IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Tänään on elokuun viimeinen päivä ja huomenna alkaa syyskuun ensimmäinen päivä. Nyt tulee lyhyempi blogi kuin normaalisti koska minua väsyttää ja huomenna minulla on aamuvuoro ja aikainen herätys. Tänä aamuna heräsin kuudelta ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin töihin aamuvuoroon ja töissä tein tänään salaatteja, muussin laittoa puolikkaisiin pakkeihin, lasien tyhjennystä ja tiskiä. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katselin telkkaria. Sitten menin päiväunille ja sitten katselin emmerdalea vähän aikaa. Sitten menin k-supermarket metropoliin katsomaan että onko siellä mitään ja katselin siellä vaan en edes ostanut mitään. Lähdin menin pyörälenkille koivuniemeen ja sitten takaisin kotiin katsomaan salkkarit. Salkkareiden jälkeen menin kauppaan ostamaan evästä ja sitten tein itselleni ruokaa. Ruoan jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla käymään saunassa. Nyt valmistelen nukkumaanmenoa, koska minua väsyttää ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa whatsAppissa ja facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin ja juttuni ovat lenkkeily ja valokuvaaminen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja kiva kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen paras ja pysyvä kaveri ikuisesti ja pysyvästi. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri aina ja iankaikkisesti.
Minusta tuntuu nyt todella haikealta lopettaa ylihuomenna työt sulolla telitiellä. Tiskaan vielä astiat blogini jälkeen ja lisään kuvat instagramiin. Käyn tänään aikanaan nukkumaan et jaksan olla aamulla hereillä. Huomenna on elokuun viimeinen päivä ja ylihuomenna alkaa syyskuu. Tänä aamuna heräsin kuudelta ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin aamuvuoroon. Töissä tein tänään monipuolisesti hommia eli perunoiden, porkkanoiden ja lanttujen pilkkomista keittoon ja muussin laittoa puolikkaisiin pakkeihin, leipien leikkaamista tilauksiin, suklaapiirakan aineksien mittaamista, leipomista, lasien tyhjennystä ja tiskiä. Töiden jälkeen menin salpakadulle yksilövalmentajani luokse ja tiesin että ensi maanantaina alkaa Torerossa ja tapaamisen söin välipalaa ja sen jälkeen menin päiväunille ja päiväunien jälkeen katsoin telkkaria. Telkkarista katsoin emmerdalen ja mitä tänään syötäisiin ja uutiset ja sitten menin lenkille vehkalahdelle ja sitten menin kotiin katsomaan salkkarit, ylpeästi erilaiset, Simpsonit ja mustan kään. Tein salkkareiden jälkeen tein ruoan ja sen jälkeen kävin suihkussa ja kävin vanhemmilla syömässä iltapalaa ja samalla katselin telkkaria. Katsoin uutiset ja sään ja nyt valmistelen nukkumaanmenoa koska minullaon aamulla aikainen herätys ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja asrronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja kiva kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri aina ja iankaikkisesti.
Nyt on elokuun loppu ja perjantaina alkaa syyskuu. Minulla on haikeata lopettaa sulolla työt tulevana perjantaina. Tänä aamuna minun oli pakko laittaa lämpimästi päälle koska tämä aamu oli kylmempi kuin maanantaiaamu. Aamulla heräsin kuudelta ja söin aamupalaa ja aamupalan jälkeen lähdin töihin aamuvuoroon. Tein töissä tänään kananmunien rikkomista viiteen kuppiin, perunamuusin laittoa esille puolikkaisiin pakkeihin, lasien tyhjennystä ja tiskiä. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja siivosin vähän paikkoja koska minulla oli kotikäynti tänään kolmen aikaan. Kotikäynnin jälkeen menin juomaan vettä ja söin vähän hedelmiä ja sitten menin päiväunille. Päiväunien jälkeen katsoin emmerdalen, mitä tänään syötäisiin ja uutiset ja sitten menin lenkille mehtimäen ohi heinäpurontielle ja sitä kautta linnunlahdentielle ja linnunlahdentien kautta kotiin ja sitten katsoin telkkaria. Telkkarista katsoin silloin salkkarit, uuden päivän, rillit huurussa ja Simpsonit ja Simpsonien mainostauon aikana join kahvit ja ennen kahvin juontia kävin suihkussa. Suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla katselin telkkaria. Nyt valmistelen nukkumaanmenoa, koska minua väsyttää ja tein huomiselle valmiiksi palautekeskustelulomakkeen. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI. Hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa whatsAppissa ja facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Minun juttuni ovat lenkkeily ja valokuvaaminen ja pidän niistä molemmista. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja kiva kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen paras ja pysyvä kaveri ikuisesti ja pysyvästi. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri aina ja iankaikkisesti.
