IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Tänään minulla oli mukava päivä kotona ja töissä. Lisäksi tänään on toukokuun viimeistä päivä ja huomenna vaihtuu kesäkuu. Huomenna menen laulurinteelle suven avaukseen ja viikonloppua vietetään lakkiaisia helteisessä säässä. Kohta menen nukkumaan, koska minua väsyttää. Lisäksi tänään ostin 3 päivän lipun ja ostin myös siksi koska hinnat ovat nyt halvimmillaan. Tänään leivoin gluteenittomia suklaa-vadelmamuffinsseja. Haluan toivottaa lukijoille Paljon onnea. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää. Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet. Kävin tänään suihkussa ennen nukkumaanmenoa. Ilmat lämpenee huomattavasti ja tykkään enemmän aurinkoisista ja aurinkoinen sää. jatkuu. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Eilen en jaksanut kirjoittaa blogia koska olin väsynyt ja laitoin silloin kuvia instagramiin. Eilen oli viileämpi sää kuin toissapäivänä ja loppuviikoksi sää lämpenee. Nyt nautin näistä kevätauringosta ja lämpimistä ilmoista ja eilen kävin pyörälenkillä vehkalahdella. Nyt kirjoitan kolme blogia kerralla, koska minulla on ollut kaikenlaista hommaa liikkeellä. Töissä tein silloin kaikenlaista hommaa ja välillä teen oma-alotteisesti hommia. Huomenna vietetään toukokuun viimeistä päivää ja ilmat olivat välillä tosi vaihtelevia. Kuuntelin eilen SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
Nyt on ollut kiirettä etten ole ehtinyt kirjoittaa blogia. Tällä viikolla on normaali viikko ja torstaina on toukokuun viimeinen päivä. Tiistaina oli lämmin ja aurinkoinen ja silloin minulla oli mukava päivä. Töissä tein silloin kaikenlaista hommaa ja silloin oli ruokana uunibroileria ja riisiä. Tiistaina minulla oli tärkeä meno kello 12:30 ja menoni takia jouduin lähtemään töistä aikaisemmin. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja ystävä ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
Eilen en jaksanut kirjoittaa blogia koska minua väsytti ja laitoin eilen myös kuvia instagramiin. Eilen olin töissä 9-13 ja tein siellä kaikenlaista hommaa. Olin eilen myös siskojeni kanssa ulkoilemassa kuhasalossa ja huomenna minulla on meno kello 12:30. Eilen sanoin minun keittiöohjaajalle, että minun pitää lähteä töistä vähän aikaisemmin yhden menon takia. Nyt tämän viikon perjantaina vaihtuu kesäkuu ja ajattelin silloin lähteä kello 18 suven avaukseen laulurinteelle. Torstaina on toukokuun viimeinen päivä ja huomenna on lämmin ja aurinkoinen päivä. Keskiviikkona on viileämpää säätä kuin alkuviikolla ja koulujen päättäjäisviikko on poutainen. Nyt nautin näistä aurinkoisista kevätpäivistä ja tykkään enemmän sateettomista ja poutaisista keleistä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin. Hän on minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri ja ystävä.
Nyt vietetään toukokuun viimeistä viikonloppua ja huomenna menen töihin kello 9. Tulevana perjantaina vaihtuu kesäkuu ja nautin nyt näistä keväisistä päivistä. Alkavan viikon sää on vaihteleva ja huomenna alkaa arki heti viikonlopun jälkeen. Viikonloppuna ratkoin kymppi-lehdestä anagrammia, kävin ulkona, nautin aurinkoisista päivistä ja tein kaikkea kivaa. Tulevana perjantaina menen suven avaukseen laulurinteelle ja nyt olen sopinut nuoremman siskoni kanssa kaikki erimielisyydet. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on kahdeksaksi herätys. Eilen olin puumajan avajaisissa ja ulkona on aika lämmin ja aurinkoinen päivä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin. En vihaa häntä ja hän ei vihaa minua koskaan ja pysymme edelleen kavereina ja ystävinä. Hän on aina minun paras kaveri ja ystävä Peltolan kouluajoilta ja meidän kaveruus on minulle parasta mitä elämässäni on tapahtunut.
