IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

31.05.2022. Tiistai. Heräsin tänään kello 10:20 aikaan. Lepäsin hetken aikaa kotona. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Sitten söin lounaan ja lounaan jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen menin lenkille. Lenkin jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä sekä tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on työpäivä. Huomenna alkaa kesäkuu. Herään kello 08:45. Teen samalla omat eväät töihin. Syön omat eväät töissä. Käyn lenkillä jossain vaiheessa päivää. Menen nukkumaan, kun olen kirjoittanut blogin loppuun. Nukun 8 tuntia joka yö. Nukun ihan hyvin ja paremmin pehmolelujen kanssa kuin ilman. Olen tottunut nukkumaan pidempään silloin kun olen vapaalla. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Join illalla teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teet. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin ja viikonloppuisin. Käyn lenkkeilemässä lenkkipoluilla, metsissä, luontopoluilla ja teidenvarsilla. Olen liikkunut kouluikäisestä pojasta näihin päiväiin saakka. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan paremmin. Lenkkeily virkistää mieltäni todella paljon. Liikunta on minulle lääke paljon ja liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja kiinnitän huomiota ruokavaliooni. Syön marjoja mieluummin kuin karkkia. Ihanaa, kun kevät tulee ja kesä tulee kohta. Juhannukseen ei ole pitkä aika. Kohta menen sänkyyn nukkumaan.

Toukokuun kolmaskymmenes päiväMaanantai 30.05.2022 23:57

30.05.2022. Maanantai. Heräsin tänä aamuna kello 08:45. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan aikana laitoin omat eväät valmiiksi työpäivää varten. Olin tänään töissä kello 10-14. Sitten menimme äitini kanssa asioille. Asioinnin jälkeen menin vanhemmille syömään ruokaa ja juomaan kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen katselin telkkaria. Sen jälkeen menin isäni kanssa viemään tyhjät pullot kauppaan. Sen jälkeen menin kävelylenkille. Kävelylenkin jälkeen menin suihkuun. Suihkun jälkeen menin illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Syön aamupalaa. Sitten menen aamulenkille. Syön lounaan aamulenkin jälkeen. Kahvit juon lounaan jälkeen. Siivoan kotini tällä viikolla. Menen nukkumaan heti kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun 8 tuntia joka yö. Nukun ihan hyvin ja paremmin pehmolelujen kanssa kuin ilman. Olen tottunut nukkumaan niin pitkään kun nukuttaa varsinkin silloin kun olen vapaalla. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä, töissä saman verran eli 1 kupillisen teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin ja viikonloppuisin. Käyn lenkkeilemässä metsässä, lenkkipoluilla, luontopoluilla ja teiden varsilla. Lenkkeily virkistää kummasti mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Tykkään harrastaa liikuntaa ja liikunta on minulle sydämenasia. Syön marjoja mieluummin kuin karkkia. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. Kirjoitan blogi joka päivä ja blogi on todella hauska.

Toukokuun kahdeskymmenesyhdeksäs päiväMaanantai 30.05.2022 02:58

29.05.2022. Sunnuntai. Heräsin tänä aamuna kello 10:20 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen menin lenkille. Lenkin aikana kävin tokmannilla ostamassa kaikenlaista ostamassa tavaraa itselleni. Lenkin jälkeen join kahvit ja kahvinjuonnin jälkeen menin suihkuun. Suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on työpäivä. Laitan eväät valmiiksi aamulla aamupalan aikaan. Herään kello 08:45. Huomenna en ole töissä pitkää päivää. Syön omat eväät töissä. Käyn lenkillä jossain vaiheessa päivää. Menen nukkumaan, kun olen kirjoittanut blogin loppuun. Nukun paremmin ja hyvin pehmolelujen kanssa. Nukuin ihan hyvin viime yön. Nukun 8 tuntia joka yö. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ulkona joka päivä. Käyn lenkkeilemässä ja reippailemassa päivittäin ja viikonloppuisin. Lenkkeily piristää kummasti mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Tykkään harrastaa liikuntaa ja liikunta on minulle sydämenasia. Olen liikunnallinen ja urheilullinen ihminen. Lenkkeilen luontopoluilla, metsässä. teiden varsilla ja lenkkipoluilla. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen. Kiinnitän huomiota ruokavalioon. En syö karkkia vaan marjoja karkkien sijaan. Ihanaa, kun kevät on tullut ja kesä on minun lempivuodenaika. Huomenna jatkuu taas arki.
28.05.2022. Lauantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:30 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin lenkille. Lenkin jälkeen söin lounaan ja lounaan jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen kävin äkkiä kaupassa. Kaupan jälkeen tyhjensin kauppakassit ja sitten menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katsoin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Syön aamiaista ja menen sitten lenkille. Lenkin jälkeen syön lounaan. Juon kahvit lounaan jälkeen. Sitten menen vanhemmille illanviettoon. Siivoan kotona huomenna pahvit ja muut jätteet jossain vaiheessa päivää. Menen nukkumaan, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Nukun 8 tuntia joka yö. Nukun yöllä hyvin ja paremmin pehmolelujen kanssa kuin ilman. Olen tottunut nukkumaan niin pitkään kuin nukuttaa, silloin kun olen vapaalla. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran eli 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ulkona päivittäin. Olen tottunut liikkumaan ja reippailemaan ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Olen urheilullinen ja liikunnallinen mies. Olen liikkunut kouluikäisestä pojasta näihin päiviin saakka. Tykkään harrastaa liikuntaa ja liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen. Kiinnitän huomiota ruokavalioon. En syö karkkia vaan marjoja karkkien sijaan. ihanaa, kun kevät on tullut ja kesä on minun lempivuodenaika.

Toukokuun kahdeskymmenesseitsemäs päiväPerjantai 27.05.2022 23:58

27.05.2022. Perjantai. Ihanaa, kun tänään alkoi viikonloppu. Heräsin tänä aamuna kello 10:30 aikaan. Lepäsin hetken aikaa. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin salaattilounaan. Sen jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen kävin lenkillä ja kävin samalla kaupassa ostamassa itselleni eväitä ja sellaisia asioita, joita itse tarvitsen. Sitten tyhjensin kauppakassit ja menin suihkuun. Suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin. Syön aamupalaa ja käyn sen jälkeen lenkillä. Lenkin jälkeen syön lounaan ja sen jälkeen ajattelin käydä shoppailemassa tokmannilla. Reissun jälkeen juon kahvit. Käyn nukkumaan, kun olen kirjoittanut blogin loppuun. Nukun 8 tuntia joka yö. Nukun hyvin ja paremmin pehmolelujen kanssa kuin ilman. Olen tottunut nukkumaan niin pitkään kuin nukuttaa, silloin kuin olen vapaalla. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma, Juon sekä vihreää että mustaa teetä. Liikun ulkona päivittäin ja viikonloppuisin. Olen liikunnallinen ja urheilullinen ihminen. Liikunta ja urheilu auttavat minua voimaan ja jaksamaan. Olen tottunut liikkumaan ja reippailemaan ulkona joka päivä ja joka viikonloppu. Lenkkeilen luontopoluilla, metsässä, teiden varsilla ja lenkkipoluilla. Tykkään harrastaa liikuntaa ja liikunta on minulle sydänasia. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. En syö hirveästi karkkia, sipsiä ja muita herkkuja. Syön marjoja mieluummin kuin karkkia, koska marjat ovat terveellisiä ja hyvänmakuisia.

Toukokuun kahdeskymmeneskuudes päiväTorstai 26.05.2022 23:57

26.05.2022. Helatorstai. Hyvää helatorstaita kaikille. Heräsin tänä aamuna kello 10:15 aikaan. Lepäsin hetken aikaa kotona. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen menin kävelylenkille. Lenkin jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounaan hyvissä ajoin siinä 14-15 maissa. Käyn hyvissä ajoin lenkillä. Menen nukkumaan, kun olen kirjoittanut blogin. Nukun 8 tuntia joka yö. Nukun pehmolelujen kanssa yön. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ulkona päivittäin. Käyn lenkkeilemässä luontopoluilla, metsissä, teiden varsilla ja lenkkipoluilla. Tänään lenkkeilin mehtimäellä ja laululavalla. Olen tottunut liikkumaan ja ulkoilemaan joka päivä ja joka viikonloppu. Lenkkeily piristää kummasti mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Tykkään harrastaa liikuntaa ja liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. En syö hirveästi herkkuja enkä varsinkaan karkkia. Huomenna on perjantai ja ihanaa, kun alkaa viikonloppu. Syön marjoja mieluummin kuin karkkia, koska marjat ja hedelmät ovat hyviä ja kuuluvat minun ruokavalioon. Syön terveellisesti ja kohtuullisesti kaikkea ruokaa.

Toukokuun kahdeskymmenesviides päiväKeskiviikko 25.05.2022 23:56

25.05.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 10:30 aikaan. Pesin hampaat ja söin pikkuisen aamupalaa. Samalla laitoin eväät valmiiksi mökkireissua varten. Söin lounaan vanhemmilla ennen mökille lähtöä. Sitten lähdimme mökille. Tein mökillä kaikenlaista hommaa kuten etupihan haravoimista, marjapensaiden lannoitusta, siivoushommia ja nautin auringosta. Lähdimme mökiltä kotiin kuuden maissa. Olimme seitsemän aikaan kotona. Heitin talviturkin mökillä tänään. En mennyt tänään lenkille, koska tein mökillä haravointihommia ja kaikkea mahdollista. Kävin mökillä saunassa töiden jälkeen. Joimme mökillä kahvit. Olin vanhemmilla koko illan. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna on helatorstai. Minun vanhempi siskoni haluaa mennä mökille, koska hänellä on huomenna vapaapäivä. Olen jäämässä Joensuuhun isäni seuraksi, koska tämänpäiväinen reissu riitti sinne. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounaan siinä 14-15 maissa. Käyn lenkillä hyvissä ajoin. Menen nukkumaan, kun olen kirjoittanut tämän blogin. Nukun 8 tuntia joka yö. Nukun hyvin ja paremmin pehmolelujen kanssa kuin ilman. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä ja mökillä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ulkona päivittäin ja viikonloppuisin. Olen urheilullinen ja liikunnallinen mies. Lenkkeilen lenkkipoluilla ja teiden varsilla. Tykkään harrastaa liikuntaa ja liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. En syö hirveästi karkkia, koska karkit eivät kuulu ruokavaliooni.

Toukokuun kahdeskymmenesneljäs päiväTiistai 24.05.2022 23:58

24.05.2022. Tiistai. Heräsin tänään kello 08.45 aikaan. Sitten pesin hampaat ja söin aamupalaa. Samalla laitoin eväät valmiiksi työpäivää varten. Sitten menin vanhemmille ja sieltä lähdimme äitini kanssa yhtä matkaa töihin. Olin töissä tänään 10-12:15. Sitten menin vanhemmille ja söin siellä omaat evät, koska olin töissä vähän aikaa. Jäin vanhemmille isäni hammaslääkärini ajaksi. Laitoin perunat kiehumaan ja sen reissun jälkeen söin ruokaa. Sitten katsoin areenasta uuden päivän vanhoja jaksoja. Otin sen jälkeen päiväunet. Päiväunien jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen katsoin telkkaria. Sitten menin lenkille. Lenkin aikana kävin kaupassa ostamassa vähän eväitä mökkireissulle. Lenkin jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä, koska olen menossa mökillä käymään. Teen siellä kaikenlaista hommaa. Lähdemme mökille lounaan jälkeen. Juomme kahvit siellä ja otan sinne läppärin mukaan. Käyn lenkillä jossain vaiheessa päivää. Menen nukkumaan, kun olen kirjoittanut tämän blogin. Nukun 8 tuntia joka yö. Nukun ihan hyvin öisin pehmolelujen kanssa. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä kotona ja päivällä 2 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä vihreää että mustaa teetä. Liikun ulkona päivittäin ja viikonloppuisin. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Käyn ulkoilemassa teiden varsilla ja lenkkipoluilla. Tykkään harrastaa liikuntaa ja liikunta on minulle sydänasia. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. En syö hirveästi karkkia.