Tämä on viimeinen viikko raatekankaan sulolla telitiellä. Tänään en laita kuvia instagramiin koska laitoin kuvia sinne aamuyöllä ennen nukkumaanmenoa. Tänään minulla oli ensimmäinen voimavaravalmennusryhmä, jossa keilasimme ryhmäläisten kanssa ja tämä aamuna heräsin kuudelta ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin töihin aamuvuoroon ja töissä tein kananmunien laittoa paikoilleen, vihannesten pilkkomista, burgeriin misalistasta tavaroita ja tiskiä. Töiden jälkeen minulla oli palautekeskustelu sulolla kello 13 ja siellä käsiteltiin minun osaamista eri työtehtävistä ja missä työtehtävissä tarvitsen apua. Palautekeskustelun jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja menin siihen voimavaravalmennusryhmään. Ryhmän jälkeen menin päiväunille ja sitten katsoin telkkaria. Katsoin emmerdalea ja mitä tänään syötäisiin-ohjelmat ja niiden ohjelmien jälkeen menin lenkille vehkalahdelle ja sitten menin kotiin katsomaan salkkarit. Salkkareiden jälkeen katsoin rillit huurussa ja Simpsonit ja rillit huurussa-ohjelman äikän tiskasin omat tiskit. Simpsonien mainostauon aikana kävin suihkussa ja sen jälkeen join kahvit. Kahvin jälkeen menin vanhemmille käymään ja syömään iltapalaa. Samalla katsoin uutiset ja ennen iltapalaa maksoin puhelinlaskuni. Vanhemmilla tein Saksan kirjatehtäviä ja kävin tietokoneella. Nyt valmistelen nukkumaanmenoa ja käyn tekemään vähän aikaa omia hommia ennen nukkumaanmenoa. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI. Hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystäväni ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Nyt menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on aamuvuoro ja aikainen herätys. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja kiva kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin, että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen paras ja pysyvä kaveri ikuisesti n pysyvästi. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri aina ja pysyvästi.
Tänään olin sienessä vanhemman siskoni, hänen lasten kanssa ja äitini kanssa polvijärvellä. Nyt on taas viikonloppu eletty ja huomenna alkaa arki. Tänä aamuna heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja sitten lähdin sieneen polvijärvelle. Sieniretken jälkeen menin vanhemmille syömään lounasta ja ennen sitä kävin kaupassa ostamassa ruokaa meille. Lounaan jälkeen menin tekemään Saksan kirjatehtäviä. Sitten katsoin samalla areenasta syrhämä-ohjelman ja sitten join kahvit ja lounaan jälkeen leivoin vähän äitini kanssa mustikkapiirakkaa. Kahvilla söin mustikkapiirakkaa ja se oli hyvää. Kahvin jälkeen tein jälleen Saksan kirjatehtäviä ja siivosin vähän vanhemmilla. Siivoaminen on kivaa puuhaa ja siivoamisen lomassa join vähän kahvia ja tein omia hommia samalla. Kävin lenkillä isäni mehtimäellä ja sitten menimme laululavalle ihan muuten vaan pyöräilemään ja sieltä mehtimäen ulkokuntosalille. Salin jälkeen menin vanhemmille käymään ja pumppasin vähän ilmaa mun renkaisiin ja kävin suihkussa lenkin jälkeen. Ennen suihkuunmenoa katsoin telkkarista rölli-elokuvan ja elokuva oli hyvä. Vanhemmilla söin vielä iltapalaa ja samalla katselin telkkaria ja luin lehtiä. Putsasin vadelmia ja nyt valmistelen nukkumaanmenoa. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI . Hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Menen nyt nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on aamuvuoro ja aikainen herätys. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja kiva kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan. Meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen paras ja pysyvä kaveri ikuisesti ja pysyvästi. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri pysyvästi ja iankaikkisesti.
