IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3
Muun muassa vuoden 2010 virallisen abibiisin tehneiden Pyhien Teppojen uunituore musiikkivideo on julkaistu tänään, vain ja ainoastaan IRC-Galleriassa!

Video Seksikkäitä Jätkiä on katsottavissa Pyhien Teppojen yhteisössä. Yhteisöstä voit hyvällä tuurilla bongata myös bändin jäsenet.


Pyhiä Teppoja on ehditty jo vertaamaan mm. Eppu Normaalin, Tehosekoittimen, sekä Ratsian kaltaisiin kultaisiin klassikkobändeihin, kuten myös uudempiin pökäleisiin, kuten Arctic monkeysiin ja Libertinesiin..

Tepot kuitenkin haistattavat hetulat moisille väitteille ja kertovat itse: "Me ollaan vaan pyhiä teppoja.. Tuu keikalle tai ees bisselle meiän kaa nii et varmana vertaile enää mihinkään, koska maailmassa ei oo toista tämmöstä bändiä!!"
Vesa Heilala on varannut matkan Virgin Galacticalle ja on lähdössä avaruuteen vuonna 2012.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tavata Suomalainen Astronautti IRC-Galleriassa! Tule keskustelemaan Vesan kanssa Vesa Heilala – Suomalainen astronautti –yhteisön chattiin tiistaina 16.2. klo 20-21.

Chatissa Vesa vastaa kysymyksiin ja kertoo mistä ajatus avaruusmatkailuun lähti. Löydät hänet IRC-Galleriasta nimimerkin SuomalainenAstronautti takaa.
Ystävänpäivää vietetään 14.2. Sen kunniaksi olemme varanneet satojatuhansia säliä lähetettäväksi IRC-Gallerian käyttäjille.

Etusivulla sijaitsevasta ystävänpäiväboksista voit lähettää kaikille kavereillesi ilmaiseksi ystävänpäiväsälää. Kun kaverisi ottaa lahjan vastaan, saat sälän myös itsellesi.

Voit lähettää lahjan myös satunnaiselle käyttäjälle. Vasta kun satunnainen käyttäjä ottaa lahjasi vastaan, saat tietää kenelle sen lähetit. Samalla saat lahjan myös itse!

Voit lähettää sälää myös Galtsun Kaupasta. Kaikkien kaupassa myynnissä olevien ystävänpäiväsälien hinta on nyt vain 50 polettia. Alennetut hinnat ja sälänlahjoitus jatkuvat 15.2. asti.

Jos et näe ystävänpäiväboksia heti, tarkista ettei selaimessasi käytetä mainostenpoistoa.

Ylläpidolle voit toivottaa hyvää ystävänpäivää Ystävänpäivä 2010 -yhteisössä :) Katso myös uusi siviilisääty Ihastunut.

SATA - päivitystä taasTiistai 09.02.2010 19:11

Nyt kun valon määrä lisääntyy, ja kaiken järjen mukaan sekä heräämisen ja jaksamisen pitäisi helpottua, on mulla tilanne toisinpäin.


V Ä S Y T T Ä Ä . . .


Oon silti jaksanut jumpata vähän. En niin paljon kuin olisin halunnut enkä niin tehokkaasti kuin olisi pitänyt, mutta en sentään ole lopettanut.

Tulee tekemään tiukkaa jos meinaan ehtiä sataan ennen kesää, mutta ihan vielä en aio luovuttaa.


142/200 Muokkaus 60 min
143/200 Kickboxing 60 min
144/200 Tanssi 50 min
145/200 Jumppa 50 min
146/200 Ohjattu venyttely 60 min
147/200 Afrotanssi 50 min
148/200 Pace 45 min
149/200 Muokkaus 45 min
150/200 Uinti 1 h 30 min
151/200 Pilates 25 min
152/200 Pace 45 min
153/200 Kiinteytysjumppa 50 min
154/200 Afrotanssi 50 min
155/200 Kävely 1 h 15 min

Tiedätkö kuka näkee kuvasi?Maanantai 08.02.2010 11:55

Kun lisäät kuvasi nettiin, tiedätkö ketkä sen näkevät? Entä tiedätkö miten kuvien leviämisen netissä voi estää, tai onko se edes mahdollista?

