IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Ttu jooPerjantai 14.04.2006 02:12

Nyt on vttus käyrä korkealla. 2 peliä eikä yhtään maalia??? Toivottavasti Sunnuntaina tulee pari maalii enenmän kun käprillä!!!

Voi eiKeskiviikko 12.04.2006 09:48

Eilen piti IFKn mennä häviimään. Kerta vielä Nordikselle katsoo HPK-pelii. Pari tuntii kerkii nukkumaan niin sitten pitää herätä et sais liput huomiseksi. Onneks yö meni nopeasti vaikka olikin "lievä" vitutus eilisen pelin jälkeen kun joutu vielä mennä yöks töihin. Toivottavasti lauantaina alkais Stadissa finaali pelit.

IFK voitti 5-4jaSunnuntai 09.04.2006 14:02

Kylläpä meni eilinen IFK peli jännittäväksi. Ekassa erässä HPK meni 3-0 johtoon. Toisessa ei maaleja tehty niin porkka oli jo et vois lähteä kotiin. Kolmannessa erässä IFK aloitti takaa-ajon Salmelaisen, Lennun, Saarisen ja Luttisen maaleilla kun HPK teki välissä vielä yhden maalin niin mentiin jatkoajalle jossa 75.38 Hautonen teki maalin ja IFK voitti jännän pelin. Kolmannessa erässä HPKn maalivahti Rämö teki kuolemaa kun IFKlla oli hyvä vauhti päällä ja se talutettiin jäältä pois mutta kas kummaa 3minuuttia myöhemmin se tuli takas kentälle kuin mitään ei olis tapahtunutkaan. Olin HPKn fanikatsomon takana ja nyt tiedän mistä sika-katsomo on saanut nimensä, siellä keskitytään vastustajan haukkumiseen ei omien kannustamiseen mutta kyllä nekin huudot hävis komannessa erässä. Tiistaina pitää lähteä Hämeenlinnaan kannustamaan ja huutamaan IFK voittoon ja finaaliin

Eilen HämeenlinnassaLauantai 08.04.2006 16:12

Tuli eilen käytyä katsomassa IFKn peliä, oli aika jännittävä, HPK johti toisen erän alussa tekemällä maalilla kunnes Kimi teki kolmannessa erässä yvllä tasoituksen mutta Nivalan lehmipoika Nielikäinen teki ajassa 72.37 HPKlle voitto maalin joten tiistainakin on pakko lähteä katsomaa peliä jos peli on katkolla IFKlle. Onneksi mulla on ainakin välillä hyvät esimiehet, kun olisin joutunut mennä tiistaina 19.30 töihin niin oli pakko laittaa txt.viesti et onnistuuko peliin pääseminen niin vastaus oli et käy se ja sieltä kerkiää vielä yöksi töihin mutta nää on semmoisia pelejä mitkä on pakko nähdä.
Nyt on pakko lähteä Mexiin syömään ja parille oluelle ennen tämän päivän peliä

Handan 7700 ja Creative T6060Perjantai 07.04.2006 10:32

Tommoiset tuli eilen ostettua stokkan hulluilta päiviltä. Nyt ei pitäis heti nauhoitus aika loppua kun levylle mahtuu 80t ohjelmia, ehkä en kerkiä kyllä katsoa varmaan kaikkia. Tietsikan kajareista lähtee kyllä aika mahtavat äänet, toivottavasti naapurit ei häirinny!
Tänään on klo 16.00 lähtö Hämeenlinnaan katsomaan HPK-IFK.

Eka voitto!!!Torstai 06.04.2006 09:38

Ekassa erässä Jere antoi Janis Spruktsille pari pommia ja Sprukts jätti toisen erän väliin, etsiessä vaihtoaitiota. Pelin ensinmäisen maalin teki yv,llä kukas muu kuin IFKn kapteeni JERE. Luigi teki 2-0 ja Janne Hautonen vielä av maali joka oli voitto maali.
Kolmannessa erässä HPK teki yv maalin mutta Tony Salmelainen teki 1.06 myöhemmin 4-1 ja HPK sai vielä 4-2 tilanteeksi yvllä mutta #4 Kimi Hirschovits teki loppu lukemiksi 5-2.
Huomenna Hämeenlinnaan huutamaan IFK voittoon. Toivottavasti lauantaina olisi 3s ja vika peli ennen finaalia joka olisi kiva jos siellä olisi ässät vastassa, silloin laidat olisi kovilla ja pelaajat B). Harmi kun Lennu ei ole pelannut paria viime peliä