Nyt tulee lyhyempi blogi kuin normaalisti koska olen ollut touhukas tänään. Nyt valmistelen nukkumaanmenoa ja käyn lisäilemässä kuvia instagramiin. Tänä aamuna olin kotona ja söin aamupalaa ja aamupalan jälkeen lähdin vanhemmille syömään lounasta. Sitten jonkun aikaa kuin lehteä ja hain kahville jäätelöä kotoa. Join kahvit vanhemmilla ja samalla tein vähän Saksan kirjatehtäviä. Sitten menin päiväunille ja lähdin lenkille ja menin ulkokuntosalille. Ulkokuntosalin jälkeen lähdin laululavalle juoksemaan portaita. Laululavalla olin kävelyllä ja menin kotiin käymään. Menin vanhemmille käymään ja sitten lähdin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI, Hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja serustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on aitoa ja ihanaa rakkautta. En halua lopettaa meidän suihdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi, että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja tuleva kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini on hyvä ja kiva kaveri ja hänen kanssa olen edelleen kavereita.
Nyt tulee keskipitkä blogi kuin normaalisti ja myös siksi koska minua väsyttää. Tänään oli mukava päivä kotona ja töissä ja tänään vietettiin joen yötä. Käyn nyt vähän ulkona koska minua ei vielä väsytä. Olin tänä aamuna hereillä kuudelta ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdin aamuvuoroon töihin ja töissä tein tänään muun muassa salaatteja, vihannesten pilkkomista, muussin laittoa ja tiskiä. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja menin päiväunille. Päiväunien jälkeen katsoin vähän aikaa telkkaria ja sitten lähdin taidemuseoon käymään koska vapaa pääsy. Sen jälkeen menin vanhemmille syömään päivällistä. Sitten hain takin kotoa jos ulkona on viileä ilma ja sitten menin ilosaareen katsomaan tulitaidefestivaalia. Sen jälkeen kävelin vanhemmille käymään ja syömään iltapalaa ja samalla katsoin telkkaria ja join iltateetä. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2089-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan.Juttelin tytttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn suihkussa pikaisesti vielä ennen nukkumaanmenoa ja tiskasin tiskini. Koulukaverini kanssa olen edelleen kiva ja hyvä kaveri ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.
Tänään oli sateinen päivä ja käyn kohta nukkumaan koska minua väsyttää. Olen nyt ollut töissä sulolla yli kuukauden ja työt loppuu siellä 1.9 eli perjantaina. Äitini hankki minulle herätyskellon ja minä käytän sekä uutta herätyskelloa että puhelimen herätyskelloa. Tänä aamuna heräsin kuudelta ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdin aamuvuoroon töihin ja töissä tein tänään muun muassa salaatteja, vihannesten pilkkomista, pakkausta ja tiskiä. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja menin päiväunille ja päiväunien jälkeen katsoin emmerdalea, mitä tänään syötäisiin, uutiset ja sään. Emmerdalen aikana rupesin leipomaan siemensämpylöitä ja taikinan kohoamisen aikaan menin lenkille laululavalle ja mehtimäen ulkokuntosalille. Lenkin jälkeen leivoin taikinasta sämpylöitä ja kostutin sämpylät maidolla ja laitoin päälle siemeniä. Itse tykkään käyttää siemeniä salaatin päällä ja leivonnassa ja leivon varmaan uudestaan siemensämpylöitä nyt viikonloppuna tai ensi viikolla. Leivonnan jälkeen menin vanhemmille käymään ja syömään iltapalaa. Söin myös itsetehtyjä sämpylöitä ja join kahvit illalla ja samalla siirsin kuvat kännykästä koneelle. Katsoin myös telkkaria vanhemmilla ja poistin kuvat siirtämisen jälkeen kännykästä. Nyt valmistelen nukkumaanmenoa koska minulla on aikainen herätys ja minua väsyttää ihan hirveästi. Ennen sitä käyn suihkussa ja käyn instagramissa lisäilemässä kuvia. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen kiva ja hyvä kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan. Meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Sanoin hänelle että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni kesäkuun lauantaina. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen paras kaveri ikuisesti ja pysyvästi. Haluan olla hänen kaveri aina ja pysyvästi ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.
