IRC-Galleria

panda

panda

Täällä taas, ihan kun en ois ollut päivääkään poissa <3
Oletko jo tutustunut Quitter-kampanjaan?

Vastaamalla tupakka-aiheisiin kysymyksiin ansaitset krediittejä, joilla voit lunastaa Quitter-kaupasta erilaisia tuotteita, lahjakortteja ja muuta tavaraa. Ilmaiseksi!

Krediittejä on tähän mennessä jaettu jo käsittämättömät 160 000 kappaletta. Tällä määrällä voisi lunastaa esimerkiksi 1231 paria DC Character -kenkiä, 400 Samsung Monte -puhelinta, 1032 Suosikin vuosikertaa, 457 Jopoa tai 2667 Fazerin karkkipakettia.


Palauta siis mieleen tietosi tupakasta, tutustu kampanjaan ja aloita krediittien kerääminen jo tänään!

Tästä yhteisöön

Ensi viikon alussa IRC-Galleriaan saapuu kaksi loistavaa kokoonpanoa jututtamaan faneja, kertomaan kuulumisistaan ja viihtymään gallerian supersuosituissa artistichateissa! Loppuviikolla onkin aikaa pieneen hengähdystaukoon ennen seuraavaa tähtiartistein varustettua chat-viikkoa.


Maanantaina 24.5. Pyhät Tepot –yhteisössä keskustelevat bändin laulaja Sipe Sontaläjä ja kitaristi Niisku-Makke klo 18-19. Osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Täältä Tulee –levyjä bändin nimmareilla.

Tiistaina 25.5. tapahtuu vuorostaan Disco Ensemble –yhteisössä! Klo 17-18 paikalla ovat bändin laulaja Miikka sekä basisti Lasse. Myös Disco Ensemblen chattiin osallistuneiden kesken arvotaan tietenkin kasa bändin levyjä nimmareiden kera!
Valitse siis suosikkisi ensi viikon artistivieraista, ja tule ajoissa paikalle!
Tästä pääset Pyhien Teppojen yhteisöön ja tästä Disco Ensemblen. Tervetuloa!


Keskiviikkoiltana polkaistaan käyntiin Myötätuulirockin artistivierailut IRC-Galleriassa!

Ensimmäisenä Myötätuulirock -yhteisön vieraaksi saapuu Stam1nan laulaja-kitaristi Antti "Hyrde" Hyyrynen.

Tervetuloa jututtamaan Hyrdeä keskiviikkona 19.5. klo 17-18.

Tästä yhteisöön!


Ihana Mariska saapuu IRC-Galleriaan chatvieraaksi ensi maanantaina 17.5. klo 18-19. Chat järjestetään Mariska-yhteisössä.


Laittakaa siis kännykät, herätyskellot ja munakellot hälyttämään oikeaan aikaan, sillä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kappaletta Mariskan & Pahat Sudet -yhtyeen uunituoretta levyä nimmareilla!


Tästä yhteisöön. Tervetuloa!


Rähinä Recordsin tuorein kiinnitys, Brädi, saapuu vieraaksi Brädi-yhteisön chattiin tiistaina klo 17-18.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 kpl Brädin 12.5. ilmestyvää esikoisalbumia Repullinen Hiittiä!

Tästä klikkaamalla pääset yhteisöön. Tervetuloa!

Brädi on tunnettu ennen soolouraansa monivuotisesta yhteistyöstään suomalaisen rapin ykkösnimen, Rähinä Recordsille levyttävän Cheekin, kanssa. Brädi kuuluu Cheekin keikkaryhmään ja on vetänyt useita satoja keikkoja tämän tuplaajana sekä ollut haluttu vierailija lukuisten muidenkin suomalaisten rap-artistien levyillä. Kaikkiaan miehellä on yli kymmenen vuoden kokemus suomalaisesta hiphop-kentästä sekä lähes vertaansa vailla oleva määrä vuosien keikkailun tuomaa kokemusta ja karismaa.


Brädin tuore albumi on nyky-rapin vallalla olevasta tuotantotavasta poiketen täysin lahtelaistuottaja Henkka ”MGI” Lanzin tuottama. MGI:n meriittilistalta löytyvät mm. kansainväliset supertähdet 50 Cent, Akon ja Sean Kingston.