Seuraavaksi HPKSunnuntai 02.04.2006 13:50

Tulihan se neljäs voitto eilen tiukan pelin jälkeen 4.48 Pasi Saarinen teki IFKn avaus maalin ja se oli eka kerta tässä sarjassa kun IFK teki ensin maalin.
Mikko Palomäki tasotti ajassa 23.00 ja se oli toisen erän ainut maali jonka jani torjui ja kiekko nousi ylös ja osui Jania selkään josta tippui maaliin. :(
Peliä oli pelattu 49.36 Tony Salmelainen teki ylivoimalla 1-2 tilanteeksi. 9 sekuntti ennen pelin loppua tuntui ettei tää voi olla totta kun Olli Malmivaara teki tilanteeksi 2-2.
Erä tauolla oli pakko ottaa pari olutta niin fiilis parani ja ensinmäisessä jatko erässä tuli huudettua vieläkin kovempaa. 13.16 oli pelattu kun Turo Järvinen teki ratkaisevan maalin ja voimme rueta valmistautumaan HPKn kohtaamiseen.
Keskiviikkona eka peli johon joutuu varaamaan huomen aamulla liput ja perjantaina matka Hämeenlinnaan ja lauantaina kotona jolloin sarja on toivottavasti katkolla IFKlle.
Pää ei ole kipee eilisestä vaan kurkku on vähän kipee huutamisesta mutta seon huudettu hyvään tarkoitukseen.

IFK-SaiPa 2-5Perjantai 31.03.2006 01:52

Heti alkuun Lundell päästi helpon kun maalin Peter Nylander teki 0-1 (0.59). 17.20 Arttu Luttinen tasoitti 1-1.
48.35 Arttu Luttinen sai 5+20 laitataklausesta ja SaiPa rankaisi Joonas Vihko 1-2 maalilla ja 49.00 Toni Salmelainen sai 2 minuttia koukkaamisesta ja 50.12 Morten Ask teki tilanteeksi 1-3 joka jäi voitto maaliksi 51.07 Harri Tikkanen teki vielä 1-4 maalin Luttisen vitosen aikana. 54.48 Toni Häppölä teki 2-4 YVllä. Antti Pihlström teki 2-5 (58.03) Tyhjään maaliin.
Ottelun päätuomari Hannu Henriksson oli kyllä vuosisadan paskin tuomari. Jätti viheltämättä selviä jäähyjä ja muutama jäähy oli kyllä aivan naurettava ja niitä tuli kummallekkin joukkuelle.
Lauantaina joutuu lähtee vielä Lappeenrantaan jonne en kyllä olisi halunnut lähteä (Lappeenrannassa ei kyllä ole mitään vikaa)

SaiPa-IFK 3-2 LappeenrannassaKeskiviikko 29.03.2006 05:21

Eilen 14.30 lähti bussillinen IFK faneja Lappeenrantaan katsomaan joskos IFK olisi passittanut SaiPan kesälomalle. Pelin alkuun ajasssa 0.32 SaiPan Kristian Kudroc ja IFK Robert Schnabel heitti hanskat jäihin ja vähän taputtelivat toisiaan. Maalin teon aloitti SaiPan Tuomas Vänttinen ajassa 9.14.
Toisessa erässä 25.50 Toni Häppölä pääsi yksin läpi ja teki 1-1 tasoituksen, se oli alivoimamaali. Morten Askin (35.11) vietyä SaiPa johtoon , Janne Hauhtonen (35.52)pääsi vielä tasoittamaan.
Päätöserässä Joonas Vihko pääsi iskemään loppulukemat 3-2 ajassa 45.29 jonka jälkeen SaiPa piti oman viivan kiinni eikä IFK päässyt kunnon maalinteko paikkoihin vaikka Lundell lähti pois maalilta ajassa 59.19. SaiPa ansaitsi ensinmäisen ja toivottavasti myös viimeisen voiton tällä kaudella. 0.30 olimme takaisin Helsingin rautatieasemalla.
Nyt nukkumaan ja aamulla 8.50 virittää netti torstain pelin lipun ostoon!!!

Jokert B-IFK B ja Hohto keilaustaSunnuntai 26.03.2006 01:00

Käytiin tyttöni Marian kanssa Pirkkolassa katsomassa B-junnujen pronssipeli jossa jokerit voitti IFKn 3-2.
Eka erä oli tosi vauhdikasta peliä ja ajassa 6.16 jokerit meni 1-0 johtoon ylivoimalla. 10.02 IFKn Nico Aaltonen teki 1-1 ylivoimalla.
Toisessa erässä 6.57 kiekko kävi jokerien maaliviivalla mutta ei ollut maalissa. 30.25 jokerit meni 2-1 johtoon ylivoimalla mutta 44 sekuntti jokeri maalista Jussi Lehmusvirta tasoitti pelin 2-2.
Kolmannessa erässä ajassa 59.12 Ari Oksanen sai 2min jäähyn korkeasta maila ja ajassa 59.59 Timo Rinne teki 3-2 voitto maalin.

Illalla pelin jälkeen käytiin Tapiolassa hohto-keilaamassa. Minä heitin 93, 75. 82 ja 86 sarjat ja Maria heitti 44, 53, 55 ja 67 sarjat. Keilaus on tosi kivaa, voin suoitella kaikille sitä.