Valtakunnallisen tietoturvapäivän teemana on tänä vuonna omien kuvien ja videoiden julkaisu netissä. IRC-Galleria järjestää yhdessä Viestintäviraston kanssa chatin, jossa tietoturvasta keskustelemassa on myös Galleriapoliisi ^mane^.

Chat järjestetään Tietoturvapäivä-yhteisössä tiistaina 9.2. klo 18-19.

Tervetuloa keskustelemaan, oppimaan ja jakamaan parhaat vinkkisi turvalliseen netin käyttöön!
Mitä teet kun saat kommentin? Vastaatko omaan profiiliisi vai kommentin lähettäjän profiiliin? Entä jos haluat vastata kommenttiin jonka toinen käyttäjä on kirjoittanut kaverisi kuvaan tai blogimerkintään?

Julkaisimme ominaisuuden, jonka avulla toinen käyttäjä saa tiedon kun vastaat hänen kommenttiinsa.

Se toimii näin: Klikkaa kommentin perässä näkyvää Vastaa-linkkiä. Kommentointikenttään ilmestyy @ -merkki sekä käyttäjän nimimerkki, ja lähetettyäsi kommentin saa kyseinen käyttäjä ilmoituksen siitä. Helppoa, eikö?

Voit myös kirjoittaa @ -merkin ja nimimerkin suoraan kommenttiin, sen alkuun, loppuun tai keskelle, sekä kirjoittaa kommenttiin useita nimimerkkejä.

Tässä esimerkki:

<panda> Onks tää kuva otettu Espanjasta?
<varzu> @panda, joo on. Mäkin oon ollut siellä
<Bro> @varzu @panda, näyttää kyllä Espanjalta, mutta tää on Kreikasta.

Ominaisuus on vasta beta-vaiheessa, joten pieniä bugeja voi vielä esiintyä. Niistä voi raportoida meille esimerkiksi Yhteydenottolomakkeen avulla.

SATA - updateMaanantai 04.01.2010 00:57

On aika vuoden 2009 tilinpäätöksen. Liikuttua tuli, aika säännölliseti jopa, ja tästä on ns. hyvä jatkaa.

Vuoden lähestyessä lopppuaan tarkastelin aikaisempaa liikuntahistoriaani ja löysin selkeän kaavan. Olen aloittanut aktiivisen liikkumisen useimmiten syksyllä ja lopettanut sen joululomien jälkeen tai viimeistään kevättalvella. Joka kerta se on johtanut siihen että touko-kesäkuussa, kun pitäisi kaivaa kesähameet- ja paidat kaapista ja olla edes henkisesti rantakunnossa, on olo, ryhti ja fiilis ollut voimaton ja väsynyt.

Nyt mennään jo kevätlukukauden puolella, ja jumppakertoja on vuodelle 2010 kertynyt huikeat kaksi. Olen siis tiedostanut missä mättää ja päättänyt tehdä asialle jotain. Riittääkö se ylläpitämään motivaatiota kevääseen asti? Totuus on kuitenkin se, että en ole sellainen ihminen joka liikkuisi vuosikausia aktiivisesti ihan huomaamatta. Joka jumppakerran eteen täytyy nähdä kauheasti vaivaa ja potkia itseään persuksille ja edelleen roudaan salikamat usein töihin ja takaisin, käymättä itse salilla siinä välissä.

