IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3
Mitä teet kun saat kommentin? Vastaatko omaan profiiliisi vai kommentin lähettäjän profiiliin? Entä jos haluat vastata kommenttiin jonka toinen käyttäjä on kirjoittanut kaverisi kuvaan tai blogimerkintään?

Julkaisimme ominaisuuden, jonka avulla toinen käyttäjä saa tiedon kun vastaat hänen kommenttiinsa.

Se toimii näin: Klikkaa kommentin perässä näkyvää Vastaa-linkkiä. Kommentointikenttään ilmestyy @ -merkki sekä käyttäjän nimimerkki, ja lähetettyäsi kommentin saa kyseinen käyttäjä ilmoituksen siitä. Helppoa, eikö?

Voit myös kirjoittaa @ -merkin ja nimimerkin suoraan kommenttiin, sen alkuun, loppuun tai keskelle, sekä kirjoittaa kommenttiin useita nimimerkkejä.

Tässä esimerkki:

<panda> Onks tää kuva otettu Espanjasta?
<varzu> @panda, joo on. Mäkin oon ollut siellä
<Bro> @varzu @panda, näyttää kyllä Espanjalta, mutta tää on Kreikasta.

Ominaisuus on vasta beta-vaiheessa, joten pieniä bugeja voi vielä esiintyä. Niistä voi raportoida meille esimerkiksi Yhteydenottolomakkeen avulla.

SATA - updateMaanantai 04.01.2010 00:57

On aika vuoden 2009 tilinpäätöksen. Liikuttua tuli, aika säännölliseti jopa, ja tästä on ns. hyvä jatkaa.

Vuoden lähestyessä lopppuaan tarkastelin aikaisempaa liikuntahistoriaani ja löysin selkeän kaavan. Olen aloittanut aktiivisen liikkumisen useimmiten syksyllä ja lopettanut sen joululomien jälkeen tai viimeistään kevättalvella. Joka kerta se on johtanut siihen että touko-kesäkuussa, kun pitäisi kaivaa kesähameet- ja paidat kaapista ja olla edes henkisesti rantakunnossa, on olo, ryhti ja fiilis ollut voimaton ja väsynyt.

Nyt mennään jo kevätlukukauden puolella, ja jumppakertoja on vuodelle 2010 kertynyt huikeat kaksi. Olen siis tiedostanut missä mättää ja päättänyt tehdä asialle jotain. Riittääkö se ylläpitämään motivaatiota kevääseen asti? Totuus on kuitenkin se, että en ole sellainen ihminen joka liikkuisi vuosikausia aktiivisesti ihan huomaamatta. Joka jumppakerran eteen täytyy nähdä kauheasti vaivaa ja potkia itseään persuksille ja edelleen roudaan salikamat usein töihin ja takaisin, käymättä itse salilla siinä välissä.

Mutta sehän koko SATA-haasteen idea on, ainakin omalla kohdallani. Ylläpitää motivaatiota ja säännöllistä rutiinia keinoilla millä hyvänsä, kuten vaikka sillä että antaa itselleen pisteen mattojen tamppaamisesta tai reippaasta siivoamisesta. Nyt kun olen päässyt taas kiinni aktiivisesti liikkuvan ihmisen identiteettiin, olisi niin helppoa antaa pisteiden olla, ja miettiä että turhaan mä tästä mitään numeroa teen, liikkuminenhan on osa mun arkea. Sitten kun pidän itseäni niin kovin aktiivisena, voi aina välillä jättää jumpan väliin kun on ollut viime aikoina niin ahkera ja juossut salilla harva se päivä. Ja senhän tietää mihin se johtaa. Siihen että vuoden päästä saa olla taas aloittamassa uutta haastetta ja rutiinit, ohjelma ja jaksaminen pitää rakentaa alusta asti uudelleen.

