IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Tänään minulla oli vapaapäivä ja lisäksi kummilapsen syntymäpäivät. Tänään kävin myös kävelyllä ja tein kaikkea kivaa. Kohta käyn nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta lomasta. Aion myös tehdä kaikkea kivaa ja huomenna vaihtuu heinäkuu. Olen nyt lomalla 4 viikkoa ja suunnitelmani lomalle on uinti, mökkeily, kaupungissa oleilu ja ainakin ilosaarirockissa käynti. Ostin toukokuun viimeisenä torstaina 3 päivän lipun ilosaarirockiin ja tänään minulla oli todella mukava päivä. Tänään on viimeinen päivä kesäkuuta ja toivotan kaikille blogin lukijoille oikein hauskaa ja hyvää kesää. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Nyt olen lomalla ja huomenna minulla on kummilapsen syntymäpäivät. Tänään tein kaikenlaista hommaa ja pyöräilin tänään laululavalle ja jokiasemalle. Tänään tein myös urheilijan välipalakakkua ja kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää. Minusta on ihanaa olla lomalla ja kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja hänestä sain parhaan kaverin.
Tänään minulla oli viimeinen työpäivä ennen kesälomaa ja nyt olen 4 viikkoa lomaa. Tänään tein töissä kaikenlaista hommaa ja pyöräilin tänään laululavalle. Kävin tänään myös elokuvissa yksin katsomassa Jurassic World-kaatunut valtakunta-nimistä elokuvaa ja elokuva oli minusta todella hyvä. Nyt nautin näistä tulevista lomapäivistä ja ajattelin silloin uida ja ainakin lähteä ilosaarirockiin. Huomenna on sateinen päivä ja nyt on ihanaa olla lomalla. Kuuntelin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Tänään minulla oli tapahtumarikas päivä ja huomenna on minun viimeinen työpäivä ennen kesälomaa. Ensi viikolla olen lomalla 4 viikkoa ja lomani loppuu 29.päivä heinäkuuta. Tänään tein töissä kaikenlaista hommaa ja pyöräilin tänään myös siskoni luokse pesemään ikkunoita. Huomenna ajattelin tehdä kaikkea kivaa ja tänään tein töihin huomista varten kortteja työpaikalle. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Tänään minulla oli työpäivä ja huomenna menen töihin ja sen jälkeen pesemään ikkunoita. Tänään töissä tein kaikenlaista hommaa ja pyöräilin tänään maton pesuun. Tänään oli mukava ja lämmin sää ja tänään kävin myös kaupassa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja hänelle sanoin että voidaan olla kavereita.
Tänään minulla jatkui työt juhannuksen jälkeen ja tämän viikon jälkeen jään lomalle. Huomenna, keskiviikkona ja torstaina olen töissä ja loman jälkeen palaan töihin heinäkuun 30 päivä. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna menen töihin kello 9-13. Menen myös töiden jälkeen maton pesuun ja pesen keittiön maton, koska se on likainen. Tänään tein töissä kaikenlaista hommaa ja kävin myös pyöräilemässä. Tein myös kaikkea kivaa ja kävin äsken suihkussa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
Eilen en kirjoittanut blogia, koska minua väsytti ja huomenna menen töihin kello 9-13. Eilen tulin mökiltä pois ja valmistauduin huomiseen töihin menoon. Kävin eilen uimassa linnunlahden uimarannalla laulurinteen lähellä ja samalla pyöräilin vehkalahteen. Kävin eilen myös kaupassa ja ennen kauppareissua pumppasin pyörääni ilmaa. Eilen oli aurinkoinen ja lämmin sää ja välillä satoi myös vettä. Tulevalla viikolla on minun viimeinen työviikko ennen kesälomaa ja ajattelin tehdä lomalla kaikkea kivaa. Kuuntelin eilen SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Hän on minun trampoliini ihan vaan kaverina ja hänestä sain parhaan kaverin. Hyvä että olemme edelleen kavereita ja hänelle olen ikuinen ja pysyvä kaveri.
Eilen oli juhannuspäivä ja silloin tein kaikkea kivaa. Lakaisin ja haravoin eilen muutamia roskia ja oksia pihamaalta. Kävin eilen myös lenkillä poimimassa muutaman kukan ja käännyin jouhkolan hovin risteyksen jälkeen takaisin mökille. Lenkkeily on ihanaa ja pelasin myös skipboa perheen kesken. Minulla meni juhannus todella nopeasti ja hyvin ja kävin saunassa mökillä joka päivä juhannuksen kunniaksi. Huomenna lähden mökiltä pois, koska minulla on maanantaina työpäivä ennen kesälomaa. Jään itse lomalle heinäkuun toinen päivä ja loma päättyy 29.7. Kuuntelin eilen SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin.
Perjantaina oli juhannusaatto ja lähdin silloin mökille. En kirjoittanut silloin blogia, koska minulla oli juhannuksena muuta tekemistä. Vein äitini ja isäni kanssa kukkia Tohmajärven hautausmaalle ja kävin keräämässä juhannuskukkia. Perjantaina paistoi aurinko ja satoi välillä vettä ja sää oli vaihtelevaa juhannuksena. Kuuntelin silloin SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulla on kavereita ja hänestä sain parhaan kaverin. Meidän ystävyys ja kaveruus on parasta mitä elämässäni on tapahtunut ja haluan olla hänen kaveri ja ystävä ikuisesti ja pitkään.
Tänään minulla oli vapaapäivä ja huomenna on juhannusaatto. Toivotan kaikille blogin lukijoille oikein hauskaa alkavaa juhannusta ja nauttikaa tulevasta ja alkavasta juhannuksesta. Juhannuksen yleisin ruoka uudet perunat ja silli ja itse en tykkää sillistä. Ajattelin huomenna nauttia näistä vapaista ja alkavasta jussista. Juhannuksen jälkeen maanantaina jatkuu työt ja tänään tein kaikenlaista hommaa. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja kuuntelin musiikkia. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.