello 11.00. Aamupalaksi söin yhden leivän juustolla, salaatinlehdellä ja kurkulla ja syön välillä kalkkunaleikettä leivän päällä ja join aamulla teetä ja söin vispipuuroa. Olin tänään myös ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja satoi vettä niin silti tuli minulle virkistävä olo ulkoilusta. Juttelin tänään myös minun tyttöystävänikanssa whatsAppissa ja facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt mun tyttöystävä. Aattelin ostaa hänelle SANNIN uuden levyn joka kantaa hänen omaa nimeä. Askartelin tämän päivän ryhmässä joulukortteja 4 kappaletta ja mietin kotona kenelle lähetän joulukortteja ja ensi viikolla menen aktiviteettiryhmän kanssa sulkapalloilemaan kuntokeitaalle. Teen tänään vielä ennen nukkumaanmenoa porkkanasosekeittoa huomista varten ja siksi että saisi jämät pois pakastimesta. Salkkarit jäi tänään jännään kohtaan ja katsoin Simpsonit, emmerdalen, uuden päivän, uutiset, säätiedotuksen ja rakas sinusta on tullut pullukka-ohjelman telkkarista. Liikun joka päivä ja käyn ulkona päivittäin kävelyllä ja vaihtelen kävelyreittejä viikoittain. Huomenna teen aspa-ohjaajan kanssa sienikastiketta ja hyvin minulla on ryhmät onnistuneet ja käyn kolmessa ryhmässä aspa-palveluilla eli maanantain, keskiviikon ja perjantain ryhmissä. Maanantain ryhmä on suosituin ryhmä koska se alkaa kello 16 ja melkein joka kerta olen mukana siellä.Kuuntelin tänään myös SANNIN musiikkia ja hänen uutta albumia, hänen musiikki on ihanaa ja parasta ja SANNI on minun lempiartisti, koska minä olen fanittanut häntä siitä asti kun kuulin radiosta hänen biisinjonka nimi on 2080-luvulla ja se on minun lempibiisi SANNI-nimiseltä artistilta ja minun lempibiisi on myös SANNIN vahinko.

_Iltsu_
Olin tänään kuntouttavassa työtoiminnassa ja käytiin tänään ryhmän kanssa marttakeskukselle ja teimme siellä välipaloja kuten puuroa, lämpimiä voileipiä ja smoothieta. Lisäksi minulla oli ryhmä aspa-palveluilla jossa tänään tein aspan logoa loppuun. Tänään tein myös vispipuuroa ja kävin ulkona kävelemässä ja kävelystä tuli virkistynyt olo. Kuuntelin myös Sannia kännykän deezeristä ja kuuntelin SANNI, vahinko, kakara ku cara ja 2080-luvulla biisejä ja ne on minun lempibiisejä sannilta ja SANNI on minun lempiartisti. Kuuntelen SANNIN biisejä joka päivä silloin kun minulla on aikaa ja kuulen suurimman osan biiseistä radiosta. Tänään katsoin televiosta lemmen viemää, emmerdalen, salkkarit, uuden päivän, Simpsonit ja uutiset ja haluan katsoa uutiset, koska haluan tietää mitä maailmalla on tapahtunut. Juttelin tänään myös minun tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän haluaa sopia riidat ja haluan olla yhdessä hänen kanssaan, rakastan häntä ihan älyttömästi ja tajuttoman paljon.

_Iltsu_
Olin tänään kahdesti kävelyllä ulkona ja tuli virkistynyt olo. Leivoin tänään myös mustikkapiirakkaa ja piimäkakkua ja molemmista tuli hyviä. Kävelin tänään koirapuistoon ja sitten koulukatua pitkin kotiin ja toisen kerran menin kirkolle ja kävelin vähän matkaa ylisoutajansiltaa. Tänään satoi aamulla lunta ja maa oli ihan vitivalkea. Huomenna minulla on taas ryhmä aspa-palveluilla ja kuntouttava työtoimintapäivä ja kuntouttava työtoiminta kestää puoli kahdestatoista puoli neljään ja sitten menen neljäksi ryhmään aspa-palveluille. Juttelin tänään taas tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt mun tyttöystävä. Me olemme olleet yhdessä yhden vuoden ja viisi kuukautta ja suunnittelimme kihlausta vuodelle 2018. Tämä viikko meni tosi nopeasti ja hyvin ja ensi viikko on menoja ja tapahtumarikas viikko. Katsoin tään uutiset, tähdet tähdet, roban ja kuuntelin Sannia kännykältä, ja mun lempibiisit SANNI-artistilta on SANNI, vahinko, 2080-luvulla, ku kanye kanyee, tyttöystävä, sotke mut ja trampoliini.

_Iltsu_