IRC-Galleria

bat-w

bat-w

http://suomensomet.fi/

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Tiistai 30.11.2021 08:43

Oliko se Nokian pääjohtaja, vai mikä herra, kun oli pannut taustalleen jonkin kukka-kuvalta näyttävän levä-kuvan? Siitä on ehkä 1 - 2 vuotta, kun uutisissa oli. No minä tutkin silloin sen oudon kuvan. Ja kirjoitin tällaisen. Löysin nyt 20cm korkeasta paperi-tuotoksieni pinosta. (Selvensin käsinkirjoitetut.) Tarkoitukseni: sanoa, että näyttävät osaavan rakentaa monimutkaisia laitoksia, jotka näyttävät ikäänkuin älyn kanssa tehdyiltä. (Ja tarkoitus myös näyttää miten hassusti niiden toimet näen, mutta onko se väärin nähty, sitähän siinä suunnilleen kai tapahtui, leväkuvassa, kuin kuvailin.)
Tässä maksasammal. Sillä on sisäänpäin tohvelit. Samanlaiset taitavat olla merenpohjassa elävällä levällä, samanlaiset näyttää olevan revontulten tekijöillä, ja koska merenpohjan levällä on sellaiset, ja se on identtinen kuun levän kanssa, täytyy kuun levällä olla jotakuinkin samanlaiset tohvelit, isommat tai pienemmät, ja enemmän tai vähemmän sisäänpäin kääntyneinä. Asiaa ei tarvitse erikseen tarkistaa, sillä kaikilla noilla levillä kaartuvat ne kourat tai tohvelit sieltä eteen ja alhaalta yhteen, melkein yhteen, tai ainakin näkyvästi sinne päin. Se on sen hämismäisen mestarinaamioitujan, "the black":n muoto.Blogissani on muutama kuva yli +100 Celsius-asteisesta Venuksen pinnasta (käyttäkää niitä kuvia, jos toden teolla haluatte näyttää kasvihuone-ilmiön lopputulokset ... tappava, ellei satu olemaan ihme-karhukainen).
Yhdessä kuvassa osoitin pinnasta maksasammal-palmikoita ... jos ne ovat niitä, niin ovat kuolleet ajat sitten. Nyt tajuan, yllä olevan kuvan avulla, että alkulevä ja maksasammal ovat A I K A läheisiä. Niinhän minä laitoinkin uusimmassa eliökartassani maksasammalen sellaisen "vaunun" viereen, joka näkyy nimellä sir (täynnä vaaleita ankanpäitä). Maksasammal ja se, ovat kai niitä kilometrien kokoisia "nukkuvia kissoja", nyt kuollutta planeettamme pintaa.


_____________________________________________________


|\|udistien divaanikekkerien koko kuva näkyy täältä, siellä on sukeltajakin. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/Tridacna_gigas.jpg
Missään ei sanota, että jättisimpukka-kuvassa olisi "pariskuntia", minä vain tulkitsen sitä niin. Poistin kuvan keskustan kaventaakseni kuvaa.En nähnyt tuota seisovaa pötköä rannassa, vaikka kuljin ihan siitä, missä se on. Ehkä 30cm? korkea, yläosa on vaalean oranssin vaaleanpunainen. Lieneekö vaaleanpunainen edes oikeasti mustan jatkona, en tiedä. Jännä... Sehän on tietenkin kivi, koska eläviä tuollaisia ei ole. :) (Mitä nyt väriä vaihtavia naamioitujia on kaikkialla... - hitaita.) Kuvien perusteella elämä kukoisti sillä hetkellä, veden rajassa lätköttää ikäänkuin musta, jolla on iso terra-pinkin punainen pyöreä alue pinnassaan, ja pohjasta pistää "vinoja lankunpäitä"...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.