IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Syyskuun neljäs ja viimeinen torstai.Torstai 30.09.2021 23:58

30.9.2021. Tänään on syyskuun neljäs ja viimeinen torstai. Tänään on myös syyskuun viimeinen päivä. Huomenna alkaa lokakuu. Olin tänään isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Kävin tänään saunassa ja sauna raikastaa ihmistä. Kävin tänään ostamassa Citymarketista 2 rasiaa mansikoita, rasiallisen mustikoita ja vadelmia, hedelmiä ja maalarinteipin. Maksan yhden laskun ennen nukkumaanmenoa. Katsoin tänään yökylässä Maria Veitola ohjelmaa, jossa hän oli Janne Katajan luona yökylässä. Se on minun lempiohjelma.Ajattelin huomenna kokeilla teepannua ja teesihtiä. Ajattelin käydä huomenna hyvissä ajoin kävelyllä ja nauttia näistä ihanista syysilmoista. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Olen tykännyt olla iltavirkku, en aamuvirkku, koska en tykkää herätä aamulla aikaisin sängystä. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä kupillisen kahvia. Olen vähentänyt kahvin juontia 1-2 kuppiin päivässä. Juon molempia juomia ja juon enemmän teetä. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska tee on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Tämä on syyskuun viimeinen blogi ja huomenna kirjoitan lokakuun ensimmäisen blogin. Blogin kirjoittaminen on hauskaa.

Syyskuun neljäs ja viimeinen keskiviikkoKeskiviikko 29.09.2021 23:59

29.9.2021. Tänään on syyskuun neljäs ja viimeinen keskiviikko. Nyt on syyskuun toiseksi viimeinen päivä ja huomenna on tämän kuun viimeinen päivä. Ylihuomenna vaihtuu kuukausi lokakuuksi. Olin tänään isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Kävin myös lisälenkin Kanervalan alueella. Lenkin aikana törmäsin vanhempien talossa asuvaan henkilöön. Ostin tänään itselleni teesihdin ja törmäsin citymarketissa minun koulukaveriin, jonka kanssa olin samassa peruskoulussa Rantakylässä. Huomenna ajattelin käydä hyvissä ajoin kävelyllä ja tehdä jossain välissä itselleni irtoteetä. Huomenna käyn aamupalan jälkeen hakemassa 2 rasiaa mansikoita ja ajattelin joku päivä poistaa kalkit wc-pöntöstä sitruunahapolla. Tänään oli aika syksyinen ja pilvinen ilma. Nyt tulee hirmu aikaisin pimeää ja pimeä tulee kello 19 jälkeen. Menen kohta nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Olen iltavirkku, en aamuvirkku,koska en tykkää herätä aamulla aikaisin. Tänä aamuna join 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini . Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Kävin tänään ruokakaupassa ostamassa eväitä itselleni ja käyn silloin tällöin kaupassa.

Syyskuun neljäs ja viimeinen tiistaiTiistai 28.09.2021 23:59

28.9.2021. Tänään on syyskuun neljäs ja viimeinen tiistai. Nyt on syyskuun kolmanneksi viimeinen päivä. Ylihuomenna on syyskuun viimeinen päivä. Olin tänään laittamassa mökkiä talviteloille. Teimme haravointia, laitoimme ulkokalusteet sisälle talven ajaksi, tyhjensimme kukkaruukut ja lähtiessä otimme telkkarin mukaan Joensuuhun. Menemme seuraavan kerran mökille ensi vuonna. Mökkihommat olivat minulle vähän niin kuin lenkki tänään. Ostimme minulle teepannun karjalan kievarilta ja se maksoi vaan 5 euroa. Kävin tänä aamuna hakemassa lähetyksen Carlsonilta ja onneksi se homma on hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Kävimme tänään lounaalla ravintola Kotipirtissä Tohmajärvellä ja oli hyvää ruokaa. Huomenna ajattelin käydä hyvissä ajoin lenkillä ja ajattelin ostaa itselleni jossain vaiheessa teesihdin teepannun kaveriksi. Menen kohta nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 nukkumaan. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en tykkää herätä aamulla aikaisin. Nukun kello 9-10 saakka aamulla ja sit sängystä ylös. Nukun melkein joka päivä päiväunet. Tänä aamuna join 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän tykkään juoda teetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina(minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin.

