IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Tänään on helmikuun viimeinen päivä eli Kalevalan päivä ja huomenna on maaliskuun ensimmäinen päivä. Tänään sain natsan nimeltä minä vahingossa puoli vuotta ja huomenna minulla on työpäivä. Tänään heräsin varttia vaille kahdeksan ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin kello 9-13. Tänään tein töissä tiskiä, salaattia, tämän päivän ruokaa eli broileririsottoa, lautasten laittoa, ruokien pakkaamista, maitojen ja rasvojen laittoa kylmälevylle, sipulien pilkkomista huomiseen ruokaan, siivousta ja esivalmistelua huomiselle valmiiksi ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja sitten menin päiväunille. Päiväunien jälkeen menin äitini kanssa katsomaan isääni sairaalaan ja sen jälkeen menin kotiin tekemään ruokaa ja tein kastikkeet valmiiksi ennen Saksan tuntia. Ennen tuntia join teetä ja katselin telkkaria ja teen juonnin jälkeen menin Saksan tunnille ja teimme harjoituksia ja kaikenlaista puuhaa ja Saksan tunnin jälkeen menin kotiin katsomaan telkkarista uutta päivää, Simpsonit ja Masterchef Suomea ja niiden aikana söin ruokaa ja ruoan yhteydessä join kahvit. Sitten menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja kuuntelin kaikenlaista musiikkia tänään. Koulukaverini on hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Tänään minulla oli mukava päivä kotona ja töissä ja ulkoillen talvisessa pakkassäässä ja huomenna on viimeinen päivä helmikuuta eli Kalevalan päivä. Ulkona oli tänään kylmä ja tuuli tuntui todella kylmältä. Tänään heräsin varttia vaille kahdeksan ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin kello 9-13. Tänään töissä oli rauhallinen päivä ja tein siellä tiskiä, tämän päivän jälkiruokaa eli marjarahkaa, ruokakassien purkamista, ruokien pakkaamista, sipulien pilkkomista ja esivalmistelua seuraavalle päivälle ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja sitten menin päiväunille vähäksi aikaa. Sitten menin aspan toimistolle kotikäynnille ja sitä kautta menimme aspa-ohjaajan kanssa kahville houkutukseen ja sen jälkeen menin kotiin katsomaan telkkaria ja ratkomaan ristikkoa ja lepäsin vähän aikaa. Telkkarista katsoin lemmen viemää, uuden päivän, uutiset, salkkarit ja Simpsonit ja uutiset ja sään ja sitten menin kauppaan ostamaan eväitä syömistä ja ruoanlaittoa varten ja kauppareissun jälkeen menin kotiin katsomaan salkkarit, uuden päivän ja radalla. Ennen kauppareissua söin ruokaa ja ruoan yhteydessä join teetä ja join myös kahvit. Köcin vanhemmilla tänään ja söin iltapalaa ja menin kotiin nukkumaan ja kuuntelin tänään kaikenlaista musiikkia. Koulukaverini on hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä .
Eilen en kirjoittanut blogia, koska sivusto oli eilen myöhään illalla kaatunut. Nyt kirjoitan eilisen blogin ja heräsin eilen kahdeksalta ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin kello 9-13. Eilen tein töissä tiskiä, eilisen päivän ruokaa eli jauhelihakastiketta, ekana keitin perunoita, pilkoin bataatteja tämän päivän ruokaan eli kasvissosekeittoon, ruoan pakkaamista ja esivalmistelua huomiselle valmiiksi ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja katsoin samalla telkkaria ja menin sitten päiväunille. Päiväunien jälkeen katsoin telkkaria ja söin ruokaa ja samalla ratkoin ristikkoa ja ruoan yhteydessä join teetä. Telkkarista katsoin salkkarit, radalla, Simpsonit ja uutiset ja sään ja Simpsoneiden aikana tein kuorrutuksen porkkanakakkuun ja sään jälkeen menin lenkille ystävyydenpuistoon ja kirkonmäelle ja sitten menin kotiin katsomaan salkkarit. Salkkareiden jälkeen menin vanhemmille saunaan ja saunan jälkeen katsoin telkkarista kaappaus keittiössä ja luin samalla päivän lehteä ja kuuntelin musiikkia deezeristä ja söin vanhemmilla iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja huomenna menen aamuvuoroon ja kävellen töihin, koska tulevaksi yöksi on luvattu kiristyvää pakkasta. Kuuntelin eilen kaikenlaista musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Musiikin kuuntelu auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri ja ystävä ja hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja haluan olla hänen kaveri ja ystävä ikuisesti. Tykkään hänen kuvasta ja samoin omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin. Hyvä että hän tykkää minun uudesta profiilikuvastani ja olemme edelleen hyviä kavereita ja ystäviä.
