IRC-Galleria

pikku_jonna

pikku_jonna

näkee tähtiä ja sydämmiä <3

Kuukausiliite "Hamasin pupu puree"Maanantai 07.04.2008 21:11

Assud-pupu vihaa juutalaisia ja aikoo syödä ne. Hän on uusi sankari Gazalaisessa lastenohjelmassa, jota seurataan laajalti Lähi-idässä. Assudia edelsi hänen veljensä Nahul, joka taas oli mehiläinen. Nahul kuoli Israelin armeijan piirittämässä Gazassa, koska ei päässyt sairaalaan. Ennen Nahulia saman ohjelman sankari oli Farfur. Hän muistutti Mikki Hiirtä. Farfurista tuli martyyri, kun israelilaiset sotilaat pieksivät hänet hengiltä. Gazan lasten on siis syytä varautua myös Assud-pupun pikaiseen kuolemaan. Mutta- ja tämä on oleellista- siihen Assud juuri tähtääkin: martyyrikuolemaan. Sitä ennen hän tappaisi juutalaisia ja tanskalaisi. Samaan hän kehottaa myös kaikkia pieniä katsojia, huomisen pioneerejä, aivan kuin muistuttaisi hampaiden pesusta.

Lasten karaoke-videossa orvoksi jäänyt tyttö laulaa nukkuvalle pikkuveljelleen.
"Äiti, mitä sinulla on sylissäsi minun sijastani?"
Äiti pakkaa pommin ja lähtee.
"Jokin oli vielä tärkeämpää", tyttö laulaa
"Äiti! Minä ja Ubaygdah tarvitsemme sinua vielä pyyhkimään kyyneleemme."
Ja kertosäe:
"Tahdon seurata äitini tietä."
Lapset ja äidit ovat tässä sodassa aseita, lastentarhat ja koulut strategisia kohteita. Mikään ei mene isänmaan edelle. Videolla vanha äiti hyppii kiroten poikansa ruumiin päällä, sillä tämä on paljastunut Israelin kätyriksi. Joten Assud-pupu on oikeastaan aika kesyä kamaa. Gazalaiset lapset ovat nähneet rankempaakin.

*ASSUD-PUPU KEHOTTAA TANSKALAISTEN TUOTTEIDEN BOIKOTTIIN, KOSKA TANSKALAISET OVAT PILKANNEET PROFEETTA MUHAMMEDIA. "JOS HE TEKEVÄT SEN VIELÄ UUDELLEEN, ME TAPAMME HEIDÄT, JOS ALLAH SUO." PUPU LUPAA PURRA TANSKALAISIA JA SYÖDÄ HEIDÄT."

FARFUR-HIIRI: "TÄMÄ ON KUOLEMAN HETKI, KÄYKÄÄMME SOTAAN." JUONTAJA ON SAMAA MIELTÄ: "ME TAHDOMME PUOLUSTAUTUA VIHOLLOSTA VASTAAN." LOPUKSI LAULETAAN RYNNÄKKÖKIVÄÄRI AK-47:STA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.