Syyskuun neljäs ja viimeinen maanantaiMaanantai 27.09.2021 23:58

27.9.2021. Tänään on syyskuun neljäs ja viimeinen maanantai. Tänään minulla oli tämän kuun viimeinen saksan tunti ja se on seuraavan kerran lokakuun 4 päivä. Nyt vietetään syyskuun viimeistä viikkoa. Tänään kävimme ensimmäisen kappaleen läpi ja suomensimme sen tällä tunnilla. Kävin tänään hakemassa apteekista verenpainelääkettä lisää ja en voi lopettaa lääkettä kesken kaiken ilman lääkärin määräystä. Kävin tänään lenkillä itsekseni, jotta ehdin tänään saksan tunnille. Tänään tein ruoaksi sienipastaa ja oli tehdä hyvää. Huomenna menen mökille käymään päiväreissulla ja tulemme hyvissä ajoin pois. Mökkihommat ovat vähän niin kuin lenkki ja ajattelin tehdä niitä huomenna. Käyn aamulla hakemassa yhden lähetyksen Carlsonilta ennen mökille lähtöä. Ajattelin herätä kello 8:30 aikaan, jotta ehdin hakea sen. Sen jälkeen syön aamupalan ja lähden sitten vanhemmille. Vanhemmilta lähden mökkireissulle. Menen kohta nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Tänä aamuna join 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina(minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia. Blogin kirjoittaminen on kiva harrastus ja tykkään tehdä sitä joka ilta.
26.9. Tänään on syyskuun neljäs sunnuntai ja syyskuun viimeinen viikonloppu ohi. Olin tänään minun vanhimman siskoni nuorimman lapseni syntymäpäivillä. Kävin isäni kanssa tänään lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Huomenna käyn itse lenkillä, koska minulla on huomenna se saksan tunti kansalaisopistolla kello 18:30 - 20:00 aikaan. Huomenna käyn apteekissa hakemassa ne verenpainelääkkeet ja käyn samalla ostamassa kalkkunaleikkeitä leivän päälle. Inhoan maanantaita, koska minusta tuntuu, että en jaksa tehdä maanantaisin mitään, mutta pakko se on jaksaa. Tulevana perjantaina alkaa lokakuu. Syyskuu on kohta ohi ja tulevana torstaina on viimeinen päivä syyskuuta. Katsoin tänään tanssii tähtien kanssa - ohjelmaa ja se on minusta on hyvä ohjelma. Huomenna aamulla katson yökylässä Maria Veitola-ohjelman uusintana, koska en torstaina katsonut ohjelmaa loppuun. Menen kohta nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Ostin ruokakaupasta 2 pakettia teetä ja irtoteetä. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Blogin kirjoittaminen on hauska harrastus ja tykkään tehdä sitä joka ilta.

Syyskuun neljäs lauantaiLauantai 25.09.2021 23:58

25.9.2021. Tänään on syyskuun neljäs lauantai. Perjantai ja lauantai lauantai ovat minun lempipäiväni. Olin tänään isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Kävin isäni lenkin jälkeen omalla lisälenkillä keskustassa ja katsoin samalla, että k-market Suvantokatu on suljettu tänä päivänä. Tänään siellä myytiin kaikki tuotteet - 50%. Sen tilalle tulee s-ryhmän kauppa ja kerrostalo, ensin puretaan koko rakennus. Menin tänään vanhemmille illalla leipomaan mokkapaloja minun vanhimman siskoni nuorimman lapsen huomisille syntymäpäiville. Ajattelin huomenna mennä hyvissä ajoin lenkille ja käyn aamulla ruokakaupassa ostamassa eväitä itselleni. Tänään en jaksanut käydä ostoksilla, koska tänään minulla oli aika kiireinen päivä. Huomenna menen kello 14 aikaan minun vanhimman siskoni nuorimman lapsen syntymäpäiville. Menen syömään luonaan huomenna vanhemmille kello 13 aikaan ja lähdemme sieltä sinne syntymäpäiville. Menen hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Katsoin tänään tanhupallon omaa ohjelmaa ja se on todella hyvä ohjelma. Ajattelin katsoa sen ohjelman myös ensi lauantaina ja olen tanhupallofani. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja juon enemmän teetä. Tee on minun mielestäni parempi vaihtoehto kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Söin kahvin kanssa mustikkarahkaa ja päätin, että en ota herkkuja kahvin kanssa, vaan syön jogurtin tai marjoja kahvin kera. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina(minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Tänään oli aika sateinen päivä ja sää lämpenee lähipäivinä. Blogin kirjoittaminen on hauskaa ja se on oiva harrastus iltaisin.