Nyt on tämän kuun viimeinen viikonloppu ohi ja huomenna alkaa normaali arki. Torstaina vaihtuu maaliskuu ja keskiviikkona on helmikuun viimeinen päivä eli Kalevalan päivä. Huomenna minulla on työpäivä ja tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten lenkille nepenmäkeen ja lenkillä törmäsin siskooni, joka tuli lapsensa kanssa uimakoulusta ja tein saman lenkin kuin eilen. Lenkin jälkeen menin kotiin syömään lounasta ja lounaan yhteydessä join kahvit ja samalla ratkoin ristikkoa ja ristikon ja anagrammin ratkaiseminen on minulle hyvää ja mukavaa aivopuuhaa. Kahvin juonnin aikana katsoin telkkaria ja kuuntelin samalla musiikkia ja sitten lähdin kauppaan ostamaan eväitä syömistä ja ruoanlaittoa varten ja kauppareissun jälkeen rupesin leipomaan porkkanakakkua ja samalla katsoin telkkaria. Leipomisen jälkeen tiskasin leipomisvälineet ja astiat ja sitten söin vähän huikopalaa ja lähdin sitten vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja huomenna menen aamuvuoroon töihin. Kuuntelin tänään kaikenlaista musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Musiikin kuuntelu auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ja suihkussa ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri. Hän on minun paras kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Tykkään hänen kuvasta ja samoin omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin ja ystävän. Hyvä että hän tykkää minun uudesta profiilikuvastani ja olemme edelleen kavereita ja ystäviä. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja haluan olla hänen kaveri ja ystävä ikuisesti ja pitkään.
Nyt on tämän kuun viimeinen viikonloppu ja huomenna minulla on vapaapäivä. Olen nyt viikonloppufiiliksellä viettämässä viikonloppua ja huomenna aion ulkoilla ja olla kotona ja lepäillä kunnolla ja nukkua pitkään. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten lenkille nepenmäkeen ja lenkki oli tosi hyvä ja mukava. Minusta oli mukava ilma ulkoilla ja liikkua talvisessa pakkassäässä ja lenkin jälkeen menin kotiin syömään lounasta ja lounaan jälkeen menin vanhemmille ja sitä kautta menin äitini kanssa kauppaan ostamaan eväitä syömistä ja ruoanlaittoa varten ja kauppareissun jälkeen menin vanhemmille tekemään lämpimiä voileipiä. Sitten katsoin telkkaria ja tein omia hommia ja samalla ratkoin kymppi-lehdestä anagrammia ja sain ratkpttua kolme puuttuvaa sanaa. Kävin facebookissa ja kävin myös irc-galleriassa ja vanhemmilla söin iltapalaa ja ennen putousta join kahvit ja tänään oli hauska putous-ohjelma ja itse tykkään Ansa Kynttilästä ja Tanhupallosta. Katsoin tänään telkkarista putousta, Uutisvuotoa, uutiset ja sään, urheilu-uutiset ja kumman kaa-ohjelmat. Kuuntelin tänään kaikenlaista musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Musiikin kuuntelu auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Hän on minun komea ja paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänestä sain parhaan kaverin. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja haluan olla hänen kaveri ikuisesti ja pitkään.