Loppuvuoden liikunnat ovat, ehkä hyvästä syystä, olleet tosi yksipuolisia. Pace, eli kiertoharjoittelu, jossa on vuorotellen sykettä nostavia ja lihaskuntoa kehittäviä pisteitä, on hyvä koko kropan treeni ja kun olen todennut sen toimivaksi, en ole jaksanut alkaa rutiinia muuttamaan. Tänä vuonna voisin kuitenkin koittaa jo jotain vähän muutakin, jos uskallan luottaa siihen ettei miljoonalla eri tunnilla ramppaaminen vaikuta siihen mikä on kaikista tärkeintä eli motivaatio ja jatkuvuus. Annan kanssa uskaltauduin jo muokkaukseen ja lauantaina kävin pitkästä aikaa afrossa. Mietin että voisin joku kerta repäistä oikein kunnolla ja antaa itselleni luvan vain rentoutua. Menisin vaikka venyttelytunnille ilman mitään suoritustavoitteita. Kuulostaako ihan hullulta?

Hyvin menneen loppuvuoden kunniaksi päätin hankkia itselleni palkinnoksi suoraveloitussopparin Motivukseen, jotta korttien uusimisesta tai mistään muustakaan ei tarvitsisi ottaa stressiä. Se astuu voimaan ensi kuussa, joten siihen asti mennään vielä puoliteholla. Helmikuusta alkaen sitten ainakin sata miljoonaa tuhatta treeniä viikossa!

Tässä vielä loppuvuoden ja tän viikon pistesaldo:

130/200 Pace 45 min
131/200 Pace 45 min
132/200 Pace 45 min
133/200 Pace 45 min
134/200 Pace 45 min
135/200 Pace 45 min
136/200 Pace 45 min
137/200 Pace 45 min
138/200 Pace 45 min
139/200 Muokkaus 45 min
140/200 Afro 50 min
141/200 Muokkaus 50 min

Tervetuloa, vuosi 2010!Torstai 31.12.2009 17:13

Nyt kun vuosi 2009 alkaa olla lopuillaan, on hyvä hetki katsoa taaksepäin. Mitä IRC-Galleriassa tapahtui tänä vuonna? Mitkä ilmiöt, tyypit ja tapahtumat saivat eniten huomiota ja aiheuttivat vilkkainta keskustelua?

Vuoden Kestosuosikin titteli jaetaan yksimielisesti yhteisölle Jos nauru pidentää ikää, ette pääse must ikinä eroo. Yhteisö on perustettu jo vuonna 2005, mutta se pysyy edelleen eniten uusia jäseniä saaneiden yhteisöjen sekä suurimpien yhteisöjen listalla.

Aktiivisin yhteisö tämän vuoden aikana oli IRC-Gallerian oma, IRC-Galleria -niminen yhteisö. Yhteisön ulkoasu uudistui syyskuussa, ja lokakuun puolella uudistettu ulkoasu otettiin käyttöön koko palvelussa. Tämän jälkeen yhteisön keskustelu lähes räjähti käsiin ja kommentteja uudistuksen puolesta ja sitä vastaan tuli tuhansia joka päivä. Keskustelu jatkuu yhteisössä edelleen ja mielipiteitä saa yhä esittää. :)

Ulkoasu- ja tekniikkauudistuksen jälkeen IRC-Gallerian koodaajatiimi, jonka jäseniä voi löytää esimerkiksi GaltsuDev -yhteisöstä, keskittyi parantelemaan ominaisuuksien toiminnallisuutta ja suunnittelemaan tulevaa vuotta. Kävin kysymässä koodareilta, mitä ensi vuodelle on luvassa ja voin kertoa, että tulossa on huippusiistejä juttuja!

Entä käyttäjät sitten? Vuosi 2009 on ollut aktiivinen niin kuvien, blogien kuin kommenttienkin osalta, joita kaikkia lisättiin IRC-Galleriaan uskomattomia määriä: kuvia yli 18 miljoonaa, blogimerkintöjä yli 16 miljoonaa ja kommentteja 447 miljoonaa!

Esiin voi nostaa muutamia suosituimpia. Käyttäjistä huomiota saivat erityisesti Pummi 666 blogimerkinnöillään, käyttäjän uppuN taidekuvat, sekä Galleriapoliisit Fobba, Jutta ja Mane blogauksillaan ja tiedotteillaan.