Syyskuun neljäs ja viimeinen perjantaiPerjantai 24.09.2021 23:34

24.9.2021. Tänään on syyskuun neljäs ja viimeinen perjantai. Ihanaa, kun on viikonloppu ja toivotan kaikille ihanaa alkavaa viikonloppua. Perjantai ja lauantai ovat minun lempipäiväni. Tänään kävin isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalla. Tänään oli myös minun äitini ystävän hautajaiset ja totta puhuen hautajaiset ei ole mukava tilaisuus. Katsoin myös K-market Suvantokadun -30% alet. Huomenna ja ylihuomenna myydään kaikki tuotteet -50% alella. Äitini menee aamu kahdeksalta katsomaan, että onko siellä enää mitään. Huomenna ajattelin käydä hyvissä ajoin lenkillä ja menen ulkoilemaan sään mukaan. Ajattelin huomenna käydä ruokakaupassa ostamassa eväitä itselleni ja apteekissa, jos ehdin. Äidin kanssa sovimme, että menemme joku päivä porukalla katsomaan minulle sopivaa teepannua. Nyt kun minulla ei ole sopivaa pannua, niin voin juoda vanhempien luona haudutettua teetä. Huomenna illalla leivon mokkapaloja äidin kanssa minun vanhimman siskoni nuorimman lapsen syntymäpäiville ja myös siksi, kun minun kaveri on täällä käymässä. Kohta menen nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogini kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Join tänä aamuna 2 kuppia ja tänä päivänä teetä, koska välillä juon sitä ja se on myös hyvää. Huomenna juon päivällä kahvia olen vähentänyt kahvin juontia 2 kuppiin päivässä ja se on minun mielestäni hyvä määrä. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni parempi vaihtoehto kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina(minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Blogin kirjoittaminen on hyvä harrastus ja ajattelin tehdä sitä jatkossa.

Syyskuun neljäs torstaiTorstai 23.09.2021 23:58

23.9. Tänään on syyskuun neljäs torstai. Tänään oli tapahtumarikas päivä. Minun siskoni kaveri oli tänään kylässä ja oli todella mukava tavata hänet pitkästä aikaa. Huomenna menen kello 12 aikaan minun äitini ystävän hautajaisiin. Hänet haudataan huomenna. Hautajaiset eivät ole mukava tilaisuus. Hänen tyttärentytär tuli tänään Joensuuhun ja onneksi minun nuorin siskoni pääsee näkemään hänet. Hän (minun nuorin siskoni) on tulossa siihen kahvitilaisuuteen. Huomenna käyn hyvissä ajoin lenkillä ja ajattelin jossain välissä käydä katsomassa K-market Suvantokadulla, että onko siellä mitään. Nyt siellä on huomisen päivän ajan -30%alet. Ylihuomenna ja sunnuntaina siellä myydään kaikki -50% alella. Menen kohta ja hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja onnitellut tämän päivän syntymäpäiväsankareita Facebookissa. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Tykkään kirjoittaa blogia joka ilta.

Syyskuun neljäs keskiviikkoKeskiviikko 22.09.2021 23:58

22.9.2021. Tänään on syyskuun neljäs keskiviikko. Kävin tänään äitini kanssa asioilla ja kävin pitkästä aikaa parturissa leikkauttamassa hiuksiani minun äitini ystäväni hautajaisten takia. Perjantaina olen menossa hänen hautajaisiin. Hautajaiset ei ole mukava tilaisuus ja tiedän sen kokemuksesta. Kävin tänään itse lenkillä, koska isäni oli ylirasittunut. Hänen oma kellonsa kertoi sen jutun. Huomenna ajattelin käydä hyvissä ajoin lenkillä. Ajattelin auttaa äitiä huomenna ruoanlaitossa, koska minun siskoni kaveri on tulossa vanhempien luokse kylään. Ihanaa, että huomenna on torstai ja torstain jälkeen on perjantai. Perjantai on minun lempipäiväni. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua ja onnitellut tämän päivän syntymäpäiväsankareita Facebookissa. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Luen välillä kirjaa samalla kun menen nukkumaan. Tykkään lukea paljon kirjoja ja se on hyvä juttu. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni parempi vaihtoehto kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Tykkään kirjoittaa blogia iltaisin.

Syyskuun kolmas tiistaiTiistai 21.09.2021 23:57

21.9.2021. Tänään on syyskuun kolmas tiistai. Tänään kävin isäni kanssa lenkillä jokiasemalla ja laululavalle. Kävin tänään myös omalla lisälenkillä mehtimäellä. Olin käynyt tänään ruokakaupassa citymarketissa mammuttimarkkinoilla ostamassa eväitä itselleni. Äitini ehdotti, että menisin huomenna käymään parturissa leikkauttamassa hiukseni ja itse käyn silloin tällöin parturissa. Huomenna ajattelin käydä hakemassa apteekista verenpainelääkkeeni, jos ehdin. Huomenna ajattelin käydä hyvissä ajoin lenkillä. Käyn tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Onnittelin tämän päivän syntymäpäiväsankareita Facebookissa ennen blogin kirjoittamista. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku. Join tämä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Söin tänä aamuna leipää, hedelmiä, marjoja ja välipalakeksin. Päätin, että en ota herkkuja kahvin kanssa, vaan jogurtin tai syön marjoja kahvin seuraksi. Juon molempia juomia ja enemmän juon teetä. Tee on minun mielestäni parempaa kuin kahvi, koska se on maullisesti hyvää ja on vatsalle paras vaihtoehto. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä ja saa lisätä kaveriksi, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin.