IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 13.11.2008 20:13

En oikeastaan vieläkään tajua kunnolla että Eero on kuollu. Kun lukee kaikkien sen ystävien kirjottamia asioita siitä nousee vaan kyyneleet silmiin, koska niistä näkee kuinka paljon kaikki sitä kaipaa.

Muistan aina ku pienenä Eeronki kans leikittiin, olihan se melkein naapuri. Anitan ja Nooran kans nähtiin monesti Eeroa ja keksittiin millon mitäki.

Halloween-viikonloppuna tänä vuonna näin Eeroa taas pitkästä aikaa, oli Maijan kanssa silloinki ku Saariketuille saapui. Tykkäsin aina ku oli niitä nuorempia mukana, Tuijan ja Teijon kavereita jotka oli reippaita, eikä yhtään "vierastanu" vaikka meniki juttelemaan tai moikkaili :) Eeroa ja Maijaa näki monesti, mutta eipä ois aatellu että tuona viikonloppuna näkee Eeron viimisen kerran. Harmittaa tavallaan ettei enempää ollu tekemisissä, vaikka penskana leikkiki monesti yhessä, ku nyt se on jo myöhästä.

Muistan myös sen ku kuulin että Eero ja Maija on yhessä. Ajattelin sillon heti että kuinka ihana pari voikaan olla, Maijaaki tunsin lapsuudesta ja Miian kautta. Ikinä ei kenellekään toivois moista kohtaloa, saatika sitte niin ihanalle ja aina hymyilevälle ihmiselle ku Maijalle.

Voimia Maijalle, perheelle, ystäville ja kaikille ketkä Eeron tunsi<3
Aika pyyhkii surun pois, mutta muistot onneksi jää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.