IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.04.2009 22:25

tuosa äskettäin mietiskelin että pitäs melekein ostaa kohtapuolin joku kevväisempi takki, nii juolahti mieleen yksi erinäinen takkitempaus, joka ei ollu kiva.
mää lähin äitin kanssa käymään H&M:llä tuosa joskus talavella, ja rupesin kattoon takkeja. no ei mittää, siihen äitin viereen pelmahti joku tylleröinen, vissii itekki takki-ostoksilla, ja rupes siinä peilaileen ittiään joku aiva hirviä loimi niskasa. äiti vetäsi siinä oikeen kirkkaalla äänellä, että
"koitappa nääki tuommosta takkia mikä tuolla tytöllä on päällä!" ite heitin heti perrään TOTTAKAI vielä kirkkaammalla duuri-taajuudella lähinnä että:
"elä nyt hyvä taivas sentään uhkaile mua tuommosella villahelevetillä!"
käännyin, ja tajusin että niin ne mun aivosolut taas vaan istuvat josaki kahavitauolla eikä toimineet ohjeistuksen mukasesti, siinä se chiksi oli yhä edelleenki vissiin sen kymmenen sentin päässä, ja mää olin justiin suunnilleen huutanu sen korvakäytävään mun mielipitteen takista, jota se oli mitä luultavimmin ollu ostamassa. sammaan aikaan ku mää sukelsin niitten kankaitten sekkaan häpiään, niin toinen raukka ripusti salamana takkisa takas paikoilleen ja hilipas pois paikalta. kävi mielessä, että jos jättäsin nämä vaateostokset nyt siihen paikkaan, ja painelisin Mustiin & Mirriin sijottaan itelle kuonokoppaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.