IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3

Chatissa maanantaina: APOCALYPTICAPerjantai 30.04.2010 15:37Apocalyptican Eicca ja Micco tulevat vierailulle Apocalyptica-yhteisön chattiin maanantaina 3.5. klo 18-19.

Kysy mitä olet aina halunnut tietää Apocalypticasta, bändin viimeisimmät kuulumiset, tai tule mukaan vain seuraamaan keskustelua.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 Apocalyptican CD-levyä nimmareilla.Tästä yhteisöön. Tervetuloa!

Viikate-yhtyeen arvostettu solisti Kalle saapuu tänä torstaina klo 17-18 vierailulle Viikate-yhteisössä järjestettävään chattiin.

Virittäydy tunnelmaan jo etukäteen yhteisön keskustelussa ja laita samalla kännykkääsi muistutus, jotta olet varmasti paikalla torstaina. Kaikkien chattiin osallistuneiden kesken arvotaan 10 kappaletta Linna Espanjassa EP-levyjä Kallen nimikirjoituksella varustettuna.

Tästä yhteisöön. Tervetuloa!

T: panda


Ps. Haluatko lempiartistisi tai -bändisi vierailulle IRC-Galleriaan? Jos bändi on kotimainen, laita ehdotus kommenttina profiiliini perustelujen kera.
Miksi virittäminen on riski ja mitä siitä voi seurata? Missä mopolla saa ajaa? Millaisella mopolla saa kyyditä kaveria?

Kysy ja keskustele mopoilusta tiistaina 20.4. klo 18-19 Mopoilija, käännä pää -yhteisön chatissa. Vastaajina ovat ylikonstaapeli Mikko ^Mane^ Manninen Helsingin poliisilaitokselta ja koulutusohjaaja Toni Vuoristo Liikenneturvasta.

Tästä yhteisöön!

Käy myös sivulla http://www.käännäpää.fi ja ehdota keinoa, miten mopoilijoiden liikenneturvallisuutta voitaisiin parantaa. Voit voittaa mopon ja kypärän tai leffalippuja! Sivulla on myös paljon tietoa mopoilusta.

Hesarin keskustelupalsta 4ever <3 <3 <3 <3Perjantai 09.04.2010 13:11

Ajoiko ketun tekoonsa lama vai anonyymi nettikirjoittelu? Mahdollisesti nopeusrajoitusten kiristämisellä tai varallisuusveron palauttamisella tämäkin asia hoituu. Asiaa kysyttiin eri puolueiden edustajilta :

Vihreiden Panu Laturi totesi, että flamingo kuuluu Suomen luontoon siinä missä kettukin ja ydinvoima on /c:stä

Perussuomalaiset Timo Soini tokaisi, että hän ei vastaa ketun tekemisistä ja kansa päättää äänestyskopissa.

Keskustapuolueen Matti Vanhanen pyysi anteeksi ketun puolesta ja sanoi syyn varmaankin olevan juurikin Internetissä.

Kokoomuksen Jyrki Katainen totesi Suomen tarvitsevan kaksi miljoonaa flamingoa.

Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäen mukaan Korkeasaari ei toimi ilman flamingoja mutta kukaan nyt ei kuuntele vasureita muutenkaan.

Demareiden Jutta Urpilainen halusi aivan aluksi kiittää kaikkia demareita äänestäneitä ja muistutti, että lakeja on noudatettava mutta tämä ei kiinnostanut ketään senkään vertaa kuin Arhinmäen lausunto koska Jutta ei pukeutunut verkkosukkahousuihin. Tämä sinänsä olisi auttanut Arhinmäkeäkin.

Olavi Uusivirta vierailee omassa yhteisössään järjestettävässä chatissa maanantaina 12.4. klo 18-19.

Kaikkien chatissa käyneiden kesken arvotaan 10 kappaletta Olavin uusia Preeria-levyjä nimikirjoituksella.

Tästä yhteisöön. Tervetuloa keskustelemaan!

