IRC-Galleria

back to school..shit!Tiistai 15.08.2006 01:37

en voinu aamula tajuta ku mun kännykkä alko piipittämään klo 9.00. Tajusin sit jossain vaiheessa et ainii pitää mennä kouluun. masennuin. maijuki tuli aamulla käymään, tais olla ihan täpinöissään. lähin sit oottelee bussia joka oli ylläripylläri myöhässä. kerkesin sit just kouluun. mentiin wanhaan saliin kaikki ja kuunneltii jotai ku ne höpötteli vaik kuinka kauan. Sit jakauduttiin ryhmiin. Mä ja maiju päästiin onneks samaan:D meiän ryhmä on 06E.Paska mäihä joutua E:lle.. :P meijän ryhmänohjaajaks tuli Jääskeläisen pasi, ihan ok tyyppi. En tuntenu oikeestaan ketään muuta ku maijun meijän ryhmästä.
Ainii mun pikkuserkku Elina tuli kans lyseoon. :D
Pästiin sit jossain vaiheessa pois sieltä..mentii maiju kaa kaupungille, mentii moikkaa piiaa ja makee mäkkiin.Ne oli päässy samaan ryhmään.
Oottelin sit mutsia siel et se ostaa mulle sen bussikortin. Sen jälkee pyörittiin viel piian ja maken ja piipan kaa kaupungil ja nähtii Nykänenki terassilla:D mitään ei ollu ottanu..

lähin sit kotii jossai vaiheessa,ostin pillimehun forumin k-kaupasta,, Ainii!! kuka neropatti on keksiny et pillimehuja kannattaa myyä 3-packeissä?:o vittu jos haluan ostaa pillimehun ni en mä 3 osta jos haluun yhen! En ainakaa samaalaatua osta nii montaa.. revin sit jostai paketista YHDEN pillimehun ku en halunnu niitä kaikkia ostaa. ei oo taas mitään järkeä missään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.