IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

SATA - Uusi sataTorstai 29.10.2009 21:19

Sain vanhan satahaasteen vihdoin loppuun. @DjDeemu ehti jo aloittaa uuden, ja teen itsekin niin.

Edellisen pikkuhaasteen palkintosaappaat on ansaittu ja jalassa joka päivä (iih ihanaa rakastan<3 <3 <3). Aion jatkossakin palkita itseni jonkinlaisella vaate- ja kauneushömpällä joka kymmenennen tai kahdenkymmennen liikuntakerran jälkeen, palkinnon hintaluokasta riippuen. Mikään ei nimittäin motivoi paremmin kuin tarkkaan valittu ja kauan himoittu kauneustuote, jota ei saa käyttää ennen kuin vaadittavat jumppakerrat ovat kasassa.


Edellisessä postauksessa hehkuttamani juoksuinnostus oli ja meni kuukaudessa, ja olen sen jälkeen siirtynyt harrastamaan ohjattua liikuntaa Motivuksella. Aiemmin olin jumppatunteja vastaan ja halusin liikkua ainoastaan omalla tavallani, mutta todettuani että maailmasta löytyy varmasti paljon muitakin keinoja kokea itseni yksilöksi huomasin että jumppa on oikeasti kivaa. Saavun vain paikalle, tottelen ohjaajaa ja kunto kasvaa. Helppoa kuin mikä.

Tässäkin haasteessa vaikeinta tulee varmasti olemaan innostuksen ylläpito. Kannan tällä hetkellä jumppakamat vähintään kaksi kertaa viikossa töihin niin, että annan samana päivänä itselleni luvan jättää tunnin väliin. Viimeksi niin tapahtui tänään. Kai painavan repun roudaaminenkin jollain tavalla kuntoa kasvattaa...

Tähän mennessä suoritettu:

91-100/100 Seitsemän juoksulenkkiä, yksi pace, yksi afro ja yksi aamujumppa. Tätä katsellessa huomaan kuinka vähän sain itseäni liikkeelle vuoden aikana.

101/200 Kiinteytys 45 min
102/200 Kävely 45 min
103/200 Pace 45 min
104/200 Pace 60 min
105/200 Kiinteytys 45 min
106/200 Pace 45 min
107/200 Pace 60 min
108/200 Pace 45 min
109/200 Pace 45 min
110/200 Uinti 2 h
111/200 Pace 45 min
112/200 Pace 45 min
113/200 Pace 45 min

SATATorstai 29.10.2009 11:53

Mites nyt?

Aikaisempi SATA on täynnä ja suorituksia vähän vielä päällekin. Alanko laskemaan uutta satasta siitä mihin edellinen päättyi, vai aloitanko uuden laskemalla tämän syksyn liikunnat.

Mielipiteitä?

Onnellisen päivän iltaMaanantai 26.10.2009 19:31

YT-kaljat Erottajalla viime perjantaina

KauppaPerjantai 23.10.2009 18:59

IRC-Gallerian Kauppa on jälleen auki!

Kaupasta voit ostaa poletteja, sekä sälää itsellesi ja lahjaksi. R-Kioskilta hankkimasi Galleriasetelit voit myöskin lunastaa kaupassa.

Iloista viikonloppua kaikille!

Ihkuboksista, modauksista ja huhuista.Keskiviikko 07.10.2009 16:17

Uudistusten jälkeen monet teistä ovat kysyneet mistä Ihkuboksin voi löytää, mitä vanhoille modauksille on tapahtunut ja ovatko erilaiset huhut totta.

Vanha, tekstipohjainen Ihkuboksi löytyy nyt jokaisen käyttäjän omista tiedoista nimellä Aforismi. VIP-käyttäjillä on tämän lisäksi käytössään Boksi, oma tila profiilin alaosassa, johon voi lisätä tekstin lisäksi kuvia ja videoita.

Entä modaukset sitten? Vanhat modaukset eivät toimi sellaisenaan uudistetuilla sivuilla. Kaikki modaukset ovat kuitenkin tallella, ja niitä pääsee tarkastelemaan klikkaamalla "Aseta/poista modaus" -linkkiä omasta profiilista ja sen jälkeen painiketta "Tarkastele vanhoja modauksia" modausvalikosta. Mahdollisuus muokata vanhojen modausten CSS-tyylejä niin, että ne sopivat uuteen profiilisivuun, on myös tulossa pian.

Eilisen ja tämän päivän aikana IRC-Galleriassa on myös levinnyt joukko perättömiä huhuja. IRC-Galleriaa ei tulla sulkemaan öisin alle 16-vuotiailta, eikä palveluun olla tekemässä muutoksia tämän yön aikana. Suurista muutoksista ja uutisista kerrotaan aina etusivun tiedotteella, eikä kommenttien välityksellä leviäviä huhuja kannata uskoa.
En ole raskaana, mutta jos olisin, haluaisin varmasti glitterlogon äitiydelleni!

<3 brunoPerjantai 14.08.2009 15:06

Söin äsken karppaajan unelmalounaan. Brunon vihreitä papuja ja porkkanaa -kasvislisuke on vaihtunut kuvan mukaiseksi taivaaksi.

