IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
3.4.2008
Tilastot
Käyntejä: 794 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 6 (55 %)
Poikia: 5 (45 %)
Keski-ikä
43,8 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 43,8 vuotta
Ylläpitäjä
Vartiosaari

Jäsenet (11)

VartiosaarihelefeeKertziiMyllikän_nutaJakomäen_nutaEnkeli-13Kallahden_nutaRoihikan_nutaRannanNutakivikkonutaLaajasalon_Nuta
« Uudemmat - Vanhemmat »
Beach Party Vartiosaaressa!

Viime kesän hittibiisin ”Poikkeus sääntöön” tehtaillut Aste saapuu Vartiosaaren Beach Partyihin viihdyttämään nuoria bilettäjiä lauantaina 19.6. Vartiosaaren rantabileiden järjestämisestä ovat tänä vuonna vastanneet nuoret itse!

Bileet pidetään lauantaina 19.6. klo 15-20. Paikan päälle on ilmainen non-stop venekuljetus osoitteesta Reposalmentie 1. Laiturille pääsee kätevimmin kun ottaa metron Herttoniemeen ja hyppää busseihin 88–89, jotka menevät Laajasaloon päin. Pysäkin nimi on Kiiltomadonpolku.

Asteen lisäksi bileissä on tietenkin luvassa rentoa meininkiä rannalla grillaten ja chillaten, nuorten esityksiä ja biitsiaiheisia kisoja.
Tapahtuma on päihteetön. Vapaa pääsy!

Lisätietoja Kesästadi-sivuilta.
Kesän ehkä lämpimimmän viikon kruunaa jo perinteeksi muodostunut, Vartiosaaressa järjestettävä Beach Party 09. Luvassa on menoa ja meininkiä, kun saaren rantatouhut ja toiminnot ovat käytössä. Iltaa tähdittää tunnettu rap-artisti Redrama! Partyissa voit lisäksi vaikka ottaa osaa Beach Volley -turnaukseen, meloa tai seurata esityksiä ja kuunnella musiikkia. Kelluva sauna on lämmin koko tapahtuman ajan. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaympäristö on ainutlaatuinen ja säänkin on luvattu suosivan. Vartiosaaressa ei myöskään kovin usein Redraman kaltaisiin hyvin kuuluisiin artisteihin törmää, joten kannattaa käyttää ilmainen mahdollisuus hyväksi. Beach Party on tarkoitettu kaikille yli 11-vuotiaille auringon ystäville ja on päihteetön. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin vanhat kävijät kuin uudetkin tuttavuudet!

Paikan päälle on maksuttomia venekuljetuksia Reposalmesta, osoitteesta Reposalmentie 1. Rantaan pääset Herttoniemen metroasemalta busseilla 88 ja 89. Metroasemalta tullessasi jää pois bussista pysäkillä, jonka nimi on Kiiltomadonpolku.

Lautat lähtevät laiturista klo 15, 16 ja 17. Ole ajoissa paikalla ja varaudu mahdolliseen jonotukseen. Kuljetuksia saaresta takaisin mantereelle on jatkuvasti.
« Uudemmat - Vanhemmat »