Tänään aamulla heräsin kuudelta ja oli hyvä ilma ajaa pyörällä töihin. Kun lähdin töistä kotiin, niin silloin satoi vähän vettä. Kohta valmistelen nukkumaanmenoa koska minua väsyttää ja huomenna minulla on jälleen aikainen herätys. Aamulla tuntui väsynyt olo ja ihan hyvin jaksoin nousta sängystä ylös. Söin aamupalaa heti herättyäni ja sitten lähdin aamuvuoroon töihin ja tänään töissä tein salaattien täyttöä, vihannesten pilkkomista, leipomista ja tiskiä. Töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja menin päiväunille. Päiväunien jälkeen katsoin telkkaria ja sitten lähdin moikkaamaan Toreron työkavereita. Toreron työkaverit ovat mukavia ja he ovat minulle tosi ystäviä. Toreron käymisen jälkeen menin kotiin katsomaan telkkaria ja sitten lähdin ulos uimarannalle. Uiminen ei ole kivaa sateella ja uimisen jälkeen menin kotiin katsomaan salkkareita. Salkkareiden jälkeen menin kauppaan ostamaan ruokatarvikkeita ja leipomistarvikkeita. Huomenna leivon siemensämpylöitä ja ne ovat hyviä. Katsoin myös uutta päivää ja simpsoneita. Simpsoneiden jälkeen menin kotiin suihkuun ja kävin honkaniemen uimarannalla uimassa. Ennen uutta päivää kävin kaupassa ostamassa hedelmiä ja leipomistarvikkeita. Sillon tällöin leivon ja se on minusta hyvä asia. Kävin vanhemmilla syömässä iltapalaa ja samalla katsoin telkkarista uutiset ja sään. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa whatsAppissa ja facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Nyt valmistelen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen kiva ja hyvä kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan. Meidän kaveruus kestää pitkään ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin ettäminäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen paras kaveri ikuisesti ja pysyvästi. Haluan olla kaveri hänen kanssaan edelleen ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.
Tänä aamuna oli hyvä keli. Työkaverini tuli käymään töissä tänään kahdentoista jälkeen ja hän sanoi että tänään sataa vettä. Juuri valmistelen nukkumaanmenoa koska minua väsyttää. Aamulla heräsin kuudelta ja söin aamupalaa ja aamupalan jälkeen lähdin töihin aamuvuoroon. Töissä tein kananmunien rikkomista kuuteen kuppiin, salaatteja, leipomista ja tiskiä ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja päiväunille. Päiväunien jälkeen katsoin telkkaria ja menin sokokselle. Sitten menin toreroon moikkaamaan entisiä työkavereita. Sen jälkeen menin kotiin käymään ja menin kauppaan ostamaan leipomistarvikkeita. Kauppareissun jälkeen menin kotiin katsomaan salkkareita ja uutta päivää. Sitten uuden päivän jälkeen menin vehkalahden lenkille juosten. Lenkin jälkeen menin vanhemmille käymään ja syömään iltapalaa. Täytin saksan kurssin lomakkeen. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa monia rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI. Hän on minun lempilaulaja ja juttelin tyttöystäväni kanssa whatsAppissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn nyt nukkumaan koska minua väsyttää ja käyn vielä instagramissa lisäilemässä kuvia. Koulukaverini kanssa olen edelleen kiva ja hyvä kaveri ja hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita. Hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän sanoi että voidaan olla kavereita. Hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.