IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Olin tänään ulkona kävelyllä ja katsoin musikaalista ilotulitusta joen rannassa ja siellä tein valomeren ja sen jälkeen alkoi ilotulitus ja kesti noin puoli tuntia ja sitten tein äidin kanssa pitsaa ja huomenna minulle tulee vieras käymään kello 16 ja tapaamme vieraamme kanssa minun luona. Toivotan kaikille blogin lukijoilleni hyvää ja onnellista uutta vuotta 2017 ja tulevasta vuodesta tulee yhtä hyvä vuosi kuin menneestä vuodesta. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna on uudenvuodenpäivä ja sää kylmenee nyt viikonloppuna ja nyt teen blogiani joka päivä ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja radiosta kuuntelin suomalaisuuden soundtrack top100-listaa ja SANNIN musiikki on ihanaa ja parasta kuunneltavaa ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, kakara ku cara, trampoliini ja mörköjä ja ku kanye kanyee ja juttelin tyttöystävänikanssa facebookissa ja whatsAppissa ja haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan samaa itsekin ja haluan jatkaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja nyt katson telkkarista Suomi 100-avajaisia ja olen katsonut telkkarista eilen Simpsonitja uutiset ja säätiedotuksen ja lisäksi kuuntelin musiikkia deezeristä ja radiosta.
Huomenna on uudenvuodenaatto ja menen katsomaan ilotulitusta ilosaareen Joensuun keskustaan kello 18 ja menen kello 17.45 valomeren tekoon suvantosillan ja kaupungintalon väliin joen rantaan. Olin tänään äitini kanssa kaupungilla katsomassa alennusmyynneissä tavaroita ja en oikeastaan tarvitse mitään kun kaikkea on ja olin ulkona sijaisen kanssa tekemässä jauhelihakeittoa ja syön sitä huomenna tai ylihuomenna. Olin tänään myös ulkona kävelyllä ja tuli virkistynyt olo ja valokuvailin tänään vähän ja huomenna on viimeinen päivä tätä vuotta ja sitten vaihtuu vuosi 2017 ja ihanaa että vuosi vaihtuu heti joulun jälkeen ja minua ei harmita että joulu on ohi ja tykkään itsekin joulusta ja vaihdan lakanat vielä tänään ja sitten seuraavan kerran teen sen ensi vuoden puolella. Tyttöystäväni kiitteli minua joululahjasta ja joulukortista, jotka lähetin hänelle kolme päivää ennen joulua ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki on ihanaa ja parasta kuunneltavaa ja SANNIN vahinko ja 2080-luvulla ja kakara ku cara ja trampoliini-biisit kuuntelin samaisesta sovelluksesta ja hän on minun lempiartisti ja lempilaulaja ja fanitan häntä vaikka hän honottaa ja kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla ei ole minnekään kiire ja onneksi saan nukkua pidempään ja joka yö saan hyvin nukuttua.
Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli virkistynyt olo ja valokuvailin tänään ulkona sijaisen kanssa ja huomenna sijainen tulee kello 14 ja silloin minulla on kotikäynti ja menen sen jälkeen äidin kanssa kaupungille shoppailemaan ja alennusmyynnit alkoivat joulun jälkeen. Isän kanssa sovin et menen hiihtämään jossain vaiheessa päivää ja huomenna on pakkasta ennen puoltapäivää ja huomenna on normaali perjantai ennen uudenvuoden aattoa. Tyttöystäväni koitti minua joululahjasta ja joulukortista, jotka lähetin hänelle kolme päivää ennen joulua ja kohta menen nukkumaan, koska minua väsyttää ja huomenna kuuntelen radiota aamusta ja kuuntelen sitä joka aamu kun olen kotona ja SANNIN musiikkia kuuntelin deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja hän on minun lempiartisti ja lempilaulaja kun kuuntelin hänen laulun jonka nimi on 2080-luvulla ja se biisi oli viime vuonna iso radiohitti. Kuuntelin eilen SANNIN albumia ja siinä minun lempibiisejäon vahinko ja kakara ku cara ja trampoliini ja mörköjä ja SANNIN uusin levy on hyvä ja siinä on hyviä biisejä.
Olin tänään hiihtämässä laululavalla 4 kierrosta ja ulkoilin vähän myös tänään ja siskoni oli kahvilla tänään jossain vaiheessa päivää ja tänään sää pakastui lähes koko maassa ja huomenna minulla on kotikäynti kello 10:15 ja huomenna minulla on myös uudenvuoden juhlat aspalla ja lähden just nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna lähden ehkä äidin kanssa kaupungille shoppailemaan ja huomenna sää lauhtuu ja nyt laitan äkkiä kuvia instagramiin ennen kuin kello lyö 12:00 keskiyöllä ja jatkan blogin kirjoittamista jälleen huomenna. Eilen oli pakkaspäivä ja olin eilen kuunnellut SANNIN albumia kun olimme minun luona kahvilla. Kohta alkaa uusi vuosi ja se on ihanaa.
Olin tänään ulkona kävelyllä ja tuli virkistynyt olo ja pakkanen ei ollut mitenkään kirpakka ja raikas ulkoilma teki hyvää ja pienetkin oli punaiset. Espoon siskoni on tulossa huomenna luokseni kahville jossain vaiheessa päivää ja tänään sää pakastui lähes koko maassa ja ylihuomenna sää lauhtuu jälleen. Olin tänään laskemassa pulkkamäkeä kirkonmäellä siskoni kanssa ja lähden kohta nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla ei ole mitään menoja ja torstaina menen valokuvailemaan sijaisen kanssakello 10.15 ja torstaina menen myös aspan uudenvuoden juhliin kello 14-15.30. Tänään vein pyykit vanhemmille pestäviksi ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja huomenna aamulla kokeilen uutta radiota ja sain lahjaksi uuden cd-soittimen ja hyvin kyllä toimi cd-osasto uudessa radiossa. Kirjoitan blogia täällä irc-galleriassapäivittäin ja teen sen jälleen huomenna.