Ehdin sörkkiä annosta haarukalla ennenkuin tajusin ottaa kuvan, mutta kyseessä on siis grilipihvi maustevoilla, pekoniin käärittyä parsaa, vihannesvarras, grillattuja vihanneksia (ainakin sipulia, paprikaa ja kesäkurpitsaa) ja ne pakolliset porkkanat. Tää kaikki perus-lounashintaan ja aivan sairaan hyvää :)

SATA - Mitä sille kuuluu?Sunnuntai 09.08.2009 21:46

SATA-haaste ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisi voinut. Syitä on monia... Jotkut ihan hyviä ja osa tekosyitä. Tässä muutamia:

- Kiire. Opiskelukiireet, työkiireet ja sohvallamakoilukiireet. Joku sanoi joskus, että kun ihmiset kertovat etteivät liiku koska eivät muulta elämältä jaksa, hän sanoo liikkuvansa juuri siksi että jaksaisi. Olen samaa mieltä. Niinhän se parhaimmillaan menee, että liikunta edistää stressinhallintaa, yleistä hyvinvointia ja auttaa jaksamaan arjessa. Aina ei vaan ehdi.

- Kilpirauhasen vajaatoiminta. Keväällä kävin läpi sekä lääkityksen vähentämisen että lopulta lääkkeen vaihdon, joka vei fyysiset voimat kokonaan. Vajaatoiminta on siitä ikävä tauti, että se vaikuttaa ihan koko elimistön toimintaan ja monesti lääkkeiden säätöjen yhteydessä kehotetaan välttämään liikuntaa. Mua ei tarvinnut edes kehottaa. Pahimmassa vaiheessa voimat olivat niin lopussa että rauhallinen kävelylenkkikin meinasi olla liikaa. Törmäsin myös vähän hassuihin mielipiteisiin sairaudestani ja siksi pitää mainita ettei vajaatoiminta ole mielipide, vaan verikokeilla todettava sairaus, ja kun se todetaan, lääkitys kestää loppuelämän. TJEU: http://www.hoitonetti.fi/sairaudet/kilpirauhasen_vajaatoiminta/

- Kirjanpidolliset ongelmat :) Lopetin laskemisen jonnekin viidenkympin tienoille. Ennen kesälomaa laskeskelin päässeeni noin 75 suoritukseen ja loman jälkeen eli nyt niitä on koossa noin 90. Säännöllinen blogaaminen olisi varmasti auttanut jaksamisessa, vaikka en toisaalta edes halua tuntea huonoa omaatuntoa siitä, etten keväällä jaksanut liikkua.


Nyt on kuitenkin hyvä jatkaa. Uusi ei-synteettinen kilpparilääke tuntuu toimivan huomattavasti paremmin kuin vanha, ja kuuden vuoden sinnittelyn jälkeen loputkin oireet ovat häviämässä, tai niin toivon. Ja kun kesä lähestyy loppuaan, mulle tulee aina sellainen back to school -fiilis ja tulee aloitettua kaikenlaisia kursseja ja projekteja. Oon myös pitkään kaivannut sitä aikaa, kun harrastin juoksua aktiivisesti. Silloin jaksoin juosta kymmenen kilometrin lenkin rauhallisesti ja ihmeemmin rasittumatta ja se onkin seuraava tavoite. Ensimmäiseksi kerään pelkkiä lenkkikertoja ja kun 20 lenkkiä on täynnä, mietin mitä sitten. Ilosaaressa tuli sitä paitsi lupauduttua puolimaratonseuraksi :)

Niin ja! Löysin ihanat hopeiset saappaat ja päätin että saan ostaa ne vasta 20 lenkin jälkeen. Juoksun aloittamisessa alku on aina pahin, ja luulen että sitten kun tuo tavoite on täynnä, olen jo juoksukoukussa enkä malta pysyä pois lenkkipolulta.

Nyt siis takana ensimmäinen viikko ja kolme tuskaista juoksukertaa. Enää 17 ja saappaat ovat mun!

Ps. Terkkuja Jarmolle. Huomasin just että vuosi ilman tupakkaa tuli täyteen 1.8.! Stokkan asiakkaat joutuvat siis pärjäämään ilman mun lauluesitystä :)

kopioitu kaveriltaPerjantai 12.06.2009 14:01

IKAOPAS PAREMPAAN OLOON - JOKAISELLE NAISELLE!!!

1. Bikinikuntoon hetkessä!
- Ota vaatteet pois. Pue bikinit päälle. Valmis!!!

2. Eroon menneisyyden painolasteista!
- Lopeta märehtimästä menneitä heti paikalla.

3. Vähennä työtaakkaasi!
- Kieltäydy tekemästä enempää kuin pystyt. Piste.

4. Tee miehestäsi unelmiesi mies!
- No hei, pientä rajaa. Ei tule onnistumaan, lopeta
yrittäminen.

5. Näin saan parempaa palkkaa!
- Mene pomon puheille ja pyydä lisää liksaa.

UUTTA KEVÄÄSEEN

Hiukset
- Osta marketista vaalennusväri ja pidä sitä liian vähän aikaa päässäsi.
Saat kivan keväänkeltaisen hiussävyn. Sopii myös pääsiäisen
tunnelmaan.

Vaatteet
- Leikkaa farkkujen lahkeesta 20 senttiä pois.
- Tadaa, kevätcaprit!

Sisustus
- Pese ikkunat. Paitsi jos et jaksa, niin älä pese.

Ruoka
- Keväällä on ihana ostaa parsaa. Parsanippu säilyy
jääkaapissa pari viikkoa ja sitten sen voi kätevästi laittaa biojätteeseen.

Meikit
- Tänä keväänä muotia ovat kirkkaat värit. Niin kuin viime keväänä. Ja
sitä edellisenä. Se viisi vuotta vanha oranssi luomiväri on siis ihan hyvä.

Näin helppoa se on, eikö? Ihanaa oloa uudistuneelle minällesi!

Ja vielä lopuksi:

Siskot, älkää murehtiko ikääntymistänne.
Ne on munat, jotka pilaantuu, ei kanat.