IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

Lisätty PlantagenistaLauantai 21.02.2009 19:08

Mitä minä osaankaan!Tiistai 17.02.2009 22:49

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) osaa" (esim. "Gunnar osaa") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muista laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan.

1. Petra osaa mennä agilityä tosi hyvin, mutta näyttely juttuja pitää vielä harjoitella... :)
2. Petra osaa temppuja laidasta laitaan ja oppii tosi nopeasti uusia temppuja :).
3. Petra osaa myös kysyä “lupaa” asioille. Aina vaan ei voi tietää, että mitä lupaa kysytään, kun se luvan kysyminen on vaan kysymys “lupaa?”.
4. Lauluja Petra osaa vaikka kuinka, muskarista tuttuja ja kotona opittuja.
5. Usein pelkkä muistutus silloin tällöin riittää hyvän työasennon ylläpitämiseksi, mutta Petra osaa myös ohjata ja neuvoa työergonomiassa.
6. Kiharatukan suu on hätäinen eikä Petra osaa rentoutua.
7. Petra osaa yli 50 eritemppua + agilitykäskyt.
8. No nyt on niin moni haukkunut solmuluita, että voi ei :D Petra osaa syödä ne luut ...
9. Etkö Petra osaa ajatella että täähän on vaan virtuaali seurustelua. Mä en tiedä sun todellista minääsi, etkä sinä minun.
10. En ole koskaan tavannut ketään, joka osaa niin monta kieltä kuin Petra osaa.

SATA - 54Sunnuntai 25.01.2009 23:19

Viime viikolta jäi blogaamatta, mutta kaksi pistettä kertyi. Yksi puolentoista tunnin kuntosaleilusta ja toinen 40 minuutin kävelystä.

Tällä viikolla ehdin kahdesti puoleksitoista tunniksi salille.

SATA - 50Maanantai 12.01.2009 13:45

Kenellekään on tuskin mikään yllätys että SATA jäi joulutauolle mun osalta. Joulunalusviikolla sain aikaiseksi puolentunnin kävelyn, jouluviikolla puolen tunnin - tunnin vaelluksen polviin asti ulottuvassa lumessa ja viime viikolla suoritin käsien treenaamista painoilla + hieman aerobista liikuntaa crosstrainerilla.

Kasassa siis 50 pistettä ja jäljellä 50. Tästä on hyvä jatkaa.

Karppisushi, viimeinkinTiistai 30.12.2008 15:17

Koska merilevän, wasabin ja soijakastikkeen yhdistelmä on parhaita makuja maailmassa, mua on harmittanut jo pitkään etten voi syödä sushia niin paljon kun haluan. Ihan pienenkin sushiannoksen riisimäärästä tulee paha olo loppupäiväksi.

Muutama kuukausi sitten söin ravintola Groteskissa maustettua kukkakaalirouhetta lounaan lisukkeena ja sain sitä syödessäni idean koittaa korvata sushiriisi kukkakaalilla. Sana sushi tarkoittaa viinietikalla maustettua riisiä, joten tätä korvikeruokaa ei oikein voi kutsua sushiksi. Kukkakaalisushi voisikin sitten olla esimerkerkiksi kushi :)

Kushi oli yllättävän hyvää. Kukkakaalirouhe oli ehkä valuttamisesta huolimatta vähän liian kosteaa, mutta ylimääräisten nesteiden puristaminen pois kädellä toimi ihan hyvin. Ensi kerralla täytyy yrittää keksiä tehokkaampi kuivaamistapa.

Neljää rullaa varten tarvitaan kilo kukkakaalia. Raa'an kukkakaalin saa rouheeksi esimerkiksi tehosekoittimella. Sen jälkeen rouhe laitetaan pieneen vesimäärään kiehumaan minuutiksi tai pariksi ja nostetaan siivilään valumaan ja kuivumaan. Jäähtymisen jälkeen rouhe maustetaan riisiviinietikalla, suolalla ja sokerilla ja sen jälkeen sitä voi käyttää sushin teossa kuten riisiä.

47 - Ai niin sataMaanantai 22.12.2008 21:33

Viime viikko meni säätäessä ja roudatessa. Yksi piste kymmenen tunnin tavaroiden siirtelystä. Toinen piste kahdeksan huoneen siivoamisesta ja kolmas eilisestä stadissa kävelystä ja roudailun jatkamisesta.

44 - SATASunnuntai 14.12.2008 23:53

Toissaviikolla olin flunssassa ja liikuin vähän heikosti. En sitten muistanut raportoidakaan. Pisteitä sillä viikolla tuli kaksi. Toinen pilatestreenistä ja toinen puolentoista tunnin kävelylenkistä. Se tekee yhteensä 40,5 pistettä.

Tällä viikolla pisteitä kertyi kolme (x pilates 25 min) ja lisäksi annan itselleni puolikkaan pisteen siitä että kävelin muutaman kerran 15 minuuttia. Tiedän ettei se oo ihan pisteen arvoista, tai siis yhtään, mutta haluan eroon tosta puolikkaasta.

Pisteitä siis yhteensä 44. Ens vuoden alusta ajattelin katsoa riittäisikö mulla aikaa, tai ajanhallintakykyä siihen että ehtisin joskus ihan oikealle kuntosalille tai johonkin ohjattuun jumppaan.

Ens viikolla ohjelmassa ei oo yhtään ainoaa vapaahetkeä, joten täytyy yrittää edes hyötyliikkua jossain välissä.

SATA - Pilates of the CaribbeanSunnuntai 30.11.2008 20:06


3 x Pilates + yksi vähän pidempi kävely

= 38,5 pistettä :)

SATAMaanantai 24.11.2008 00:15

Oli vähän huono sataviikko

035 - 50 minuutin juoksulenkki kävelytauoilla.

Ensi viikolla sitten uusi yritys :)

Sivu viisikymmentäkuusiKeskiviikko 19.11.2008 11:58

SÄÄNNÖT

- Tartu sinua lähimpänä olevaan kirjaan. Nyt.
- Avaa sivu 56
- Etsi viides lause
- Kirjoita viides lause ja nämä ohjeet päiväkirjaasi.
- Ota lause LÄHIMMÄSTÄ kirjasta, ei lempikirjastasi, tai teoksesta josta saattaisi löytyä mielestäsi hyviä lauseita.


A measure of the degree of difficulty of an algorithm called computational complexity was developed by Juris Hartmanis and Richard E. Stearns.

- Adam Drozdek