IRC-Galleria

bat-w

bat-w

http://suomensomet.fi/

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

ElämänpuuSunnuntai 22.05.2022 23:44P.S. Ei kai se muuta ole kuin levää. Jokin levä, joka vaan on tuollainen, puissa, ja maahankin muinaisen sulan varren ulottaa. Tuollaisen mutkilla olevan varren voi jäljittää artemia-äyriäisen kehitys-vaiheiden avulla ulottuvan merisulkien kautta sienieläimiin mutta ei aivan sellaiseen asti kuin Aizo Aceae ... Sarvisammal-kuvissa näkyy samalla tavalla mutkilla olevaa vartaloa.

Silmät pitää piilottaa, tai toinen, tai eriparillistaa ne, jottei vihulainen huomaa että siinä on joku. Ajattelin noin, kun katsoin levämäisiä sieniä.

Ei kai sillä ole pihditkin? Herrajestas... kylläpä on pohjoinen locaris! Pakkasen kestävä. Jotain outoa siinä on. Hyvin muinainen olento.
2 kelloa on "suun" edessä otuksella. Niiden yläpuolella on toiset 2 kelloa. Niidenkin yläpuolella on sitten 2 kelloa.... kelloparit kiertyvät meidän vasemmalle, P.S. Levän "otsa"-kelloja ... olennon oikeaa puolta kohti. Onko siinä sulkia vai ympyrän kehiä? Se olisi ymmärrettävää ja nähtyä, että puuhun valmistetaan avaruuden painottomuuden suuria muotoja, niinkuin kiekko keskusmunalla. Kiekkorivi... anomalocaris olisi saattanut alussa kasvattaa kiekkorivit kupeilleen. Ehkä sellainen olisi lähellä saniaista. Tässä näkyy olevan kiekko kuin planeetan rengas. Sen sisällä kaulukset, ja kaulusten sisällä laakamatoa muistuttava the-black -baby, valkea. 1, jonka kuuluu olla mustan kouran sormi, tai locariksen sulka. Miten se siitä kiekon keskeltä menee... siten, kun kiekkoja on vierekkän monta, ne tarttuvat yhdeksi? Eikun siitä voi kasvaa kokonainen, 1 toukasta. Tai I_I_I_I_I tuon näköinen etsii itselleen parin. Hmm... vai onko siinä 2 putkimadon tapaista, jotka tekevät puuhun avaruuden renkaat? Levä-sulkien päät tarttuvat yhteen renkaaksi, tai ainakin siltä näyttää. Jos ensin kaksi I_I_I_I_I olisi yhtynyt, ja vielä siten, että jokatoinen menee toiselle puolelle, niin puussa oleva levärengas olisi kirjava geeneistä, koska 1 puolen sulatkin olivat kirjavat joka-toinen -tapaan. Tällaiset asiat varmaankin tiedetään. Rengas valmistaa kaulukset, jotka valmistavat toukan. Hmm... ammoniitti on ehkä syntynyt siten, että toukka ei irronnut renkaasta. Rengas-hökötys jäi kokonaiseksi. Ympärille tuli "lokasuoja-paloja", sen levärenkaan palaset. Se "ammoniitti" oli litteä, valkea toukka keskellä. Ehkä se syntyi niin. Joillekin siitä tuli jalkoja, siitä kiinni jääneestä levä-renkaasta. Tuollaisesta turkoosista pätkistä muodostuneesta renkaasta, joka tuossa puussa näkyy. Se tekee sellaisen keskusmuna-kiekon, olevinaan painottomuuteen, galaksien malliin. Ehkä ne Aurora-levä-bakteerit todella nousivat maasta sinne? Jos ne on pumpattu jollain kaasulla, vahingossa tai tarkoituksella? Kun haluaa estää painovoiman. :) Kehittynyttä porukkaa. Tai se on keksinyt jonkin anti-materian, koska ei pidä painovoimasta, tai koska haluaa pysyä latvustossa. Epäilen, että levällä tai sillä mustalla on jotain ylös nostavaa.


... kädet roikkuvat sivuilla ... suun yläpuolella on silmiä ... Aargh !
Pääni/olkani/käsivarteni mitä todennäköisimmin osui noihin sulkiin ...! "Kädet", sillä on värittömiä sydämen muotoisia lehtiä alhaalla, ja ylempänä samoja turkoosina levähyytelönä.

