IRC-Galleria

Supremepäsmäri

Supremepäsmäri

Tuu mun luo,tuu?!
Jaa taas ois se aika kuukaudesta että pitää käydä heittämässä lappuja byrokratian rattaisiin...Jos tota ens viikolla ois taas kroisos jos joku vitun kusipää ei ala temppuileen jotain. jää asat,hannibalit ynnä muut sitte näkemättä...ja jonku buudeli delaaa....JEAH JEAH! Oo vittu,varmaan valehtelematta 7 sossu tanttaa pui mun asioita jossain 2.5neliön kopisa ja kaikki jauho samasta asiasta eri lailla,ketä uskois! paskaa päivää vittu jokaiselle!!!! Narttuja!!!! JEAH!!

Ja ilta on täysin perseestä tietyistä syistä. kuka vastaa kuka ei,sitä mä mietin.ette te tajua mitä puhun ku puhun mun omista asioista jotka kumpuaa mun päästä. Pitäkää edes TE hauskaa. silti sanon JEAH!!!!! 5min pois,huomasin ystävyyden nurjan puolen euforian avulla.But show must go on.mihin voisin purkaa olojani? sekavaa mut silti selkeästi ajateltu. rauhaa rakas päiväkirja
. JEAH!!!



Sä näytät hyvält, ku sä puhut, (EN)!
istut kävelet nukut, se toimii muhun (EI TOIMI)!
no toimiiko? no toimii, paremmin ku mikään muu.(JA VITUT TOIMI)!

Tänään suhteellisen paska päivä siksi oon negatiivinen,mutta miksi on paska päivä? sitä en tiiä vaikka mun päivästä kyse. Tulis valo ja pelastas mut Babylonialta! Kuninkaiden kuningas,JUMALTEN JUMALA! silmät leiskuu tulta ku se tulee taivaalta Valkoisella Ratsulla valkoisessa kaavussa. MISTÄ ON KYSE?NKUKA SE ON? mä voin tehä susta enkelin ku lyön puukolla rintaan. Haluatko enkeliksi?
En oo hullu tai mtn sellasta.KOMMENTOIKAA HYVÄT IHMISET JOTAIN!!! Mut nuoruus on nuoruutta ja silloin tehdään virheitä ja joitaki kadutaan ja joitaki ei. Mut oon todella syntinen mies,jotkut tietää jotkut ei!!avautumista !!! :D JEAH!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.