I maded a toy!Sunnuntai 09.05.2010 14:06

Eilen eurokankaassa innostuin vähän ja ostin vanua ja kangasta. Silmät tein Henrin vanhoista farkuista. Hännätön lisko (en jaksanut enää keskiyöllä alkaa ompelemaan häntää) syntyi sitten melkein itsestään lätkämatsia katellessa. Vähän pelottaakin, kun normaalisti ryhtyminen on tosi vaikeeta vaikka ois kivojakin projekteja työn alla, mutta nää lelut ja muut vauva-aiheiset jutut innostaa kovin. Toivottavasti musta ei tuu mikään super-äitiys-hössöttäjä-ihminen, ainakaan ennen itse lapsen syntymää. Ei oo vauvallekaan kiva kun äiti on polttanut itsensä loppuun ommellessaan ite vaipat, vaatteet, lelut ynnämuut..

Vähän tolla raukalla reisi repsottaa ja pyllyssä on muhkuroita. Ois selkeesti treenin tarpeessa kuten tekijänsäkin, mutta ensitekeleeksi mielestäni ihan loistava.

Chatissa maanantaina: APOCALYPTICAPerjantai 30.04.2010 15:37Apocalyptican Eicca ja Micco tulevat vierailulle Apocalyptica-yhteisön chattiin maanantaina 3.5. klo 18-19.

Kysy mitä olet aina halunnut tietää Apocalypticasta, bändin viimeisimmät kuulumiset, tai tule mukaan vain seuraamaan keskustelua.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 Apocalyptican CD-levyä nimmareilla.Tästä yhteisöön. Tervetuloa!

Viikate-yhtyeen arvostettu solisti Kalle saapuu tänä torstaina klo 17-18 vierailulle Viikate-yhteisössä järjestettävään chattiin.

Virittäydy tunnelmaan jo etukäteen yhteisön keskustelussa ja laita samalla kännykkääsi muistutus, jotta olet varmasti paikalla torstaina. Kaikkien chattiin osallistuneiden kesken arvotaan 10 kappaletta Linna Espanjassa EP-levyjä Kallen nimikirjoituksella varustettuna.

Tästä yhteisöön. Tervetuloa!

T: panda


Ps. Haluatko lempiartistisi tai -bändisi vierailulle IRC-Galleriaan? Jos bändi on kotimainen, laita ehdotus kommenttina profiiliini perustelujen kera.
Miksi virittäminen on riski ja mitä siitä voi seurata? Missä mopolla saa ajaa? Millaisella mopolla saa kyyditä kaveria?

Kysy ja keskustele mopoilusta tiistaina 20.4. klo 18-19 Mopoilija, käännä pää -yhteisön chatissa. Vastaajina ovat ylikonstaapeli Mikko ^Mane^ Manninen Helsingin poliisilaitokselta ja koulutusohjaaja Toni Vuoristo Liikenneturvasta.

Tästä yhteisöön!

Käy myös sivulla http://www.käännäpää.fi ja ehdota keinoa, miten mopoilijoiden liikenneturvallisuutta voitaisiin parantaa. Voit voittaa mopon ja kypärän tai leffalippuja! Sivulla on myös paljon tietoa mopoilusta.

Hesarin keskustelupalsta 4ever <3 <3 <3 <3Perjantai 09.04.2010 13:11

Ajoiko ketun tekoonsa lama vai anonyymi nettikirjoittelu? Mahdollisesti nopeusrajoitusten kiristämisellä tai varallisuusveron palauttamisella tämäkin asia hoituu. Asiaa kysyttiin eri puolueiden edustajilta :

Vihreiden Panu Laturi totesi, että flamingo kuuluu Suomen luontoon siinä missä kettukin ja ydinvoima on /c:stä

Perussuomalaiset Timo Soini tokaisi, että hän ei vastaa ketun tekemisistä ja kansa päättää äänestyskopissa.

Keskustapuolueen Matti Vanhanen pyysi anteeksi ketun puolesta ja sanoi syyn varmaankin olevan juurikin Internetissä.

Kokoomuksen Jyrki Katainen totesi Suomen tarvitsevan kaksi miljoonaa flamingoa.

Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäen mukaan Korkeasaari ei toimi ilman flamingoja mutta kukaan nyt ei kuuntele vasureita muutenkaan.

Demareiden Jutta Urpilainen halusi aivan aluksi kiittää kaikkia demareita äänestäneitä ja muistutti, että lakeja on noudatettava mutta tämä ei kiinnostanut ketään senkään vertaa kuin Arhinmäen lausunto koska Jutta ei pukeutunut verkkosukkahousuihin. Tämä sinänsä olisi auttanut Arhinmäkeäkin.