IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Tänään tiistaina olin töissä kello 9-13. Tänään minulla oli ruokatauon jälkeen palaveri uuden ohjaajan kanssa ja tein töissä tänään kaikenlaista hommaa. Töiden jälkeen menin kotiin päiväunille ja katsoin telkkaria. Eilen kävin noutamassa k-Citymarketin pakettiautomaatista yhden paketin, jossa on minun varapuhelin. Puhelimen nimi on oneplus 3t ja olen ihastellut sitä puhelinta monta kertaa. Kävin tänään lenkillä laulurinteellä ja jokiasemalla ja lenkin jälkeen menin suihkuun. Suihkun jälkeen söin ruokaa ja samalla join kahvit. Kahvin kanssa söin omenapiirakkaa ja sen jälkeen menin uimaan linnunlahden uimarannalle ja uimareissun jälkeen menin kotiin viemään uimavaatteet kuivumaan. Sitten menin vanhemmille hetkeksi käymään ja sitten menin kotiin valmistelemaan nukkumaanmenoa. Kohta menen nukkumaan, koska minulla on huomenna työpäivä ja huomenna on elokuun ensimmäinen päivä. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Tänään maanantaina 30.7 minulla jatkui työt neljän viikon kesäloman jälkeen. Tänään tein töissä kaikenlaista hommaa ja minusta oli kivaa palata arkeen eli töihin lomani jälkeen. Minusta on kiva olla välillä lomalla ja välillä töissä ja huomenna menen jälleen töihin kello 9-13. Tänään kävin kaupassa, pyörälenkillä, uimassa Linnunlahden uimarannalla ja tein kaikkea kivaa. Tänään töissä oli aika sopiva ja huomenna on heinäkuun viimeinen päivä. Keskiviikkona vaihtuu elokuu ja silloin on loppukesä. Uiminen on kivaa ja virkistävää ja helteillä kävin viileässä suihkussa. Kohta menen nukkumaan, koska minulla on huomenna työpäivä. Nyt Joensuussa on ollut todella helteinen ja kuuma sää ja en pidä kolmenkymmenen asteen helteistä. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 23:03

Sunnuntaina 29.7 olin Joensuussa Nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 23:02

Lauantaina 28.7 olin mökillä ja tulin puoliltapäivin takaisin Joensuuhun. Nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein mökillä Tohmajärvellä ja kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 23:01

Perjantaina 27.7 olin mökillä ja nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein mökillä Tohmajärvellä kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 23:00

Torstaina 26.7 olin Joensuussa ja lähdin tuolloin mökille. Nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa ja mökillä Tohmajärvellä kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 22:58

Keskiviikkona 25.7 olin Joensuussa ja nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 22:54

Tiistaina 24.7 olin tuolloin mökillä Tohmajärvellä ja tulin illalla Joensuuhun. Nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa ja mökillä Tohmajärvellä kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 22:52

Maanantaina 23.7 tuli täyteen viimeinen lomaviikko ja olin tuolloin mökillä Tohmajärvellä ja nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 22:46

Sunnuntaina 22.7 olin kotona Joensuussa ja nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.