Mutta sehän koko SATA-haasteen idea on, ainakin omalla kohdallani. Ylläpitää motivaatiota ja säännöllistä rutiinia keinoilla millä hyvänsä, kuten vaikka sillä että antaa itselleen pisteen mattojen tamppaamisesta tai reippaasta siivoamisesta. Nyt kun olen päässyt taas kiinni aktiivisesti liikkuvan ihmisen identiteettiin, olisi niin helppoa antaa pisteiden olla, ja miettiä että turhaan mä tästä mitään numeroa teen, liikkuminenhan on osa mun arkea. Sitten kun pidän itseäni niin kovin aktiivisena, voi aina välillä jättää jumpan väliin kun on ollut viime aikoina niin ahkera ja juossut salilla harva se päivä. Ja senhän tietää mihin se johtaa. Siihen että vuoden päästä saa olla taas aloittamassa uutta haastetta ja rutiinit, ohjelma ja jaksaminen pitää rakentaa alusta asti uudelleen.

Loppuvuoden liikunnat ovat, ehkä hyvästä syystä, olleet tosi yksipuolisia. Pace, eli kiertoharjoittelu, jossa on vuorotellen sykettä nostavia ja lihaskuntoa kehittäviä pisteitä, on hyvä koko kropan treeni ja kun olen todennut sen toimivaksi, en ole jaksanut alkaa rutiinia muuttamaan. Tänä vuonna voisin kuitenkin koittaa jo jotain vähän muutakin, jos uskallan luottaa siihen ettei miljoonalla eri tunnilla ramppaaminen vaikuta siihen mikä on kaikista tärkeintä eli motivaatio ja jatkuvuus. Annan kanssa uskaltauduin jo muokkaukseen ja lauantaina kävin pitkästä aikaa afrossa. Mietin että voisin joku kerta repäistä oikein kunnolla ja antaa itselleni luvan vain rentoutua. Menisin vaikka venyttelytunnille ilman mitään suoritustavoitteita. Kuulostaako ihan hullulta?

Hyvin menneen loppuvuoden kunniaksi päätin hankkia itselleni palkinnoksi suoraveloitussopparin Motivukseen, jotta korttien uusimisesta tai mistään muustakaan ei tarvitsisi ottaa stressiä. Se astuu voimaan ensi kuussa, joten siihen asti mennään vielä puoliteholla. Helmikuusta alkaen sitten ainakin sata miljoonaa tuhatta treeniä viikossa!

Tässä vielä loppuvuoden ja tän viikon pistesaldo:

130/200 Pace 45 min
131/200 Pace 45 min
132/200 Pace 45 min
133/200 Pace 45 min
134/200 Pace 45 min
135/200 Pace 45 min
136/200 Pace 45 min
137/200 Pace 45 min
138/200 Pace 45 min
139/200 Muokkaus 45 min
140/200 Afro 50 min
141/200 Muokkaus 50 min

Tervetuloa, vuosi 2010!Torstai 31.12.2009 17:13

Nyt kun vuosi 2009 alkaa olla lopuillaan, on hyvä hetki katsoa taaksepäin. Mitä IRC-Galleriassa tapahtui tänä vuonna? Mitkä ilmiöt, tyypit ja tapahtumat saivat eniten huomiota ja aiheuttivat vilkkainta keskustelua?

Vuoden Kestosuosikin titteli jaetaan yksimielisesti yhteisölle Jos nauru pidentää ikää, ette pääse must ikinä eroo. Yhteisö on perustettu jo vuonna 2005, mutta se pysyy edelleen eniten uusia jäseniä saaneiden yhteisöjen sekä suurimpien yhteisöjen listalla.

Aktiivisin yhteisö tämän vuoden aikana oli IRC-Gallerian oma, IRC-Galleria -niminen yhteisö. Yhteisön ulkoasu uudistui syyskuussa, ja lokakuun puolella uudistettu ulkoasu otettiin käyttöön koko palvelussa. Tämän jälkeen yhteisön keskustelu lähes räjähti käsiin ja kommentteja uudistuksen puolesta ja sitä vastaan tuli tuhansia joka päivä. Keskustelu jatkuu yhteisössä edelleen ja mielipiteitä saa yhä esittää. :)

Ulkoasu- ja tekniikkauudistuksen jälkeen IRC-Gallerian koodaajatiimi, jonka jäseniä voi löytää esimerkiksi GaltsuDev -yhteisöstä, keskittyi parantelemaan ominaisuuksien toiminnallisuutta ja suunnittelemaan tulevaa vuotta. Kävin kysymässä koodareilta, mitä ensi vuodelle on luvassa ja voin kertoa, että tulossa on huippusiistejä juttuja!