Nyt minä ymmärrän enemmän. Obabinian kärsä on sama kuin noilla pienillä vihreillä ritareilla viuhottaa limakärsä. Se menee johonkin ravinteiden perään maahan, sienijuuriin itseasiassa. Niinkuin Chondracanthus Anchorellan "sorkka-kärsä" myös. Ajattelin että kuvassa näkyvän kapea hento, alaspäin kapeneva varsi olisi lähinnä sellainen.
Locariksesta menee sukuhaara nautiluksiin. Siellä tuota... löytyy kärsä... "nautilukselta".
Kuopion kivisten "obabinioiden" kärsää löytyy kiinnittyneenä niiden alapuolella edessä oleviin säiliöihin, joita kutsun eliökartassani dickinsonioiksi.
Kärsä on sama kuin verkontekijöillä, joiden esi-äidit tekivät Suomenniemen ... ehkä ... Pallolla asusti aika isoja olentoja.

Minä kun kahlasin englantilaisia maksasammalia läpi, etsiessäni niistä "vihreää anomalocarista" männä vuosina, niin siellähän oli obabinian näköinen sammal myös, silmärykelmineen. Ovatko nuo pienet limakärsäkkäät "ritarit" maksasammalia? Pieniä samanlaisia, kuin mutka-vartinen "levä-puu"? Voihan ne olla monen välimuotoja, pikku-nenäkkäät. Halusin mainita obabinian näköisen maksasammalen, en kai minä sellaista unohda.

---Sunnuntai 22.05.2022 18:35______________________________

Yhä sama valokuva, kuin josta tuossa alempana nähty kollaasi on tehty. Kuva on hieman epäselvä ...
En pue sanoiksi.

__________________________________

ELÄMÄSTÄ JOTAINKeskiviikko 18.05.2022 19:14

1 valokuvasta poimittuja outoja paloja. Eiköhän pelkästään tämä mukavasti todista, että joka ikinen rantakivi oli eliö tai yhdyskunnan osa. Näistä elää vielä, uskon, musta outoine uskomattomine"karhukais-ameeba" -muotoineen (joka osittain kuin piikkinahkaiset, osittain kai kuin laakamadot. Olen tästä hiukan epävarma, mikä on yhtäkuin muitten täystyrmäys, mutta enemmän varma kuitenkin, mikä on yhtäkuin muitten selän kääntö), muun muassa, ja litteine tarttumakourilla maalle kipuajineen, ja on siellä se eräs lippalakki-tyyppikin jossain. Se taitaa olla lähes sama, kuin punalevä-äyriäisen ihmismäinen käpytakki-muoto locarissarvilla ?, paitsi että lippalakki-tyypillä on myös simpukan geenejä, ilman nisäkäsmäistä naamaa. Jokin vinokatto-pystypalkki saattaa elää, en tiedä - olisiko sukua mustalle, kun sillä on/oli ulokkeita, joissa "vino-leikkaus, vai mikä lie (simpukka?) Musta on kuin kaapeli, tai ainakin niitä on ollut ennen sellaisia, jos ei enää ole. Matomainen monijohto-kaapeli, jakaantui levän kouriksi.
Eliökarttani on valmistumassa. Laitan siihen lippalakki-tyypin kuvankin, ja k-ameeban kuvan. Turaan pienen kuvan, pienillä kuvilla. :)

___________________________________________________


Tällaista tullut eteeni. En tiedä onko siinä mitään merkittävää.
Punalevällähän on syövyttävä ominaisuus, eikö olekin? Haava ei välttämättä kertoisi, tehtiinkö se sisältä vai ulkoa ... En tutki lääketieteellisiä asioita. Nämä lyötiin / hivutettiin eteeni.Jos punalevä kulkee ruumiissa, en jumitu mustavalkoisesti ajattelemaan, että no niin, tuo on ihmisen vihollinen! Ajattelin, että vihollinen on joko tuo, tai jokin vielä pahempi, jonka tuo tappaa. En tiedä mitään näistä. Paitsi että tuollaista risteilyä ei ehkä kuuluisi olla ... Väitän, että naarmut on tehty ihon sisältä päin. Ei tarvitse kuin linjaa seurata. Ei ole hyvän näköistä, jos linja häviää ihoteippien väliin koloon alaselässä ...