Viikonloppu jatkuu ja ylihuomenna eli maanantaina menen töihin seuraavan kerran. Nyt nautin antaumuksella viikonlopusta ja nyt on toukokuun viimeinen viikonloppu. Emsi viikon perjantaina vaihtuu kesäkuu ja nautin myös aurinkoisista ja lämpimistä kesäpäivistä. Tänään olin puumajan avajaisissa ja kävin ulkona pyöräilemässä kevään kunniaksi. Kohta menen nukkumaan, koska minua väsyttää ja laitan vielä tänään kuvia instagramiin ennen nukkumaanmenoa. Käyn vielä suihkussa ja välillä mietin mielessäni sitä, että miten äitini voi. Ikävä juttu, kun äitini kaatui tällä viikolla pyörällä. Tänään oli ulkona aika lämmin päivä ja tein tänään kaikkea kivaa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystäväni. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin. Meidän ystävyys on parasta mitä elämässäni on tapahtunut ja hän on aina minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta. En vihaa häntä ja hän ei myöskään vihaa minua koskaan ja meidän kaveruus kestää pitkään.
Tänään minulla oli vapaapäivä ja kävin tänään vanhempien luona leipomassa jotain huomisiin puumajan avajaisiin. Eilentein gluteenittoman banaanikakun ja olin myös auttamassa siskoani leipomisessa. Huomenna menen käymään puumajan avajaisissa ja minua ärsyttää se että minun nuorempi sisareni puuttuu jatkuvasti minun asioihin. Ajattelin unohtaa koko sisareni ja en halua sitä että minun asioihin puututaan. Vaikka haukuin häntä komentelevaksi lehmäksi maanantaina niin silti hän on on minun isosisko. Tänään minulla oli tapahtumarikas päivä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Tänään minulla oli tämän viikon viimeinen työpäivä ja ensi viikon maanantaina menen seuraavan kerran töihin. Tänään leivoin gluteenitonta banaanikakkua ja huomenna leivon äidillä mokkapalat puumajan avajaisiin. Autan huomenna äitiä, kun hän kaatui pyörällä ja hänestä ei ole nyt minkään tekijäksi. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta viikonlopusta. Huomenna minulla on vapaapäivä ja ajattelin nauttia aurinkoisista ja kesäisistä päivistä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
Tänään minulla jatkui työt ja huomenna menen vanhempien kanssa mökille yhden jälkeen. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna teen töissä jossain vaiheessa kakkuja. Tänään tein töissä kaikenlaista hommaa ja pyöräilin tänään kukkosensaareen piknikille. Samalla uin siellä ja kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Onneksi minulla on maanantaiahdistus ohi ja perjantai on minun paras viikonpäivä, koska silloin alkaa viikonloppu. Huomenna menen töihin ja tänään tein töissä kaikenlaista hommaa. Kävin tänään myös kaupassa ostamassa eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten. Ostin myös itselleni uudet aurinkolasit, koska entisistä aurinkolaseista meni linssi rikki. Minulla on myös oma elämä, johon kuuluu minun tyttöystävä ja minua ärsyttää se kun minun nuorempi sisareni puuttuu jatkuvasti minun asioihin. Olen poistanut hänen viestiketjun ja kaikki hänen viestit ja minusta välillä tuntuu siltä, että hän komentelee minua kuin joku eläin. Eilen haukuin häntä komentelevaksi lehmäksi siksi koska hän puuttuu minun elämääni ja vahtii jokaista liikettä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan edelleen ja rakastan häntä edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin. Hän ei vihaa minua koskaan ja pysymme edelleen kavereina ja ystävinä. Meidän ystävyys on parasta mitä minulle on tapahtunut ja hän on aina minun paras kaveri Peltolan kouluajoilta. Haluan olla hänen kaveri ja ystävä ikuisesti ja pitkään ja tykkään olla hänen frendi.