TapaninpäiväMaanantai 26.12.2016 23:58

Olin tänään shoppailemassa kaupungilla alennusmyynneistä ja olin tänään myös ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo. Olin tänään kotona vanhempien luona ja tänään olen kotona yötä ja huomenna minulla on kotikäynti kello 09:00 ja kestää tunnin verran ja minulla on tapana kirjoittaa blogia joka päivä ja eilisestä päivästä lähtien kirjoitan joka päivä blogia. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja kuuntelen SANNIA edelleen joka päivä ja juttelin tänään myös tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan jatkaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi, että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystpoikaystävä kuin joku muu poika. Nyt menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna on aikainen herätys ja kirjoitan blogia jälleen huomenna.

Ihanaa joulua!! osa 2Sunnuntai 25.12.2016 23:20

Nyt kirjoitan äkkiä toisen blogin ja tällä kertaa lyhyen blogin koska käyn kohta nukkumaan ja tänään oli kiva päivä. Kävin suihkussa ja kävelyllä kirkon luona ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja juttelin tänään myös tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seursutella kanssani ja haluan samaa itsekin. Olin eilen syömässä jouluruokien jämiä siskoni kanssa ja he olivat syömässä eilen meillä. Eilen oli mukava päivä. Eilen olin myös yötä vanhempien luona ja tänään menen kotiin yöksi. Kävin eilen kävelylenkillä illalla ja kävin suihkussa illalla ja olin kotona välillä käymässä ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä eilen ja teen samaa joka päivä ja silloin tällöin välillä minulta jää blogi kirjoittamatta ja ei se haittaa minua ollenkaan. Minulla on kavereita facebookissa 704 kappaletta ja tyttöystäväni välillä poistaa minut facebookista ja se on harmittavaa ja en ota poistoa mitenkään henkilökohtaisesti. Puhelimella muokkaan blogia välillä ja yritin kirjoittaa blogia aattona ja ei onnistunut koska puhelimeni välillä jumitti. Yritän sopia tyttöystäväni kanssa kaikesta ja hän haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan samaa itsekin ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt minun tyttöystäväni ja haluan pussata häntä kun seuraavan kerran menen Lappeenrantaan.

Ihanaa joulua!!Sunnuntai 25.12.2016 22:38

Olin eilen jouluaattona siskon luona viettämässä joulua ja olin vanhemmilla yötä ja olen tapaninpäivään saakka yötä vanhempieni luona. Nyt kävin äsken kävekyllä ulkona ja kohta lähden suihkuun kun olen saanut ensimmäisen blogini kirjoitettua ja eilen jäi blogi kitjoittamatta, koska eilen oli jouluhässäkkää ja tästä lähtien kirjoitan blogia joka päivä täällä irc-galleriassa. Eilen kuitenkin kävin irc-galleriassa ja eilen laitoin kuvia instagramiin kuvia 6 kappaletta eli kuvia on nyt 882 kappaletta. Minusta on ihanaa, että on joulu ja sellainen joulu, että ei ole stressiä ja kiirettä mihinkään. Käyn nukkumaan silloin kun minua väsyttää ja kuuntelin eilen SANNIN musiikkia deezeristä ja kuuntelin myös eilen vähän radiota. Sain lahjaksi mm. cd.soittimen ja lipun ensi kesän Osuuskaupparockiin.
Olin tänään aspan äijäryhmän kanssa pelailemassa pelejä ja joimme glögiä ja huomenna on joulu ja se on ihanaa ja toivotan kaikille ihanaa ja hyvää joulua kaikille blogini lukijoille ja kaikille jotka tykkäävät blogistani. Juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan samaa itsekin ja haluan jatkaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja menemme kihloihin vuonna 2018. Kuuntelen SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelen myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki on parasta ja ihanaa ja parasta kuunneltavaa ja huomenna kirjaudun irc-galleriaan (62/180) päivää ja kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on joulukuusen koristelua kotona ja vaikka mitä tekemistä ja kaikille haluan toivottaa hyvää joulua ja muistakaa olla kilttejä.
Tällä kertaa vähän lyhyempi blogi koska menen kohta nukkumaan ja kävin tänään kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo ja minulla on huomenna äijäryhmä kello 12 ja laitan kohta äkkiä instagramiin kuvia ennen kuin kello lyö 12 keskiyöllä. Jouluaattona menen vanhemmille yöksi ja menen siskoni luokse käymään ja avaamme lahjat jouluna ja juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan samaa itsekin ja haluan jatkaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Kuuntelen joka päivä SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelen myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki on parasta vaikka hän honottaa. Laitan nyt kuvat äkkiä instagramiin ja ennen kuin saan tämän päivän blogini kirjoitettua.