Mm. munuaisen kohdalle oli koskenut 16. pvä. Taukoa lääkkeen otossa oli ollut silloin 2 päivän sijasta 4 päivää.
"Alfalangan sisällä kulkemisen kieltää täysin", voidaan lisätä. :D Minä otin nuo valokuvat, eikä niihin ole mitään piirrelty. Tummien ja vaaleitten eroa säädän aina, koko kuvasta samaan aikaan, tarkentaakseni kuvia.

(Poistettu tästä välistä ylimääräistä urputustani.)

Jos et tiedä, miksi Seal on kuin Linnunrata, niin ota selvää!
On se vähän sinne päin, ainakin.En tiedä, liittyykö TÄMÄ mitään SLE:hen: Se kun on uros-orangin päässä se "leväköntti", en paremmin sano - kiinnitetty nenänvarren yli ristiin poskille tai ainakin siinä on ulkonemat .... joo no ei siinä ole mitään, eihän - niinhän se 70- ja 80-luvun reumalääkärikin sanoi aina, että Eihän siinä ole mitään, eihän? Niinhän?
(Paitsi että lisuke ottaisi vastaan jättihampaitten puremia, niin ... jospa se on, heh, sellainen levä-emo, niinkuin Kiinan seitti-seisojilla... intiaanipäällikkö Valvova Silmä. Siinä on kuin hämähäkin silmiä. En ole tosin nähnyt kuin valokuvan. Puremasuoja ja kokoa isontava juttu lie oikeasti. Voihan se olla jotain enemmänkin ja jotain muutakin. Koko otus muistuttaa kaukaa katsottuna hämähäkkiä ja limasientä. :D Vaikka on ihmiselle ~ 2. läheisin laji.)
_________________________________

Meren ritaritPerjantai 06.05.2022 10:09Tämä on vähän hapuilu...a ... Uusin eläinkarttani on esittelykuntoon viimeisteltävänä, niin ei saisi olla hirveää hapuilua enää. Saa olla hapuilua, jos kartta on oikein järjestetty !


_______________________________________________Kaipa muistat mikä h-ritari numero 1 on? Hänelläkin on kulmaiset vihreät jalat ja ampiais-pää.

That is so the insect.

____

Hi-hiiPerjantai 22.04.2022 17:57

Sienimäinen matomainen juuren viukula ... mutta samalla ihania muhkumassuisia hilpeitä Hinkuja ja Vinkuja. Söpöjä viuhakkeita. Niiden esi-äidit makasivat joskus maana ja mantereena.

-Keskiviikko 20.04.2022 05:07

Alkoi vitsin puolikkaana tuo iskä-äiskä. Mutta tie vie juurille.
Kuin perhe. Hassua. Iska on vahva punalevä-taskurapu, kuin seepia-suppusuinen jätti-kimalainen, lintuhämähäkki, jonka rapu-kuono suuntautuu vauvaan, mutta bakteerimaisen äyriäis-vaunun musta häränpäänsä meihin. Äiskä on alkeellinen bakteeri, jonka ruumis on sienijuuri, ja pää on levä. Hän synnyttää samalla tavalla kuin Kiinan jäätikön bakteeri-sukuiset "seitti-seisojat". Maapallolla ON tuollaisia maana makaavia jätti-bakteereja, joilla on päänä kuusikulmio. Olen esitellyt sellaisenkin. Taitaa olla sama kuin Grönlannin 3,5km pitkät "nukkuvat kissat". Onko takin "napitus" sama? "Persepäästä" lähtee taakse ylös muutamia ohuen näköisiä torvia, riikinkukkopyrstömäisesti. Tuppi-Pori-sarvisammal? = maapallon pinnan suuria osia. "Singing-Stander"-putkia? Mikrofoneja näkyy olevan, laulajina iskä & pojat. :DNe putket, eivät olekaan tyhjiä. Ohuita kyllä. Niissä taitaa asua lippalakki-tyyppejä. Asuvatko "lippahatut", niinkuin taannoisessa rantakuvassani, joissakin ihmeen sienijuuren putkissa? Asuvatko, tai asuivatko. Samasta lähtevät putket, jotka kaartuvat pääpuolesta taakse ylös. Sen täytyy olla sukua sarvisammalelle, ja mm. maapallon niille asioille, joissa porukkaa on samassa paketissa paljon, päät pistävät ulos joka puolelta omista taskuistaan tai kapalokääreistään: "enkelten" putkimato (hollannikkaan näköinen), ja musta juttu meren pohjalla. Tuossa porukka on erillään toisistaan erillään olevissa viuhkan putkissa. Viuhkan juuri, ihmiskallomainen, on jokin tuppi-pori-juuri. Sen täytyy olla "planetaarisen elämän" alkujuuri, koska ilmiselvästi 2 valtavaa levä-yksikköä kasvaa siitä.