Entä käyttäjät sitten? Vuosi 2009 on ollut aktiivinen niin kuvien, blogien kuin kommenttienkin osalta, joita kaikkia lisättiin IRC-Galleriaan uskomattomia määriä: kuvia yli 18 miljoonaa, blogimerkintöjä yli 16 miljoonaa ja kommentteja 447 miljoonaa!

Esiin voi nostaa muutamia suosituimpia. Käyttäjistä huomiota saivat erityisesti Pummi 666 blogimerkinnöillään, käyttäjän uppuN taidekuvat, sekä Galleriapoliisit Fobba, Jutta ja Mane blogauksillaan ja tiedotteillaan.

Olette viihtyneet tänä vuonna myös kampanjoiden parissa. Jei! Aktiivisimpia ja suosituimpia kampanjoita vuonna 2009 olivat pääsiäisen Munaralli, MountainDew -yhteisön kilpailut ja härvelit sekä tietenkin HC-joulu -yhteisön joulukalenteri, oraakkeli ja joulukorttikone. Nimeän Vuoden Kampanjaksi kuitenkin Marlin Juissi -yhteisön, jonka Juissipot-peliä pelattiin huikeat 2,3 miljoonaa kertaa!

Eniten kiinnostuneita tänä vuonna keräsivät Big Brother –kilpailijoiden profiilit, ohjelmalle omistetut yhteisöt ja keskustelut. Keskustelua käytiin aktiivisesti sekä puolesta että vastaan, ja jokaiselle BB-mielipiteelle löytyi varmasti oma yhteisönsä.

Viimeisenä myönnän Vuoden Yllättäjä –palkinnon. Sen on ansainnut Twilight-elokuvassa Edward Cullenia näytellyt Robert Pattinson, jolle omistettuja yhteisöjä löytyy IRC-Galleriasta yli 260 kappaletta! Ihana, ihana Edward! :D

Nyt on aika siirtyä juhlimaan vuoden vaihtumista ja luomaan uusia ilmiöitä. Kiitän omastani ja ylläpidon puolesta teitä kuluneesta vuodesta ja toivotan kaikille riemukasta vuotta 2010!

Hyvää joulua!Torstai 24.12.2009 10:02

Toivotamme kaikille IRC-Gallerian käyttäjille rauhallista joulua ja riemukasta uutta vuotta 2010.

Herkuttelun ja lahjojen avaamisen lomassa kannattaa varata aikaa myös joulukalenterin viimeisten luukkujen avaamiselle HC-joulu –yhteisössä.


Jouluterveisin,

Petra, Jukkis, Anna, Henri, Teemu, Miia, Hermanni, Aino, Teemu, Miia, Ville, Toni, Anu, Sari, Petri, Antti, Teemu, Ilari, Hanna, Antti, Timo, Tuija, Juho, Heini, Jaffa, Lauri, Mikaela, Juho, Mika ja Hannele.
IRC-Gallerian HC-joulukalenterissa avataan luukkuja yhä kiihtyvään tahtiin. Kalenterilla on jo kymmeniä tuhansia seuraajia, ja yhteisöön on liittynyt yli 20 000 käyttäjää.

Tähän mennessä kalenterissa ovat esiintyneet:

Apocalyptica
Duudsonit
Klamydia
Apulanta
Scandinavian Music Group
Madventures
Pete Parkkonen
Stam1na
Cheek
Husky Rescue
Mokoma

Niille onnekkaille, jotka ovat löytäneet piilotettuja koodeja kalenterin maisemasta, on jaettu ekstraluukusta modauksia ja sälää.

Jos et jostain syystä ole vielä käynyt kalenterissa, käy heti avaamassa jokapäiväinen luukkusi.

Jännittävää joulun odotusta!