IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

[Ei aihetta]Torstai 24.01.2008 21:12

Mulla on siivouspäivä.

Sen sijaan että siivoaisin, istun keittiön pöydän ääressä lukemassa netistä juttua aiheesta:

7 Powerful Steps to Overcoming Resistance and Actually Getting Stuff Done

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.01.2008 01:18

Olin vanhemmilla katselemassa niiden Intian reissun kuvia. Intiahan on tunnetusti tosi iso ja äiti ja Ari kävivät sen pohjoisemmissa osissa, aika pienellä alueella. Sain kuitenkin todeta että maailma on pieni, katsoi sitä mistä suunnasta tahansa.

Kuvia katsellessamme äiti kertoi että jossain kaupungissa he olivat törmänneet ihan yllättäen suomalaiseen nuoreen mieheen, joka istui yksinkertaisissa vaatteissa ja paljasjaloin tien laidassa ja katseli ohikulkevia ihmisiä. Mies pysäytti äidin ja Arin ja kertoi että on kiva kuulla pitkästä aikaa suomen kieltä, hän kun on asunut Intiassa jo useita vuosia.

Näin tämän nuoren miehen valokuvan ja totesin "Mä tiiän ton. Galtsusta."

evylKeskiviikko 02.01.2008 13:14

Upper Rubber Boot, North DakotaTorstai 13.12.2007 17:27

Nyt on pakko blogata kun se on niin helppoa ja pääsee suoraan etusivulta.

Harmi vaan ettei mulla ole yhtään mitään sanottavaa.

Rakas joulupukkiTorstai 08.11.2007 17:04

Haluaisin joululahjaksi sähköpianon, uudet kaiuttimet, laulumikin, vahvistimen sekä äänikortin.

Oon ollut ihan kilttikin.

[Ei aihetta]Torstai 04.10.2007 22:22

Pakko blogata hieman kivoista kaupantädeistä ja muusta kun niiden takia matka töistä kotiin venyi tänään parituntiseksi. Lähdin viiden aikaan töistä ja jäin bussista paria pysäkkiä aikaisemmin, kun oli niin kiva ilma, tihkusadetta ja harmaata, ja teki mieli kävellä vähän. Kun tulin Kurvin Tiimarin kohdalle, muistin että mun on pitkään pitänyt käydä ostamassa sieltä yksi iso arkkumallinen kori pyykkikoriksi, koska pidän pyykkejä matkalaukussa tällä hetkellä ja se on vähän ruman näköistä.

Ne korit olivat tietenkin lopussa kun Tiimarissa oli joku korit puoleen hintaan -kampanja. Päätin ostaa sen sijaan pari kynttilää ja valitessani niitä harmittelin myyjälle ääneen että niitä isoja koreja ei ole enää. Ihana ihana myyjä sanoi että ne ovat olleet kyllä tosi suosittuja ja ehdotti että voisi soittaa muutamiin myymälöihin, jos jossain vielä olisi niitä. Parin puhelun jälkeen, joiden aikana seisoin suu auki ihmettelemässä, löytyi Forumin myymälästä yksi kori jonka myyjä varasi mulle. Puhelimeen se sanoi vielä "Onko nekin siis -50%, ai ei, no mutta anna tälle tytölle se alennus kuitenkin kun se on niin kiva asiakas". Enkä ollut edes kiva. Oon joskus tosi kiva asiakas mutta nyt olin ihan normaali.

Päädyin sitten matkustamaan takaisin keskustaan ja Forumin Tiimariin kun kerran sain niin hyvää palvelua. Sain korin puoleen hintaankin vielä ja vitsi että tuli hyvä mieli. Takastulomatkalla poikkesin vielä Mäkelänkadun Alepassa, josta saa myöskin aina maailman ystävällisintä palvelua, pakko mainita, ja tulin kotiin.

Nyt on hieno pyykkikori. Harmi vaan että innostuin sen saamisesta niin että laitoin kaikki pyykit koneeseen ja se nököttää tuolla pöydän alla tyhjänä.

On tää sinkkutytön elämä kyllä hienoa. En malta odottaa että tulee ilta ja saan riisua vaatteeni ja....

Heittää ne upouuteen pyykkikoriin!

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 24.09.2007 18:35

<3 kahvitauot

Lisätty matkaviestimestäLauantai 22.09.2007 21:09

Rakas matkapäiväkirja. Täällä on aurinkoista ja kauniita nähtävyyksiä. Olut on tosin melko kallista. Terveisiä kaikille!

<3 uus ipodi, melkeinKeskiviikko 12.09.2007 18:52

ps. tarviin uuden kameran

Lisätty matkaviestimestäLauantai 25.08.2007 01:06

<3 taksijono