Juuri edustanee myös maapallon limasuonia, joissa olivat kiinni yorgian ( <-- kuin tuo äiti) lisäksi chondracanthus-madot ja tod.näk. aikaisemmin c.-punalevä-äyriäiset ovat olleet siinä kiinni (ellei osa ole vieläkin, niinkuin lippalakki-seisoja?!)

Kyllä siinä on elämää, Kuussa. Elämän alkua, edustamaan maapallon monia elämänmuotoja. Vastaavat Maan ensimmäisiä elämänmuotoja. Pääsee juurilleen, kirjaimellisesti.

______________________________________

---Torstai 07.04.2022 04:37

---Tiistai 29.03.2022 08:33

Sinisiä "jalokiviä". Se on siis meren krilli. :) Meren krilli ! :)) Kokoarvio valokuvasta 11 cm leveä. En tiedä onko se elävä vai kiveä. Vasen puoli häviää veden alle järveen. Hyvin muinainen. Jos elää, sitä täytyy kunnioittaa ja antaa olla rauhassa. Se oli täällä ennen ihmistä.


Kuopio

Sinisten "jalokivien" rivi mustassa olennossa, meren krillissä, kuvan koordinaatissa 3,3. No merihän Suomeakin joskus peitti. "Jalokivet" ovat samalla tavalla, EHKÄ?, kuin turkoosit ja vihreät rivissä maalla mustassa.(Jos kertoisin mitä uskon tuolla rannassa tapahtuvan, kukaan ei uskoisi.)

Harhanäkyjä ampujistaTiistai 29.03.2022 04:07

Se pitäisi tutkia, tuollainen kivi-timantti, että mitä siellä oikeasti on sisällä. Kuvankäsittelyllä näkee ehkä jotenkin jopa tuon peitteen alle. Vasemmasta nurkasta näyttää lähtevän, vähän niinkuin Turkish Towelissa, 2 oksaa, joista toinen on iso ja toinen pieni. Se pienempi, alhaalla ja oikealla, on monimutkaisempi, ja saattaa näyttää siltä, niinkuin jokin eläin tekisi voimisteluliikkeen "silta", ja sen rinnasta kasvaisi merivuokko, joka pitelisi kalkilla vahvistetun tacon sisällä sitä isoa oksaa ... joka ehkä muistuttaa niitä seitti-seisojia ... Mutta ei voi nähdä kuin pinnan, voi luulla näkevänsä syvemmälle.

Joskus aina näyttää, kuin kasvit luulisivat kiviä eläviksi. Niinpä tuokin musta EHKÄ ?? saattaisi horista jotain ja yrittäisi herätellä kivipesää... no ei kai... mutta silloinhan sen vaalea-pintaisen pesän pitäisi olla uusi ja elävä, jos se ei kiveä ole. Oikeassa alakulmassa peitelty pesä rantakivikossa on täyttä kiveä. Musta, sen tekijä, on myös kiveä. Tummuuksia on vahvennettu, kivipaketin ympärillä näkyvä musta on oikeasti tumman harmaa. Luonnossa ihminen ei erota pakettia, ei paketin tekijää, eikä mitään muutakaan, vaikka ympärillä seisovat, sanotaanko Midaksen varpaat x 2, mustekalamainen monta metriä pitkä raketti, ja outo vaijeri-teltta, ja vaikka kiven kolosta katsoisi mikä.

VuoretSunnuntai 27.02.2022 18:53

Se lippahattu-otus rannassa ... totuus taitaa olla tosi yllättävä ja huikea, niistä. Luulen.

Tähän astisista löydöistäni paras todiste siitä, etteivät vuoret ole sitä mitä niiden on luultu olevan. Toki esim Alpit puhuvat puolestaan, kun ottaa silmän käteen, niin ei siinä enää minua tarvita. Mutta katsopas tätä. Nuo kiinalaiset vuoret ovat LEVÄN RAKENTAMIEN KOLOJEN SEINIÄ. Alpit ovat tod. näk. jotain samaa - lyöneet kolojensa suut kiinni. Jos näet vuoren laella jotain kovaa ainetta olevan jättimäisen tapin, 2 vierekkäin, naulan päätä, siinä on ollut se levän aukon yläreuna. Ellei jopa niveljalkaisen sukulaisen silmät. Pitkä kaula on kiinalaisen vuoren "hämiksellä" ... Täytyy olla muhkeat tassut, vuoren rakentamiseen. SEN TAKIA sillä on hirmuiset tassut kolon sisällä. Merenpohjan nyky-levälle riittää sirot niveljalkaisen jalkojen näköiset, kulmassa seisovat jalat, jottei "mätäs" luhistu koloon. (Uskon sen näkevän sukeltajan...) Täällä metsässä on punalevä, jonka mustat sisäjalat roikkuvat ilmassa. Se kai ei tarvitse niitä, koska kolon reunat - vaikka ovatkin pystyssä - ovat kuin muurattu seinä.______________________________________________________

Punaisen möykyn tekemä teltta edessä, keski-laaksossa, ... samanlainen kuin punalevä? Teltta on se kolo merenpohjassa... kolon sisällä olevat kauheat mustat tassut, jotka tulevat katosta, ovat ne hämismäiset koivet, jotka tulevat merenpohjan punalevällä katosta alas ohuina, täplikkäinä, mustapintaisina, ja kulman omaavina. Ja sivuilla olevat seinät ovat alkeellisimpien mahdollisten, mitä on olemassa, levien sivu- ...ne, "käsivarret". Niin se on. Katosta alas suuntaavat tassut halki kolon kertovat, että se on punalevä tai sille läheistä sukua. Se, valkokaulainen, joka tekee teltan. Teltan, jolla on ylhäällä 2 naulankantaa, ja alhaalla teltan sisällä 2 jyhkeää jalkaa.
Tuollaisiako ne punalevät ovatkin oikeasti? Noin monimutkaisia, kaulallisia, jne? Niin punalevät kyllä ovat, mitä ihmeellisempiä karnevaali-vaunuja, monine kyydissä olevine matkaajineen ja kuskeineen. Elämän muuntautumis-kyvyn esittely-vaunuja. Entä nuo keltaiset? Telttoja on, tappeineen, ja jotain kauheita mustia riukeloita juoksee ja venyy sieltä.... loppunäytös kun kaikki nuohan kuolivat.


Nyt keksin: 3. kuva alaspäin, vasen reuna. Ihminen luulee olevansa vain tuo pelkkä sisus-olento, mutta onkin oikeasti se leväpaketti. Tai ei luule, kun ei tiedä edes. Se on se levä, joka katsoo katosta... no en ole tuosta varma, mutta katsokaapa mikä silmällinen lisuke on uros-orangin päässä. Ei nyt tuokaan niin varmaa ole, mutta ... eikös olekin ihminen kuin tuo paketti, selkä-levä-panssari ihona? Ja kaikki muut eläimet myös. Ei "kuin", vaan me olemme niitä, muuttuneina.

Tiedättkö mitä... kun on isoja juttuja vuorissa, niinkuin tässä alla.... Ei ne lähdekään, hämis-äyri-läpykät silmistä... vaan ne läpykät LUOVAT silmän! Loppu jää roikkumaan siihen sitten... sellaisesta jostakin black-sukuisesta rakentajasta. Mitä ihmettä varten tanssivalle pikku-hämähäkille rakennetaan silmä ulkoapäin?! Mitä ne ovat ne silmän näköiset mustat napit uros-orankien päässä, otsassa? Sillä on oikeasti leväolento siinä päässään... ilmankos hänen katseensa on kuin auringon paiste.


