IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

[Ei aihetta]Torstai 04.10.2007 22:22

Pakko blogata hieman kivoista kaupantädeistä ja muusta kun niiden takia matka töistä kotiin venyi tänään parituntiseksi. Lähdin viiden aikaan töistä ja jäin bussista paria pysäkkiä aikaisemmin, kun oli niin kiva ilma, tihkusadetta ja harmaata, ja teki mieli kävellä vähän. Kun tulin Kurvin Tiimarin kohdalle, muistin että mun on pitkään pitänyt käydä ostamassa sieltä yksi iso arkkumallinen kori pyykkikoriksi, koska pidän pyykkejä matkalaukussa tällä hetkellä ja se on vähän ruman näköistä.

Ne korit olivat tietenkin lopussa kun Tiimarissa oli joku korit puoleen hintaan -kampanja. Päätin ostaa sen sijaan pari kynttilää ja valitessani niitä harmittelin myyjälle ääneen että niitä isoja koreja ei ole enää. Ihana ihana myyjä sanoi että ne ovat olleet kyllä tosi suosittuja ja ehdotti että voisi soittaa muutamiin myymälöihin, jos jossain vielä olisi niitä. Parin puhelun jälkeen, joiden aikana seisoin suu auki ihmettelemässä, löytyi Forumin myymälästä yksi kori jonka myyjä varasi mulle. Puhelimeen se sanoi vielä "Onko nekin siis -50%, ai ei, no mutta anna tälle tytölle se alennus kuitenkin kun se on niin kiva asiakas". Enkä ollut edes kiva. Oon joskus tosi kiva asiakas mutta nyt olin ihan normaali.

Päädyin sitten matkustamaan takaisin keskustaan ja Forumin Tiimariin kun kerran sain niin hyvää palvelua. Sain korin puoleen hintaankin vielä ja vitsi että tuli hyvä mieli. Takastulomatkalla poikkesin vielä Mäkelänkadun Alepassa, josta saa myöskin aina maailman ystävällisintä palvelua, pakko mainita, ja tulin kotiin.

Nyt on hieno pyykkikori. Harmi vaan että innostuin sen saamisesta niin että laitoin kaikki pyykit koneeseen ja se nököttää tuolla pöydän alla tyhjänä.

On tää sinkkutytön elämä kyllä hienoa. En malta odottaa että tulee ilta ja saan riisua vaatteeni ja....

Heittää ne upouuteen pyykkikoriin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.