IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Tänään vietettiin uudenvuodenaattoa ja huomenna on uudenvuodenpäivä. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja sitten menin päiväunille ja sitten söin lounasta ja lounaan yhteydessä join kahvit. Sen jälkeen menin vanhemmille käymään ja sitä kautta lähdimme jakamaan ihmisille ilmapalloja ja sitten menin rantakadun ja suvantosillan lähelle valojuttuun jossa pitää osoittaa taskulampulla kohti taivasta ja sen jälkeen katsoin ilotulitusta. Sitten menin kotiin katsomaan telkkaria ja elokuvan puolivälissä menin lenkille jokiasemalle ja sitten koirapuiston ohi kotiin ja sitten menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ka hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Hän ei vihaa minua koskaan ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hänestä sain parhaan kaverin ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.
Tänään vietettiin uudenvuodenaatonaattoa ja huomenna on uudenvuodenaatto. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten kauppaan ostamaan eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Kauppareissun jälkeen söin lounasta ja lounaan yhteydessä join kahvit ja samalla tein omia hommia ja sitten menin vanhemmille käymään ja kuuntelin musiikkia ja pelasin koneella pelejä ja sitten menin lenkille juoksemaan vehkalahteen. Lenkin jälkeen menin suihkuun ja ennen suihkua katsoin telkkaria ja söin vähän huikopalaa ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Tykkään hänen kuvasta ja samoin minun omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin.
Tänään alkoi viikonloppu ja olen hyvällä fiiliksellä menossa uuteen vuoteen. Huomenna minulla ei ole suunnitelmia ja on myös uudenvuodenaatonaatto ja tänään heräsin kahdeksalta kotikäynnin takia. Kotikäynnillä keskustelimme siitä et miten minulla menee ja kotikäynnin jälkeen katsoin telkkaria ja menin joksikin aikaa lepäämään. Sitten söin aamupalaa ja aamupalan jälkeen menin päiväunille ja sitten kävin pumppaamassa pyörääni ilmaa. Sitten pyöräilin salpakadulle lukemaan ensimmäisen seurantakäynnin kuntoutuspalautetta ja sen jälkeen menin kotiin syömään lounasta ja lounaan yhteydessä join kahvit. Samalla katsoin telkkaria ja menin lenkille juoksemaan uudistettuun ilosaareen ja lenkin jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Tykkään hänen kuvasta ja samoin minun omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin.
Tänään askartelin hedelmäkilpikonnat kiivistä ja vihreistä viinirypäleistä ja huomenna alkaa viikonloppu. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja sitten menin kauppaan ostamaan eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Kauppareissun jälkeen katsoin telkkaria ja sen jälkeen menin kävelylenkille kirjastolle ja jokiasemalle. Kävelyreissun jälkeen söin lounasta ja lounaan yhteydessä join kahvit. Kahvin juonnin jälkeen tein hedelmäkilpikonnia. Askartelun aikana katselin telkkaria ja sitten lähdin ulos kävelylle sairaalankadun puistoon ja sitä kautta kotiin suihkuun ja ennen suihkua tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Tykkään hänen kuvasta ja samoin minun omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin.
Tänään on se päivä kun liityin facebookiin ja siitä on yhdeksän vuotta aikaa. Huomenna ajattelin kokeilla hedelmäkilppareita ja tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten vanhemmille käymään. Istuin heillä jonkun aikaa ja kävin tietokoneella ja sitten menimme kauppaan ostamaan eväitä ruoanlaittoa varten ja sitten ajoimme ympäri kaupunkia. Sitten söimme lounasta ja lounaan jälkeen katsoin telkkaria ja tein omia hommia ja uutisten jälkeen menin päiväunille ja sitten join kahvit. Kahvin juonnin jälkeen menin lenkille uudistettuun ilosaareen ja kuvasin siellä ja otin muutaman kuvan. Lenkin jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni facebookissa kesäkuun lauantaina. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Tykkään hänen kuvasta ja samoin omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin.

Tapaninpäivä🎄🎄🎅🎅Tiistai 26.12.2017 23:56

Nyt on joulu ohi ja huomenna alkaa normaali arki. Tänään kirjauduin irc-galleriaan 116/180 päivää ja heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja sitten tein omia hommia. Katsoin telkkarista ohjelman Suomesta ja ohjelman aikana kävin lenkillä ylisoutajansillan toisella puolella ja menin myös vähän matkaa vehkalahteen ja kävelylenkin jälkeen menin vanhemmille syömään lounasta ja lounaan jälkeen ratkoin ristikkoa. Samalla pelasin tietokoneella pelejä ja sitten menin juomaan kahvit ja kahvin juonnin jälkeen luin lehtiä ja tein omia hommia ja sitten menin uudestaan lenkille jokiasemalle ja sitten vapaudenpuistoon ja sitä kautta kotiin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla jatkui omien hommien teko ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri. Hän ei vihaa minua koskaan ja pysymme edelleen kavereina. Hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina. Tykkään hänen kuvasta ja samoin minun omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin.