Yllä olevan kuvan punaiset "simpukat" oikealla ... ne näyttäisivät koostuvan, jos tännimmäistä katsoo, kuin 2:sta osasta. Vähän kuin palapelin palat / lehden puolikkaat / kasvojen sivuprofiilit. Aimo määrä jotain pillejä pinnassa. Vai onko siinä kolmaskin? Kaikki ovat järjestyksessä rivissä, tuonne päin, samalla tavalla jokainen. Aika monimutkaisia. Niiden yli ja läpi kulkee tänne päin kirjava köysi, jolla on sellainen pää, että kaksois-pihti, toinen pihti pidempi. Sellaiset pihdit ampuivat ruudukkoköyttä, suusta, joka on kuin 45 asteen kulmassa oleva shakki-kuningas ... ja sellainen vehje on madolla, jonka kyljet elää ... pahimmillaan kuvassa on hirviöitä ja elämän ja kuoleman taistelu. Tai sitten vuoret ovat HYVIN hyvin monimutkaisia. Järjestys, kuin kudonnainen, ei viittaa ihan hurjaan sotaan... mutta onko järjestys vain punaisilla, oikealla, eikä keltaisilla vasemmalla? Äkkiä katsottuna asetelma näyttää siltä, niinkuin punaiset jätti-etanat kävisivät keltaisten, vuoria muodostavien olentojen kimppuun. Jätti-"etanat" ovat säännöllisesti kuin monimutkainen pitsi. Tämä on ihan kuin sieltä Ukrainasta, koko homma.
Se, mikä 3. :n kuvan harmaata bakteerimaista pakettia myötäilee vieressä, on vähän niinkuin tuollainen punainen myötäilijä. Ne muodostavat yhdessä vuorten kiertyviä "niveliä" muistuttavan ... tai Kuopion rantakivikossa kulkee muhkea kivettynyt kaksois-llaani, joka muistuttaa hiukan .... jonkun täytyy maailmassa tunnistaa tuollainen paremmin kuin minä tunnistan. Ehkä punainen jatkumo on tosi monimutkainen kaksois-liaani, sienen ja eläimen välimuodolta näyttää. S:n muotoisia saviruukkuja. Jos se olisi sukua hyönteiselle, niin ruukun suut olisivat hyönteisten peräpäät. Eivätkös kotilot OLEKIN sukua hyönteisille ... Toistuuko kaikki mustatkin osat tuossa keskus-akselilla? Jos siinä ei ole etanan kauloja, niin onko siinä telttoja, joissa asuu kaikissa iso musta jalusmainen tassu ? Puoli-avonaisia telttoja.
Hmm... kun katsoo vieläkin tarkemmin, niin "taistelu"-tanner on sellainen, että mustat pitkällä kiinnikkeellä olevat tulevat vasemmalla olevista keltaisista teltoista, niillä on vino pää suunnattuna punaisiin. Punaiset yhtyvät mustien vinoihin päihin paksulla vaaleanpunaisella töpsy-töpsyllä. "Kahden erilaisen vuorijonon kohtaaminen". Sillä ei ollut ennen väliä, minkä näköinen ja muotoinen se toinen on - elämällä oli hurja halu kehittyä.

Jos oikeasti on olemassa vuoren pilari/tappi/tappeja, niin nyt sen löysin, eikä se olisi mielestäni mitätön löytö, arvoituksellisista vuorista. ... sanoin että tappi ... ihan kuin niitä olisi 2 vierekkäin, niitä tappeja. "Naulan päitä". Jos ne edes ovat/toimivat sellaisina. Joka paikassa se on se kaksois-nappi. Niitä on tähtisumuissakin. Ehdin jo jopa ajatella, että nappasivatko nuo jätit laava-tappeja kopriinsa. :D Jos oli olemassa vuoren luontiin tarkoitettu tappi tai pari, niin se joko kasvoi maasta, tai jättiolento laittoi sen ylhäältä päin. Ellei ylhäältä alhaalta päin. laittanut.

Siinä sitä on ... minkä kyljet elää... mitä kuka mikä kaksois-liaani ...
« Uudemmat -