Olette viihtyneet tänä vuonna myös kampanjoiden parissa. Jei! Aktiivisimpia ja suosituimpia kampanjoita vuonna 2009 olivat pääsiäisen Munaralli, MountainDew -yhteisön kilpailut ja härvelit sekä tietenkin HC-joulu -yhteisön joulukalenteri, oraakkeli ja joulukorttikone. Nimeän Vuoden Kampanjaksi kuitenkin Marlin Juissi -yhteisön, jonka Juissipot-peliä pelattiin huikeat 2,3 miljoonaa kertaa!

Eniten kiinnostuneita tänä vuonna keräsivät Big Brother –kilpailijoiden profiilit, ohjelmalle omistetut yhteisöt ja keskustelut. Keskustelua käytiin aktiivisesti sekä puolesta että vastaan, ja jokaiselle BB-mielipiteelle löytyi varmasti oma yhteisönsä.

Viimeisenä myönnän Vuoden Yllättäjä –palkinnon. Sen on ansainnut Twilight-elokuvassa Edward Cullenia näytellyt Robert Pattinson, jolle omistettuja yhteisöjä löytyy IRC-Galleriasta yli 260 kappaletta! Ihana, ihana Edward! :D

Nyt on aika siirtyä juhlimaan vuoden vaihtumista ja luomaan uusia ilmiöitä. Kiitän omastani ja ylläpidon puolesta teitä kuluneesta vuodesta ja toivotan kaikille riemukasta vuotta 2010!

Hyvää joulua!Torstai 24.12.2009 10:02

Toivotamme kaikille IRC-Gallerian käyttäjille rauhallista joulua ja riemukasta uutta vuotta 2010.

Herkuttelun ja lahjojen avaamisen lomassa kannattaa varata aikaa myös joulukalenterin viimeisten luukkujen avaamiselle HC-joulu –yhteisössä.


Jouluterveisin,

Petra, Jukkis, Anna, Henri, Teemu, Miia, Hermanni, Aino, Teemu, Miia, Ville, Toni, Anu, Sari, Petri, Antti, Teemu, Ilari, Hanna, Antti, Timo, Tuija, Juho, Heini, Jaffa, Lauri, Mikaela, Juho, Mika ja Hannele.
IRC-Gallerian HC-joulukalenterissa avataan luukkuja yhä kiihtyvään tahtiin. Kalenterilla on jo kymmeniä tuhansia seuraajia, ja yhteisöön on liittynyt yli 20 000 käyttäjää.

Tähän mennessä kalenterissa ovat esiintyneet:

Apocalyptica
Duudsonit
Klamydia
Apulanta
Scandinavian Music Group
Madventures
Pete Parkkonen
Stam1na
Cheek
Husky Rescue
Mokoma

Niille onnekkaille, jotka ovat löytäneet piilotettuja koodeja kalenterin maisemasta, on jaettu ekstraluukusta modauksia ja sälää.

Jos et jostain syystä ole vielä käynyt kalenterissa, käy heti avaamassa jokapäiväinen luukkusi.

Jännittävää joulun odotusta!
IRC-Gallerian odotetun joulukalenterin ensimmäisen luukun saa nyt avata! Uusia luukkuja aukeaa joka päivä jouluun asti.

Tänä vuonna jokaisesta luukusta paljastuu ennennäkemätön video. Löytämällä kalenterista muutamina päivinä esiintyviä piilotettuja koodeja pääset käsiksi myös ekstraluukkujen salaperäiseen sisältöön.

Yhteisössä voit lisäksi luoda omia joulukorttejasi sekä selvittää tulevaisuutesi kulun varmistamalla faktat tonttuoraakkelilta.

Tervetuloa!

SATA - updateSunnuntai 29.11.2009 19:27Ostin pari viikkoa sitten 30 päivän kortin Motivukselle ja päätin liikkua kuukauden täysillä, kerätäkseni vähän "vapaata" joulunpyhiin. Motivaatio hävisi välittömästi kortin hankkimisen jälkeen, mutta olen silti sinnitellyt salille aika usein.


