IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Perjantai 06.05.2016 22:20


Nuo Marsin muodot kuvassa, tod.näk. elävää ollut kaikki tuo. Se on kaivettu esiin Photoshopilla valkean vaahdon sisästä (jossa hento vaaleanpunainen sävy). Tuon harmaana näkyvän kuva-alueen alareunassa selkärankamaista putkimaista muotoa. Jos ne vaahtoalueet, jotka lumelta näyttävät - ja lienee luntakin niillä alueilla? - tutkii vastaavalla systeemillä, aivan varmasti sieltä paljastuu jotain. Se on sillä tavalla, että kaulusten sisältä (kalvon alta) pitäisi periaatteessa syntyä eliö tai pari/muutama, joka/jotka ovat samanlaisia kuin kaulusten puolikas/1 yksikkö on. Eikö muka ole näin? Voin kuvitella hyvin taitavan koneen, joka katsoisi tuota harmaata aluetta, ja kertoisi parissa sekunnissa, minkälaisia eliöitä siinä on ollut, ja samaan syssyyn voisi kertoa lämpötilat, kosteudet, ja todennäköiset muut eliöt, jotka noiden lähellä tai kanssa bruukkaavat elää. Ja voisi kertoa vielä enemmän, jos näkisi isomman alueen. Tulevaisuudessa lyö eteen listan planeetoista, ja näyttää kuvat minkälainen oli edeltävä muoto ja minkälaisia ovat maan vastaavat olleet. (Tai sitten tämä kaikki on paskapuhetta, ja tuossa ei muka ole mitään. Se se vasta paskapuhetta olisi, ettei elämää olisi "kaulukset" ympäröineet.)
Himalajan jättikasvit: samanlaisia kulmia varressa, kuin mitä löytyy Sysmän ufokartan astronautin näköisen valkean alueen alalaidasta. Tätä varten ihmisellä on muisti päässä. Että muistaa mitä on nähnyt. En tosin ihan täysin varma ole niiden vastaavuudesta.

Tästä tuli taas hyvä. Vaikka palasia on käytetty vain pari. (3,6,0=O) |||"Our corner of universe"|||

Universe = yhteen lakoontuminen. Aika osuva nimi. Muna=1.ufo. Una=1 (espanja/italia/romania)
Linnunradan ja Andromedan love-story. Oikeastaan 'giants' löytyy tuosta samasta kuin 'council', koska toinen toistaan isompien ukkojen rivi yhtä aikaa paras-sanan kanssa... ja Kuusamo vahvistaa sitä. Molemmissa valopalloja. Kysymyksessä miekan mestarit, luulisin, ei illuusion.
____________________________________________________


2 & 9 :stä voi löytää myös tällaisen <3
Tuolla samaisella videolla oli Bruce Willis avaruuspuvussa. Sellaisen kuvan olisi voinut liittää tuohon Horus-Osiris-Isis -kuvaan. Mutta se on sivuseikka, paitsi että B.W. matkasi ajassa ainakin yhdessä elokuvassa. >>>> Ei se taidakaan olla sivuseikka: Finntrio:n (sen) levyn kannessa lukee 12XFinntrio, ja aikamatkaelokuvan nimi oli 12 apinaa. <<<<
Suomen Ufotutkijoilla on ollut tarkka seula.

Jos ajatellaan, että tuo ylimääräinen 11 "ampuukin" viivan MADON KAUTTA ylös kolmiona olevaan jalkaan, (se mies kuoli polvi tuossa asennossa) niin,
Finntrion sitten voisi vastaavasti nähdä "ampuvan" viivan ikäänkuin JALAN KAUTTA tuonne kolmioon. Jännä juttu ... Yht'äkkiä kaikki on aivan "selvää"... 0o ... @@ ... @@
Kolmiossa --> ...pyramiditeksteissä esiintyy myös Horuksen nimi Hor-akhty, "Kahden horisontin Horus"... (Hurahti) ... Horuksen silmä... "Kahden horisontin se joka on ylhäällä/kaukana"... vai mikä se on, Kahden horisontin kaukana ylhäällä oleva haukka? (Eli aurinko). Taitaa tänä päivänä olla satelliittikin. He eivät ole tienneet mikä aurinko on. Vaikuttaa siltä, että he ovat ajatelleet auringon olevan täsmällinen maan yläpuolella kaukana lentävä suuri kone, jolla on suuria voimia. ... Hyvin tiedetty. Jos tietää että on kaukana, tietää myös että on iso. Auringosta puheenollen: Mikä se oli se neliössä ollut kolmio auringossa pari vuotta sitten, samanlainen kuin sen videon play-nappi? Normaalia auringon pinnan kuviota?

Elokuva on saanut innoituksensa ranskalaisesta vuonna 1962 ilmestyneestä lyhytelokuvasta Kiitorata. Kyseinen mustavalkoinen ... <-- SE ON SE. Mustavalkoinen kiitorata, ja samalla jalka, jota pitkin Kuusamon ufo kulki. Hmm kiitorata... nro5..sanotaanko kaljua kiitoradaksi? Kaksi kiitorataa. Kekkosen kalju = toinen keskuksen kiitoradoista? :)
Musiikkikappaleet
"12 apinaa" (numerot 1-12)
"Hyvä Paha Ruma Mies" (numerot 1-7)
"Lulu" (numerot 1-3)

Mitä tästä seuraa = Pori-Vaasa -juttu:
3 laulajaa,
12 levyn kannessa, klo 12, 12. pvä. Huhti <muitakin syitä kuin 12:3. Valopallojen osuttava verkkoon
7 valopalloa


Ja kellossa 12 numeroa.

Mikä tämä on? :
Kuolleita 1948
301 – Orville Wright, lentokoneen keksijä
103 – Jan Masaryk, Tšekkoslovakian ulkoministeri. Kuoli hämärässä tapauksessa "lentämällä" ikkunasta ulos.
______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.