IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Anomalocariksen siipi on YorgiaMaanantai 12.06.2017 05:26

________________________
http://splash.abc.net.au/splash-image-servlet/mvcservlet/imageServlet/profile2/ABCSC601-HNO-SC0702H028
Jos ja kun tästä kehittyi kokonainen eliö, niin mielestäni isä ja äiti ovat mutatoituneet lapseensa kiinni, silloin. Tai sellainen ainakin tulee mieleen, koska hännät ovat yhden alhaalla, yhden ylhäällä - kuin Marsin turkoosin pyörylän matomaisilla vanhemmilla. Korjaus: Marsin madoilla oli päät eri korkeudella, mutta ohuet hännät yhdessä. Ehkä emokehän puolikkaat kiertyivät dna-maisesti toistensa ympärille ennen näitä.
________________________


http://www.virtualmuseum.ca/media/edu/EN/uploads/image/anomalocariswhit8347641648801905982.jpg

Kuvan vasemmassa reunassa oleva "siipi" on Yorgian säkki. Se muinaisten olentojen keskus-kammio.
Asia on niinkuin sanoin: Anomalocaris-nimistä eläintä ei ole ollut olemassakaan. Vaikka siitä on tehty tv-dokumentteja ja vaikka mitä. :)
Tunnistat yorgian säkin siten, että sillä on vasemmalla kuin "pyrstösulat", ja oikealla hassu nenä, kuin kalalla. Alaosa muistuttaa kärjellään seisovaa kolmiota \ /. Oikealle osoittava "nenä" sisältää kuin irto-osan yläpuolellaan. Tuttu näky Yorgia-kivestä. Se on kuin jotain kannua muistuttava piirroshahmo. "Kannun nenä" on vasemmassa kuvassa kiinni mustassa peilikuva-K-kirjaimessa.

"Siipi" muodostuu siten, että sammalmaisen alkueliön alkulangasta kasvaa tuollainen ilkeän tuntosarven näköinen osa. Osa kaartuu ja sen sisäänsä sulkemaan tilaan rakentuu kammio.
Kuvan otus on erilainen kuin aina samaa kaksoislankaa työntävä universumin alkuelämä: tämä tekee vuorotellen kammion vasemmalle ja oikealle. Asia näkyy kuvasta: "tuntosarvien" sisältämät säkit syntyivät eri korkeudella. Sen vuoksi fossiilit ovat kaikki siinä asennossa, kuin tuo (kuviteltu eläin) olisi vääntynyt/uisi. Kammio oikealla ja kammio vasemmalla. Pihdit etunenässä ovat uusimpien kammioiden ulkoreunat. Mustat kädet pitelevät noita vaaleita osia ympäriltä, ei se lopu siihen, mihin väri loppuu. Kammioitten pinnat vain eroavat väriltään emo-kudoksesta, niinkuin Yorgia-kivessäkin.

Kasvaako uusi kammio tuon kammion sisältä? Uuden kammion tulisi kasvaa tuollaisen "sarven" sisältä, eikä vain _sisällä_ ! Alussa kammion kasvatti 2 "sarvea", eikä vain yksi. Kuvassani jossa lukee "LOOK ALIKE", on alkeellisempi alkuotus: se kasvatti kammion 2 sarvensa väliin.

Nyt muistin, että olen nähnyt myös "anomalocariksen pyrstön", olikohan se siinä yorgia-kivessä... eikä ole pyrstö. Silmistä en tiedä - paitsi että sammalen säkeillä on "silmät" vinossa jopa 45astetta toinen täplä edellä toista, mutta ei tapilla, tietääkseni, eikä symmetrisesti. Mikä lie se suu... alkuelämästä menee ulkoapäin. Sanovat sen sisällä olevan 3 "ratasta" ... (Oliko se siinä Europa-kuun kuvassa, se, että outojen kaulusten läpi törrötti putket taivasta kohti...) ... jos ne ovat syöneet toisten niitä kammioitten sisuksia ... galakseja rakentavat luirakkeet näyttävät tarttuvan toistensa selkään ... samalla tavalla kuin Himalajalla ja Marsissa näyttää puun tai nilviäisen näköinen ujuttautuvan toisen päälle ... nappi-pari ... galakseissa on nappipareja! Niinkuin yorgian kammioiden päälläkin ja Suomen pelloilla. Mitä niistä alkuotuksen kammioista oikein tuli ulos (jos tuli)? Matomaisia otuksia jotka tarttuvat alapuolella olevalla suulla toisen niskaan? (Kun katsoin photoshopilla Kuopiolaisen kallion pintaa, siinä näkyi jotain litteitä ... en tiedä kuinka vanhaa se aivan pinta olisi. Ne näyttivät rakentavan yhdessä kuin kennoa, jokainen oli täsmälleen samassa asennossa kiinni toisissaan ja yksi muodosti aina yhden kaaren. Tässä alla siitä kuva.)


Oli pakko katsastaa Nasan poraaman reiän ympäristö Marsista, kun kerran pystyin sen tekemään. :) En tiedä, mitä nukkuu kennoissa, tuossa täkäläisessä kalliossa. Jos se on vaikka nuorempaa kuin peruskallio?, joka kyllä on hyvin vanhaa. Jokin karvajalka teki kennon. :) Siellä viuhottaa sukaset. Kun näin kuvan ensi kerran, ajattelin, että jonkin elävän kudos on muuttunut kennoiksi, kun se on kuollut. Mutta tapahtuuko sellaista missään ikinä? Sen sijaan yksiköt kyllä ovat asettuneet kennon seiniksi... mutta onko sellainen yksikkö mikään kokonainen organismi? Ainakin Andeilta löysin yksin 'luokille' kiertyneitä... toisessa päässä oli jokin hapsujuttu.



Sellaisia "nenäkkään kannun" näköisiä kammioita, olivatko ne 10-senttisiä, vai 20cm, en nyt muista, valmisti venäläisen kiven Yorgia. Siltä löysin ympäriltään muistaakseni n. 8 osaa, jotka valmistivat keskustaansa yhdessä kammion. Olen julkaissut tässä blogissa sen, sen kuvan kanssa, jossa on ihmis-sikiö, ja kammion valmistajat väritettyinä. Ei sitäkään tiedä, voiko 2 tai 4 emopalaa muuttua pienemmiksi paloiksi, reunoilla. Vai pitävätkö ne omat rajansa. Jos vertaa sammaleen, niin sitä kasvaa sivukaariksi (kai?) jonkinmoisena massana. Ne laittoivat ympärille niin monta palaa kuin milloinkin tarvittiin, että piiri meni kiinni... Eikö pitäisi olla niin, että lisääntymis-kammiosta syntyy samanlaisia, kuin emot ovat. Missähän ja mitenhän oudot madot kasvoivat isommiksi ... Jos sammalen esi-isä lähetti uiskentelemaan jotain toukkia. Ryömivät läpinäkyvät ... Tämä on sekava juttu.. varsinkin kun se kammio voi olla myös samanlainen kuin "Sleeping Cat".


_____________________________________________________

________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.