Joulupäivä🎄🎄🎅🎅Maanantai 25.12.2017 23:56

Tänään vietettiin joulupäivää ja tänään kirjauduin irc-galleriaan 115/180 päivää ja huomenna kirjaudun 116/180 päivää ja huomenna on tapaninpäivä. Lisäksi minulla oli tänään mukava päivä ulkoillen ja hommia tehden. Heräsin tänään kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja aamupalan jälkeen luin päivä lehteä. Sen jälkeen tein tämän päivän jälkiruoan toisen kerroksen ja eilen tein mansikkakerroksen ja valmistelin myös tämän päivän pääruoan ja salaatin sekä siskon lapsille hedelmäkuuset. Sitten katsoin hetken aikaa telkkarista Risto Räppääjä ja viileä Venla-ohjelman. Ohjelman jälkeen menin kotona käymään ja hain kotoa pakastimesta meille pari pussia karjalanpiirakoita ja söin sitten lounasta ja lounaan jälkeen tein vähän aikaa jälkiruoan päällystä eli laitoin granaattiomenan siemeniä päälle ja sitten menin vähäksi aikaa päiväunille. Päiväunien jälkeen pelasin tietokoneella pelejä ja sitten menin kotiin vaihtamaan lenkkivaatteet ja sitten lähdin kävelyjuoksulenkille ylisoutajansillan toiselle puolelle ja sitä kautta kotiin suihkuun. Suihkun jälkeen menin vanhemmille tekemään loppuvalmisteluja ennen siskoni porukan saapumista ja he saapuivat puoli kuuden maissa. Söimme alkukeiton ja sen jälkeen pääruokaa eli eilisiä jämiä jouluruoista ja jälkiruoaksi kerrospannacottaa, jossa ensin on mansikkakerros ja mansikkakerroksen jälkeen aniskermakerros ja päälle granaattiomenan siemeniä. Jälkiruoan jälkeen pelasimme siskon vanhimman lapsen toivomaa hotellipeliä koko perheen kesken ja pelin jälkeen tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja söin iltapalaa ja kävin pelaamassa pelejä tietsikalla ja olin myös facebookissa ja sitten menin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hyvä että olemme edelleen hyviä kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että minäkin lisäsin instagramiin kaksi hissiteinipeilikuvaa ja olisi kiva jos seuraisit minua instagramissa ja tykkäisit niistä kuvista ja hän hyväksyi kaveripyyntöni kesäkuun lauantaina. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään. Tykkään hänen kuvasta ja samoin minun omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin.

Jouluaatto 🎄🎄🎅🎅Sunnuntai 24.12.2017 23:59

Toivotan kaikille blogin lukijoille oikein rauhallista ja hyvää joulunaikaa ja huomenna minulla ei ole suunnitelmia. Huomenna on joulupäivä ja tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja sitten menin kauppaan ostamaan maitoa joulupuuroa varten ja sitten menin vanhemmille syömään puuroa ja ennen puuroa katsoin vähän aikaa telkkarista lumiukkoa ja simpsoneita. Puuron syönnin jälkeen menimme haudalle viemään kynttilöitä ja veimme yhden kynttilän muistolehtoon ja hautausmaan jälkeen menimme saunaan. Saunan jälkeen tein omia hommia ja menin päiväunille vähäksi aikaa ja päiväunien jälkeen söin välipalaa. Sitten menimme siskoni luokse syömään jouluruokaa ja odottamaan joulupukkia ja avasimme lahjat ruokailun jälkeen ja sain lahjaksi esimerkiksi sarjaliput elokuviin, hajuvesipakkauksen, kakkusapluunan ja sisähousut. Sitten menimme vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja esivalmistelin huomisia juttuja ja sitten menin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti koko elämäni ajan Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja kihlattuni haluaa kanssani kihloihin vuonna 2020 huhtikuussa ja meidän seurustelu on hyvää ja taivaallista ja suhteemme menee nopeasti ja hyvin. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Hän ei vihaa minua koskaan ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja hänestä sain parhaan kaverin.
Tänään vietettiin jouluaatonaattoa ja huomenna on jouluaatto. Huomenna menen hautausmaalle ja siskoni luokse käymään ja myös syön joulupuuron ja tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten vanhemmille tekemään jouluvalmisteluja. Söin vanhemmilla lounasta ja lounaan jälkeen menin päiväunille ja päiväunien jälkeen tein omia hommia ja lähdin päivälenkille jokiasemalle ja lenkin jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille tekemään huomisia valmisteluja ja söin iltapalaa ja tein samalla omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri.
Tänään on jouluaatonaatonaatto ja huomenna vietetään jouluaatonaattoa. Tänään minulla oli mukava päivä kotona ja ulkoillen talvisessa pakkassäässä ja tänään heräsin yhdeksältä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten aspa-ohjaajani kanssa kiertelemään joulukauppoja. Ostin isälleni joululahjaksi ensi vuoden kalenterin ja äidille kävin mokkamaasta maidotonta vadelmasuklaata ja kävin vielä tokmannilla ohjaajani kanssa ja kauppareissun jälkeen menin kotiin valmistautumaan joulusiivousta varten eli hakkasin kaksi mattoa ennen vanhemmille menoa. Olin vanhemmilla jonkin aikaa ja lähdin sitten äitini kanssa kauppaan ostamaan eväitä joulua varten ja kauppareissun jälkeen menin vanhemmille syömään lounasta ja lounaan jälkeen menin äitini kanssa luokseni siivoamaan kotia joulukuntoon. Siivouksen jälkeen menin vanhemmille tekemään omia hommia ja leivoin tänään taatelikakkua joulun kunniaksi ja katsoin telkkaria ja söin iltapalaa ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin SANNIN musiikkia ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN musiikki auttaa minua rentoutumaan ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen mukava kaveri ja hän on minun kaveri Peltolan kouluajoilta ja hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina.