IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Juhannuksen jälkeinen torstaiTorstai 30.06.2022 23:55

30.06.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 10:15 aikaan. pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen lähdin pesäpallostadionille herättäjäjuhlien talkoolaisten infotilaisuuteen. Infotilaisuuden jälkeen kiersin areenalla ja kävin samalla talkootoimistosta talkoopaidan. Sitten menin kuuntelemaan kello 18:00 aikaan talkooseurojen puheenvuoroja, joiden jälkeen oli kahvitarjoilu. Sitten menin kotiin. Sen jälkeen meni lenkille ja siitä uimaan linnunlahden uimarannalle. Samalla näin vanhaa koulukaveria, joka työskentelee vesiurheilukeskus Laiturilla ihan siinä linnunlahden uimarannan läheisyydessä. Tänään oli toinen kerta tänä kesänä, kun kävin uimassa Joensuussa. Uin myös mökillä ja onhan se kiva välillä uida Joensuussakin. Uimisen jälkeen menin kotiin suihkuun ja suihkun jälkeen menin viettämään iltaa vanhempien luokse. Katsoin telkkaria, söin vanhemmilla iltapalaa, tein omia hommia sekä läppärillä että kännykällä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on ensimmäinen talkoopäivä Herättäjäjuhlilla. Herään siinä 09-10 maissa. Pesen hapaat ja syön aamupalaa. Käyn aamiaisen jälkeen ruokakaupassa ja apteekissa. Syön sen jälkeen lounaan ja otan päiväunet, jos ehdin. Talkoovuoroni alkaa kello 15:00 ja loppuu kello 19:00. Käyn lenkillä talkoiden jälkeen. Käyn varmaan uimassa, jos ehdin. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujeni kanssa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä, lounaan jälkeen 1 kupillisen jälkeen ja juhlissa 1 kupillisen kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon ja annoskokoon. Syön hedelmiä ja marjoja joka päivä paitsi karkkeja. En syö hirveästi mitään makeaa. Ihanaa, että kesä on tullut ja heinäkuu vaihtuu huomenna.

Juhannuksen jälkeinen keskiviikkoKeskiviikko 29.06.2022 23:58

29.06.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 10:20 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen menin lenkille ja siitä sen jälkeen uimaan linnunlahden uimarannalle. Uimisen jälkeen menin suihkuun ja suihkun jälkeen menin viettämään iltaa vanhempien luokse. Söin iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään hyvissä ajoin siinä 09-10 maissa. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Käyn lenkillä aamulla tai illalla. Syön lounaan kello 14-15 maissa. Juon kahvit illemmalla. Minulla on huomenna infotilaisuus kello 16:00 Joensuun pesäpallostadionilla kaikille vapaaehtoisille, koska olen viikonlopun vapaaehtoistöissä Herättäjäjuhlilla. Käyn huomenna kaupassa ja apteekissa. Haen huomenna verenpainelääkkeet apteekista. Menen kohta nukkumaan. Nukun pehmolelujen kanssa. Nukun 8-9 tuntia. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Olen laihdutuskuurilla ja sokerittomalla dieetillä. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota annoskokoon ja ruokavalioon. Syön marjoja ja hedelmiä, mutta en karkkeja, koska ne eivät sovi ruokavalioon. Marjoista ja hedelmistä saan ravintokuitua ja vitamiineja arkeeni ja päivääni. Kesä on tullut ja tykkään kesästä.

Juhannuksen jälkeinen tiistaiTiistai 28.06.2022 21:54

28.06.2022. Tiistai. Heräsin tänä aamuna kello 09:30 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen siivosin kotia kummityttöni syntymäpäiväjuhlia varten. Sitten söin lounaan. Lounaan jälkeen jatkoin siivoamista ja tiskasin astiat. Sitten otin päiväunet. Päiväunien jälkeen tein munavoita varmuuden vuoksi. Paistan piirakat joku päivä uunissa. Sitten valmistauduin kummityttöni syntymäpäiväjuhliin. Juhlat olivat kello 16:45 jälkeen. Juhlien jälkeen siivoilin astioita. Katsoin areenasta uuden päivän 2 kauden jaksoja. Lähdin kävelylenkille kello 20 jälkeen. Lenkin jälkeen kirjoitan blogia ja käyn sen jälkeen suihkussa. Suihkun jälkeen ajattelin syödä vähän iltapalaa kotona. Ajattelin viettää tämän illan kotona. Käyn siinä 23-24 maissa nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään siinä 09-10 maissa. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Käyn lenkillä aamulla tai illalla. Syön lounaan siinä 12-13 maissa. Juon kahvit illemmalla. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä 3 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen päivittäin. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Olen laihdutuskuurilla ja sokerittomalla dieetillä. Laihdutukseni jatkuu edelleen ja kiinnitän huomiota annoskokoon ja ruokavalioon. Syön marjoja ja hedelmiä joka päivä, mutta en karkkeja. Karkit eivät kuulu ruokavaliooni, koska ne eivät ole hyödyllisiä ruokavaliotani ajatellen. Hedelmistä ja marjoista saan ravintokuitua ja vitamiineja arkeeni ja päivääni. Ihanaa, että on kesä ja tykkään siitä.

Juhannuksen jälkeinen maanantaiTiistai 28.06.2022 01:02

27.06.2022. Maanantai. Heräsin tänä aamuna kello 10:00 aikaan. Otin pikku torkut ennen aamupalaa. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen tein lounaaksi tonnikalapastavuokaa. Teen sitä ruokaa usein. Se on yksi minun lempiruokani. Ruoan jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen kävin lenkillä. Kävin samalla ruokakaupassa ostamassa tarvikkeita huomisiin kummityttöni syntymäpäiville, jotka pidetään huomenna, Kauppareissun jälkeen tyhjensin kauppakassit ja sitten kävin suihkussa. Suihkun jälkeen menin viettämään iltaa vanhempien luokse. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Nyt kirjoitan blogia, koska minulla oli päivällä kiireinen päivä. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään siinä kello 09-10 maissa. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Syön lounaan siinä 12-13 maissa. Kummityttöni synttärit ovat huomenna kello 15:00 aikaan. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Juon kahvit päivällä. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Liikunta on minulle sydämenasia. Olen laihdutuskuurilla ja sokerittomalla dieetillä. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. Syön terveellisesti ja monipuolisesti. Syön marjoja ja hedelmiä, mutta en karkkeja. Hedelmistä ja marjoista saan vitamiineja ja ravintokuitua päivääni ja arkeeni. Kesä on tullut.

Juhannuksen jälkeinen sunnuntaiSunnuntai 26.06.2022 21:22

26.06.2022. Sunnuntai. Heräsin tänä aamuna kello 09:30 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen tein pihahommia ja menin uimaan. Uiminen virkistää helteellä. Uimisen jälkeen söin lounaan ja jälkiruoaksi yhden eskimopuikon. Sen jälkeen otin päiväunet. Sitten join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen raivasin mökin rinnettä ja sitten pakkasin osan tavaroista. Sitten menin isäni kanssa pikauinnille. Sitten jatkoin tavaroiden pakkaamista. Lähdimme mökiltä ennen viittä ja olimme kotona ennen kuutta. Sitten vein jotkut tavarat omaan kotiin. Sitten puhuin tyttöystäväni kanssa puhelimessa. Sitten menin kävelylenkille jokiasemalle ja laulurinteellä. Sitten kävin äkkiä ruokakaupassa ostamassa eväitä itselleni ja huomiset lounastarpeet. Teen huomiseksi tonnikalapastavuokaa. Nyt kirjoitan blogia ja sen jälkeen käyn suihkussa. Suihkun jälkeen menen joksikin aikaa viettämään iltaa vanhempien luokse. Menen siinä kello 23-24 yöpuulle. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Lomalla/vapaapäivänä nukun niin pitkään kun nukuttaa. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään siinä 09-10 maissa. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Käyn lenkillä aamulla tai päivällä. Syön lounaan kello 13-14 maissa. Juon kahvit hyvissä ajoin. Join tänä 2 kupillista teetä sekä 2 kupillista kahvia ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. Olen laihdutuskuurilla ja sokerittomalla dieetillä. Syön marjoja ja hedelmiä, mutta en karkkeja. Marjoista ja hedelmistä saan ravintokuitua ja vitamiineja päivääni ja arkeeni ja ne ovat hyödyllisiä.

JuhannuspäiväLauantai 25.06.2022 23:49

25.06.2022. Juhannuspäivä. Tänään on lauantai ja keskikesän juhla. Heräsin tänä aamuna kello 09:30. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen kävin uimassa ja uinnin jälkeen haravoin limoittuneita lehtiä lammesta. Sitten tauolla kävin uimassa. Sitten söin lounaan. Lounaan jälkeen join kahvit. Kahvin kanssa söin omia eväitä. Sitten otin päiväunet. Päiväunien jälkeen kävin keräämässä juhannuskukkakimpun. Tänään en käynyt lenkillä, koska tänään riitti se, kun kävin poimimassa juhannuskukat. Sen jälkeen autoin äitiä pihatöissä ja tein pihatöitä. Pihatöiden jälkeen kävin saunassa. Saunan jälkeen söin iltaruokaa. Ruoan jälkeen tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä. Kohta menen pesemään hampaat ja nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Huomenna on sunnuntai. Lähden jossain vaiheessa kotiin mökiltä. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamiaisen. Käyn lenkillä mökillä tai sitten Joensuussa. Käyn ehkä uimassa aamiaisen jälkeen. Syön lounaan ja kahvit hyvissä ajoin. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja 3 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun monipuolisesti ja ulkoilen joka päivä. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää kummasti mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavaliooni. Syön marjoja ja hedelmiä, mutta en karkkeja. Marjoista ja hedelmistä saan vitamiineja ja ravintokuitua päivääni.
24.06.2022. Juhannusaatto. Heräsin tänä aamuna kello 09:30. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdin vanhemmille syömään lounaan valmistauduin mökkimatkaan. Olen nyt mökillä sunnuntaihin saakka. Join kahvit ja teet mökillä. Kävin saunassa ja uimassa. Nyt vietän juhannusta mökillä. Nyt on luvattu aika helteistä juhannusta. Tein myös puutarhahommia. Kävin tänään kello 20:00 aikaan kävelyjuoksulenkillä. Huomenna on juhannuspäivä. Herään huomenna hyvissä ajoin. Syön aamupalaa. Käyn lenkillä jossain vaiheessa päivää. Kerään juhannuskimpun. Hyvää juhannusta kaikille. Syön lounaan hyvissä ajoin ja kahvit illemmalla. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä. mökillä 2 kupillista kahvia ja illalla 4 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun monipuolisesti ja reippailen ulkona päivittäin. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää päivääni ja mieltäni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon, koska olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Syön marjoja ja hedelmiä, mutta en karkkia, koska karkit eivät kuulu ruokavaliooni. Ihanaa, että kesä on tullut. Nauttikaa juhannuksesta ja aurinkoisista ilmoista.

Kesäkuun kahdeskymmeneskolmas päiväTorstai 23.06.2022 23:57

23.06.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 09:15. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin äitini kanssa asioille. Asioinnin jälkeen olin vanhemmilla. Söin vanhemmilla lounaan. Lounaan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen katsoin telkkaria. Kello 20:00 jälkeen kävin lenkillä ja kävin samalla kaupassa ostamassa eväitä mökille juhannusta varten. En ota paljon eväitä mukaan mökkireissulle. Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja suihkun jälkeen menin viettämään iltaa vanhempien luokse. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Huomenna on juhannusaatto. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Huomenna lähdemme mökille ja olen mökillä sunnuntaihin saakka. Pakkaan tavarat vielä ennen nukkumaanmenoa ja ruokatavarat aamulla heti kun herään. Syön lounaan ennen mökille lähtöä. Käyn lenkillä mökillä hyvissä ajoin ja teen kaikkea mahdollista mökillä. Juon kahvit, saunon ja uin mökillä juhannuksena. Käyn kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Lomalla/vapaapäivänä nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun monipuolisesti ja reippailen ulkona päivittäin. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran. Lenkkeily piristää ja virkistää kummasti mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavaliooni. Olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Syön terveellisesti ja monipuolisesti. Syön marjoja ja hedelmiä mutta en karkkeja. Karkit eivät kuulu ruokavalioon vaan marjat ja hedelmät. Marjoista ja hedelmistä saan vitamiineja ja ravintokuitua päivääni ja arkeeni.

Kesäkuun kahdeskymmenestoinen päiväKeskiviikko 22.06.2022 21:32

22.06.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 08:45. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Laitoin samalla eväät valmiiksi työpäivää varten. En syönyt eväitä ruokatauolla, koska olimme vähän aikaa töissä. Menin sen jälkeen vanhemmille ja vein pyykit. Sitten lähdimme yhtä matkaa töihin äitini kanssa. Olimme tänään 3 tuntia töissä eli 10-13. Töiden jälkeen kävimme Lidlissä ruokaostoksilla. Sitten lähdimme kotiin lounaalle. Lounaan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen katsoin telkkaria ja join samalla teetä. Söin vanhemmilla iltapalaa. Sitten menin kävelylenkille. Nyt kirjoitan blogia ja käyn sen jälkeen suihkussa. Suihkun jälkeen menen viettämään iltaa vanhempien luokse. Teen kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään siinä kello 09-10 maissa. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Käymme äitini kanssa asioilla aamupäivällä. Käyn lenkillä aamulla tai päivällä. Syön lounaan siinä 13-14 maissa. Juon kahvit illemmalla. Käyn illansuussa ostamassa omia eväitä mökille juhannusta varten. Joku päivä ajattelin ostaa vaa'an itselleni, jotta tiedän, että paljonko painan. Menen siinä 23-24 aikaan nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Lomalla/vapaapäivänä nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä, töissä 2 kupillista kahvia ja vanhemmilla 2 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun monipuolisesti ja reippailen ulkona päivittäin. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Syön terveellisesti ja monipuolisesti, koska olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Syön marjoja ja hedelmiä, koska saan niistä vitamiineja ja ravintokuitua päivän aikana. Karkit eivät kuulu ruokavaliooni. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon sekä annoskokoon. Olen juhannuksen mökillä.
21.06.2022. Tiistai. Heräsin tänä aamuna kello 10:20 aikaan. Otin pikku torkut ennen aamiaista. Pesin hampaat ja söin aamiaista. Aamiaisen jälkeen laitoimme äitini kanssa maton parvekkeelle. Sen jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen kävin lenkillä. Lenkin aikana kävin samalla palauttamassa pullot kauppaan. Kävin samalla ruokakaupassa. Ostin kukka-amppelin ja laitan sen kohta parvekkeelle. Nyt kirjoitan blogia ja tyhjennän kohta kauppakassit ja käyn myös suihkussa. Suihkun jälkeen menen viettämään iltaa vanhempien luokse. Syön iltapalaa, katselen telkkaria, teen omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja teen kaikkea kivaa. Huomenna minulla on ehkä työpäivä. Herään kello 08:45. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Teen samalla eväät valmiiksi työpäivää varten. Syön omat eväät ruokatauolla. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Menen siinä 23-24 aikaan yöpuulle. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Lomalla/vapaapäivänä nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin. Liikunta on minulle sydämenasia. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää kummasti mieltäni ja päivääni. Liikunta auttaa minua voimaan paremmin. Olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavaliooni. Syön marjoja ja hedelmiä ja terveellistä ruokaa mutta en karkkeja. Kahvin kanssa syön marjoja ja jogurttia ja silloin tällöin pikku herkun. Juhannuksena on todella lämmin sää ja helteinen.