Tänään alkoi viikonloppu ja nyt olen viikonloppufiiliksellä viettämässä viikonloppua ja huomenna aion ulkoilla ja olla kotona ja lepäillä kunnolla. Eilen en lisännyt instagramiin kuvia, koska minua nukutti niin paljon ja tänään käyn ennen nukkumaanmenoa tekemässä sen. Tänään heräsin kymmeneltä ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja sitten lähdin ulos kävelylle keskustan läpi sirkkalansillalle ja sitä kautta sirkkalanpuistoon ja sieltä ilosaareen. Sitten menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja ratkoin myös kymppi-lehdestä anagrammia ja töllöstä katselin lemmen viemää, uutiset, salkkarit ja Simpsonit ja Simpsoneiden jälkeen menin kauppaan ostamaan eväitä syömistä ja ruoanlaittoa varten. Kauppareissun jälkeen menin kotiin katsomaan salkkarit ja Simpsonit ja salkkareiden aikana tein ruokaa ja Simpsoneiden aikana laitoin ruoan uuniin ja Simpsonit on mielestäni hyvä ohjelma ja Simpsoneiden loputtua söin ruokaa ja ruoan yhteydessä join kahvit ja kahvin juonnin jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua pitkään ja kunnolla. Kuuntelin tänään kaikenlaista musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Musiikin kuuntelu auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Tänään kirjauduin irc-galleriaan (175/180) päivää ja saan natsan kalevalanpäivänä ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän on minun paras kaveri ja ystävä Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri ja ystävä. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja haluan olla hänen kaveri ja ystävä ikuisesti ja pitkään.
Tänään oli mukava päivä kotona ja töissä ja ulkoillen talvisessa pakkassäässä ja huomenna minulla on vapaapäivä. Ajattelin huomenna ulkoilla ja olla kotona ja lepäillä ja tänään minulla oli viimeinen työpäivä tällä viikolla ja tänään heräsin kahdeksalta ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin kello 9-13. Töissä tein tänään tiskiä, tämän päivän ruokaa eli lohikeittoa, tämän päivän kiisseliä eli raparperikiisseliä, ruokien pakkaamista, siivousta ja imurointia ja vein biojätteen ennen kotiin lähtöä ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja sitten menin päiväunille. Päiväunien jälkeen katsoin telkkarista salkkarit ja Simpsonit ja Simpsoneiden aikana join teetä ja sitten menin lenkille ystävyydenpuistoon ja kirkonmäelle ja sitten menin vanhemmille syömään ruokaa ja ruoan jälkeen katsoin telkkarista salkkarit ja Simpsonit ja Simpsoneiden jälkeen menin saunaan ja saunan jälkeen katsoin telkkaria ja söin iltapalaa. Kuuntelin tänään kaikenlaista musiikkia deezeristä ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja hänestä sain parhaan kaverin ja ystävän.
Tänään minulla oli mukava päivä kotona ja töissä ja ulkoillen talvisessa pakkassäässä ja huomenna minulla on viimeinen työpäivä tällä viikolla ja perjantaina olen vapaalla. Tänään heräsin varttia yli seitsemän ja söin aamupalaa ja samalla katsoin telkkaria ja sitten lähdin töihin kello 8.15-12.15. Töissä tein tänään tiskiä, tämän päivän ruokaa, salaattia, vihannesten pilkkomista, perunoiden kuorimista ja pilkkomista huomiseen keittoon ja esivalmistelua huomiselle ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja sitten menin päiväunille. Päiväunien jälkeen menin ulos kävelylle ja sitten katsoin telkkarista salkkarit ja Simpsonit ja Simpsoneiden aikana join teetä ja sitten menin Saksan tunnille kello 18:35-20:05. Saksan tunnilla teimme harjoituksia ja menimme tänään seuraavaan kappaleeseen ja tunnin jälkeen menin kotiin katsomaan telkkarista uutta päivää ka Simpsonit ja Simpsoneiden aikaan söin ruokaa ja ruoan yhteydessä join kahvit ja kahvin juonnin jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja huomenna menen aamuvuoroon töihin. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. SANNIN ja musiikin kuuntelu auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja haluan olla hänen kaveri ja ystävä ikuisesti ja pitkään. Hän on minun paras kaveri ja ystävä Peltolan kouluajoilta ja hänestä sain parhaan kaverin ja ystävän.