122/200 Pace 45 min
123/200 Työpaikan taukojumppa kahtena viikkona 2 x 15 min
124/200 Pace 45 min
125/200 Reipas kävely 45 min
126/200 Mäkisessä metsässä kävely 45 min
127/200 Pace 45 min
128/200 Pace 45 min
129/200 Pace 45 min

SATA - kakssataaSunnuntai 15.11.2009 17:48

114/200 Pace 45 min
115/200 Pace 45 min
116/200 Pace 60 min
117/200 Pace 45 min
118/200 Pace 45 min
119/200 Pace 45 min
120/200 Uinti 2 h
121/200 Pace 45 min

Ihan hyvinhän tää menee, vähän yksitoikkoisesti vaan. Olisin saanut ottaa tilaamani housut käyttöön jo viime treenikerran jälkeen, mutta tämä motivaatiopalkinto tuli vahingossa liian isossa koossa. Palautin siis housut, tilasin pienemmät ja odottelen niiden saapumista jumpaten. En ole ehtinyt edes ajatella seuraavaa palkintoa, mutta löydän varmasti jotain alta aikayksikön, jos erehdyn nettikauppojen ihmeelliseen maailmaan.

Ajattelin keräillä vähän enemmän jumppakertoja ennen joulukiireitä, niin voin sitten joulukuussa ottaa vähän rauhallisemmin. Tunnen itseni ja tiedän että olisi itsepetosta ajatella, että pystyn joulun aikaankin raahautumaan kolmesti viikossa salille, varsinkin kun vietän osan joulustani muualla. Hankin tätä varten kuukauden jumppakortin, ja yritän ottaa siitä kaiken hyödyn irti.

SATA - Uusi sataTorstai 29.10.2009 21:19

Sain vanhan satahaasteen vihdoin loppuun. @DjDeemu ehti jo aloittaa uuden, ja teen itsekin niin.

Edellisen pikkuhaasteen palkintosaappaat on ansaittu ja jalassa joka päivä (iih ihanaa rakastan<3 <3 <3). Aion jatkossakin palkita itseni jonkinlaisella vaate- ja kauneushömpällä joka kymmenennen tai kahdenkymmennen liikuntakerran jälkeen, palkinnon hintaluokasta riippuen. Mikään ei nimittäin motivoi paremmin kuin tarkkaan valittu ja kauan himoittu kauneustuote, jota ei saa käyttää ennen kuin vaadittavat jumppakerrat ovat kasassa.


Edellisessä postauksessa hehkuttamani juoksuinnostus oli ja meni kuukaudessa, ja olen sen jälkeen siirtynyt harrastamaan ohjattua liikuntaa Motivuksella. Aiemmin olin jumppatunteja vastaan ja halusin liikkua ainoastaan omalla tavallani, mutta todettuani että maailmasta löytyy varmasti paljon muitakin keinoja kokea itseni yksilöksi huomasin että jumppa on oikeasti kivaa. Saavun vain paikalle, tottelen ohjaajaa ja kunto kasvaa. Helppoa kuin mikä.

Tässäkin haasteessa vaikeinta tulee varmasti olemaan innostuksen ylläpito. Kannan tällä hetkellä jumppakamat vähintään kaksi kertaa viikossa töihin niin, että annan samana päivänä itselleni luvan jättää tunnin väliin. Viimeksi niin tapahtui tänään. Kai painavan repun roudaaminenkin jollain tavalla kuntoa kasvattaa...

Tähän mennessä suoritettu:

91-100/100 Seitsemän juoksulenkkiä, yksi pace, yksi afro ja yksi aamujumppa. Tätä katsellessa huomaan kuinka vähän sain itseäni liikkeelle vuoden aikana.

101/200 Kiinteytys 45 min
102/200 Kävely 45 min
103/200 Pace 45 min
104/200 Pace 60 min
105/200 Kiinteytys 45 min
106/200 Pace 45 min
107/200 Pace 60 min
108/200 Pace 45 min
109/200 Pace 45 min
110/200 Uinti 2 h
111/200 Pace 45 min
112/200 Pace 45 min
113/200 Pace 45 min

SATATorstai 29.10.2009 11:53

Mites nyt?

Aikaisempi SATA on täynnä ja suorituksia vähän vielä päällekin. Alanko laskemaan uutta satasta siitä mihin edellinen päättyi, vai aloitanko uuden laskemalla tämän syksyn liikunnat.

Mielipiteitä?