Toukokuun kahdeskymmeneskolmas päiväMaanantai 23.05.2022 23:48

23.05.2022. Maanantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:15 aikaan. Lepäsin hetken aikaa. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan katsoin uutta päivää areenasta. Katsoin uuden päivän 7 kauden ja 1 kauden jaksot kyseisestä palvelusta. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen menin lenkille. Lenkin jälkeen kävin suihkussa. Suihkun jälkeen join kahvit. Samalla valmistauduin tämän kevään viimeiselle saksan tunnille. Kurssi jatkuu syksyllä. Tunnin jälkeen kävin äkkiä kaupassa. Kauppareissun jälkeen tyhjensin kauppakassit ja sitten menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on työpäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Otan omat eväät töihin ja syön ne kahvitauolla. Olen huomenna vähän aikaa töissä. Syön lounaan vanhemmilla töiden jälkeen. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Menen nukkumaan, kun olen kirjoittanut tämän blogin. Nukun 8 tuntia joka yö. Saan nukuttua hyvin ja paremmin pehmolelujen kanssa kuin ilman. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 1 kupillisen kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ulkona päivittäin ja viikonloppuisin. Liikun ja ulkoilen lenkkipoluilla ja teiden varsilla. Joskus lenkkeilen myös pururadalla. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Olen liikkunut kouluikäisestä pojasta näihin päiviin saakka. Tykkään harrastaa liikuntaa ja liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. Tänään en ostanut sipsejä enkä karkkia, koska ne eivät maistu minulle enää. Itse en syö enää herkkuja, mutta otan pikkuisen.

Toukokuun kahdeskymmenestoinen päiväSunnuntai 22.05.2022 23:58

22.05.2022. Sunnuntai. Heräsin tänä aamuna 10:00 aikaan. Lepäsin hetken aikaa. Pesin hampaat ja sen jälkeen söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin vanhemmille lounaalle. Lounaan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen katselin jonkun aikaa telkkaria. Sitten pyöräilin koulukaverini luokse Karsikkoon ja olin siellä puoli yhdeksään saakka. Sitten pyöräilin kotiin, kävin suihkussa ja suihkun jälkeen menin vanhemmille illanviettoon. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin ja syön aamupalaa. Syön lounasta hyvissä ajoin siinä 14-15 maissa. Käyn lenkillä päivällä ja minulla on huomenna kello 18:30-20:00 aikaan viimeinen saksan tunti tänä keväänä. Menen nukkumaan, kun olen kirjoittanut tämän blogin loppuun. Nukun 8 tuntia joka yö ja vaihdoin lakanat eilen sänkyyn. Nukun hyvin ja paremmin pehmolelujen kanssa kuin ilman. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran eli 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä vihreää että mustaa teetä. Liikun ulkona päivittäin ja viikonloppuisin. Olen liikunnallinen ja urheilullinen mies. Käyn lenkkeilemässä lenkkipoluilla ja teiden varsilla. Olen liikkunut kouluikäisestä pojasta näihin päiviin saakka. Laihdutuskuurini jatkuu edelleen. Kiinnitän huomiota ruokavalioon. Käyn liikkumassa ja ulkoilemassa joka päivä.