SATA - updateSunnuntai 04.04.2010 17:00

Joo-o. Tarkistin just Heiaheia.comista että heti viimeisen SATA-updaten jälkeen alkoi reilun kolmen viikon ajanjakso, jonka aikana en liikkunut tippaakaan. Syitä on onneksi miljoonia, kuten se, etten pöntön halailulta yksinkertaisesti ehtinyt... :)

Ennen tätä talvea ajattelin aamupahoinvoinnin olevan jotain sellaista, jota esiintyy vain muutamina aamuina, ja jonka seurauksena tuleva äiti havahtuu ensimmäisen kerran raskauden mahdollisuuteen. Todellisuus olikin (ja on valitettavasti edelleen, 8 viikkoa ko. vaivan alkamisesta) ihan eri. Pahoinvointi ei ensinnäkään rajoitu vain aamuun, vaan saattaa kestää 24 tuntia vuorokaudesta, ja sen seurana on useimmiten toinen "tauti", raskausväsymys. Sitä on ihan turha alkaa kuvailemaan sen tarkemmin, mutta ne edellämainitut pari viikkoa sujuivat suunnilleen näin: 8 tuntia työpaikalla -> kotimatka -> iltaruoka -> sohvalla kyljellään torkkuen -> puol kymmeneltä unille -> kahdeksalta ylös sängystä ja sama alusta uudelleen. Nyt kun vointi on vähän parempi, jaksan työn ja kotimatkan välissä käydä jopa jumpassa silloin tällöin. Sohva on kuitenkin edelleen paras kaveri <3

Noniin, selittelyt suoritettu ja todettu ettei SATA ole taaskaan sujunut ihan suunnitellusti, mutta tällä kertaa ihan hyvästä syystä. Tiedän että mitä pidemmälle kevättä mennään, sen vähemän sopivia liikuntamuotoja on jäljellä, kun hypyt ja pomput, vatsalihakset, sykettä nostava liikunta ja about kaikki kiva on kiellettyä, joten olen ihan tyytyväinen jos saan satasen kasaan edes ennen kesän loppua.

Muokkaustunneilla aion käydä niin pitkään kuin mahdollista, sillä lihaskunnon treenaamista ei kukaan ole multa vielä kieltänyt, suoria vatsalihaksia lukuunottamatta. Teen yleensä vinoja vatsoja ja alavatsalihaksia silloin kun muu ryhmä tekee suoria vatsalihaksia, ja koska myös vinot ja alavatsat kuuluvat tuntien ohjelmiin, tulen usein treenanneeksi samoja lihasryhmiä tuplasti yhden treenikerran aikana. Mulla on nyt siis loistavat alavatsalihakset, jotka pysyvät hyvin piilossa läskimakkaran ja sitä eteenpäin työntävän vauvamahan alla, niin ettei kukaan vahingossakaan epäilisi mua mitenkään liikunnalliseksi ulkonäön perusteella.

Tässä alkukevään saldoa, sitten jumppaan ja hmm... Pitäisikö sitä sohvalla makoiluakin hieman harrastaa? Kellään ideoita sohvalla löhöämis -sataseen?

156/200 Kävely 1h 20min
157/200 Afrotanssi 50 min
158/200 Pace 45 min
159/200 Muokkaus 50 min
160/200 Kävely 1h 10min
161/200 Muokkaus 50min
162/200 Muokkaus 50 min
163/200 Motivus-jumppa 50 min
164/200 Muokkaus 45 min
165/200 Motivusjumppa 45 min
166/200 Muokkaus 50 min
167/200 Yläkroppamuokkaus 45 min
168/200 Muokkaus 50 min

Heini sai surullista postiaTorstai 01.04.2010 13:49

Henkilöstövuokrausfirma muisti meitä.Kyllä puuttuu :( :(

Kokeilin GaltsurulettiaTiistai 23.03.2010 13:17
Suomimetalliyhtye Mokoman kitaristi Kuisma saapuu torstaina 25.3.
Mokoma-yhteisössä järjestettävään chattiin keskustelemaan ja vastaamaan erilaisiin kysymyksiin.

Ole paikalla klo 18! Tästä yhteisöön.


Kotimainen, ainutlaatuisen energinen ja hauska hardrockryhmä Reckless Love tulee vierailulle IRC-Galleriaan keskiviikkona 17.3.2010.

Tutustu bändin jäseniin Olliin ja Pepeen
Reckless Love -yhteisön chatissa klo 17.30-18.30.

Tästä chattiin. Tervetuloa!