Tänään kirjauduin irc-galleriaan (172/180) päivää ja kohta minulla on se natsa, jossa minun pitää kirjautua päivittäin 180 päivää ja huomenna minulla on työpäivä. Tänään minulla oli mukava päivä kotona ja töissä ja ulkoillen talvisessa pakkassäässä. Tänään heräsin kahdeksalta ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin kello 9-13. Töissä tein tänään tiskiä, perunamuusia, ruokien pakkaamista, tämän päivän lisukkeita eli pilkoin porkkanoita, tein huomiselle valkokastiketta ja esivalmistelua seuraavalle päivälle ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja sitten menin päiväunille. Päiväunien jälkeen menin aspan toimistolle kotikäynnille ja tämän päivän kotikäynnillä kävimme iso myyssä kahvilla ja puhuimme kaikenlaista ja sitten menin kotiin katsomaan telkkaria ja syömään ruokaa ja ruoan yhteydessä join teetä. Sen jälkeen menin kauppaan ostamaan eväitä syömistä ja ruoanlaittoa varten ja kauppareissun jälkeen menin kotiin katsomaan salkkarit, uuden päivän ja radalla-ohjelman ja söin samalla vähän huikopalaa ja huikopalan yhteydessä join kahvit. Kahvin juonnin jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistele valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja huomenna menen aamuvuoroon töihin. Kuuntelin tänään kaikenlaista musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Musiikin kuuntelu auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Käyn instagramissa lisäämässä kuvia ja suihkussa ennen nukkumaanmenoa ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ikuisesti ja pitkään. Hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri ja ystävä ja toivotin hänelle viime viikon keskiviikkona hyvää ystävänpäivää. Hän on minun paras kaveri ja ystävä Peltolan kouluajoilta ja hänestä sain parhaan kaverin ja ystävän. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja haluan olla hänen kaveri ja ystävä ikuisesti ja pitkään.
Nyt tänään alkoi normaali arkipäivä ja huomenna minulla on työpäivä. Yleensä en pidä maanantaista siksi koska silloin alkaa uusi viikko. Tänään heräsin kahdeksalta ja söin aamupalaa ja katsoin samalla telkkaria ja lähdin sitten töihin kello 9-13. Töissä tein tänään tiskiä, tämän päivän ruokaa eli broilerikiusausta, vihannesten pilkkomista, perunoiden kuorimista ja pilkkomista, siivousta ja esivalmistelua seuraavalle päivälle ja töiden jälkeen menin kotiin syömään välipalaa ja samalla katsoin telkkaria ja sitten menin päiväunille. Päiväunien jälkeen katsoin telkkaria ja söin vähän huikopalaa ja join samalla teetä ja sitten menin lenkille kaupungille ja lenkin jälkeen katsoin telkkarista salkkarit, uuden päivän ja kaappaus keittiössä-ohjelman. Ohjelman aikana söin ruokaa ja ruoan yhteydessä join kahvit ja ennen kahvia menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille syömään iltapalaa ja samalla tein omia hommia ja katsoin telkkaria ja kävin koneella pelejä pelaamassa ja olin facebookissa ja neuloin villasukkaa ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa ja huomenna aion nukkua kunnolla ja huomenna menen aamuvuoroon töihin. Tänään kuuntelin kaikenlaista musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Musiikin kuuntelu auttaa minua rentoutumaan ja tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN musiikista kuuntelin vahinko, 2080-luvulla, trampoliini, prinsessoja ja astronautteja, sotke mut, supernova, LELU ja SANNI ja hän on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen ja seurustelusuhteemme on ihanaa ja aitoa rakkautta. En halua lopettaa meidän suhdetta ja riidellä hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Hän ei vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään. Hän on minun paras kaveri ja ystävä Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja ystävänä ja haluan olla hänen kaveri ja ystävä ikuisesti ja pitkään. Tykkään hänen kuvasta ja samoin minun omasta kuvastani ja hänestä sain parhaan kaverin ja ystävän. Hyvä että hän tykkää minun uudesta profiilikuvastani ja olemme aina ja edelleen parhaat kaverit ja ystävät.