IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Niemi muuttaa kaiken.Maanantai 11.07.2011 23:35

Talo on myyty, uusi asunto ostettuna ja rempattuna, Mama's Hotel odottaa. Vanha koti on täynnä muistoja, elämää ja haudattuja tulevaisuuden suunnitelmia. Unelma perinteisestä yinperheestä on rikki ja olen uuden edessä.
Kirjoitan jatkossa fiiliskiä kahden pojan ja yhden enkelitytön äitinä, yksinäisenä naisena joka miettii mihin tämä oma pieni maailmaa nyt menee, kun yksin lähtee tarpomaan. Vahva nainen pärjää, osaa pyytää apua ja kuormittaa kavereitaan sopivasti..
Tänne aion laukoa kaiken, sensuroimatta ja ketään säästämättä. Kaikki sanat eivät ole kauniita tai pitkälle harkittuja; toivottavasti en loukkaa ketään.

Nyt juuri pitäisi olla pakkaamassa; Niemi kiikutti tyhjät laatikot pihaan, mutten saa niitä täytettyä sillä ahdistaa liikaa. Huomenna sitten.. Enempää en pysty asiaa siirtämään sillä Niemi täräyttää keskiviikko aamun iloksi pihaan klo 9 ja 12 vuoden yhteinen elämä miehen kanssa alkaa olemaan loppusuoralla. Elämä ei enää vastannut mitään toiveita hyvästä parisuhteesta ja päätin lähteä. Ei alkoholia, salarakkaita, väkivaltaa tai suurta tragediaa. Vain loppu. Riitoja, väheksyntää, puhumattomuutta ja ahdistusta oli tarpeeksi, mun muki tuli täyteen.

Uusi elämä pelottaa ja hermostuttaa mutta aion selvitä siitä, jollain helvetin keinolla. En anna periksi sillä mulla ja pojilla on oikeus parempaan. Ehkäpä tästä tuleekin eropäiväkirja; surupäiväkirja on jo olemassa siltä ajalta kun menetin pienen tyttöni kesällä 2004.

Niemi muuttaa tavarat, muuttaako se mun elämän?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.