IRC-Galleria

JustJack

JustJack

Tulossa: Popcult Helsinki sekä Helsinki Lolita Convention! <3

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.07.2009 13:12

Ja kun se ei ole teiltä pois että homot ja lesbot saisivat adoptoida!!
lapsi on miljoona kertaa onnellisempi homo perheessä, kun poukkoillen hoitokodista hoitokotiin ilman mitään vakiintumisen tuntua, ilman mitään rakkautta ja pysyvyyden tuntua!
Silloin lapsi vielä kaiken huipuksi ajautuu helpommin rikoksen puoleen, alkaa juoda, käyttää huumeita. Ja SE sitten todella on teiltä pois! Teidän verot maksaa sitten sen lapsen hoidon alkoholimyrkytystä vastaan, huumeita vastaan, ja sitä tuhoa vastaan minkä lapsi aiheuttaa ympäristölleen koska hänellä ei ole ketään kuka rakastaa tai haluaisi tarjota pysyvän rakastavan ja luottevan kodin!!


Kumpi on isompi paha, se että lasta ehkä kerran tai pari kiusaa jotkut ennakkoluuloiset idiootit, jonka aiheuttaman "tuhon" pystyy fiksut vanhemmat nollaamaan, ja lapsesta kasvaa terve ja onnellinen. Vai se että ei anneta lasta rakastavaan homoperheeseen, vaan pistetään lapsi kiertämään hoitokoteja (joita moni pitää vain että valtio elättäisi) joissa hänellä on suuri mahdollisuus tulla hyväksikäytetyksi, hakatuksi, sekä lapsi ei koskaan tunne rakastavan kodin lämpöä, pysyvyyttä, eikä pysty rakentamaan omaa identiteettiään, koska on liikkeessä jatkuvasti, eikä kukaan todella rakasta häntä tarpeeksi pitääkseen luonaan.

Kumman te valitsette?
Koska mun mielestä, kieltäessänne homoilta adoptio oikeuden, te kiellätte monelta lapselta rakastavan kodin sekä tulevaisuuden. Ja se väärin.

Kuinkakohan moni lapsi, sata, tuhat, kenties ihan miljoona, maailmalla kärsii siksi, ettei hetero perheitä ole tarpeeksi heille. Joten miksi me kielletään heiltä homoperheet?
Siksi että heitä kiusattaisiin? Joka ei ole mitään verrattuna siihen millaiseen helvettiin lapsi joutuu eläessään kadulla, tai hoitokodista hoitkotiin.
(Äitini on alalla töissä, ja on joutunut ottamaan lapsia huostaan huonoista hoitokodeista, nähnyt lapsia jotka ovat liikkeessä koko ajan, nähnyt minne nuoret joutuu siinä vaiheessa kun oma identiteetti on niin paskana ettei pysty tekemään muuta kun pahaa itselleen ja muille).

Mun mielestä tuomitsette lapset helvettiin, mieluummin kun annatte heille mahdollisuuden olla onnellisia homoparin perheessä. Ja sitä en hyväksy.

Joku tossa sanoi että olenko itse homo ja katkera, että siksikö paasaan näistä?
Vittuako sillä on väliä mikä mä olen, satun nyt vain olemaan suhteessa miehen kanssa. Se ei ole mun mielipiteitteni perusta.
Vaan se, että jos puhutaan lapsien onnellisuudesta, ja homojen oikeuksista, niin luulisi nyt tyhmänkin tajuavan, että kaikkien eduksi olisi se, että homopareille annetaan oikeus adoptoida, ja samalla lapsille mahdollisuus onnelliseen perheeseen ja elämään, sen sijaan, että he elävät valtion tuella paikasta toiseen, joista vain murto osa selviää teini-iän yli joten kuten huonon lapsuuden takia...




Lapsen antaminen homoparille ei ole lapsen uhraus, vaan lapsen pelastus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.